2011-01-31

Tjejer och rakning!

 

 

Nu har jag haft en riktig beauty-stund i badrummet. Först ett långt bad med ansiktsmask i fejjan och tända doftljus. Sen var det dax för rakning av både det ena och andra, benen och under armarna går jättebra och det är sällan man skär sig. Men när det gäller intimrakning, dvs rakning av punanin. Oj oj oj säger jag bara. Vi tjejer är inte skapta till att behärska en rakhyvel på känsliga ställen. Har ju rakat "down there" i många år nu. Men alla dessa jävla veck och vrår gör att jag blir kokko. Sen med tanke på min graciösa kroppshydda så är man inte speciellt vig i badkaret kan jag lova. Är ju livrädd för att halka när jag vrider och bänder mig åt alla håll och kanter. I fredags så passade jag på att köpa rakgele och en svalkande gel som man ska ta efter rakning. RFSU har bra saker för det som jag köpte på apoteket. Rakgelen löddrar inte och det gjorde att rakhyveln gled lättare, men jag gjorde ju felet att jag kör på som jag ska hinna raka mig på maratontid varje gång. Det blir lätt irritation nertill pga det. Och gelen som man ska ta efteråt, Nice n'cool var ett kapitel för sig. Märkte redan i badkaret att jag råkat skära mig någonstans. Så Nice n'cool var inte så skön efteråt. Kändes som att hälla sprit i ett sår!! Brände som någon höll en svetslåga rakt mot det heligaste och jag fick ur mig både ett skrik och alla fula ord jag kunde. Fy fan vad det sved, ett bra tag också, innan det växlade till att kännas som iskall vind blåste rätt upp i punanin. Så något som jag skulle behöva är en kurs i är hur man rakar något som inte är slätt. Prenumenerar på rakhyvlar och får hem rakblad fyra gånger om året. Men jag är inte nöjd med bladen, dom tar inte bra och det känns stubbigt många gånger redan samma dag. Ibland bedrar snålheten visheten. Ska köpa riktiga saker eller börja gå och göra en brasiliansk vaxning regelbundet istället. Jag gick ju och vaxade benen i flera år och är inte rädd för att det ska göra ont. För håret ska bort, på ett eller annat sätt. Basta!!


Nu har jag inte tid att sitta här längre. Ha en bra dag. Ciao





Postat i Min åsikt om... | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-31

Goood morgon!

Här har ni en morgonpigg lärka som gick upp redan strax efter klockan fem. Har knappt sovit för allt vändande och vridande, tittat på klockan stup i kvarten. Men jag får väl sova lite middag när Daniel har kommit. För han kommer i dag! Om jag inte ska somna för natten redan vid åtta i kväll så är det bäst om jag vilat en stund under dagen. Ska möta honom på centralen klockan två, sen skulle vi handla lite på vägen hem.

Jag har haft fullt upp sen jag skrev sist, har inte kunnat prioritera bloggen. Känns skönt att det kommer bli några lugna dagar innan barnen kommer igen. Kan behövas efter allt som varit. Joo, jag fick inte veta domen från rättegången i onsdags. När jag ringde och frågade så hade domaren skjutit upp domslutet en vecka till pga hög arbetsbelastning. Fan vad typiskt, ville haft det överstökat. Men det är ju i övermorgon jag får veta, om dom inte skjuter upp det igen vill säga!

Nu tänker jag äta lite frukost och sedan lägga mig i ett varmt bad. Ha en fin vecka så länge.

Kram

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-24

Mitt nya liv

Har haft fyra intensiva dagar med åkande till Ikea och sen fixa här hemma. Nu är allt klart och jag kan njuta av friden och framför allt mitt underbart mysiga hem. Jag är så nöjd och stolt över att detta är mitt. Nej jag har inte vunnit pengar utan fått detta i present av en i familjen. Min soffa var ju som sagt helt trasig och gick inte att sitta i ordentligt längre. Då byttes det ut lite annat också när vi ändå höll på. Har bara kostat mig några hundralappar. Kommer aldrig kunna gengälda denna fina present. Men jag vill att personen verkligen ska veta hur tacksamma vi alla är för våra gåvor.

I övermorgon får jag veta domen från rättegången. Har haft så fullt upp så jag har inte hunnit tänka på det. Orkar inte bry mig heller, vill bara ha ett besked och sen strunta i det.

Nu ska jag bara lägga in bilderna från mitt ljuvliga hem. Sen är det dax att sova, klockan ringer vid sex på morgonen igen. God natt på er

















Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-21

Favoritlåten just nu!

Mohombi feat Akon - Dirty Situation
Redan första gången jag hörde låten kände jag hur jag rycktes med. Detta lär bli denna vinterns/vårens absoluta favorit partylåt. Vill ut och parta järnet när jag hör låten. Åååh vilken skön dansmusik! Lets party!





Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-18

Men va faaaan!!

Klockan är 01:39 piiiiip!! Detta är inte sant! VARFÖR i helvete ska jag ha så svårt att sova ibland. Och varför snurrar tankarna och jag inte lyckas somna. Nu har jag suttit och gjort en massa beräkningar istället för att sova. Blev en positiv utgång av det hela och jag känner mig så glad att jag lyckades få undan något iaf. Men i gengäld så vrider jag på dygnet, jag blir galen! Ingen annan är ju vaken vid denna tiden så man har ju inte mycket till sällskap precis. Om fyra timmar ska jag upp och då känns det nästan meningslöst att lägga sig nu. Jag tror jag ska försöka läsa och bli lite klokare och sen får jag dygna helt enkelt. Får se till att ha fullt upp under morgondagen så får jag somna vettigt i morgon kväll istället.

Urk, jag känner mig så jävla rastlös! Vill inte lägga mig ensam i min säng!

Nää nu ska jag sätta mig och läsa lite bloggar som jag inte hunnit med. Sen får vi väl se om jag lyckas slockna en liten stund innan Nine ringer och väcker mig. Hoppas på sol sen under dagen, men det är väl för mycket begärt!

Natti natti på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-17

Ännu en måndag





Nu sitter jag mätt och belåten i soffan, tänker pusta ut en stund innan jag sätter mig och gör det sista med alla papper. Vill ha stenkoll på allt nu när jag lägger in spurten på att betala bort allt jag ligger efter med. Innan sommaren så lär jag väl vara ikapp mig nästan helt. Det känns skönt! Jag har lärt mig en dyr läxa iaf.

I går fick jag äntligen ur mig en sak som jag velat, fram och tillbaka med. Nu är det verkligen ett avslutat kapitel och jag känner mig ganska tom. Man kan inte få svar på allt och frågan är om det hade gjort någon skillnad. Det är mest skrattretande och det känns skönt att kunna lägga det bakom sig. Det är ju nuet som gäller och året har ju börjat riktigt bra, spännande att se vad det blir av allt. Känns som det är mycket som kommer falla på plats. Jag är ju en velpelle som sagt var! Tänk om man hade facit på hand redan nu när det gäller mycket. Livet skulle vara lite enklare då och man slapp utsätta sig för en massa onödiga saker. Jaja, önska kan man ju alltid göra men så enkelt är det ju tyvärr inte.

Vilket konstigt inlägg detta blev, känner att jag inte kan skriva öppet om allt jag önskar. Tur att jag kan skriva av mig mer privat också, annars hade jag blivit helt knäpp! Fel ögon kan se och jag vill inte ge det nöjet till vissa människor. Eftersom det inte bara handlar om mig så kan jag inte skriva om det. Gah!!

Nu ska jag sätta fart så jag får tömt köksbordet. Får bli en tidig sänggång eftersom jag ska träffa dottern halv sju i morgon bitti! Stolleprov säger jag bara.

Trevlig kväll på er

Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-15

Magsjuka och kondomer!

Pratade precis med Daniel på telefon, väckte honom lät det som. Han fick åka hem från jobbet i dag eftersom han åkte på magsjuka. Stackarn, hoppas han blir frisk fort.

Jenna har besök av sin kärlek denna helgen, så henne ser man inte röken av. Hihi. Men i natt fick jag ett sms från henne där hon frågade om jag hade gummi!! Haha. Fick rotat fram några som gick ut för ett halvår sen, va fasen! Dom har legat i min sänglåda i många år. Fick mig ett gott skratt iaf. Vilken tur att jag har en ansvarstagande syster. Hrmmmp. Kom på förut att jag faktiskt har kondomer i min handväska som inte gått ut. Har ju ingen nytta av sådant men lika bra att ha i nödfall. Har blivit att dom gått åt här hemma när man haft tjejkompisar som haft nattbesök med sig hem till mig. Skyller på mina systrar, två av dom iaf!

Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på en film. Önskar er en fortsatt trevlig helg. Kram på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-12

Äntligen avklarat.. tog ju bara tre år!





Nu är rättegången över och jag är helt slut känslomässigt. Kunde inte sova natten som gick och sen var det psykiskt frestande att gå och vara orolig. Jag fick sagt det jag kommer ihåg av händelsen och mer kan jag inte göra. Trots att jag har journalanteckningar från sjukhus efteråt så ifrågasatte den åtalades advokat min trovärdighet. Men han gjorde bara sitt jobb och nu är det upp till domaren att avgöra. Detta får vi vänta två veckor på att få veta. Hoppas verkligen sanningen vinner. Skitstöveln sabbade mitt liv och ska fan inte komma undan ostraffat. Nu vill jag bara få lägga locket på och slippa tänka på skiten mer. Även om det kommer upp i tankarna när man minst anar det. För jag höll på att få en ångestattack när jag fick syn på han som misshandlade mig. All skräck och alla minnen bara flög på mig igen. Usch.

Nu tänker jag krypa ner bredvid Bea i sängen. Är så trött så ögonen går i kors. Håll nu tummarna för att skitstöveln åker dit så det skriker om det. Hoppas dom här två veckorna går fort. Natti natti på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-07

Håhåjaja

Syrran är kvar i småland och blev inlagd på sjukhus i går efter att ha varit riktigt sjuk sen i måndags. Hon blir inte utskriven förrän tidigast på måndag. Just nu har hon dropp där hon får antibiotka igenom, verkar som det är svår lunginflammation. Hennes snabbsänka låg på över 300!! Hoppas hon fort blir bra igen. Har pratat med henne nyss och hon lät bättre. Saknar henne så ♥

Och sen är det ju inte många dagar kvar innan rättegången, på onsdag gäller det! Usch, jag vill bara få detta överstökat. Man ser ju knappast fram emot att möta den som förstörde ens liv. Vill bara kunna lägga detta bakom mig även om jag aldrig kan glömma. Jag behöver inte gå dit ensam och det känns bra, för det lär bli en pärs.

I dag kommer sonen hit, Bea stannar kvar i Floda för att få ensamtid med Matti innan han åker. Matti åker till Finland på söndag och ska påbörja sin värnplikt där. Han muckar om ett år och kommer bara hem några få gånger under året. Kommer sakna min svärson och jag lider med Bea som måste vara utan honom. Inte lätt att vara ifrån någon man älskar. Jag hoppas dom klarar detta bara, underlättar ju att dom varit tillsammans i två år nu. Håller tummarna för att allt kommer gå bra.

Nu är det dags att börja göra lite nytta här. Trevlig helg och kram på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-05

Sova... JAG?? Nääää

Jag är så trött så ögonen går i kors, känner mig fnittrig och allmänt flummig. Men att somna, näää det går inte! Ligger och vänder mig som en jäkla mask i sängen och det blir varmt och obekvämt. Nu har jag varit uppe hela dagen i går och i dag så nu borde jag vara trött, låg ju bara och halvslumrade i ett par timmar i morse. Eller trött är jag ju, det är bara det att jag inte kommer till ro när tankarna far och flyger. Fuck!

Har haft en underbar dag hos syrran, tog en hel del bilder på lilla Julia. Åh denna underbara söta unge, jag smälter när hon ler mot mig. Nu var vi riktiga kompisar och lekte med hennes saker på golvet. Jag kunde till och med hålla hennes händer när hon skulle gå till köket. Jag är inte för på och låter henne välja och det gick kanonbra. Har pussat på henne en del också. Lägger in bilder på sötingen en annan dag. Men en bild lägger jag in redan nu.




Visst är hon ljuvligt söt min lilla systerdotter ♥ NU måste jag försöka få lite sömn, annars så orkar jag aldrig med morgondagen. Natti natti på er. Kram

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-03

Blev så nöjd med färgningen

Härligt att håret fått sådan längd och nu syns inte ett spår av någon utväxt eller grått i det heller. Bara lite smink i fejjan och man ser presentabel ut igen.



Älskar färgskiftningarna som blev, känner mig 10 år yngre (i håret alltså) Haha
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-01-03

Ljushuvud!!





Nu sitter jag med färg i håret och väntar på att klockan ska gå så jag får skölja ur det. Utväxten ser för jävlig ut och det syns lite grått bland min normala hårfärg. Eller som jag försöker intala mina barn, att det är solblekt på vissa hårstrån. Haha. Fan också, går ju inte att köra den nu mitt i vintern. Jaja, jag vill pigga upp mig själv så man känner sig lite fräschare. Även om man inte kan göra så mycket åt sitt utseende annars. Man får bara inse att ju äldre man blir desto dyrare blir det med att behöva köpa hårfärg titt som tätt. Mitt hår växer otroligt fort också så det blir en utväxt på bara tre veckor. Bjuder på denna HEMSKA bild. Fy fan vad man ser glåmig och hemsk ut på vintern utan smink!

För övrigt mår jag bra, livet går sin gilla gång kan man säga. Har avslutat vissa kapitel ur mitt liv och påbörjat andra. Eller tänker påbörja andra rättare sagt. När jag gjorde en sammanfattning om året som gått och summerade allt så insåg jag väldigt mycket. Äntligen trillade poletten ner. Det var på tiden måste jag säga. Har ju min soulmate att tacka för mycket också. Sen tog jag kontakt med en person som jag tänkt på i några månader också. Vi träffades bara en gång och det har inte försvunnit ur tankarna. Skickade ett sms och blev förvånad när telefonen ringde med en gång. Det hade jag inte väntat mig. Vi gjorde nog intryck på varandra verkar det som.

Nu måste jag hoppa in i duschen och skölja bort färgen innan håret ramlar av ;-) Man får ju vara rädd om dom få stråna som finns kvar. Kram på er

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()