2014-12-05

Im back! Eller?

Oj, oj, oj, detta är pinsamt hur länge sen jag ens orkade titta in här på bloggen. Kände bara att allt höll på att äta upp mig, och nu kanske det skulle vara bra att börja om, när jag ändå har lyckats göra lite förändring i mitt liv sista året.
Frågan är ju bara om det ens finns några som minns denna sidan längre, kommer det intressera någon att läsa om mitt kaos. Det kanske jag inte ska bry mig om och göra detta bara för min egen skull, det är väl det som är viktigast.
 
Kan ju börja med att båda döttrarna har tagit studenten och är ute i arbetslivet, båda bor hemma fortfarande. Sonen går andra året på gymnasiet däremot och bor hos mig varannan vecka, sen så är äldsta dottern här mycket eftersom hon jobbar här i stan. Men sitt fasta boende, rum, har hon hos pappan.
Nu har vi även fått en familjemedlem till, lilla Alice har fått en lillasyster, Tindra. Tindra är från samma föräldrar som Alice har, men båda är så olika varandra som de kan bli. Tindra är dock äldsta dotterns hund från början, men jag har henne jämt här hos mig. Tindra och Alice är precis som vilka syskon som helst, leker, busar och jäklas med varandra. Båda är mina små ögonstenar och betyder mer för mig än vad jag någonsin hade trott någon kunde göra, förutom mina barn då :-)
 
 
 
 
När det gäller mig själv så har jag börjat röra på mig i år, har redan gått 80 mil sen i slutet av februari. Nu har jag dock tagit det lugnt sista månaden pga astman som förvärats av vädret. Och även ena foten som ger mig jobbiga smärtor så fort jag kört powerwalk, ska uppsöka läkare för detta så jag får svar på om det är något som förväras vid belastningen. För även om jag körde utan att träna i ett par veckor så kom det tillbaka så fort jag körde första passet på 6 km igen. Jaja, kommer berätta mer om träningen och kosten, som inte funkar alls, nästa gång jag skriver.
 
 
 
Jag är fortfarande singel, hade ett kortare förhållande i början av förra året, men det funkade inte. Så man kan säga att jag varit singel i... hmmm, är det över sju år nu. Ska kolla upp det och se om jag kan hitta det i bloggen, det är bästa kalendern ju.
 
Nu närmar sig julen också, ska försöka skriva lite regelbundet. Har ju tiden till det och borde få till något inlägg varje vecka kanske. OM det nu finns någon som läser detta, lämna gärna en kommentar så jag vet.
 
På återseende, eller?
 
 
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()