2011-06-30

Sommar, sol och värme!

Nu har vi haft kanonväder i några dagar. Till och med kvällarna och nätterna är tropiska. Underbart! Även om det är väldigt varmt tänker jag inte klaga, sätter mig i skuggan och njuter när det blir för mycket. Men i måndags när jag klippte gräsmattan kände jag att det blev för mycket. Kan iofs bero på magsjukan jag åkte på natten till i söndags också. Var inte helt återställd. Men nu är jag frisk igen och även deppigheten försvann.

Idag har jag haft syrran och hennes lilla Julia här på besök. Vi passade på att njuta på altanen och Julia fick en balja vatten att leka i. Det gillade hon. Efter det stack vi till donken och åt lite glass. Alice fick följa med och fick en hamburgare att mumsa på, det gillar hon skarpt! Värmen gör att hon inte heller har  någon matlust och då får man lirka med lite godbitar. Nu har hon däckat på soffan framför fläkten. Själv sitter jag vid datorn en stund innan jag sätter mig i svalkan på altanen igen. Det är så varmt inne! Ser ut att dra ihop sig till åska, skulle vara skönt att rensa upp luften lite.

Lägger upp lite bilder från idag. Blev inga bilder alls från midsommar, glömde bort kameran. Men jag och barnen hade en mysig dag tillsammans. Ha det gott i solen nu. Kramis















Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-24

Trevlig midsommar




Det är som det oftast brukar vara med vädret idag. Regnar lite ibland, blåser, ruggigt och kallt. Just det, en äkta svensk midsommar! Woooho.
Har försökt få upp sonen ett tag nu, han och Alice är riktiga sömntutor. Jag väntar på att Bea ska dyka upp, hon kommer först idag till mig. Jimmy kom igår redan. Sen blir det god mat och mys ihop här. Sandrine firar midsommar ihop med sin pojkvän i Herrljunga. Saknar dig hjärtat!
Oavsett var ni befinner er i landet och vilket väder det än är, så hoppas jag ni får en underbar dag ihop med era nära och kära. Trevlig midsommar på er ♥

Postat i Familje högtider | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-21

Sparkar mig själv!

Bokade tvättstugan tills i morgon, men eftersom det var ledigt nu så passar jag på att börja redan idag. Kanske blir färdig med allt också. Nu jäklar ska allt tvättas, rent i sängar och överallt. Även om jag känner mig låg, pga vädret, så måste jag sparka mig själv till att göra någon nytta. Alice tror jag blivit galen och jag snubblar över henne när jag far fram. Får se om jag orkar ta tag i att damma och sånt också när jag ändå håller på. Annars så blir det i morgon. Usch, har ingen som helst motivation till något alls. Vill bara dra täcket över huvudet och stanna där tills det blir fint väder. Blääää detta suger!

Har upptäckt att jag drömmer om sex var och varannan natt. Sexbristen har verkligen stigit mig upp till huvudet. Men mest av allt saknar jag den fysiska närheten, behöver inte vara sex. Hångel går också bra. Hahahaha. Singellivet är inte så roligt i längden har jag märkt. Borde göra något åt det men orkar inte. Hur ska man orka lära känna någon på nytt igen? Öppna upp sig och börja om från början. Blir trött av bara tanken....

Barnen kommer till midsommar och det blir en väldigt lugn sådan. Vi blir hemma och umgås. Så skriver jag inget mer innan dess så önskar jag er läsare en trevlig midsommar. Var rädda om er.

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-16

Mammas vackra flickor

Har tagit kort på mina båda döttrar denna veckan. Sandrine passade jag på att fota när jag hade med henne som sällskap till tandläkaren. Beatrice fick jag fotat när hon sov middag efter två nätters obefintlig sömn. Fnissade åt hennes sovstil och kunde inte låta bli att ta ett kort. Båda mina döttrar är så vackra och jag är så stolt över att ha fått tre så fina barn. Sonen går däremot inte med på att fotas, så då kan jag inte lägga in någon bild på honom. Han är också fin, har en snygg och stilig son.



Annars så har dagen varit mycket bättre än igår, har varit fint väder även om det mulnar på nu på kvällen. Ska väl bli regn igen. Men skit samma. Jag har inget planerat som jag måste gå ut för.

Nu kommer strax syrran hem efter flera veckors vistelse i småland. Hurra! Har saknat henne. Ha en fin kväll.




Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-15

Jävla skit!

Jag kallar inte ens detta för sommar längre, jag är så trött på detta vädret. Kan det inte vara fint väder och varmt. Eller varmt iaf. För nu fryser man när man går ut, nästan så man vill plocka fram vinterjackan igen. Känns som hoppet är ute för en fin sommar och man kan lika gärna gå i ide. Man går ju runt och är ständigt trött, skulle kunna sova hur länge som helst. Fast det går ju inte.

Svårt att hålla humöret uppe när det är som det är. Jag vill kunna gå lättklädd och sätta mig på en uteservering och njuta. Kanske skulle fungera med tillräckligt mycket alkohol i kroppen. Eller någon som värmer en. Nu fryser jag till och med på natten under mitt sommartäcke.

Antingen får sommaren komma igång eller så får jag skaffa mig en sängvärmare. Nackdelen är ju att det inte finns någon som lockar mig just nu. Var håller alla gosiga killar hus? Har dom gått i ide kanske? Haha.

Ha det bäst så länge....


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-13

Orsaken till att jag är singel kanske!



Vem skulle inte bli rädd vid denna synen. Haha. Jag passar på att sitta med
en ansiktsmask samtidigt som jag färgar håret.


Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-09

Puh, vilken lättnad!




Jag slipper klippa gräset idag eftersom det regnar. Skönt för jag är inte alls i form för det. Hela kroppen värker och halsen känns som ett öppet sår. Har så ont i nacken och axlarna, jag skulle verkligen behöva lite massage. Undrar om man kan lära en hund att massera? Hahahahaha.
Lite ångest har jag över gräsmattan, den växer så det knakar. Nästan så jag ser när det sker. Det ska bli bättre väder till helgen och då kan jag passa på istället. Bara jag inte ligger helt plakat om skiten bryter ut rejält.



I dag kommer jag kura i soffan hela dagen, dricka varmt och se till att halsen inte blir värre. Ronja kommer förbi om någon timme och ska se över min dator. Fick upp ett felmeddelande igår igen, kan vara något med hårdvaran som inte fungerar som det ska. Då får jag lämna in datorn på lagning. För det kan inte vara mjukvaran eftersom jag fabriksåterställde datorn. Jaja, time will tell.

Även om det inte händer så mycket i min vardag just idag så vill jag ändå se till att uppdatera. Livet är ju inte alltid på topp. Fast lite njuter jag av att trasmattotna ligger rena på golvet igen efter tvättningen igår. Jäklar vilket bra torkrum vi har här! Men jag måste hitta en stor tvättmaskin någonstans så jag får tvättat köksmattan ordentligt. Såg att den inte blev så bra som jag ville. Men den ser ju klart mycket bättre ut.

Ha en fin dag i regnet, eller solen om ni har det där ni bor. Kramisar

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-08

Arbetsam dag!




Nu är jag helt slut. Fick chansen att låna grannens högtryckstvätt och självklart så ville jag få gjort allt på samma gång. Började med altangolvet, som var mörkbrunt av all smuts och annat äckligt. Alger kanske? Jag är så lättroad, det är en härlig känsla när du ser hur det du tar högtrycken på blir ljust och rent. Nu önskar jag att jag hade tagit en bild mitt i arbetet så man verkligen ser skillnaden. Jag tog en före och efterbild men eftersom golvet är fuktigt så ser man inte det på bilden. Plastmöblerna tog jag rejält också, när man såg skillnaden så såg den smutsiga delen grå ut. Men det syns inte heller på bilden. Och sen till sist så tog jag mina finska trasmattor. Kan inte köra dom i tvättmaskinen här för den är för liten. Så jag passar på när jag har haft tillgång till högtryck. Tog många timmar innan jag var klar med allt och jag var genomblöt. Hoppas nu inte jag blir sjuk för jag har haft ont i halsen sen i går och detta kommer nog inte förbättra det. Jag är så nöjt med resultatet och nu tänker jag bara slappa resten av kvällen. Har en jobbig mensvärk också så det känns som korsryggen ska gå av. I morgon tänker jag klippa gräset om det inte kommer regn under natten eller regnar när jag ska göra det. Annars får jag vänta tills det blir bra väder igen.



Usch, jag känner mig sjukt kramsugen, nu önskar jag att jag hade en pojkvän att krypa intill i soffan. Hade varit mysigt värre. Men jag får gosa med min lilla busfis Alice. Hon känner sig nog lite åtsidosatt eftersom jag grejat hela dagen. Min älskade lilla vovve ♥

Folk klagar på att det är kvavt och varmt, men jag känner mig lite småfrusen. Kan ju bero på att jag stått i vattenånga mest hela dagen. Hoppas det blir ett gott åskväder, jag älskar blixt och dunder.

Ville bara uppdatera lite snabbt om min tillvaro just nu. Hoppas allt är bra med er läsare. Kram på er


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-06-06

Måndag

Hej på er! Jag suger verkligen på att uppdatera bloggen. Men det är så mycket annat som händer just nu och blogglusten finns inte. Blir inte mycket tid vid datorn alls. Nu gick jag in för att sitta och svalka mig vid fläkten en stund, känns som man ska rinna bort ute.

Har haft det riktigt bra, helgen har varit lugn. Hade min soulmate Max på besök från fredag tills i går. I fredags kväll umgicks han med mig och min son. Sen på lördag kväll gick han ut och svirade på stan. Själv satt jag och gjorde en ominstallation på min dator, var dax för det gick trögt och kom en massa felmeddelanden. Nu känns den som ny och går så mycket snabbare igen. Skönt att ha det gjort.
Max tog med sig min son Jimmy ut på stan på lördagen, han skulle köpa lite nya kläder. Killarna kom så bra överrens och det har skrattats en hel del hela helgen. Var underbart att få träffa en av sina bästa vänner efter så lång tid. Tack för besöket Max ♥

I torsdags så var jag och hälsade på min lillasyster Carina och efter det så var vi hos Alice uppfödare för första gången sen vi hämtade hem henne. Vi fick även träffa Alice bror och han var nästan dubbelt så stor mot vår Alice. Tog lite bilder som jag lägger upp senare.

Måste även tacka min underbara granne Janita för lånet av bilen. Du anar inte vad det är värt för mig ♥

Nu ska jag tvinga i mig något att äta, har svårt för mat när det är så varmt. Går iofs ingen nöd på mig... har ju en hel del att ta av. Haha.

Hoppas allt är bra med er läsare och att ni passar på att njuta av denna sommaren. Det tänker jag göra. förhoppningsvis skriver jag snart igen. Annars finns det en himla massa gamla inlägg att beta av från min bloggstart. Puss och kram på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()