2010-05-31

Svinigt värre

Någon gång tänker jag ta och prata om detta helt öppet och utan att linda in och försköna något. Men ännu vill jag skydda mig själv och ändå behålla ett uns av hopp. Men jag måste bara skriva, fy fan vad du är ego!! Jag retar mig bara mer om mer för varje dag som går. Allt är på dina villkor, jag ska bara finnas där när du har en stund över och känner för att offra några minuter av din dyrbara tid. Varför jag inte drar i bromsen av ett sådant beteende kan man ju undra. Jag måste ju vara en självplågare. Får svälja så mycket jag skulle vilja spy ur mig. Hur mycket du faktiskt sårar mig när du leker med mig. Men nej, ännu ett tag till får gå. Hoppas jag hittar något annat att lägga uppmärksamhet på. Då jäklar är det bye bye om inte du förändras till den du var innan. Jag måste sluta tro att alla är som jag, man måste vara väldigt försiktig med vilka man släpper in i sitt liv och umgås med. Men sådana här fasoner trodde jag bara tonåringar, eller till och med barn, håller på med. Sen börjar jag även tro att du är mytoman. För vad håller du annars på med!!!??? Se till att skaffa dig vänner som är som du själv. Lika barn leka bäst, själv har jag ingen lust att tillhöra den kategorin du tillhör. Innan du vet ordet av så har jag tröttnat och hugger dig i ryggen. Vänta bara, när du minst anar det....
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-30

Exet har förnyat sig

Äntligen har exet, barnens far, bytt upp sig. Pratar inte om tjej, tyvärr, utan om att han har införskaffat en ny gräsklippare. Den gamla har varit på sista versen i många år nu men han har lyckats få liv i den varje år ändå. Men nu gick det inte längre och i går passade han på att köpa en ny gräsklippare, grästrimmer och nya trädgårdsmöbler. Han har haft fullt upp med att installera och montera. Hoppas gräset kommer vara normal långt nästa gång jag kommer på besök nu och inte som en sommaräng. Hahaha. Nu lär han ha områdets prydligaste gräsmattor i alla fall. Han skickade bild på det gamla skrotet och den nya för att jag skulle kunna lägga även detta till minnena på min blogg. Jag har kört den gamla gräsklipparen men den nya lär jag inte prova. Nu har han ungarna till hjälp i stället ;)





Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-30

Mosters lilla hjärtegull <3

Lägger in några bilder på Julia som Joanna har skickat till mig. På fredag blir sötnosen 3 månader gammal, oj vad tiden går fort. Längtar tills jag får busa med lillskruttan igen.











Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-30

Mina båda svärsöner

 I fredags tog både Beas pojkvän Matti och Nines pojkvän William studenten. Båda döttrarna skickade bild på sina fina pojkar för att jag skulle kunna lägga in det här i bloggen som minne. Bilden på William kan inte göras större efterson den är skickad från en mobil som inte klarar större bilder. Grattis William och Matti till er stora dag och välkommen till vuxenlivet med allt det innebär. Hoppas ni båda får en fin sommar och att vi kommer träffas ofta. Kram från er stolta svärmor Sabina





Postat i Familje högtider | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-25

My soulmate <3

Jag vill visa upp, en av personerna, i mitt liv, som betyder mest för mig. Min soulmate Max. Han har verkligen funnits där sen jag träffade honom för ett år sen. Lärde känna honom genom min kusin Marco. Och jag är så lyckligt lottad som fått äran att bli hans vän. Vi har ett speciellt band som förenar oss, vi är så lika varandra i sättet så det känns som en del av sig själv. Ord blir överflödiga och man vet hur den andra tänker och gör. Trodde bara sådant här hände i böcker och att då jag faktiskt skulle träffa på min själsfrände, två gånger till och med på bara några år. Är mer än vad jag kunde begära. Jag har en manlig och kvinnlig soulmate som fyller två olika funktioner. Max är som jag, det är skrämmande att han är som min tvilling. Trodde inte det var möjligt att någon var som jag. Både på gott och ont. Men jag älskar honom av hela mitt hjärta och vill aldrig förlora honom, utan honom som peppar mig skulle det knappast gå. Han vet hur komplicerad jag är, för han är ju likadan. Krävs en idiot till att förstå en annan. Haha. Skojar med dig Max. Allvarligt, du är bland det bästa som har hänt mig i mitt liv. Önskar bara jag haft dig tidigare, vad mycket som hade varit annorlunda och jag kunde besparats på det. Är så stolt över dig och framför allt är jag stolt över att fått äran att träffa på dig. Love you <3
Det är du och jag mot resten av världen.


Postat i Guldkorn | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-25

Tråk!!

Har ju varit sjuk sedan i fredags, har även haft feber och sovit väldigt mycket. Eftersom jag håller mig relativt tyst så är inte rösten helt borta. Men hes är jag fortfarande. Var inte så kul när det var fint väder men nu är det mulet och regnar emellanåt. Ser att jag har ganska många besökare på min blogg dagligen, fattar inte hur någon kan läsa denna tråkblogg. För jag tycker den känns tråkig till och med att skriva som det varit sista tiden. Jag bara gnäller och gnäller. Funderar på att göra om hela layouten och att det ska stå mitt liv i ett nötskal. Född under fel stjärna och har otur med det mesta. Hahaha. Låter bittert men det är ren fakta ju. Inga positiva nyheter att berätta heller. Allt verkar gå åt skogen. Vill skita i allt och fokusera enbart på min familj. Kanske är det bästa. Jag är ju inte ensam, dom gör mig starkare. Framför allt så är det ju dom som får mig orka med vardagen. Utan dom vore jag ingenting.

Försöker ändå intala mig att det kommer bli en fin och bra sommar. Kommer säkert bli en hel del roliga saker som händer. Först ser jag fram emot att min soulmate kommer på besök över en hel helg snart. Pratade med honom om det både i går och i dag. Var meningen att han skulle komma nästa helg men det blev inte så. Var så länge sen vi träffades sist och trots att vi pratar eller chattar med varandra titt som tätt så är det ju inte samma sak. Ser fram emot att få umgås med honom i flera dagar. Vi har en massa att ta igen. Haha. Snacka om att munnen kommer gå i ett, ingen av oss är ju tysta precis.

Nu ska jag se om jag kan rota fram något ätbart. Borde handla lite men jag orkar inte sticka till affären. Känner mig som en disktrasa och fulast i världen. Fast komplimangerna jag fick i går av min soulmate värmde enormt mycket. Synd bara att andra inte ser samma sak. Jaja, whatever! Ha en fin dag. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-22

Ofrivillig tystnad

Har tappat rösten i kväll, låter mest som en kraxande kråka och får inte fram alla ord. Stackars Nine har fått säga va till mig hur många gånger som helst i kväll för att hon inte hör vad jag säger. Händer att jag blir hes men det är ganska ofta. Nu har jag ju haft ont i halsen under veckan och så gick det över till detta. Kan ju inte skylla på att jag skrikit eller ens pratat för mycket. Pratar lika mycket som jag alltid gör. Hoppas detta går över inom några dagar. När Nine har åkt i morgon så tänker jag hålla mig tyst och låta stämbanden vila.

Vi har haft en härlig kväll, Nine och jag. Blev att vi tittade på 3 filmer. Två var bra men den tredje var ingen höjdare, seg och kom i gång först i slutet. Vi har mumsat i oss chips, godis och läsk till det. Nu ligger stumpan och sover i dubbelsängen och jag ska strax krypa ner bredvid henne. Ska bara skriva klart med sötnosen först. Då somnar man med ett leende på läpparna sen. Och framför allt så kan jag drömma om min prins. Härlig känsla att vara kär.

Skriver mer i helgen om det händer något speciellt. Sliter ju inte på rösten genom att skriva i alla fall. Får hålla mig till att "prata" via mina fingrar. Natti natti på er
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-21

Ursäkta mig

Jag vet att jag är usel på att uppdatera bloggen mellan varven. Nu har jag gått in för att umgås så mycket som möjligt med barnen denna veckan. Sen har det varit toppenväder och vi har varit ute mest hela tiden. I går åskade det på håll och även i dag har jag hört åskan några gånger. Trots det så är solen framme och det är kvavt, lär bli mer åska under dagen. Nu är jag barnledig igen, Jimmy och Bea stack i morse. Nine kommer till mig i eftermiddag och ska stanna tills i morgon. Hon var här mellan lördag och söndag i helgen. Då bestämde vi att vi skulle ha en tjejkväll i hop bara vi två nu. Hennes kille William skulle på någon MC träff med sin pappa så då kunde vi passa på trots att jag ska vara barnledig. Hade ändå inga större planer för denna helgen och inget festande heller med tanke på att Jenna jobbar helg. Så jag och Nine ska hyra någon härlig skräckfilm, äta på donken och köpa hem lite gott och bara mysa tillsammans. Det är sällsynt att just vi två är helt ensamma och jag värdesätter detta något enormt mycket. Både Bea och Jimmy får jag mycket ensamtid med eftersom dom är hos mig varannan vecka.

Jimmy har inte varit hemma mycket denna veckan alls, efter skolan har han stannat kvar i Floda för att vara med kompisar. Så han har kommit hem senare på kvällen och vi har bara fått umgås lite innan det varit dax att sova. Bea har jag fått umgås med riktigt mycket. Tänker på att jag bara ska ha dom en vecka till när dom går i skolan innan, dom kommer till mig gången efter, och det är sommarlov. Vi har inga planer för sommaren alls, har inte råd att planera för något. Så blir det fint väder kommer vi vara mycket vid havet eller någon sjö på dagarna. Kommer bli skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen och tjata på sonen i evighet att han måste upp till skolan. Men jag vet också att när väl skolan börjar i slutet på augusti så tycker man det är skönt med rutiner igen. Hoppas bara det kommer bli en varm och fin sommar så man kan vara ute så mycket som möjligt.

Nu ska jag gå en sväng till kvartersaffären, sen ska jag dammsuga lite och plocka undan innan Nine kommer. Hoppas ni läsare får en fin helg. Kram på er
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-19

Skurkärring

Trots att jag har ont i halsen och känner mig allmänt hängig så tänker jag göra en storstädning i badrummet. Har redan sprayat väggarna runt badkaret med cillit bang. Den för badrum är verkligen suverän och tar bort all kalk och beläggning. Väntar på att Jenna eller Bea ska vakna så en av dom kan hjälpa mig att baxa ut badkaret till hallen. Brukar göra så minst en gång om året eftersom det blir tröttsamt och extra jobbigt att komma åt att skura annars. Trots att jag har ett badkar på ben som ska vara lätt att komma åt under och städa så är det inte det. Tycker den gamla var bättre när det var avtagbar front som man kunde ta loss. Nu om jag ska skura under och bakom så blir det till att åla sig på golvet och ändå får man bara in armarna under. Skitbadkar!! För att slippa alla blåmärkena och känna att det blir extra rengjort så väljer jag att kånka ut karet ur badrummet. Ska bli skönt att få rengjort ordentligt inför sommaren. 

På tal om sommar, vilket fint väder man vaknade upp till, helt blå himmel och sol. Nu har molnen kommit fram och det har börjat blåsa, fast solen skiner fortfarande. Tror det kan bli en fin och varm dag till sist i alla fall kanske. Men oavsett så tänker jag se till att få gjort lite här inne i dag.

Ha en fin onsdag. Kram på er

Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-17

Bilder från när vi var barnvakt åt lilla Julia




Lite ledsen och börjar bli hungrig. Bea försöker trösta





Mätt och glad, mycket nytt att titta på





Dax för ren blöja, Bea byter såklart





Julia somnade gott brevid sin kusin Bea i mosters härliga säng





Tittut moster





Titta vad mycket hår lillstumpan har





Så små fötter





Nine blev helt förälskad i sin lilla kusin och passade på att busa lite





Nine förundras över Julias lilla hand





Gulliga små fötter





Måste du ta kort på mig även när jag sover, moster?





Sandrine njuter av att få umgås med sin lilla kusin





Julia sover gott i Nines famn. Tack Joanna och Johan för att vi fick vara barnvakt. Hoppas vi får vara det snart igen.


Postat i Guldkorn | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-16

Mer förvirrad än vanligt...

Helgen med familjen har varit toppen, men allt annat har varit anus. Är sjukt trött på denna skiten nu och har klarat av att stålsätta mig sen i går. Hurra för mig!! Men vad fan hjälper det, jag mår ju inte bättre av det heller ju. Fan vad jobbigt att försöka rycka upp sig och gå vidare och fan vad jobbigt när man alltid tänker det värsta tänkbara jämt. Inte bra alls med den "försvarsmekanismen", inte fan skyddar det mig ändå. Har även pratat länge med min yngsta dotter och hon förstod precis vad jag menar. Spelar alltså ingen roll hur gammal man är, spelets regler ändras aldrig. Men jag orkar inte med det, då hoppar jag av den karusellen. Jag är inte skapt för den alls. Tack Nine för att du lyssnar till din gamla mammas tjat. Nu gäller det bara att intala sig själv att det inte är värt det och tacka för sig...

Nu ska jag krypa ner i min säng, Bea har mensvärk och ligger redan där och ska sova med mig i natt. Lägger in lite bilder så fort jag hinner från i går när jag och Nine passade Julia. Men nu tänker jag lägga mig och hoppas jag glömmer eländet för en stund. Natti natti

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-13

Wieee, snart helg igen

I morgon kommer mina älskade ungar hit igen, som jag har längtat. Nu sitter jag i soffan efter att ha ätit lite frukost. Vaknade nämligen och var hungrig, det är inte normalt för mig. Men kanske beror på att man slutat röka. 6 dagar nu, det är inte lätt men jag tänker kämpa vidare. Något ska banne mig bli som jag vill någon gång.

Jenna är på jobbet, hon hade tur att få ett schema redan nu, blev inte bara extra i några veckor i sommar. Nu jobbar hon ända till augusti någon gång. Bra för henne men nu kommer hon vara ledig på den helgen jag har barnen bara. Så nu är det som det var innan. Hahaha. Fördelen är ju att hon bor här så vi ändå kan hitta på lite trevliga saker när som helst trots det. Som hon sa till mig, att vara singel i Göteborg under den finaste årstiden är inte alls fel. Hon har så rätt så min kloka syster. Hela city of Glenn är som en stor godisbutik. Ögonen lär vara som pingpong bollar i skallen. Hahaha. Titta är nu något alla kan göra, oavsett man är singel eller inte.

Nu tänker jag ta en lång dusch, behöver piggna till lite. Sen har jag lite att fixa med här hemma under dagen. Vädret är ju inte det bästa heller, lär bli regn i dag igen. Passar bra när man ändå ska hålla sig inne.
Ha en fin torsdag mina underbara läsare. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-10

Huvudet ner och fötterna upp!!

Det är verkligen så det känns just nu, inte bara pga att jag slutat röka utan även att andra saker också ska jävlas. Men det är nog så att man inte har lika stort tålamod. Blev förvånad över att det är tre dagar sen jag tog sista blosset nu. I går kände jag mig mest arg och ilsken, i dag är jag det till och från men framför allt så känner jag mig riktigt nere. Som Anne kommenterade till förra inlägget så gråter jag också för allt och inget i dag.

Jag får en känsla av att jag är en dörrmatta, eller någon som bara duger ibland i brist på annat. Fan vad trött jag blir på vissa människor som verkligen utnyttjar andra. Hur kommer det sig att några bara tar och aldrig ger. Hur kan man leva med sig själv i det fallet. Det finns ingen annan som betyder något utom jag själv, bara jag har det bra så skiter jag i andra. Mmm, eller hur, det är ju verkligen så det ska vara. Knappast!! Det är så mycket jag skulle vilja avreagera mig om men låter bli, det skulle lätt bli ett mindre världskrig på kuppen. Det är något jag ska öppna munnen om när jag inte lider av värsta abstinensen, men samtidigt var det synd att jag inte led av det när jag blev irriterad sist. Då hade en viss person verkligen fått känna att den levde, jävla subba!!

Hur många dagar kommer det vara så här jobbigt???? Underlättar ju inte precis genom att den personen jag verkligen vill ha stöd från är som bortblåst. Asshole! Ego, vad är det för något!!

Jaja, blir inte bättre av att jag sitter här och gnäller som värsta bitchen, även om jag nu råkar vara en extra mycket. Nu ringde Jimmys lärare också, självklart ska jag på utvecklingssamtal med. Min lott i livet att alltid vara den som gör det. Nu är det färdig gnällt här inne för i dag. Seeya
Postat i Sick and tired | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-10

Buuu-fucking-huuu

Jag isolerar mig, vill inte prata med någon eller ännu mindre träffa någon heller för den delen. Jag är trött, rastlös, arg, irriterad, gråtfärdig osv. Vilket helvete det är att sluta röka!!!! Sista blosset togs i fredags, jag är på uruselt humör och tackar gudarna för att barnen slipper mig just nu. Jag har inget tålamod för fem öre. Tror faktiskt att skitstöveln, i vanliga fall sötnosen, också har märkt det och håller sig undan. Han vill inte prata med en fitta som mig, för det är vad jag verkligen är just nu. Hoppas den värsta abstinensen går över tills helgen, annars är det stor risk att jag inte har en hel pryl kvar i mitt hem.

Ville bara visa att jag inte glömt bort bloggen, är bara inte på humör för att skriva något trevligt just nu. Tänker sova bort så mycket tid som möjligt. Ha det!
Postat i Sick and tired | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-07

Snooze..... ZzzZzzZzzZzz

Denna veckan har gått så fort, hänger knappt med i farten. Nu har jag blivit barnledig, barnen har åkt till skolan. Själv sitter jag här nyduschad, i soffan, invirad i mitt stora badlakan. Sitter och klipper med ögonen för att jag är trött. Men jag kan inte lägga mig och sova en stund till i dag, fyra timmars sömn var för lite i natt känner jag. Jag måste i väg till min mormor och låna hennes tvättmaskin, våran har gått sönder. Eländes elände. Fick skicka med barnens smutstvätt till pappa för att tvättas. Annars ser jag alltid till att allt är rent tills dom ska tillbaka till pappa. Men det kunde jag inte denna gången. Nu har jag ingen pojkvän i närheten som jag kan tvätta hos heller, som sist maskinen gick sönder, så nu hoppas jag att det blir åtgärdat fort. Så vi inte behöver vänta i 6 veckor denna gången innan tvättstugan är i bruk igen. Tur att min mormor kommer och hämtar mig och tvätten så jag slipper släpa med mig allt på spårvagnen. Reparatören kommer under dagen och nu håller jag både tummar och tår att han ska kunna fixa felet redan i dag.

Nu kom Jenna förbi och sa god morgon innan hon skulle till jobbet. Hon har fått turen att hoppa in extra på ett ställe och förr eller senare hittar hon säkerligen ett jobb. Huvudsaken är ju att hon är här i Göteborg nu på heltid. Kommer inte se till henne mycket i helgen eftersom hon ska jobba.

Fy fan vad trött jag är, är en kamp att bara blinka. Orkar knappt öppna ögonen igen. Gud vad ljuvligt det skulle vara att krypa ner i sängen i någon timme till. Önsketänkande. Får sova i helgen i stället, då jäklar ska jag stänga av ljudet på telefonerna så jag kan sova ut.

Ha en finemang helg, det tänker jag absolut ha. Chingeling
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-04

Bilder från Julias dop





Min vackra dotter Nine-mus. Redo för lilla kusinens dop





Även jag lyckades hamna på bild innan vi stack i väg





Bea fixar det sista på håret. Kolla in den snurpiga minen. Haha





Snart dax för dopet, Julia får lite mat i magen för att bli nöjd





Inte ens i kyrkan kan vi vara seriösa. William och Sandrine spexar





Nu kommer prästen och båda dopbarnen





Jenna och Mattias var faddrar till Julia





Prästen läser en välsignelse över Julia





Hon döps till Julia Mervi Annelie





Julia var så snäll och tyst under hela dopet. Nu halvslumrar hon på bilden





Prästen med Julias föräldrar och faddrar






Moster/gudmor Jenna och gudfadern Mattias





Stolta föräldrarna Johan och Joanna med sin lilla prinsessa





Dom fina doptårtorna





Alla fina paket som Julia fick





Johan och Joanna öppnar paketen åt Julia





Kusinerna Bea och Julia





Sandrine träffar sin kusin för första gången





Sandrine med sin William och lilla Julia





Matti och Bea sitter och fikar





Syrran och jag har alltid lika roligt oavsett vart vi är





Vår mor är stolt mormor till lilla Julia

Postat i Familje högtider | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-03

Min födelsedag

Glömde ju skriva om den dagen förut, fyllde ju som sagt 37 år i går. Min mamma och mormor kom hit för att fira mig och jag fick så fina presenter av dom. Jag fick saker jag verkligen önskat mig och jag är jättenöjd. Det är sådant jag velat ha länge men inte prioriterat att köpa, med tanke på ekonomin. Sedan är har jag fått så många gratulationer från alla håll och kanter, har aldrig varit med om maken. Gjorde att det kändes lättare att fylla just 37 då. Tack allihopa för att ni kom ihåg mig, jag kände mig verkligen väldigt speciell. Lägger in bilderna på presenterna från mamma och mormor. Tack för dom underbara presenterna. 




Fick en orkidé och en bok av min mor. Undrar hur länge jag lyckas hålla blomman vid liv. Haha





Har länge önskat mig en ny hallmatta och nu köpte mamma denna fina till mig.





Min mormor köpte en hel uppsättning, 8 kuvert, köksporslin till mig. Det har jag också önskat mig nytt så länge.





Den är exakt min stil och jag älskar den!!





Herregud! Jag fick ett kort, som syns på första bilden, av min mormor. Jag skrattade så tårarna rann, den passar mig perfekt och är exakt min humor. Hahahaha





Så här fint hade min mamma skrivit på kortet jag fick.





Postat i Familje högtider | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-05-03

Måndag igen

Fattar inte att helgen alltid ska gå så himla fort, känns som det bara rör sig om en dag typ. Är inte på mitt bästa humör i dag heller trots att allt har varit toppen. Har ju inte lidit någon brist på uppmärksamhet heller och ändå känns det botten. Har tydligen även vant mig vid att jag blev 37 år nu också, allt kändes helt normalt i går och jag deppade inte ihop av detta faktum. Har väl intalat mig detta så länge så det kanske var därför. Men vid tanken på att det bara är 13 år kvar till 50 så får jag hjärtsnurp. Haha. Hopplös jag är!!

På fredag kväll var det lite festligheter hemma hos syrran eftersom hon äntligen kom hit för att stanna kvar i Göteborg. Nu är vi verkligen grannbo trots att hon haft lägenheten här i huset i lite över ett år redan.
Sedan på lördag var det dop för lilla Julia, hon var så lugn och snäll hela tiden. Var en jättefin kyrka och bara två barn som skulle döpas, tog inte alls lång tid. Jag fick agera paparazzi och ta kort där inne eftersom ägaren av kameran, Jenna, var gudmor. Sen var det dopkaffe i Balltorp efteråt i en kvarterslokal. Lägger in bilder från dopet i nästa inlägg eftersom det blev så många. Har inte bestämt än om jag ska göra ett bildspel av det eller bara lägga upp dom på rad.
Direkt efter dopet var det bara hem och byta kläder innan det var dax för att åka och handla lite inför middagen. Gjorde köttgryta och ris som tog sin lilla tid. Efter det bättrades sminket på lite starkare eftersom vi skulle ut på kvällen. Sen var det på med partykläderna. Jag, Jenna och Jannike förfestade här hos mig och vi var inne i stan redan vid klockan 22. Vi mötte upp Joanna och Mattias på Gretas. Jag var rejält rund under fötterna den kvällen. Haha. Man var ju inte lite trött efter den långa dagen redan. Jag däckade i min säng redan klockan 3, mer orkade vi faktiskt inte den kvällen. Ska ta igen det om två veckor när vi ska ha sexparty med ett stort tjejgäng här hemma och sedan efteråt går ut.

Nu lägger jag upp lite av våra festbilder från kvällen. Sen ska jag se hur jag gör med dopkorten. Lägger in dom i dag eller i morgon. Trevlig måndag på er






Fredag kväll. Från vänster: Jannike, Jonas, Joel, Micke, Ronja och Jenna





Grabbarna bus, lika söta alla tre





Bea fixar Jannikes hår inför kvällens bravader





Jenna äter chips. Haha





Jenna och Jannike på bussen in till stan





Jag och min älskade dotter Bea på bussen, hon för att åka in och jobba





Gudfadern Mattias och Joanna, bästa vänner sen länge






Jenna och Jannike på Gretas





Jag är sååååå glad över att fylla 37. Hahaha





Gillar inte toaletterna på Gretas. Vem kom på idén med frostat glas till väggar och dörr. Man får se saker man inte vill se. Haha





Mina två vackra yngsta systrar, Joanna och Jenna





Joanna grimaserar efter en lååång dag, så här skönt tycker hon det är att vara barnledig.





Min vackra lillasyster Jenna





Hahaha. Nu börjas det, när spriten går in går vettet ut.





Jenna ger igen.





Mattias kände sig utanför så Joanna passade på att ge en liten slick även där. Hahaha





Joanna leker Tyra Banks bakom kameran. Vi skulle se sexiga ut och le med ögonen. Jenna lyckas, men jag hade problem eftersom jag var... hrmm... nykter! Eller kanske inte...





Dom tre musketörerna, igen efter en lååång tid. Inga mer graviditeter tack. Haha





Joanna och Jenna svänger dom lurviga på dansgolvet





Nu är vi på nästa ställe, har sammanstrålat med min dotter Bea.





Det vackra folket





Min vackra dotter, älskar dig stumpan

Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()