2009-06-29

Jag och Joanna

Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-29

Såja...

Jag kan ju börja med att helgen förövrigt varit riktigt nice. Den har verkligen gått i festandets tecken. Hade så tråkigt i lördags och alla bekanta verkade vara upptagna av både det ena och andra. Jag kände mig rastlös och kände inte för att sitta hemma och häcka ensam. Ringde Lenita, kusinens tjej, för att höra om hon ville hitta på något. Eftersom jag visste att kusinen ändå jobbade hela kvällen/natten. Det visade sig att även hon jobbade på Dubliner den kvällen, i kassan. Och hon bad mig komma dit, var tveksam först med tanke på hur kul det är att gå ut ensam. Både hon o kusinen jobbade så där skulle jag inte få något sällskap. Borde vetat att det inte var några problem eftersom man alltid springer på någon man träffat där förut. Så jag fixade mig fort och stack in med bussen till stan. Fick hälsat på kusinen och hans kollegor innan jag höll Lenita sällskap en stund. Blev att man sprang på folk som man träffat förut, det borde jag ju anat, ingen risk att man får sitta ensam i ett hörn och häcka. Haha. Det var enormt mycket människor där och säkert 50 grader varmt där inne och jag kan lova att alla drinkarna tömdes ovanligt fort. Trots att det blev väldigt mycket drickande så är jag förvånad över att jag inte var stupfull, kände mig bara lullig. Gick faktiskt inte ens och kissade en enda gång på hela den natten. Svettades väl ut allt när man minglade och dansade, har aldrig varit med om maken till hetta. Tycker synd om dom som jobbar där. Framför allt vakterna som har på sig kostymer...
Hade en supertrevlig natt och kom hem först vid sjutiden, fick skjuts hem av kusinen och Lenita. Blev väl bara två timmars sömn typ med tanke på värmen.

Sen sent på eftermiddagen så stack jag in till centralen för att möta syrran Joanna, vi hade bestämt att gå ut och sätta oss på någon uteservering. Jag var på väg att backa tidigare under dagen eftersom jag var så trött, men sen var jag igång igen och vi hade verkligen kul. Förutom dom två envetna killarna vid vårt bord som inte fattade att dom inte var välkomna, är sååå trött att höra från främmande killar att man har vackra ögon osv. Eller som en kläckte igår, att jag har snygga pattar !! PERVO !! Jag är stolt över mina bröst, men tycker det är äckligt när någon främmande säger så det första dom gör.
Vi fortsatte till en bar vid stora teatern, där hade dom bar utomhus och latinomusik. Vi satt där en stund och där fick vi sitta ifred. Vi gick inte ut för att festa, utan för att umgås och prata med varandra. Vi fick avverkat många samtalsämnen, trots att ämnet killar var det som vi pratade mest om. Haha.
Jag fick även lära mig en ny sak om min syster som jag höll på att kissa på mig av skratt för. När vi skulle dra ner mot centralen så ville hon kissa, då föreslog jag henne att hon kunde gå ner mot kanalen vid några buskar. Jag står och håller våra handväskor medans hon sätter sig på huk. Helt plöstligt hojtar hon åt mig att jag ska titta på henne, strålen går rätt ut flera meter. Vi skrattade som bara den och jag själv var tvungen att sätta mig och lätta på trycket också av allt skrattande. Tror minsann att du har något mellan dina ben som inte andra tjejer har Joanna. Hahaha.

Vi bestämde oss för att äta en bit innan vi skulle åka hem, så det blev kebab vid Brunnsparken. Vi hade precis börjat äta när det hördes ett jäkla liv utanför, det är ju inga dörrar ut mot gatan på det stället. Helt plötsligt vacklar en kille in med mängder av blod rinnande ner från ansiktet och över hans händer. Jag ville hoppa upp direkt för att hjälpa men ville först se så det inte var någon "badguy". Har ju själv blivit misshandlad och vill inte bli det igen. Han bad om telefon för att ringa polisen för att han blivit misshandlad på hållplatsen utanför. Då agerade jag !! Personalen på kebaben ville ha ut honom därifrån eftersom han blodade ner deras golv. Jag fick slitit till mig en massa papper och kört ner honom på en stol så han kunde luta huvudet bakåt. Han skakade som ett asplöv och blodet bara välde fram. Pratade lugnande med honom medans vi väntade på polisen, som tog sin lilla tid !! Fick veta att han heter Jonathan, 25 år men såg mkt yngre ut, som blivit påhoppad av ett gäng killar helt oprovocerat. Dom ville ha hans mobil och pengar. När dom inte fick det så började dom istället misshandla honom. Pratade med honom så mycket som möjligt eftersom han även fått sparkar mot huvudet, ville veta om han var medveten om sin omgivning och så vidare. Fick torkat bort blod från ansiktet så jag kunde se efter om det fanns mer skador. Näsan var krossad, han klagade på att han hade ont efter slag och sparkar vid mag och lungtrakten. Jag led verkligen med honom och gjorde allt för att hjälpa honom. Blev måttligt irriterad på den jäkla polisen som förhörde honom, tycker han var så okänslig. Han bara viftade bort killens skador med att han minsann brytit näsan sex gånger osv. Typ, ryck upp dig, det är sånt som händer !! Var han sådan bara för att offret var en kille eller ?? Kan inte låta bli att fundera över det. Innan polisen körde Jonathan till sjukhuset så fick jag en stor varm kram, han tackade mig för att jag hade ställt upp. Alla andra som var där verkade ju helt handligsförlamade. Är själv förvånad över att jag reagerade så lugnt och samsat inför killen och visste vad jag gjorde. Hoppas han kommer få all hjälp han behöver nu efteråt. Trots att jag mår så dåligt i dag över vad som hände så är jag glad över att jag kunde göra något för någon annan i nöd. Hade ju tyvärr inte vågat gå emellan när en misshandel pågår. Det är sjukt ju... vad finns det för idioter där ute !!

Så när jag kom hem, med taxi, och fick av mig blodiga kläder och tvättat av mig allt blod så kom frossan. Jag hackade tänder trots att jag var helt genomsvett. Kände mig helt gråtfärdig men ville inte släppa på trycket eftersom jag inte ville ringa och störa någon på natten. Ville inte tappa kontrollen över mig själv helt enkelt. Sömnen, efter flera timmars vridande, var en hemsk mardröm. Inte om misshandel utan annat som spökat. Ringde Owe och började störtböla direkt, berättade om nattens händelser och min dröm. Han om någon vet ju hur det varit och kunde lugna mig rejält. Tack för att du alltid lyssnar på mig.
Sen fick jag även pratat ordentligt med Lenita, det var också en enorm hjälp med tanke på att hon jobbar inom polisen. Efter att fått prata av mig och gråtit så känns det lugnare. Men jag har inte kunnat stoppa en matbit i munnen efter händelsen, känner blodlukten och ser allt blod på näthinnan hela tiden. Kanske får matlust senare ikväll.

Fick precis höra att syrran kommer hit från sin kille om några timmar, då ska vi ha en riktig myskväll bara hon och jag. Ska bli skönt att ha henne här.
Ber om ursäkt för att inlägget blev så långt, men det var ju en hel del jag ville ta upp. Nu ska jag föra över lite bilder från mobilen som vi tog medans vi fortarande hade skoj, jag och syrran. Lägger upp ett bildspel på det sen.
Ciao så länge.
Postat i Party, party | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-29

Mår RIKTIGT dåligt.

Skriver ett snabbinlägg nu, kommer mer senare idag när jag orkar mer. Har hänt något som slog undan benen på mig och jag har mår verkligen uruselt. Vet inte om det spelar in att jag varit ute två kvällar i rad och knappt sovit också. Kanske känner mig extra blödig bara.
Behöver prata av mig med någon på telefon först och främst och återkommer senare med lite bilder och framför allt berätta om helgen bravader.
Just nu vill jag bara gråta....
Postat i Sick and tired | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-27

Skulle vara mysigt





Vilken tur att det fläktar ute för annars så hade man ju smält till en blöt fläck. Ser att molnen börjar torna upp sig i utkanten av stan så det är inte omöjligt att det kan bli ett värme åskväder. Älskar när det blixtrar och dundrar så det hade varit mysigt. Men bara en för en stund, sen får det gärna fortsätta vara fint väder.

Ville åka och bada idag, men ingen jäkel hade lust att haka på. Känner mig så dissad just nu. Haha. Jaja, fortsätt ni med att jobba, ha mensvärk, solsting och gud vet allt vad det var. Får väl se till att försöka roa mig själv resten av dagen. Tänker INTE åka till stranden helt själv, vill ju ha någon att prata med.

Nu är det dax att fixa sig lite mat, får bli något kallt för jag känner inte för varm mat nu när det är så kvavt.
Ha det så länge.
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-27

Kan inte låta bli...

Sitter här lite småfull och har en massa funderingar i huvudet. Kom nyss hem och lär inte kunna somna än på en stund. I vanliga fall har jag ju inga som helst problem att lägga mig om jag festat, tror jag är för nykter just nu. Haha. Borde bara vara tacksam för att jag slipper pannknack i morgon ju. Eller ska jag säga i dag eftersom klockan är över tolv.

Så vad funderar jag på ?? Det är en himla massa olika saker. Jag är irriterad för att målarn inte har ringt mig än om nästa vecka. Tror han att jag hinner tömma tre rum på en timme om han ringer och säger att han är på väg eller. Va fan !! Hade så gärna sett att det hade påbörjats med detta redan på måndag morgon, desto snabbare blir han ju färdig. Jag vill att saker och ting ska gå undan och bli gjorda. Men absolut inte slarvigt för den sakens skull. Hatar denna jäkla väntan !! Skulle varit klar för länge sen om jag hade gjort det själv, har ju haft sakerna hemma i en månad nu.

Sen funderar jag på min bil, som säkerligen är uppeldad eller sänkt i älven, vad vet jag. Ännu har den inte hittats iallafall. Jag fick nämligen tillbaka bilskatten idag eftersom bilen nu är avställd, har ingen lust att betala halvförsäkring eller bilskatt på något jag inte har tillgång till. Fick tillbaka lite över 1000 kronor från vägverket, sen kostar en avställningsförsäkring bara 400 kronor om året istället för närmare 400 i månaden som jag betalat hittills. Lär ju inte få betala det ändå eftersom jag har svårt att tro att bilen kommer komma tillrätta eftersom inget hörts än. Då blir det dax att leta upp en annan skrothög istället. Har egentligen inte råd att ha bil, men tänker prioritera det, iallafall försöka så länge det går.

Sen kom dottern Nines antagningsbesked angående gymnasiet. Ringde henne och frågade om jag skulle öppna det, men det fick jag minsann inte göra !! Blir så trött på henne ibland. Hade ju varit bra att fått se direkt om hon kom in eller om det nu är så att hon måste gå IV ett år. Det var ju bara matten som det fattades godkänt i. Hon vill börja IV i Lerum, men eftersom hon är skriven här i Göteborg hos mig så kom hon inte in där. Man skulle ha lämnat in ett papper om särskilda skäl för att det skulle godtas. Både jag och syo var på henne om detta och jag trodde faktiskt att hon hade lämnat det redan. Men nej !! Fick hem ett brev för en vecka sen om att ansökan blivit avslagen, pga att det inte skickats med särskilda skäl. Blir ju tokig !! Pratade med syo och fick höra att vi kunde skicka in det nu, men då får vi inte veta förrän skolan börjar. Eftersom hon är skriven här hos mig så kommer hon nog komma in automatiskt på IV här i stan, det vill hon inte göra. Men om hon inte tänker engagera sig i att skriva det förbannade pappret så tänker inte jag heller göra det. Är trött på att det ALLTID är jag som måste sköta allt sådant där. Ungjäkeln är ju såpass stor så hon kan ta sådant ansvar för det själv. Eller kräver jag för mycket nu....

Vad funderar jag på mer då...  ? Hmm, det är många tankar som kommer och går. Tänker på det där med killar, förhållanden osv. Jag undrar vad det är som hänt. Känns som ingen duger åt mig alls, jag är inte ens intresserad ju. Visst kan jag vara nyfiken men det rinner fort ut i sanden. För att jag inte vill eller känner för att satsa. Föredrar faktiskt att titta mest just nu, vila ögonen på någon het hunk. Får skaffa haklapp snart. Haha. För DOM finns det gott om. Tycker det är toppen att vara singel när det är sommar, finns så mycket att titta på och man kan flörta hejvilt. Det funkar helt utmärkt för mig. Tycker mina vänner är helt underbara som bryr sig om mig, men ni behöver inte oroa er för mig och försöka para ihop mig med kreti och pleti. Jag väljer själv när jag känner intresse för någon. Blir ännu mer motsträvig för att ni tror jag kommer passa ihop med någon. Absolut inte !! Jag är vuxen och kan själv !! Så det så.
Men tack för er omtanke.

Nu ska jag borsta tänderna och få bort ölsmaken i käften. Vill inte att det ska smaka huggorm i munnen när jag vaknar i morgon. Spelar väl egentligen ingen roll eftersom jag sover helt ensam. Men det är inte så trevligt att vakna upp till en smak som om något skulle ha krypt in i käften och dött under natten. Knappast mumma !! Munskölj tack.

Troligtvis så får jag hjälp av en tjej med en ny design till min blogg. Blev jätteglad när hon erbjöd sig. Håller tummarna. Hoppas du kan hjälpa mig.
Sov så gott nu och glöm inte, båda händerna på täcket. Tjingeling.
Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-25

Singellivet !!



Vill hylla oss alla som är singlar och faktiskt trivs med det. Tänk vad bra vi har det i alla fall. Även om inte allt detta stämmer varannan vecka när jag har mina barn boende hos mig. Men när jag inte har det så lever jag som värsta "ungkarlen".

Ett litet utdrag för vad vi singlar kan göra;

# Man har all tid i världen att umgås med sina vänner, utan att få dåligt samvete.


# Ingen gnäller för att man vill titta på tjejserier eller filmer, om det så gäller en hel dag !!


# Ingen som stökar ner och man måste gnälla på för att tex toalocket inte är nere.


# Man har inte en jävel att ta hänsyn till, vill man hänga i baren sju kvällar i veckan så är det fritt fram. Även om det inte är så nyttigt.


# Man får behålla kuddar och täcket för sig själv. Samt breda ut sig i sängen hur man vill.


# Man får hångla med vem man vill, när man vill.


# Man slipper jobbiga svärföräldrar, speciellt svärmödrar !!


# Vill man ligga i sängen en hel dag och bara frossa i godsaker samtidigt som man tittar på film så gör man det.


# Man får lov att ragga och flörta hur mycket man vill, perfekt.


# Man slipper svartsjuka och misstänksamhet, eller förklara sig över huvudtaget.


# Man kan släppa en brakskit eller rapa när det trycker på.


# Ingen som klagar över att man tar för lång tid på sig i badrummet när man ska fixa sig.



Visst är väl livet som singel toppen !!
På tal om något helt annat. Ett litet meddelande till dig G. Drömde om dig i natt. Miss you. Hör gärna av dig.

Nu ska jag ner till tvättstugan och fortsätta med min tvätt. Tjing.

Postat i Min åsikt om... | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-25

WTF !!

Hade fått en fin kommentar från en tjej som läste min blogg för första gången, tack Lisa. Samtidigt tittar jag in på statistik för min blogg och höll nästan på att ramla ur stolen !! Närmare 400 läsare bara i dag !! Något måste ju vara fel... det är ju något jag kommer upp i kanske på en månad annars. Jag skriver ju inte för att locka människor att läsa vad jag skriver. Jag skriver vad jag känner om och framför allt om mitt liv. Men om detta nu stämmer så är det klart att jag blir glad. Jaja, nu ska jag sluta vara mallig för detta. Men faaaan vad bra.


Först och främst så skäms jag just nu, vaknade halv två !! Så länge brukar jag bara sova om jag festat annars. Men i natt var det olidligt varmt i sovrummet och jag önskar verkligen jag hade haft råd med en liten ac i rummet. Har sovit så illa men tydligen somnat in så gott till sist med tanke på när jag steg upp. Kan lova att jag flög upp ur sängen när jag såg vad klockan var. Kände mig så groggy så jag bestämde mig att duscha direkt, upptäckte då att dottern Bea hade kommit hem. När ??? Har inte ens hört henne. Tydligen var hon hemma vid klockan 11, hon och Matti hade blivit väckta av Nine efter 1.5 timmars sömn. Nine och William hade bråkat så då skulle tydligen alla väckas och det skulle packas för att åkas hem. Haha. Dessa tonåringar !! Bea är verkligen inte på toppenhumör så jag låter henne sova nu. Så gick det med deras tältning, som väntat kanske. Men jag trodde knappast det skulle gå åt helvete pga av att min andra dotter skulle börja bråka med sin kille. Och då drabbas givetvis alla i omgivningen. Ninemus, din dramaqueen.

Nu får jag väl fixa lite frukost !! Kan man säga det så här sent, man kan knappast säga brunch heller ju. Men något måste jag ha i magen för att komma igång. Funderar på om vi ska grilla något och bakpotatis med sallad till i kväll sen. Mmm vad hungrig jag blev nu. Det är dax att sätta igång så jag får gjort någon nytta i dag alls.
Kan erkänna att jag känner mig partysugen som fan, funderar på om jag ska ut i helgen om någon hakar på. Men med min otur så lär jag få tömma tre rum sen för renoveringen bakfull. Inget som lockar just nu precis, men vad fan, man är ju bara ung en gång. Ung o ung... bara fyra år till 40 !!! Fy fan, vill inte det. Skit samma, jag tänker inte bli äldre än 30 från och med nu.

Have a nice day...

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-24

Underbar dag i solen.

Jag bara älskar vädret just nu, även humöret är på topp. Hade detta varit ungefär 8 år tidigare, och 35 kg mer, så hade jag klagat och mest hållt mig i skuggan. Nu har jag blivit en solälskare och njuter av värmen. Inga klagomål från mig, bara det fläktar till lite ibland.

Jag och sonen har precis varit och ätit på en uteservering, slank ner en cider för mig också. Kan lova att den smakade ljuvligt. Mysigt att sitta och titta på folk samt även prata några ord med vissa man känner. Sonen satt och smaskade på en glass till efterätt samtidigt som jag njöt av en päroncider. Detta är när svensk sommar är som bäst. I dag skulle man dock kunnat lata sig på stranden istället, men känner inte för att dra med mig all packning på en kokhet buss. Då får det allt vara.

Döttrarna är med deras pojkvänner samt en kompis och tältar vid en sjö i Floda. Dom ska sova i tält i natt och det undrar jag verkligen hur det kommer gå med. Haha. Tur att det inte är så långt hem till deras pappa, för då kan dom slinka in där om det skulle vara något. Tänker mest på Bea som är en liten räddhare, för ljud och småkryp osv. Ska bli kul att höra i morgon hur det har gått.

Blev väckt av min hyresvärd i morse, nästa vecka ska det sättas igång med målning och tapetsering av min lägenhet. Härligt !! Ser iofs inte fram emot att tömma rummen för detta, undrar vart jag ska ställa allt undertiden. Tur att det är min barnlediga vecka men frågan är ju om det hinner bli klart tills barnen kommer nästa fredag. Annars får dom stanna hos pappan några dagar extra. Han är säkert inte omöjlig med det. Eller hur Owe... kan betala dig... i natura !! Haha. Skoja bara.
Lite jobbigt när jag måste ställa allt i båda sovrummen som ska tömma från andra rum. Ska ringa och höra med lillsyrran Jenna om jag kan få sova i hennes lägenhet om det skulle bli kris, tror knappast det är någon fara. Hoppas det blir fint väder även nästa vecka för då håller jag mig ute medans det grejas här inne. Om jag kan hålla mig borta vill säga, gillar ju att måla och lär säkert fråga om jag får hjälpa till. Haha.

Nu tänker jag och sonen njuta resten av kvällen, funderar på att sätta mig på altanen en stund till nu när det är så svalt där. Är så varmt här inne och det lockar mer att vara ute. Fick ha en golvfläkt i sovrummet i natt, nu måste jag verkligen se till att byta ut duntäckena till sommartäcken. Just nu får man ju ligga i bara trosor, utan täcke, och trots det så blir man så varm och svettig. Vågar ju inte sova med altandörren öppen heller, någon kan ju klättra upp på altanen och komma in hur lätt som helst. Jag vaknar inte så lätt heller. Har fönster lite på glänt, vädringsläge, i alla rummen. Men det känns banne mig inte. Jag vill ha svalt inomhus !!! Framför allt när jag ska sova.

Bamsekram på er.
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-24

Hoppsan !!

Roade mig med att läsa inlägg från en gammal blogg jag hade. Blev så full i skratt över mycket jag skrivit och framför allt över HUR jag skrev då. Det skulle gå fort och då brydde jag mig knappast om hur jag stavade heller.
Tänker kopiera ett inlägg och lägga in som är från 2005. Undrar vem jag syftade på när jag skrev det ?? Skulle inte ens mucka gräl med mig själv efter att ha läst det. Kommer faktiskt inte ihåg vem det var riktat åt men tänkte den kunde passa i dag. Tillägnar dom känslorna till en som har det jobbigt just nu, nämner inget namn med tanke på hur läget är. Jag är verkligen ledsen att jag inte kan göra mycket mer än lyssna på dig. Men hade jag kunnat så hade jag gett fanskapet en rejäl omgång. Haha. Du vet vart jag finns när som helst du behöver mig. Du är inte ensam om att känna dig förbannad just nu. Puss på dig.
Till er andra, ber så mycket om ursäkt för allt svärande i texten...
Hmm, eller ingen risk, detta visar ju bara min bitchiga sida, jag bjuder på det och säger bara välkommen åter.



Livets stora gåta!! Tors 1 sep 2005 03:55


Borde inte under några omständigheter sitta här o skriva
något alls just nu...
snart så smäller de rejält o stackars den som råkar
hamna i vägen då.
JAG HATAR DETTA FUCKING JÄVLA LIV!!!!

Jag skulle så gärna vilja slå på nån och något just nu.
få lätta på trycket rejält, få huvuden att rulla...
Faaaan ta vissa människor som bara får de att
kännas ännu värre!!!!!
DU!!!!! En sak bara GO TO HELL!!!! Eller kom hit till mig
så är du redan där ju...
Jag ska nog se till att du får de riktigt vaaarmt o skööönt.
att du skulle önska att du vore död på riktigt innan jag
var klar me dej....

VÅGA INTE LEKA MED MINA KÄNSLOR!!! Inte då, inte nu och inte sen heller!!
I går var jag på väg att radera min msn,
men kom på en liiiiiiten sekund innan att
det faktiskt finns några jag vill prata med.
JAG VILL RIKTA LITE KRITIK TILL DEN SOM KÄNNER SEJ TRÄFFAD!!!!
Vem tror du att du är??? Känns det bra att trampa på andra människors
känslor, få andra att känna sig som man inget e värd ?? 
Säg för faaan inte saker du inte kan hålla, tänk dig för
innan du öppnar käften och lovar guld o gröna skogar....
DU FÅR MIG ATT KRÄKAS!!!!! DRA ÅR HELVETE MED DIG!!!!

VILL DU LEKA???? Ta för fan och gör de någon annanstans och inte med mig...
eller med någon annan människa heller för den delen.
Hoppas verkligen att de kommer tillbaka på en själv igen,
för jag TROR faktiskt att det man själv gör och det man utsätter
andra människor för, kommer man straffas för. OCH DET REJÄLT!!!
Tänk på det innan du behandlar någon som skit nästa gång...

LJUGER DU???? Åååå vilken bra självkänsla du måste ha, måste
få dig såååå tillfredställd att bara snacka bullshit jämt.
Undrar om du tror på de du säger själv ??
Har man väl börjat med det så gör man nog det till slut.
Jag har ljugit för mig själv i så många år och vet verkligen att de blir så!!
Det finns inget värre ju...

VÄX UPP FÖR FAAAN O SE TILL ATT BETE DIG SOM MAN SKA!!!!
Du är inte värd något alls i mina ögon... DROP DEAD!!!!

Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-23

Värmebölja !!



Nu har verkligen den riktiga värmen kommit för att stanna. Har haft en underbar dag i solen och lär bli en pepparkaka om detta fortsätter. Haha. Sen barnen kom har jag mått riktigt bra, trots att min bil blev stulen. Känns fortfarande retfullt med tanke på att det självklart skulle bli toppenväder, som gjort för att bada. Hade varit lite lättare att ta sig till stranden om man kunde packa in allt i en bil. Nu får man försöka njuta av värmen utan att svalka sig med ett dopp. Men inte hänger jag läpp för det, känner mig så otroligt uppåt och lycklig ändå. Barnen har ju sommarlov och sen är det snart helg igen. Lääängtar som bara den !! Mer avslöjar jag inte om den saken. Hihi.

Sista dagarna har jag upptäckt att jag saknar min vän Mattias extra mycket. Behöver verkligen få träffa dig nu, var så länge sen sist och jag känner att vi har mycket att ta igen. Men du har väl fullt upp som vanligt kan jag tro. Så himla typiskt. Ska försöka få dig att slita dig från Svenssonlivet i några timmar så du får nöjet att umgås med mig. Haha.
Sen behöver jag verkligen få träffa Mickan också !! Läser du detta nu så kan du väl höra av dig när du kommit hem igen. Vi bor så nära varandra och träffas så sällan. Vi har mycket att ta igen också ska du veta. Vad sägs om en en stund i solen med mig igen, sist var förra sommaren !! Saknar dig.

Nu har jag inte tid att sitta vid datorn mer för denna gången. Lär väl knappast skriva förrän jag blivit barnledig igen, sen har jag ingen lust att sitta inne när vädret är som det är nu.
Hoppas ni passar på att njuta av värmen också. Ta ett dopp för mig med om ni ska bada. Hihi.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-21

Tittut !!

Sitter här och tittar runt lite på nätet, kom på att jag kan fördriva tiden med ett litet inlägg här. Jag är ensam uppe, Jimmy och Bea snusar fortfarande för fullt och jag har inte hjärta att väcka dom riktigt än. Stackars Bea är dålig så hon kan behöva sova bort det ändå, hon blev sjuk när hon var hos Mattis bror på midsommaraftonskvällen.
Solen skiner till och från, är tjockt med regnmoln så det är väl bara en tidsfråga innan det vräker ner. I går hörde vi till och med åskan på håll, var strömlöst här en halvtimme, vet inte om det berodde på åskan.

Sandrine, William och Nisse stack till Herrljunga i går eftermiddag, där William bor. Så det var bara jag, Bea och Jimmy som blev kvar här hemma. Jimmy stack iväg med Alex, en kompis, och åt pizza medans jag och Bea passade på att sova lite. Jag är så otroligt öm i hela kroppen efter att ha blivit masserad av Nine. Det behövdes verkligen och trots att jag har svårt att röra mig nu så är det värt det. Bättre än innan. Vet inte vad det är för fel eftersom värken jag har/hade går från bakhuvudet och strålar ut en bit i armarna, slutar halvvägs mellan axeln och armbågen. Sen går det hela vägen ner till rumpan !! Kan lova att den massagen var en pina !! Innan hon fick mjukat upp alla knutor så skrattade jag och skrek pga smärtan. Har blivit insmörjd med liniment flera gånger efter nu och det gör susen. Tror Nine och William kommer tillbaka hit i dag och då ska jag få henne att ta lite till. Vilken tur att man har en dotter som kan massera. Får väl se till att en framtida pojkvän till mig ska kunna det också. Haha.
När Bea och jag vaknade sen efter vår långa tupplur så bestämde vi oss för att inte vi orkade laga middag, sonen hade ju redan ätit. Så det fick bli donken för oss, samt lite gott lördagsgodis. Vi två tittade på film efteråt och sen orkade jag inte vara upp så länge till efter det. Känns som det är något i kroppen som är fel och det gör mig så trött. Utöver allergin då som också gör mig trött, många bäckar små i det fallet.

Såg att jag hade fått ett mms av min syster Jenna, båda småsystrarna är ju på Öland och festar över helgen. Det var en bild på en tatuering !!! Undrar om det var äkta eller fejk... har hon tatuerat sig nu ?? Måste ringa och höra mig för.

Nu hör jag att Bea vaknat eftersom dörren till toaletten stängdes. Ber om ursäkt för ett tråkigt inlägg som nu, men man har inte alltid så mycket att skriva om ju. Har inte hört något om bilen heller. Fast jag drömde om den i natt, att den var tillbakaställd här på parkeringen. Allt som går att plocka bort var borta. Den såg inte klok ut !! Får en känsla av att jag inte kommer se den något mer. Får väl se vad som händer, en bil måste jag ha iallafall.

Nu ska jag äta lite frukost. Hoppas ni haft en fin helg. Kram på er.

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-19

Midsommar 2009

Här kommer 38 bilder från vår underbara midsommar. Vill tacka mina barn, Matti, William och Nisse för att dagen blev så lyckad. Trots regnskurar i början så sprack det upp när vi åt och efter det så kunde vi fortsätta med utelekar. Blev både kubb och krockett. Vi tänkte bygga ett partytält innan vi skulle börja grilla så vi kunde äta ute, men då öppnade himlen sig så vi gav upp och bestämde oss för att äta inne istället. Nu har Matti och Bea stuckit iväg till Mattis bror för att festa resten av kvällen/natten. Jag och dom andra ska slappa i soffan med någon film. Detta var den mysigaste midsommaren på länge för min del. Alldeles lagom med alkohol och mycket skratt. Hoppas ni andra har haft en bra dag hittills. Skriver senare i helgen igen. Puss o kram till er alla.



Nisse är beredd med parasollen så grillen inte blir blöt innan grillning.


Ju fler kockar desto sämre soppa. Här står karlarna och håller mig sällskap när jag grillar. Matti, Jimmy och Nisse.



William och Sandrine pustar ut inför all god mat.



Nisse vill ha mat nu !!


Matti och Bea, det gulliga kärleksparet.



Sandrine leker med min kamera och tar kort på sin älskling William.


Puss på er !!


Kag jag får mat nu, snäääälla !! Blev inte mätt på Mc Donald´s maten jag åt precis innan jag kom hit.



Bea funderar över hur det kommer gå med spelandet efter maten.



Äntligen matdax... och självklart slutar det regna och solen tittar fram !!


Alla hugger in och äter sig stönmätta... puh !!


Här förbereds kubbspelandet. Jimmy och Nisse är så arbetsamma.



Sandrine följer Williams jobb att försöka hitta en fyrklöver. Eller så är det bara så att du ser till att slippa hjälpa till. Haha.



Ingen lycka med klöverletandet, du har ju tur i kärlek istället grabben.


Sandrine visar sin manliga sida.


Nisse leker apa i vårt äppleträd. LIte höjdrädd kanske. Hihi.


Har har vi motståndarlaget, Nisse undervisar William i hur det går till.


Här tas det i för kung och fosterland. Vem kommer vinna ??


Här är mitt lag, vi var tre mot andra lagets fyra, trots det så vann vi. Bea koncentrerar sig och Matti relaxar.


Krockettdax !! Matti försöker röka, dricka öl och spela på samma gång.


Ingen av oss är seriösa när vi spelar, det spexas mer än spelas.


Här ska William slå bort Nisses klot, vi gjorde allt för att förstöra för varandra.


Här pratas det strategi, jag har redan vunnit !! Fasen va jag är bra på utelekar.


Inte så lätt att få bollen åt det hållet man vill.



Titta så fint väder vi fick trots allt. Lyckat !!


Sammanbitna William.



Bea kämpar för att bli tvåa.



Men det går inte bra alls. Här skrattar Bea åt att jag råkade släppa väder. Haha. Tur att vi var ute !!



Så här glada är Nine och William över att ha kommit trea.



Här tröstpussas det för fullt. Sista plats blev det.



William försöker lyfta upp Nine med sin klubba.



Nu är det dax för färska jordgubbar, grädde och glass.



Mmm, så gott.



Bea och Matti mumsar i sig.



Var det en sur jordgubbe William ??



Nisse koncentrerar sig på att äta.



Nu börjar dom leka med grädden.



Fick stoppat ett gräddkrig som var på gång.




Postat i Familje högtider | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-18

Vilken omtanke !!

Vill bara tacka alla för omtänksamma kommentarer både här och på FF. Det värmer faktiskt och lättar upp lite grann. Fick en anonym kommentar som fick mig tänka negativt som första tanke. Så typiskt mig att tro att det var ironiskt skrivet. Skrev ju förra inlägget i stundens hetta när jag var som mest irriterad och arg. Trots att jag försökte tänka på språket så fanns det väl vissa ord som inte ska förekomma i en blogg. Men som sagt så är ju inte min blogg för känsliga läsare, jag skriver ju egentligen ganska grova ord utan försköning många gånger.  Dom som undrar vilken kommentar som fick mig misstänksam så lägger jag in den nu..

Postat av: bra

Ännu ett fantastiskt bidrag till mänsklighetens litteraturarv. Du bör få nobelpriset rakt av.

Tänker ta det som en komplimang trots allt. Det som varit så kul är ju att få kommentarer från läsare och jag blev förvånad över hur många som läst min blogg senaste dagarna !! Helt otroligt om det kan intressera någon vad jag skriver.

Nu tänker jag fortsätta skriva med en ny bekant från FF, jättetrevlig är han. Sen är det dax att lägga sig. Får hjälp i morgon så jag kommer iväg och kan storhandla. Min gode vän Krister ställer upp efter han slutat jobba. Tänk vilka snälla ex man har.

Nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt trevlig midsommar. Hoppas ni får det mysigt på alla sätt. Jag skriver igen så fort jag hinner, nu lär det bli tajt med tid så tidigast på lördag. Ska se till att ta mycket bilder från vårt midsommarfirande också. Kram på er.



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-17

Helvetes Jävla SKIT !!

Vad är det för fel på sidhelvetet nu då ?? Jag blir galen !!! Hade redan skrivit ett långt inlägg som jag sparade och publicerade. DEN försvann !! Verkar som allt som bara kan gå fel, går fel i dag...


Jag är såååå irriterad som man kan bli. Undrar om det ens var meningen att jag skulle gå upp i dag. Ska jag trösta mig med att det finns dom som har det värre ?? Vad hjälper det mig när det är jag som drabbas, trots att det handlar om materiella ting just nu.


Vad är det som har hänt då ?? Jooo det ska jag berätta nu, utan att skriva ner alla fula ord som jag rabblar på just nu. MIN BIL HAR BLIVIT STULEN ! I NATT !!

Idioter som ger sig på en som redan ligger, sparka lite till så är ni snälla !! Varför väljer man en bland dom äldsta bilarna på parkeringen kan jag undra. Jag är ensamstående och har bara tillgång till en bil. Eller ska jag säga hade nu då !!


Sista gången jag såg bilen var vid tvåtiden i natt, sen sov jag gott fram till klockan elva i förmiddags. Eftersom det är så fint väder så slank jag ut på altanen direkt för att njuta i solen. Reflekterade då att parkeringen var helt tom och undrade över var alla höll hus som bor i huset. Men puckad som jag är så tänkte jag inte på att även MIN bil inte var där. Gottade mig i solen en timme, kände mig nöjd med livet och att det snart är midsommar.

Ställer mig upp för att ta ett bloss och märker att grannen har kommit hem för att hennes bil står parkerad. Då hajar jag till och märker att det är något som fattas. MIN BIL !! Först då märker jag att den är borta. Rusar in till grannen för att fråga om hon sett min bil. Hon hade tydligen märkt att den var borta vid sjutiden i morse och funderat över vart jag tagit vägen så tidigt. Då skrattade jag mest för att det var så löjligt komiskt. Nu är jag mest förbannad och ledsen. Min bil, som verkligen betyder så mycket frihet för mig. Nu blir allt så jäkla mycket besvärligare.


Efter det har jag ringt både polisen och försäkringsbolaget. Nu är bilen efterlyst och om den inte kommer tillrätta inom 30 dagar så ersätter försäkringsbolaget mig för bilen. Nu är jag riktigt glad över att jag har den halvförsäkrad, täcker ju stöld då. Med min vanliga tur så är väl bilen totalförstörd och ligger i botten av älven. Fan vad jobbigt att behöva leva i ovisshet OCH utan bil när man är van att ha den. Sen klarade den besiktningen utan större fel och jag hade glatt mig åt att ha en bra bil året ut. Skulle bara byta olja och filter som låg i bagaget, det lär ju vara borta nu. Men vad som gör mig mest ledsen är en miranda nalle som hängde i bilen, låter kanske löjligt men den var viktig och värdefull för mig. Jag fick den av min lillasyster när jag klarade körkortet för snart sju år sen. Älskar ju dom nallarna och utöver min lilla samling i sovrummet så har jag ju även en tatuering på armen. Jaja, sånt är livet.


Nu vet jag inte hur jag ska hinna fixa allt som jag skulle innan midsommar, krävs ju en bil för det !! Så jäkla typiskt. Blir så förbannad på folk som inte kan skilja på mitt och ditt. Hur fan är ni uppfostrade !! What goes around, comes around. Hoppas det stämmer.


Hoppas att ni läsare har det bättre än mig i dag. Visst är väl livet helt fucking underbart !!

Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (5) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-16

Skönheten eller Odjuret ??

Fördelen med att vara medlem på en datingsida är att man får se vilka som besöker ens sida. Händer nästan aldrig att jag skriver till någon eftersom jag inte letar. Ser det ju mest som en rolig grej ju. Om det sedan skulle dyka upp någon intressant så är det bara ett plus, verkar inte speciellt troligt. Men man ska aldrig säga aldrig, heter det ju. Ta nu detta inlägg med en nypa salt, jag ger mig inte på någon enskild person. Det är min humor som talar, här och nu.

Jo, varför jag tar upp detta nu är för att jag oftast får många goa skratt när jag ser vilka som besöker min sida. NU syftar jag inte på alla !! JAG får lov att skriva om vad som helst eftersom detta är min blogg, känner för att skriva om något som jag upplever det.

Skönheten sitter ju som sagt i betraktarens ögon, men om det nu krasst sagt skulle vara ett utseende bara en mor kan älska då !! Vissa kan tänka att det är kaxigt tänkt av mig. Vaddå då !! Jag ÄR faktiskt nöjd med mitt utseende och trots att jag kanske inte är fotomodells snygg i andras ögon så skiter jag i det !! Jag får så mycket uppskattning som bevisar att jag duger, även om det inte spelar mig någon roll.
I dagens samhälle går man tyvärr bara efter utseende, så enkelt är det. Inte fan skulle man ragga på någon som ser oattraktiv ut i ens ögon. Jag bryr mig inte om en person är tjock, som jag, bara personen har något som tilltalar just mig. Det är ungefär som det jag läste en gång; Jag är fet, du är ful men jag kan banta.

Jag får lov att skratta om någon skriver i sin presentation att han har hyggligt/skapligt utseende eller ser bra ut enligt andra. (Och det inte stämmer, nu talar jag inte för alla, dom jag har frågat om åsikt har tyckt samma som mig) När man då undrar om personerna i omgivningen är blinda eller ser ännu värre ut. Visst är alla katter grå i mörkret, men man kan ju faktiskt inte leva i mörker för alltid.
Alla har inte turen att se bra ut, men man kan iallafall göra sitt bästa av situtionen. Även utan operation. Genom att fixa sig på olika sätt, genom kosmetika och/eller kläder så ser man fräschare ut. Det är A och O i detta fallet. Själv tycker jag att jag ser mycket bättre ut när jag fixar mig, men bara man ser fräsch ut så visar jag mig i affären osminkad också. Tror även att just för att jag är tjock så gör det att jag ser yngre ut än vad jag är, håller ju skinnet sträckt så rynkorna håller sig borta. Haha. En fördel med att vara XXL tjej.

Om jag skulle träffa någon så vill jag INTE ha någon som ser gubbig ut, han ska inte se ut att kunna vara min pappa !! Barnens pappa är ju 10 år äldre än mig men han varken var eller är gubbig på något sätt.  En kille jag var ihop med för ett tag sen var inte alls min "typ" första gången jag träffade honom. Han såg ut som en ganster typ, men han blev bara vackrare i mina ögon allt eftersom jag blev kär. Fast han såg inte illa ut på något sätt från början heller. Har träffat alla möjliga olika killar utseendemässigt, fast dom som sett gamla och gubbiga ut har gått bort. Dom har jag faktiskt inte gett en chans, trots att dom kanske säkert varit jättetrevliga. Man får lov att vara kräsen, man bestämmer ju själv vad man vill ha. Jag vill varken ha någon som är ett "babyface" eller "gubbig". Mitt liv, mitt val. Tack och lov. Sen vill jag varken ha en spenig eller klotrund kille heller för den delen. Han ska vara lång och stor. Grov med andra ord. På både det ena eller andra sättet. Trots att jag är STOOOR så bär jag upp det och har former. Men visst vill jag att magen ska försvinna. Jag tänker inte hyckla om det.

Nu tycker säkert flera att detta inlägget är ytligt och att om man ser medelmåttig ut som jag så ska man inte yttra sig. Jag ser mig varken som skönheten eller odjuret, men jag är nöjd. Förutom med vikten då. Jag är väl medveten om att jag inte duger i allas ögon, det tror jag ingen gör. Det är inget som stör mig heller för den delen. Huvudsaken är att man vet vad man vill ha på ett ungefär. Jag tänker fortsätta titta på läckerbitarna, som jag inte skulle vilja ha ett förhållande med ändå. Min eventuella framtida pojkvän ska vara snygg och vacker för mig, i mina ögon, så visst sitter väl skönheten i betraktarens ögon. Som tur är. Inte ens killar tittar på det dom anser vara oattraktivt i deras ögon. Eller hur ?? Om ni inte kan få skönheten så inte fan väljer ni odjuret heller, då får det bli en medelmåtta. Som oftast är det bästa.



Oj vad virrigt detta inlägget blev, hoppas jag fick fram vad jag menar på ett ungefär. Nu ska jag lägga mig i min stora, breda säng. Som får till och med mig att känna mig liten. Haha.
Natti natti, dröm söta drömmar.
Postat i Min åsikt om... | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-15

Till Dieseldrängen.

Detta inlägg tillägnar jag min allra bästa vän, som även är barnens far. Du är verkligen ett stort stöd för mig även i nutid. Det finns ingen som kan få mig att skratta som du, när jag känner mig låg så muntrar du upp mig. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Owe, du är verkligen min själsfrände. Finns nog ingen som jag kan bråka, skratta och gråta inför som dig. En del av det gör du ju med mig också. Haha. Nu när vi nyss pratade i telefon så gnällde du över mina tråkiga inlägg. Att jag bara har en massa krämpor. JAAAAA !! Kan jag hjälpa att jag är som Agda 95 år just nu och allt som är smärtsamt drabbar mig. Beror nog på sexbristen. Haha. Tänkte roa dig, och andra läsare, med lite snuskiga historier. Kör lugnt i trafiken nu.  



En man och en kvinna hade varit gifta i trettio år.
De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida. De tog in på hotellet där de för 30 år sedan hade spenderat natten. På morgonen vid frukostbordet, tittade kvinnan ömt på sin make och sa:
- Vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna när jag ser dig idag som för trettio år sedan!
- Inte så konstigt, min älskade, svarade maken. Den ena hänger i teet och den andra ligger i gröten!




Bonden drömde en natt att han var ute i skogen. Ute på en myr blev han skit nödig och slet loss en mosstuva för att torka sig i röven med. Han vaknar av att kärringen skriker:
- Är det fan i mig inte nog med att du ligger och skiter i sängen, ska du dra av mig fitthåret också!




- Hur kom jag egentligen till, mamma?
- Storken kom med dig.
- Jaså, är pappa impotent?



Tre våldtäktsmän hade blivit dömda till kastrering. De stod nu nervösa utanför dörren hos " bödeln".
Den förste gick in och de andra två stod utanför och lyssnade spänt.
Det hördes ett utdraget aaaaaaaaaaajjjjjjj när kastreringen utfördes.
Det blev den andres tur och utanför stod den tredje och lyssnade. Denna gång hördes ett korthugget ajj.
Svetten började lacka på den siste mannen och han bestämde sig för att försöka förhala det hela lite.
Han småpratade med bödeln och frågade om inte det var ett väldigt tråkigt yrke.
Han fick till svar att det ibland kan vara lite enformigt men för att göra det hela lite roligare så tar jag reda på vad de haft för yrke svarade bödeln.
"???", undrade våldtäktsmannen.
"Jo", sa bödeln, "den förste var snickare, så den sågade jag av, den andre var frisör, så den klippte jag av."
Våldtäktsmannen kastade sig nu storskrattade på golvet och bödeln undrade förolämpat vad det var som var så roligt.
"Jo", svarade våldtäktsmannen mellan skrattattackerna, "jag är glassförsäljare, så min får du suga av!!!



Eremitens syn på kärlek: Visst är det härligt att älska, men man får så jävla ont i armen.



Två killar står och tittar på ett spermaprov i biologilabbet. Då kommer skolans snyggaste tjej Bettan in och frågar:
- Vad tittar ni på?
- Ett salivprov.
Gossarna avlägsnar sig och Bettan studerar ivrigt provet. Då träder biologiläraren in.
- Vad tittar Bettan på då?
- Ett salivprov, goa magistern.
Läraren studerar provet en stund och säger sedan:
- Jag tycker nog att Bettan borde skölja munnen bättre på mornarna.



Hur vet du att din flickvän är bra på att suga?
När du måste dra ut lakanet ur arslet efteråt.



"Jag förstår inte vitsen med telefonsex. När man väl stoppat in luren hör man ju inte vad den andra säger."











Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-14

Alltid är det något !!

Nu har jag gått med konstant nackvärk i lite över två veckor. Tack och lov så gör det ju inte lika ont hela tiden trots att det är ömt. Nu sen i fredags har jag även gått med molande tandvärk !! Kan inte lokalisera vilken tand det är, bara att jag har ont på vänster sida i munnen. Först var jag övertygad av att det var en tand, tills jag kom på att den faktiskt är rotfylld. Två gånger till och med !! Fick problem med en fistel som kom i tandköttet ovanför tanden och däför fick göra om den. Tror knappast att det kan vara den tanden som är problemet, men jag ska aldrig säga aldrig. Måste ringa tandläkarn och boka tid för kontroll, även om jag skulle på årskontrollen i augusti först. Jaja, alltid är det något tydligen, fast man ska väl inte gnälla för mycket med tanke på att det alltid finns någon som har det värre. Handlar ju inte om något dödligt precis. Men tandvärk är något bland det värsta att gå med har jag märkt.

Denna helgen har varit väldigt lugn, går på starka värktabletter för att uthärda smärtan. Det gör att jag mår illa och inte kan äta. Som att välja mellan pest eller kolera med tanke på att man inte kan äta med tandvärk heller. Fördelen är att jag har att ta av, man går ju ner lite på kuppen. Kanske ska se till att vänta till augusti iallafall innan jag går till tandläkarn. Haha. Jag kan ärligt säga att jag föredrar att föda barn istället för detta, då får man belöning i form av en underbar bebis. Det är värt alla plågor kan jag säga.
Får se hur denna natten går, känns det bättre i morgon så avvaktar jag faktiskt, finns annat att lägga dom pengarna på.

Snart är det midsommar, då kommer jag ha alla barnen här samt döttrararnas pojkvänner och någon kompis. Ska bli kul med fullt hus igen. Vi ska ha det riktigt mysigt med god mat och dryck. Längtar tills dess faktiskt.

Blir bara mer och mer nyfiken på vilka som läser min blogg. Ni kan väl lämna ett avtryck efter er så skulle jag bli glad. Absolut inget krav men det hade varit kul för mig att veta vilka ni är. Även om ni vill att jag ska ta upp något speciellt som ni vill veta om mig eller min åsikt om. Tycker väl inte jag skriver om något speciellt och även att bloggen kan verka lite torr ibland. Så vill jag ju absolut inte ha det !! Den ska ju ta fram även min galna sida när det gäller humor och åsikter. Så gärna lite förslag tack. Hatar när det är något i min omgivning som jag inte får lov att skriva om. Vill ju vara helt öppen om allt, men måste visa hänsyn till mina närmaste i släkten ibland. Detta är ju mitt bollplank för mig själv och även soptunna. Hmm, ni fattar kanske vad jag menar. Snälla skriv någon rad så jag får lära känna er läsare lite bättre.

Nu tänker jag ta en tablett till och läsa lite i min tegelstensbok. Fick en bok av min kära mor i födelsedagspresent som är hur tjock och tung som helst. Lär väl få ännu mer ont i nacken av att hålla den. Haha. Sen blir det problem att hålla den när man kommit till mitten av boken om man ligger ner och läser. Blir ingen läsning i sängen innan man ska sova med andra ord. Ha en bra början på veckan allesammans. Stor kram till er....

Love BQ

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-13

*CENSUR*



Är helt vansinnig just nu, vilka idioter det finns alltså. Vem fan sätter igång med att spika för fullt redan före klockan åtta en lördagmorgon !!! Förmodar att det är i grannhuset igen, var likadant förra helgen.  Försökte lägga mig i andra sovrummet för att somna om men det var lönlöst eftersom jag var så irriterad redan. Eftersom jag sov så illa i natt så lär det få bli en tupplur senare i dag. Vaknade upp bara någon timme efter att jag somnat av att jag fick sendrag i båda fötterna. Det är hemskt när man flyger upp yrvaken ur sängen och måste gå runt när man känner sig som ett vrak. Brukar bli så när jag gått länge med kalla fötter, blev ju det i går tydligen. I dag känner jag mig öm i båda fötterna men vet ju att det går över tills i morgon. Jag får väl se till att äta lite frukost nu och sen vet det sjutton vad jag ska hitta på. Min kusin Marco kommer hit senare i dag för att kolla igenom datorn lite, har problem med den som måste fixas och hoppas han kan göra det här.

NU börjar han såga också !!!! Får väl hålla käft eftersom klockan är över nio nu... men fan vilken idiot han är !!! Nu ska jag tömma diskmaskinen. Ha det !
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-12

Myskväll

Har varit barnfri helt sen i eftermiddags, väldigt tyst och lugnt. Nu kommer jag inte se röken av barnen förrän på midsommarafton igen. Känns konstigt, är van att Bea brukar komma då och då annars. Beror på att det är sommarlov för alla barnen nu och då håller dom sig på ett och samma ställe, dvs hos mig eller hos pappan varannan vecka.

I dag har det banne mig regnat hela dagen och inte så lite heller. När jag skulle till hamnen, för att lämna sonen så han kunde åka med pappa hem, så vräkte det ner och jag höll exet sällskap medans han tankade lastbilen. Var helt genomblöt efter det och frös som bara den. När jag kom hem så hängde jag upp alla kläder på tork och ställde mig under en varm dusch. Efter det har jag plockat undan lite efter att barnen har varit här, nu håller det sig resten av veckan. Men det är inget gnäll från mig, trivs ju som sagt var när ungarna är här. Mer liv och rörelse då.

I går så hade Jimmy och Nine avslutning, var rejält mulet och jag höll tummarna för att det inte skulle börja regna. Vi hade sådan tur så solen kom fram och höll sig framme resten av tiden. På sonens skola så har dom som vanligt avslutningen utomhus med sång och musik. Gissa om jag är trött på att höra samma låtar år efter år. Nu slipper jag det eftersom han kommer börja på högstadiet till hösten. Så nu är det bye bye till Berghultskolan för alltid. Nine gick ju ur nian och där var det tårtkalas på skolgården. Träffade några lärare som jag har haft när jag gick där, tänk att dom kände igen mig !! Det är ju trots allt 20 år sen jag gick ur nian, usch vad det lät. Känner mig så gammal när jag tänker på det. Haha. Nu ska det iallafall bli underbart med ett långt skönt sommarlov, ingen klocka som ringer i ottan. Förhoppningsvis ljuvliga dagar på badstranden, bara det blir såpass varmt. Hösten känns otroligt långt borta men jag vet att denna sommaren kommer gå lika fort som alltid. Fast man ska ju leva i nuet och njuta av denna tiden som är nu.













Tog lite bilder från avslutningen som ni ser. Fick några fina bilder på både döttrarna och deras pojkvänner. Sonen var desto värre med, visar upp bilderna på alla barnen som sjöng. Sonen har rosa/cerise tröja och jag lyckades få en skymt av honom på någon bild.
Nu ska jag mysa i soffan under en filt och titta på någon film, ska bara njuta resten av kvällen i min ensamhet.
Trevlig helg på er.

Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-09

Date dax !!

Fyllebild som syrran tog på mig när vi hade festat på min födelsedag.
Ser lite mer normal ut i vanliga fall. Haha.



Är så trött så ögonen går i kors, trots det så kan jag inte somna. Är väl övertrött och då går det knappast att dejta John Blund hur gärna man än vill. Både Jimmy och Bea sover som bäst, själv lullar jag runt istället för att leka mask i sängen. Tusen tankar snurrar i mitt huvud och jag får ingen ordning på det, har hänt så mycket sista veckorna som jag tyvärr inte ens får skriva av mig om här inne. Det är jobbigt för jag tror det hade hjälpt mig en hel del. Men det är inte mitt val och jag måste respektera andras vilja i det fallet. Kan säga så mycket som att vi har en jobbig period i familjen som vi inte har någon aning om hur utgången kommer bli.

Klockan ringer tidigt i morgon, eller ska jag säga idag kanske. Ska bara lämna sonen till skolan i Floda och sen åka hem igen eftersom han ska repa med sitt "band" efter skolan och det lär ta sin tid. Har ingen lust att sitta där och uggla i närmare 10 timmar. Får åka och hämta honom sen framåt kvällen istället. När han trummat färdigt. Haha.

Sov bara tre timmar natten som gick och tror det är därför jag har så svårt att komma till ro. Fördelen är ju att jag kan lägga mig några timmar till efter att ha varit i Floda sen. Om det inte skulle bli en sådan tur så det råkar bli strålande fint väder, då tänker jag lägga mig i solen. Bara man inte somnar och bränner sig, trots att jag redan har fått fin färg sen tidigare.

Nää, om jag skulle försöka lägga mig och räkna får eller något liknande. Spela lite kort på mobilen tills ögonen går igen kanske. Fantisera om söta killar... eller näää det är en dålig idé. Efter att ha levt i celibat hela året hittills så lär jag knappast somna om jag fantiserar om någon hunk. Men det stämmer lite grann det jag har hört, ju längre tiden går utan sex... desto lättare är det att klara sig utan. Men oj vad det hade varit mysigt med lite "pillepill", en gosig kille att hångla järnet med. Haha. Nu får jag sluta innan jag lär få värre sömnproblem än vad jag har just nu. Får hålla mig till fåren trots allt, bara dom inte börjar bräka.
Natti Natti från en övertrött nattuggla (det sistnämnda i vanliga fall)
Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-07

Allt är URK !!



Känner verkligen att allt är pest och pina just nu. Väntar på pengar jag skulle fått för över en vecka sen, lovades sen att jag skulle fått dom under första veckan i juni. Fick dom inte !! Har 130 kronor kvar på mitt konto bara för det och har bara kvar mat för två dagar till. Får väl ringa och tjata i morgon igen och hoppas på att jag får in dom inom ett par dagar. Hade jag varit ensam så hade jag inte brytt mig, men det är inte kul när jag har barn här hemma som är lite mer kräsna än vad jag är. I dag så visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på till mat eftersom jag bara hade kycklingklubbor, fiskblock och två paket bacon kvar i frysen. Vi åt grillad kyckling i fredags så då var inte det populärt att äta samma sak i dag också. Så jag kokade faktiskt kycklingklubborna och plockade isär köttet och gjorde en kycklinggryta, var väl inte så poppis det heller men sonen åt trots allt i hot om att få vara hungrig resten av dagen. Haha. Hoppas skattepengarna dyker upp på kontot i morgon, ska komma under veckan, så kommer det kännas bättre. Även om jag bara får tillbaka 1100 kronor. Bättre än restskatt iallafall.




Sandrine har inte varit här på hela helgen, hon är hos sin pojkvän istället. Bea stack iväg med Matti till hans bror i går kväll så jag och Jimmy har varit själva. Nu är dom på väg hem hit och då blir det lite mer liv och rörelse igen. Jimmy är en trappa upp hos Alex, själv sitter jag och drar mig för att diska två kastruller och en stekpanna. Haha. Jobbigt !! Har fortfarande ont i hela kroppen och fattar inte vad som är fel. Känner mig så vansinnigt trött också. Vädret påverkar väl också kan jag tänka mig. Sol och regn om vartannat.

Igår så stack jag och Bea en sväng till IKEA, hade ju inga pengar så vi tittade bara runt. Hittade lite småsaker jag vill ha. Vi var faktiskt där för att titta efter en annan soffa till vardagsrummet, hittade väl inget som föll mig i smaken precis. Inget som jag verkligen kunde tänka mig. Vill ju ha en soffa med avtagbart tyg som går att tvätta i maskinen, en som jag kunde tänkt mig gick bara att kemtvätta. Då får det allt vara, min soffa är ju bara lite mer än tre år gammal. Betalade för mycket för vad den visat sig att vara. Borde kanske klaga eftersom den ändå kostade 15000 kronor. Ska banne mig göra det och se vad dom kan göra åt saken. En soffa ska ju hålla formen mer än tre år eller ??

Nu får jag väl se till att få diskat, sen tänker jag banne mig inte stå i köket mer i dag. Om någon känner för att muntra upp mig så är det bara att höra av sig. Behöver verkligen det just nu. Det är lite annat som sitter i huvudet på mig hela tiden som jag inte kan (får) ta upp här. Så jäkla jobbigt och jag går här med så dåligt samvete.
Jaja, ha ett bra slut på helgen. Kramiz från en GNÄLLSPIK

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-05

Festbilderna från i måndags.

Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-03

Ett smakprov...

Nu har jag lämpat av min älskade Jameson på centralen, känns lika tråkigt varje gång. Hon har ju lägenhet här i huset som jag bor i, fast inget jobb här i Göteborg !! Som det är nu när hon kommer hit så sover hon nere hos mig, nu var hon bara uppe i sin lägenhet och hämtade lite sommarkläder. Dyrt förråd som vår mamma sa. Haha. Nästa gång kommer hon hit och stannar i tre veckor när hon har semester, då får vi umgås mer än bara två dagar åt gången.

Det blev alltså utgång i måndags kväll istället, lika bra det så jag hinner återhämta mig tills mina barn kommer hit på fredag. På måndagen hade jag så ont i nacken så jag fick låna liniment av grannen, sen satte jag på en värmedyna över det, kändes svettigt som bara den med tanke på hur varmt det var då också. Sen på kvällen började vi förfesta och värken glömdes bort. Det stämmer att alkohol söker upp alla onda ställen. För på tisdag när jag vaknade så var nacksmärtan borta. Helt otroligt. Fast då hade jag ont i resten av kroppen istället. Kände, känner, mig som Agda 90 år just nu.
Jag, Joanna och Jenna stack till Rockbaren först. Efter det blev det Diamond Dogs. Äldsta killen vi pratade med va typ 28 bast, kände mig gammal trots att dom tyckte jag inte såg äldre ut än vad dom var. Kul hade vi iallafall och det blev en hel massa drinkar. Behövde bara betala för en cider och resten av kvällen bjöds det hej vilt. Blev väldigt förtjust i drinken Sex on the beach, mmmm så gott. Och eftersom det inte var någon dansvänlig musik utan bara hårdrock så blev jag rejält berusad. Förbrände ju ingen alkohol som jag brukar göra när vi är ute och dansar mest hela nätterna. Efter det så skulle vi hitta något ställe med mat som hade öppet. Klockan var redan lite över fyra och då var allt vrålstängt. Vi hittade dock ett kebabställe som vi åt på, fanns knappt något att välja på för allt var slut. Efter det åkte vi hem och då kvittrade fåglarna för fullt och det var ljust ute. Haha. Vi la oss först när klockan var sex på morgonen. Sen vaknade vi när klockan var lite över två på dagen. Bakfull som ett ägg var jag. Och ont överallt, förutom nacken då.
Jenna har som sagt alla fotona på sin kamera som jag kommer få sen. Lägger upp dom få bilderna jag tog med mobilen tills dess. Inte den bästa kvaliten eftersom ingen av oss var stadiga på handen. Enjoy så länge.



Jag har ju så liiiiten toalett så då får man sminka sig där plats finnes. Jenna piffar upp sig.




Mina älskade småsystrar. Love you. På väg till Rockbaren.




Joanna och jag. Här är jag redan bra i gasen, tack vare att jag inte ätit på hela dagen.




Jag får agera Joannas push-up behå under kvällen. Haha.




Jenna laddar upp för raggning.




Coola Joanna visar upp sin finaste sida.




Bilderna som följer tog jag när vi skulle hem på morgonkvisten. Dom får tala för sig själv. Lika galna som alltid. Tack för en supertrevlig kväll/natt/morgon. Får vi snart göra om.



















Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-03

Ex-tra...

Tänkte att många av mina läsare är lite nyfiken på min allra bästa vän, nämligen mitt ex som är barnens far. Tänkte ni skulle få se en före och efter bild. Ni kanske får se honom på bild en vacker dag och inte bara vad han jobbar med. Love you, du kommer alltid vara speciell för mig. Min bästa vän som jag kan prata med om allt.

Så här såg hans lastbil ut när vi bodde ihop.                
                                                                                                 
               

Efter att vi gick isär så uppdaterade han med både nyare tradare och yngre tjej.
Haha. Kunde inte låta bli Owe.





Mår fortfarande urk efter måndagens bravader. Kommer skriva ett inlägg senare, har inte så mycket kort tagna med mobilen, Jenna tog med sin kamera, fast sladden glömdes i småland så jag får vänta med dom bilderna tills hon skickar över dom via msn.
Nu ska jag umgås med syrran innan hon ska med tåget klockan sex ikväll.
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-06-01

Svettigt !!

Nu är det verkligen högsommarväder, duschade precis efter att ha legat i solen hela förmiddagen till och från. Det var helt underbart att stå under en svalt strilande dusch, passade på att göra lite "underhållsarbete" där inne för att dra ut på tiden. Haha. Det ska ju filas fötter och rakas lite överallt. Räckte att man torkade sig med handduken så var man svettig igen. Helst av allt skulle jag vilja gå helt näck, men sådant spektakel går inte för sig när det bor så många utlänningar här i området brevid. Det skulle vara haram ju !! Kan avslöja att jag solar i bara trosor på altangolvet, ser till att krångla av mig linnet när jag ligger ner, när jag ska både lägga mig och gå upp. Är det någon som skulle se mellan spjälorna på altanräcket så bjuder jag på det.

Helgen har varit härlig, har passat på att njuta av värmen och umgås med mina kära. I lördags eftermiddag stack jag till morsan och hennes särbo i Alafors. Vi åt middag ihop, första färskpotatisarna för min del och goda köttfärsbiffar. Kall sås till det och frasigt nybakat bröd. Vi pratade mest och sen blev det dax för Robinson finalen, inget jag följer, har bara sett ett avsnitt i brist på annat en gång. Efter det blev det ostbricka, jag drack vatten eftersom jag skulle köra hem medans dom andra två drack kall god öl. Kan lova att det var läskande, jag som inte ens är förtjust i öl !!
Precis utanför hans hus finns det en fårhage, gick dit och kikade lite. Tog en bild eftersom det var små lamm där också, bilden blev inte alls bra eftersom dom gått och lagt sig i skuggan i en dunge. Åkte hem sent därifrån och sen stupade jag i säng direkt.



Har vaknat tidigt varje dag nu, senast åtta har jag varit uppe. Tidigt när man inte har något att passa. I går stack jag, Bea och Matti till Surte för att äta pizza och umgås med min syster Joanna. Efter pizzerian så åkte vi hem till henne och satte oss i trädgården, där var det skugga och riktigt behagligt. Känner i huvudet att man varit för mycket i solen nu i flera dagar, sen dras jag fortfarande med värken i nacken även om det känns bättre i dag. Har ju en liten massagegrej som jag suttit med titt som tätt. Sen gav Bea mig massage i går kväll en stund, gjorde så ont så jag satt och stönade, samt skrattade av smärtan. Bea sa klämkäckt till Matti att det är så jag låter när jag har sex !! Haha. Skitunge...





Nu roar jag mig med att tvätta, har egentligen inte tvätt tid förrän på torsdag men det var helt ledigt i dag så jag tänkte passa på. Då kan jag tvätta alla sängkläder på torsdag istället. Bra när man kan dela upp det lite. Nu börjar det bli skugga på min altan, tänker sätta mig där och läsa en stund. Ska bara smörja in mig efter duschen, solen torkar verkligen ut huden. Vill ju vara len som en babyrumpa. Hihi.
Ha det bäst i sommarvärmen, hoppas detta håller i sig lääääänge.....
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()