2010-03-30

Jag i ett nötskal

Jag måste lära mig att inte vara så jäkla misstänksam eller vänta mig det värsta jämt. Allt löser ju sig ändå, även om det inte alltid blir som jag tänkt mig. Nu visade det sig att jag hade fel, att han var ärlig mot mig. Hörde av sig trots allt. Bara jag gav honom lite andrum. Alla vill inte dela med sig av sina problem som jag gör. Själv behöver jag få prata av mig med någon jag litar på. Så här i början kan man inte räkna med att man är den första som han vänder sig till heller. Det är något som kommer med tiden. Jag känner mig glad över att han hörde av sig i alla fall och att jag fick ett hum om vad problemet gällde. Nu kan jag pusta ut och bara finnas här för honom när han känner för det. Och om han vill prata. Jag vill bara att han ska veta att jag tycker så mycket om honom. Det vet han redan iofs. Det är ju ömsesidigt, som han säger. Och då ska jag också tro på det nu.

Jag har hållt på att slita mina hår över en lysrörsarmatur som verkar ha sagt upp sig helt. Den utanför min dörr har blinkat ett litet tag och nu tog jag tag i att byta ut rören och tändarna. Då slutar fanskapet fungera helt. Tack och lov dök hyresvärden upp och vi försökte fixa det ihop. Fick även ta ström mätinstrument till hjälp, men den har sagt upp sig helt. Kortslutning. Efter det har jag satt på en maskin med sängkläder och slängt ut täcken och kuddar på altanen för vädring. Nu ska jag plocka lite och sedan fixa något ätbart. Har massa energi och humöret är på topp. Åååh vad jag älskar våren.

Ha en fortsatt trevlig dag

Postat i Min vardag | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-30

Sunshine in the city of Glenn



Vilket underbart väder jag vaknade till, får en att skutta upp ur sängen i princip. Har varit vaken i lite över en timme, somnade först vid femtiden igen. Eländes elände. Men solen gör att man känner sig mer uppåt. Såg att snödropparna har kommit fram på gräsmattan, nu väntar jag bara på att krokusarna också ska komma fram. Mitt största bekymmer just nu är om jag ska sätta igång att storstäda mitt sovrum eller gå ut på en promenad. Jag ska banne mig göra både ock. Frågan är bara vilket jag ska börja med. Städlusten infinner sig när det blir fint väder, behöver verkligen jaga rätt på alla dammråttor som gömmer sig. Dra ut täcken och sånt på vädring, byta sängkläder. Ta ner gardinerna och skaka bort allt damm på utsidan. Få allt att lukta friskt och fräscht. Känner mig som en duracellkanin i dag faktiskt. Känner mig glad och uppåt. Se vad vänner och vädret gör med en. Det är vår och livet är, trots allt, helt underbart.

Nu ska jag dra fram snabeldraken och ge mig ut på strid i sovrummet, till och börja med. Ha en fin dag i solen

Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-30

Ännu en sömnlös natt

Många tankar snurrar i huvudet, lika många frågor har jag. Inga jag kan få svar på i detta läget och det är jävligt jobbigt och frustrerande. Ska jag vänta, ska jag glömma och gå vidare? Betyder denna tiden något alls? Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera över hur någon kan låta någon annan sväva i sådan ovisshet. Om det nu finns känslor inblandade. Vad fan vet jag. Jag har noll koll just nu och en del av mig vill ge upp. Ska jag förbanna mig själv över att jag öppnade mitt hjärta för första gången på väldigt länge? Finns det ens någon riktig orsak som kan ursäkta det? Jag gråter inte, det är inte värt det. Även om jag kanske gråter en del inombords. Jag känner mig förvirrad och samtidigt arg. Förbannad över att inte få riktiga svar på mina frågor jag ställt. Kräver jag för mycket? Det tycker jag inte. Vi är vuxna människor och ska väl föregå med gott exempel på hur man ska bete sig. Är någon inte önskvärd så kan man säga det rent ut, även ett sms går bra i det fallet. Det är bättre än ingenting!! Jag flippar inte över om jag får ett besked jag inte tycker om eller väntade mig. Men just nu tror jag att jag inte är önskvärd längre. Att allt bara var ett spel och lite tidsfördriv. En del av mig tror det i alla fall medans den andra delen har jävligt svårt att ens tänka sig det. Jag må hända vara naiv, men så jäkla dålig människokännare är jag väl ändå inte. Eller så var det bara så att jag råkade på någon med stor skådespelartalang. Snacka om att pendla mellan hopp och förtvivlan. Dessa fucking frågetecken!!

Gud vad jag vill ha svar. Jag vill veta om det som var på gång är över. Jag hade behövt få veta det för att kunna ta nya tag och gå vidare. Är det så att du vill äta kakan och ha den kvar? Är det någon annan som spökar? Jag är inte värd att bli nonchalerad på detta sättet, det är ingen. Tänk på att ett sms kan ge mer frågor än svar. Bättre att säga att man inte är intresserad istället för att fortsätta ge falska förhoppningar. Detta suger, ovissheten är rena tortyren. Mitt hjärta blöder just nu, väntar på att få det krossat precis när som helst. Då stänger jag den dörren för gott. Det är ta mej fan inte värt smärtan!

Vill tacka mina närmaste för att dom finns där för mig. Både i glädje och sorg, som det ska vara. Tack för dom orden om att jag är en mycket speciell person och förtjänar det bästa. Den som inte ser det får skylla sig själv. Jag behövde få höra det, för just nu känner jag mig ganska värdelös måste jag säga, som jag inte är värd någonting alls. Utan er vore livet ännu jävligare. Älskar er, ni vet vilka ni är.

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-29

Bilder från veckan som gått

Kostymen syrran köpte till maskeraden i helgen:




Jenna har varit och köpt en utstyrsel till slamp och pimp partyt






Jenna visar sin "vackraste" sida. Haha






Kolla in mormorstrosorna!! Sexy... eller kanske inte.






Ronja och Jenna som båda ska på samma fest.




Bea och jag hade en kreativ dag, jag målade dörrskylt och bea fotoramar;




En dörrskylt till ytterdörren som jag håller på att måla






Nu är jag nästan klar, Bea får hjälpa mig med att fylla i dom svarta konturerna runt bokstäverna






Bea koncentrerar sig. Inte så lätt när mamma sätter henne i det pilligaste jobbet






Så här blev skylten när den var klar, tog inte lång tid att göra och får duga som skylt ett tag




Första besöket för att träffa lilla Julia;




Äntligen får jag hålla Julia för första gången






Liten och såååå söt. Blev förälskad i henne på direkten.






Tittar på fotboll med pappa Johan






Nu ska jag byta bajsblöja för andra gången under besöket. Var ovant måste jag säga.






Hon måste undrat vad jag var för typ som skulle ta kort hela tiden.





Syrran Joanna väntar på att Julia ska rapa efter maten.






Mätt och belåten, somnade som en stock






Ligger som en liten kåldolme i mammas famn






Kolla in sovstilen på sötnosen






Lilla Julia sover gott i mosters famn. Sååå mysigt






Butterfia sover som bäst




Hälsar på Bea när hon jobbar natt i stan;



Passade på att äta en korv också, den var riktigt god

Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-29

Over and out!

Nu trycker jag på delete knappen en sista gång, det är måtta på hur många chanser man ska få. Du är inte värd mig. Man behandlar inte andra människor så. Tänk om någon gjorde så mot dig. Inte speciellt kul va!! Ha ett underbart liv utan mig. Looser!

Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-25

Vår förfest hemma och Gretas

Postat i Party, party | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-24

Rutten dag

Ingen bra dag alls i dag, allt går fel och jag borde dra täcket över huvudet och stanna där tills allt löst sig. Usch, fy och bläää. Känner mest för att gråta men det löser inga problem. Sötnosen märkte till och med att jag verkar off, ändå tyckte jag att jag försökte vara normal medans jag skrev sms till honom. Går och dölja bättre så länge man inte behöver prata. Därför jag inte pratat med honom på telefon i dag alls. Haha. Men jag tror jag ska ringa honom en sväng nu när han ändå sa att jag verkar nere. Det räcker ju att höra hans röst för att glömma bort allt annat en stund.

Skriver mer när jag är på bättre humör. Just nu känns det som alla problem hopar sig....

Postat i Sick and tired | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-23

Soffan hela kvällen

Har suttit och tittat på teve sen klockan åtta, nu är det snart dax att lägga sig om man ska orka upp vid sex i morgon bitti igen. Bea och jag tittade först på dating in the dark, sen efter det blev det desperate housewives, couger town och till sist Christine. Titt som tätt så har jag smsat med sötisen också. Han sitter och spelar något tevespel med sin lillebror. Trodde han skulle vara i en helt annan värld men han skriver allt tillbaka. Jag föreslog att det var bättre att han hörde av sig om han kom och tänka på mig, men det tyckte inte han. Haha. Han sa att han inte har några problem att skriva till mig men att det kanske tar lite tid innan han svarar. Tror att det var för att han faktiskt inte skulle tänka på mig om jag inte hörde av mig först alls, och då skulle han ha dåligt samvete efteråt. Om jag påpekade det vill säga. Så vad gör inte vissa killar för att inte få dom pikarna i onödan. Näää då, klart jag egentligen inte vill störa honom när han har spelkväll, hans brorsa får väl krupp när han ska besvara mina sms lite då och då. Hahaha. Vad vet jag.

I dag åt vi stekt strömming och potatismos, det var ingen hit för barnen. Så det kommer jag få göra till mig själv om jag vill ha det. Var många år sen jag åt det sist, har helt enkelt inte blivit av trots att jag tycker om det. I morgon blir det potatisgratäng och kassler. Något som barnen tycker är gott, det gör iofs jag också. Framför allt potatisgratäng, det är mumma för smaklökarna och magen.
Har så mycket jag borde göra här hemma men orkar inte. Det är inte stökigt på något sätt, håller undan sakerna trots att jag inte mår bra. Men jag tycker det är så dammigt, önskar att jag orkade dra ut dynorna från sofforna och piska dom ordentligt och dammsuga sofforna också. Såg att det ska bli kanonväder till helgen här och har jag mer ork då så ska jag försöka få det gjort. Måste få dammat överallt ordentligt också. Får väl göra lite då och då så blir det gjort till nästa gång barnen kommer hit. Sen vill jag ju träffa syrran och lilla Julia också, men då måste jag vara helt bra innan dess. Nu blir hon 3 veckor på torsdag och jag har inte fått se henne eller hålla henne. Ser ju henne på bilder hela tiden, men det är inte samma sak.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten, även om det kommer ta ett tag till innan jag somnar. Blir att jag läser några kapitel i sängen först. Känner att det inte gör något om det blir sent, för jag kan gå och lägga mig en stund till när sonen åkt till skolan. Mysigt att gosa med kudden lite extra.

Natti natti och söta drömmar

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-23

Here I am again

Har inte orkat skriva något på flera dagar, men jag lever även om hälsan inte är den bästa än. Trots det blev det utgång i lördags kväll med Jenna och Bea. Kände att jag inte var i form och var lite väl off, men det var trevligt så länge jag orkade. Jag och Bea var hemma vid fyratiden, Jenna stannade kvar på Dubliner. Vi gick dit efter Gretas och då gick luften ur mig helt. Kommer skriva mer så fort jag orkar och även lägga upp lite bilder. Kan visa några stycken redan nu.











Den sista bilden på mig och Bea är tagen på Gretas av fotografen Urban Stenberg, hamnade bland vimmelbilderna på QX bland annat. Var många som inte trodde på att vi var mor och dotter. Riktigt roligt för mig att höra, som balsam för min åldersnoja. Haha. Så fort jag orkar ska jag fixa ett bildspel med lite bilder från kvällen. Vi tog ju, bara!!, lite över 100 bilder under kvällen/natten.

Ha en fin dag. Kram

Postat i Party, party | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-19

Fredag

I dag kommer 2/3 av barnen hit, Ninemus ska till Herrljunga med sin William och vara där över helgen. Får träffa henne mer nästa gång jag ska ha barnen, då har dom nämligen påsklov. Skönt med en vecka när man inte måste tvinga upp Jimmy ur sängen okristligt tidigt med en massa tjat, han är en riktig sömntuta. Men nu är det denna dagen och framför allt helgen som gäller. Nu väntar jag på att Bea ska sluta halv tolv och sen kommer hit, vi ska i väg och hämta ut löshåret vi har beställt. Efter det ska det shoppas lite. Måste köpa hårfärg till oss båda så vi kan färga håret, både det på huvudet och det lösa. Efter det så blir det till att fixa fast håret med lim också. Ska faktiskt bli roligt och spännande eftersom jag aldrig gjort detta förut. Tur att Bea ska göra det på mig så det blir ordentligt gjort. Skulle ju vara hemskt om håret lossnar på dansgolvet när man shake-ar aset som bäst. Haha.

Ska även titta efter en liten present till lilla Julia som jag hoppas få träffa för första gången på måndag. Lägger in ett kort på henne från i går när hon fyllde två veckor. Vilken sötunge! Riktigt kliar i fingrarna efter att få hålla henne och sen dra in dofterna av ljuvlig bebis. Man lär bli helt babysjuk. Ska se till att ta en massa bilder på henne.



Nu ska jag se till att få lite i magen och sedan fixa mig innan Bea dyker upp. Sen blir det fullt ös ett tag. Skriver mer när jag hinner. Kram

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-18

Trötter

Fasen vad jag är trött och fryser, känns att man sovit för lite senaste nätterna. Nu har jag också en molande mensvärk som börjat i dag som gör att jag känner mig lite olustig. Det är ju dax för skiten nu igen och det är typiskt att jag ska behöva ha det just nu. Mitt humör brukar inte vara det bästa om jag har ont så jag hoppas det lättar. Har varit extra blödig nu också och haft väldigt lätt för att gråta. Man får ha näsdukarna i beredskap. Haha

Bea och jag var i väg och åt frukost ihop i förmiddags innan hon skulle till skolan. Var mysigt att sitta ihop på café och äta god baugette, jag tog rostbiff och potatissallad medans Bea tog kräfstjärtar och ägg, samt latte till det. Härligt sätt att börja dagen på. Sedan skildes vi åt och jag gick hem medans Bea stack till skolan. Har inte fått gjort något annat speciellt i dag utan gått på halvfart. Hade tre tabletter antibiotika kvar att ta men nu skiter jag i det. Jag orkar helt enkelt inte med det längre. Magen blir helt fucked up och jag får svälja ner illamåendet hela tiden. Tror det inte det spelar någon större roll att jag skippar den sista dagen. Fick ju en hästkur för säkerhets skull.

Pratade faktistk med kärleken två gånger sent i går kväll på telefon. Fick låna Beas mobil. Tack gumman. Blir varm i hela kroppen varje gång jag hör hans röst. Får mig nästan att spinna. Haha. Längtar så mycket efter tills vi ses. Förhoppningsvis är det inte långt kvar.

Nu ska jag titta lite på teve innan det är dax för sängen, behöver få sova ordentligt inför i morgon. När Bea slutat skolan vid halv tolv så har vi en hel del vi ska göra. Det ska handlas, måste till systemet, köpa hårfärg, fixa löshåret osv. Både Bea och jag beställde äkta löshår som vi ska limma fast i håret. Fasen vad spännande det ska bli att få lite längre och tjockare hår. Även om jag har mycket hår så är stråna så tunna så jag känner att det blivit för tunt. Nu ska man fixa ett tjockare kalufs och Bea ska locka och fixa det för lördagens utgång. Vi kommer bli pangbrudar när vi ska ut. Haha. Men jag har bara en person i huvudet så jag skiter i andra killar. Men uppskattning är alltid lika kul att få. Och det får vi alltid när vi går ut. Nu ska jag ju även festa med min dotter för första gången ute!! Usch vad gammal jag låter. Haha. Kommer vara så stolt och berätta för alla att hon är min dotter. Bea bad mig att inte skämma ut henne, kan bli svårt med tanke på hur gråtmild jag varit sista dagarna. Haha.

Skriver igen när jag hinner, lägger in någon bild på proceduren när det gäller löshåret kanske. Önskar er en trevlig helg redan nu, för att vara på den säkra sidan.

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-18

Watch over you

Herregud! Var inte meningen att jag skulle skriva något mer men jag loggade in en snabbis på fb precis. Har suttit här och gråtit, vad annars!! Fick nämligen ett mail där inne från min ena soulmate, jag har ju turen att fått träffa på två ungefär samtidigt. Den ena är min kusins flickvän Lenita som är helt underbar att prata med. Sen finns det ju en till som jag har skrivit om tidigare också. Det är Max, lärde faktiskt känna honom genom min kusin. Vi klickade direkt, på många plan. Haha. Men det blev aldrig något mer än att vi är vänner i dag. Väldigt goda vänner måste jag poängtera. Han är på ett annat sätt än vad Lenita är, båda är bra på varstitt sätt. Dom kompletterar mig. Men när det gäller Max så är det något annat. Jag behöver inte säga något till honom, han vet redan... och det är samma för mig när det gäller honom. Det är skrämmande egentligen. Men åter till hans lilla mail.

Det var inget märkvärdigt så egentligen. några få ord och en låt. Dom få orden säger mer än nog, låten säger allt. Jag har suttit och gråtit medans jag lyssnat på låten om och om igen. En ny favoritlåt med andra ord, kommer tänka på dig Max varje gång jag hör den. Tack för att du finns för mig, för att inga ord behövs när det är svårt. För att du får mig att må bra när det känns hopplöst ibland. Och för dina tips när jag har killtrubbel. Haha. Som jag skrev tillbaka till dig, det är du och jag mot världen <3

Mailet från Max: To my soulmate ! love You !




Postat i Musik | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-18

Tyst det är i huset

Tror alla ligger och sover i huset för det är ovanligt tyst, men klockan börjar ju bli ganska mycket. Har legat här i min säng och tittat på film på datorn, ska nog titta på en till innan det är dax att sova. Blev ju inte många timmars sömn i morse eftersom jag inte kunde sova natten som gick.

Har Bea och Matti här över natten, Matti ska upp redan klockan fem eftersom han praktiserar. Bea börjar senare på dagen så vi hinner gå ut och äta frukost ihop innan hon ska till skolan. Har bett henne väcka mig vid nio tiden i morgon. Sen är det lugnt här igen fram till fredag eftermiddag, då kommer Bea och Jimmy hit. Senare på kvällen dyker även Jenna upp. Ser fram emot dagarna som kommer. I helgen blir det utgång och på måndag tänkte jag åka och hälsa på Joanna, Johan och lilla Julia. Bara jag mår lika bra som jag gör nu vill säga. För om det nu är så att jag har körtelfeber så kommer jag snabbt bli sämre igen när jag slutat med antibiotikan i morgon kväll. Om det nu är så att jag blir det så betyder det att jag har körtelfeber trots allt. Då blir det inte tal om att åka och hälsa på hos Joanna än. Vill inte riskera att lilla Julia ska bli sjuk. Har pratat med doktorn om det och om jag fortfarande mår bra två till tre dagar efter avslutad kur så var det inte körtelfeber trots allt. Håller tummarna nu för att det inte är det. Vill ju träffa min lilla systerdotter, hon blir två veckor gammal i morgon. Pluttungen




Har även pratat med kärleken i kväll, han hörde av sig. Hahaha. Hör och häpna. Hjälper att gnälla, näää då, det är faktiskt jag som är så jävla otålig jämt. Han hade varit i väg och kollat på hockey, trots att han var trött när han kom hem så hörde han av sig. Och han längtade efter mig. Great!! Vi pratade lite löst om att jag ska åka till honom när jag blir barnledig nästa gång. Vi får se vad som händer. Huvudsaken är att han tänker på mig, längtar efter mig och tycker om mig. Prioritet ett för mig. Gäller bara att banka in det i skallen också. Haha. Inte så lätt eftersom det är något jag måste få höra ganska ofta. Snacka om bekräftelsehora. Haha. Själv hörde jag inte av mig först denna gången, men det finns en orsak till varför jag inte kunde göra det heller. No cash på mobilen. Och pengar först i morgon....

Nu ska jag titta på en film till, sen tänker jag lägga mig och drömma om min prins. Sov så gott alla läsare

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-17

Party party

När syrran Jenna var här sist så var vi två ute på fredag kväll, dom korten ska jag föra över från henne när hon kommer hit igen nu i helgen. Glömdes bort eftersom jag blev sjuk. Har inte ens sett dom själv än så vi får se om det finns något man kan med att lägga in här i bloggen.
Sen på lördag kväll stack Jenna ut med Bea, själv mådde jag för dåligt för att följa med. Tog två bilder på partyprissarna innan dom skulle ut som jag glömt lägga in här. Bättre sent än aldrig.
Nu på lördag ska vi ut igen, till Gretas såklart, då ska även Bea följa med oss och det blir första gången jag festar med min äldsta dotter på ett uteställe. Ska bli skitkul. Ser fram emot helgen kan jag säga. Kommer säkert en hel del bilder när vi censurerat klart och om jag är kapabel till att föra över dom till datorn på söndag.







Har precis plockat undan en jäkla massa reklam som samlats på hög. Nu har jag fyllt diskmaskinen och ska sätta mig med att ordna med lite papper som jag måste göra varje månad. Man ska ju ordna med sina finanser. Haha. Det lät det. Ha en fin dag i solen.

Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-17

Att leva i nuet

Varför är det så lätt att älta och tänka på det förflutna, att man tänker på att man borde ha gjort si eller så. Även att man borde ha sagt vissa saker som man inte sa, man är så efterklok och kommer på det lite senare. Då önskar man att man kunde backa bandet och få gjort eller sagt det man väl kom på efteråt. Jag ältar gärna sådana saker, till min stora förbannelse. Är som jag är programerad till att göra på det sättet, att jag på det sättet lär mig av mina misstag. Som jag uppfattar som mina misstag. Det händer allt för ofta att man rullar bandet (händelsen) om och om igen för att komma på en snillrik lösning, som skulle gynna mig och få mig att må bra. Snacka om att slösa bort tid i onödan. För det som har hänt går inte att ändra, det vet jag ju mycket väl. Men på något sätt är det som att försöka försöka få in en pusselbit som inte passar, man hoppas på något mirakulöst sätt att det ändå ska gå. Hahaha. För att lösa den felaktiga pusselbiten så kan man ju ta fram sågen i värsta fall, det kan man ju inte göra med sådant som hänt och man vill ändra.

Jag känner att jag slösar för mycket tid på det förflutna, faktiskt också en del på framtiden. Inget fel i att fundera på framtiden så sätt, en hel del kan man forma själv genom egna val. Men om man är som jag, inte gillar överraskingar, så är kan det vara lite stressande. Jag vill ha allting svart på vitt så fort det går, antingen eller. Måste vara en försvarsmekanism jag har, jag ska ju tvunget försöka styra och ställa även där. Allt ska vara invant och tryggt, inga avstickare där inte. Detta är faktistk ett problem för mig, det begränsar mig och får mig att vara tveksam till mångt och mycket. Det kan gälla något beslut jag måste fatta, något oväntat som dyker upp. Även att bli kär faktiskt, för där är jag inte ensam om att styra. Då gäller det en person till som jag inte har någon som helst kontroll över. Har så svårt att våga lita fullt ut på någon annan utanför min egen familj. Säkerligen för att dom aldrig skulle såra mig på något sätt. Att öppna sitt hjärta för någon man tycker om är en risktagning.

Så om vi ska prata om kärlek. Pratade med Max om det i går, han sa att om man ska vinna måste man våga och statsa. Han vet hur jobbigt jag tycker det är. Hur jag redan från början förbereder mig för att bli sårad. Ska det vara så jävla svårt att släppa in någon annan och våga tro på vad den säger. Jomenvisst! Klart man säger till någon att man tycker så mycket om den om man nu inte gör det, självklart säger man också att man längtar fast man inte gör det. Hahaha. Fan va dum i huvudet jag är. Vem fan lägger ner energi på någon om man inte tycker om den. Största beviset är väl om han/hon inte hör av sig alls och kanske inte ens svarar när du ringer över huvud taget. Det borde vara bevis nog. Är personen intresserad så säger och visar han/hon det. Visst finns det players men dom lägger inte ner den energin heller för att få lite kul i sänghalmen. I det fallet väljer man one night stands, kräver inte att man lägger manken till på något sätt.... nog pratat om det.

Jag är kär! Och jag är jätteförvirrad, känns som man går på lustgas typ. Haha. Det är en bitterljuv känsla. Nu lägger jag ju mitt hjärta i någon annans händer. Och att han faktiskt ens fortsätter prata med mig förvånar mig många gånger. För jag kan tro att jag har många konstiga sätt som jag visar för honom. Men det beror på min egen osäkerhet för att duga inför honom. Lättare att skriva ner här än säga rakt ut till honom. Men det finns vissa saker jag inte blir klok på. Haha. Max sa till mig på skarpen att jag måste öppna munnen för killar är inte tankeläsare. Näää, det är faktiskt inte vi tjejer heller. Innan har jag ju alltid påpekat för vänner att någon är intresserad när dom hör av sig titt som tätt, säger det rakt ut osv. Nu råkar jag på en som, trots att han säger att han tycker mycket om mig, håller distansen till mig. Hör absolut inte av sig för mycket, är retsam så jag blir galen. Svår att få grepp om. Han hör av sig tillbaka när jag gör det, fast jag önskar att han kunde höra av sig lite oftare till mig först! Haha. Där va det sagt. Jag försöker inte vara för på, ge honom chansen att få höra av sig men när det gått en hel dag så börjar jag ju fan undra. Om man tycker om någon och tänker på den så hör man väl av sig??? Jag vet det fan. Jag blir inte klokare för det. Sen gäller det den där biten att få ihop tiden till att träffas, jag är mer flexibel än vad han är. Vill ha hit honom men det verkar sitta djupt inne. Sorry, men så känns det. Känns skönt att få detta ur mig. Du ska veta att bollen ligger hos dig nu. Puss på dig <3

Nu blev det ett långt inlägg, det var inte meningen. Måste bara tillägga att man ska försöka leva i nuet, det förflutna har redan varit och framtiden vet vi inget om. Då är det bästa att leva i nuet och ta vara på det vi har. Glädjas över livet och vara rädd om dom man älskar.  Vi lever ju trots allt bara en gång, då ska man inte slösa bort tiden på onödiga saker.

Ha en fin dag

Postat i Mina funderingar | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-17

Var är du John Blund?

Stor mening med att försöka sova, har försökt i så många timmar hittills. Växlar mellan att släcka och tända lampan, att läsa, spela på mobilen och räkna får. Inget fungerar. Ändå är jag trött, men huvudet vill inte komma till ro och jag kan inte slappna av. Därför tänkte jag att jag lika gärna kan sätta mig vid datorn och kolla runt lite i brist på annat. Har svårt att smälta beskedet som jag fick i kväll, även om en del av mig inte vill ta ut något i förskott. Sen är det något annat som jag grubblar på också. Något som jag inte blir klok på, ännu mindre nu efter att jag upptäckte en sak. Vad är lögn och vad är verklighet? Kan inte låta bli att undra om jag är så lättlurad. Är det så att jag inbjuder till ett sådant beteende. Vad fan vet jag. Vissa måste ju tycka det är väldigt roligt i alla fall. Och man kan tycka, efter alla smällar, att jag borde bli mer försiktig och dra öronen åt mig. Hahaha. Jag måste bli mer försiktig, jag ska sluta vara så jävla naiv. Alla kan inte vara som jag själv är, nu menar jag inte att jag är någon felfri ängel. Men jag står för vem jag är och skulle inte lura någon eller såra någon heller medvetet. Skulle jag göra det så hoppas jag att jag får höra det. I vanliga fall har jag inga som helst problem att vara rak på sak och frispråkig, men nu vågar jag inte. Blir inte klok på mig själv. Skit samma, blir så rörigt när jag inte vågar skriva öppet om det. Nu är det dax för nya friska tag och lägga skiten bakom sig. Man ska inte acceptera att bli behandlad som en slit och släng leksak, som passar när man själv har lust. I det fallet säger jag tack och hej, ha ett bra liv. Utan mig!!

Nu ska jag försöka sova för en sista gång, funkar det inte nu heller så får jag hålla mig uppe tills i kväll. Ska försöka tänka på något trevligt, någon trevlig kanske. Natti natt... eller rättare sagt, god morgon!


Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-16

Inget blir som man tänkt sig...

Sitter här och tårarna rinner för fullt, förbannar livet för att det inte blir som man tänkt sig. Nu känns det som en stor del av min trygghet håller på att rasa. Min bättre del riskerar att försvinna och jag kan inte göra något åt det. Den delen som gjort livet lite lättare att klara av i motgångarna, den del som stöttar mig och ser till att jag fortsätter kämpa. Med andra ord den delen som jag inte vill leva utan. Fan vad det suger. Jag har stor lust att ge upp. Det känns inte som någon idé, varför ska allting vara ett kämpande i motvind. Frågor som söker svar, utan att få några. Vad är det för fel??? Varför?? Nu får det ta mej fan räcka!!


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-16

Love is all around me

Har varit inne i stan och gått runt lite i dag, blev så trött på att bara vara hemma. Om det nu är så att jag smittar så får man lite annat att tänka på när man går runt och fönstershoppar. Var helt underbart vårväder och där solen nådde fram värmde det riktigt gott. Man såg par lite överallt som gick hand i hand, så gulligt. Kan inte låta bli att le när jag ser det. Även om jag brukar himla med ögonen åt folk som nojsar öppet med varandra i vanliga fall. Innan har det blivit så att jag nästan gnisslat tänder och svurit över att vara singel. Nu skiter jag i det eftersom det kan bli ändring på den punkten i en snar framtid. Blir det inte nu så blir det senare. I vilket fall tänker jag njuta av livet som singel så länge jag är det. Nu kommer ju alla sötisar fram när våren kommer också och då lär man ha fullt upp med allt ögongodis. Haha. Våren är allt en underbar tid.

Har pratat med Joanna två gånger i dag, hon skickade en bild på söta Julia. Såg även att hon hade lagt in lite nya bilder på FB och frågade om jag fick kopiera dom och lägga in något här i bloggen. Det fick jag. Hon är så ljuvligt söt så man blir alldeles kär när man ser henne. Gullungen. Hoppas dagarna går fort nu tills jag får träffa syrran och framför allt Julia för första gången. Mosters söta prinsessa.





Nu ska jag fixa lite att äta innan det är dax för andra dosen antibiotika i dag. Mår så jävla illa av den  och bara längtar tills jag ska ta sista tabletten. Urk! Nu får det räcka med sjukdomar för ett bra tag framöver. Passa på att njuta av solen den sista stunden för i dag. Tjingeling


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-15

A perfect getaway

Har sett en spännande film ikväll som jag verkligen kan rekommendera. A perfect getaway är en thriller som verkligen fängslar en. Med tanke på att detta är något som kan hända i verkligheten så sitter man på helspänn stora delar av filmen. Man har sina aningar och misstankar under stor del av filmen men ingenting är som man tänkt sig. Tycker absolut ni ska se filmen så fort den kommer ut på dvd.  I huvudrollerna  ser vi snygge Steve Zahn, Milla Jovovich, Timothy Olyphant och Kiele Sanchez.


A perfect getaway:

Cliff och Cydney är ett äventyrslystet par som firar sin smekmånad genom att backpacka på vackra Hawaii. När de träffar en grupp vettskrämda fotvandrare som berättar om ett hemskt mord på ett annat nygift par på ön, börjar de ana att deras drömresa kommer att förvandlas till en mardröm.



Postat i Filmtips | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-15

För i helvete!!




Mitt minne alltså, har minne som en guldfisk. Satt här i godan ro och tankarna flög lite hit och dit. Helt plötsligt kom jag på att syrran Carina fyllde år i går. I lördags så kollade jag vad jag gjorde för ett år sen och då dök bilderna från Carinas 30 års kalas upp. Då först kom jag ihåg att hon fyller år. Tänkte även på det en snabbis i går att jag måste ringa eller smsa henne och gratta, men det kom något emellan. Då försvann det ur mitt huvud tills nu. Jag bad så mycket om ursäkt och förklarade för henne att jag är väldigt tankspridd och senil annars också, men tydligen mer nu. Haha. Jag är så glömsk så det är hemskt. Berättade för henne att jag till och med lätt kan glömma av mina egna barns födelsedag om dom inte skulle påminna mig. Jag är hopplös!! Min egen födelsedag är ingen risk att jag glömmer bort, hur gärna jag än vill det, för det innebär ju att jag blir ännu ett år äldre. Hemska tanke!

Vad hjälper det att jag har en almenacka i min väska där allt står när jag aldrig tittar i den! Jag måste börja använda mobilen till att lägga in påminnelser kanske. För detta går inte. Hur kommer det sig att jag blivit värre med att minnas alla födelsedagar dom sista åren? Borde be barnens pappa påminna mig för han är en vandrande almenacka hela han, glömmer aldrig! Hahaha. Han grattar mig till och med på namnsdagen som ingen annan gör, inte ens jag själv håller reda på sådana dagar. Om det ska fortsätta så här så får jag vara glad över att mitt huvud sitter fast, annars så hade jag glömt det någonstans också. Som jag brukade göra med min plånbok, hur många gånger har jag inte lämnat den på kassadisken när jag betalat. Dom får alltid ropa efter mig, snälla som dom är. Så nu efter att jag blev av med min plånbok så har jag inte dom problemen längre. Det var lätt löst, då kanske man kan ta och avskaffa födelsedagar nu också då för att bli av med det problemet med. Men då lär det väl bli något ännu värre jag glömmer av efter det....

Så nu säger jag grattis i efterskott även här inne Carina. Du är den vackraste 31 åringen som finns måste jag säga. Ber verkligen om ursäkt för att du ska behöva ha en så senil storasyster som mig. Hoppas du hade en fin dag trots allt. Kram


Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-15

En helt vanlig måndag

Nu har jag precis ätit en väldigt delikat middag, makaroner och köttbullar! Haha. Var ingen höjdare men får pengar först på torsdag och nu är det bra tomt i kyl/frys och skåp. Hade varit godare med ketchup till men det är slut det också. Ska bli skönt att fylla på allt som är slut om några dagar. Man kommer inte långt med dom 2 kronor som jag har kvar i fickan, kontot är barskrapat det också.
Medans jag lagade min middag så pratade jag med Mattman på telefon, det var så länge sen och det var skönt att uppdatera sig om läget sen sist. Han var glad som en lärka, kär och galen, vad annars. Skämtade med honom om att hans lakan inte hinner kallna mellan tjejerna. Haha. Stenungsunds egna Casanova.

Har suttit ute i solen en del i dag, så länge det inte blåser så värmer solen otroligt gott. Bara snön också kunde behaga att smälta bort helt så skulle det va toppen. Nu längtar jag efter våren, har sådana vårkänslor i kroppen. Visst är det underbart. Beror iofs på en mycket speciell person som sagt var. Love is in the air!

Har även hunnit med en massa telefonsamtal i dag som jag dragit mig för, sen blev det andra som var mer trevliga. Har fått pratat en hel del med andra ord. Känner att jag mår så mycket bättre och om jag fortfarande mår bra några dagar efter antibiotikakuren är över så är allt över. Då kan jag äntligen åka och hälsa på syrran och deras lilla söta dotter Julia. Det längtar jag efter. Sen längtar jag faktiskt också till helgen, Jenna kommer hit igen. Sen hoppas jag på att en annan speciell person också behagar att dyka upp, bara han får tummen ur röven.

Nu har jag lite att fixa med innan man kan softa i soffan resten av kvällen. Ha en fin måndagskväll. Kram


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-14

Eländiga söndag

I dag är jag irriterad och rastlös. Har så mycket tankar och känslor som far runt inom mig och jag vill få ut skiten. Men jag måste bita mig i tungan och tagga ner, tänka mig för vad jag säger och hur jag säger det. Jag är hetsig av mig och när jag bestämt mig för något så är det så. Jag vill så mycket och då ska det hända nu!! Inte så lätt när andra är lugnet själva. Grrrrrr. Varför är det så svårt att säga rakt ut vad man vill??? Blir galen snart.

Nu ska jag avreagera mig lite genom att städa här hemma, det behövs. Nu när solen är framme så syns allt damm. Funderar på att skura min matta i vardagsrummet, som jag hatar, allt syns på den och den drar åt sig all skit verkar det som. Vill ha en ny matta!!

Have a nice day


Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-13

Kärlek, ingen kär eller rolig lek precis

Läste precis min dotters inlägg när det gäller osäkerheten hos oss tjejer. Vi behöver så jäkla mycket bekräftelse hela tiden för att veta att vi verkligen är omtyckta och älskade. För hennes del så är det lika jobbigt att bli sotis och osäker efter ett års förhållande som det är för andra att vara precis i början av ett. Till och med innan det är svart på vitt att man är ett par. Är inte killar likadana!?! Har inte dom lika mycket osäkerhet i sig och behöver få höra att man är betydelsefull för den andra? Går dom också och har stenkoll på mobilen för att få ett efterlängtat sms eller telefonsamtal? Vad vet jag... jag vet hur dom flesta av oss tjejer gör när dom är kära. Hur många gånger sitter inte vi tjejer och analyserar vad en kille menar med det han säger eller skriver. Vet faktiskt att även killar analyserar på samma sätt, fast kanske mer med sin tjejkompis då.

När det gällde vad Bea skrev i sitt inlägg så var det osäkerheten när andra tjejer ger sig på ens kille. Att dom försöker locka honom från den tjejen han redan har. Att dom är mer perfekta än vad man själv är osv. Men vad fan, vi är väl lika perfekta ihans ögon hoppas jag om man redan är ihop. Att han är med en för att han är kär och inte vill ha någon annan. Visst är det smickrande att märka att andra vill ha en, visst är det väl smickrande för en om någon annan tjej uppskattar ens kille också. Men då vill man själv vara med och se det där!! Få känna stoltheten över att han är min. Hypotetiskt skrivet nu med tanke på att jag fortfarande är singel och han som jag är intresserad av kanske läser inlägget. Hahaha. Nu lär han lägga benen på ryggen och undra vad jag är för en prick. Men den risken får jag väl ta, det är ingen hemlighet för honom vad jag känner. Och han säger ju likadant så då måste jag ju våga tro på honom. Fan va jobbigt. Jag ville inte skriva något om detta eftersom jag är lite skrockfull och tror det går åt pipan innan det ens hinner börja om jag delar med mig om det här inne. Men denna gången tänker jag chansa, det värsta som kan hända är att det inte kommer bli något. Då får man snällt slicka sina sår och gå vidare. Men det vore då själva fan eftersom jag för första gången på så låååång tid tänker ta chansen och våga.

Nu tänker jag titta på en film innan det är dax för sängen. Kommer ha telefonen bredvid mig. Hahaha. Och hoppas på ett sms. Vill ju inte störa honom med ett när han är på fest, vill ju inte vara för på. Hahaha God natt på er



Postat i Mina funderingar | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-11

Så fucking boooooring!!




Trodde väl aldrig att jag skulle säga detta, jag hatar min säng! Jag som alltid har älskat den och typ sett fram emot att få lägga mig i den, på kvällen igen, redan när jag vaknat på morgonen och måste upp. Men efter att ha legat där utan att orkat göra något annat än haft feberfrossa och svettningar, har inte orkat ha ögonen öppna för att läsa eller se på teve. Så känns det inte så lockande att ligga där nu när man inte har lika hög feber längre och faktiskt skulle kunna titta på teve i alla fall. Det har blivit så obekvämt eftersom jag även fått så ont i nacken, smärtan sprider sig från halsen och runt om eftersom körtlarna är så svullna. Haha. Jag ser ut som en katastrof rent ut sagt. Sonen sa till mig, på skämt, att jag ska hålla mig undan från speglar. För tittar jag i dom så går dom sönder och då har jag 7 års olycka. Haha. Han är så snäll och go mot mig. Gör allt för att jag ska börja skratta, att jag då låter som har något stort som blockerar i halsen som gör att allt låter skrovligt och hest. Och att jag inte heller kan hosta till utan att tårarna kommer fram av smärta, så kan ni tänka er hur jag låter när jag skratt-gråter-ojar mig samtidigt. Det har jag lust att göra nu åt att jag måste vila och ta det lugnt fortfarande. Men nu passar jag på att sitta i soffan och skriva, lika bra så jag håller mig uppe tills jag ska ta dunder antibiotikan vid klockan 8. Säger bara en sak, med tanke på att det är åtta dagar till med dom tabletterna, 3 ggr om dagen också till råga på eländet, så lär jag inte ha någon ballongknut kvar tills dess. Ballongknut=rövhål, om ni inte visste det innan.

Jag blir så less på mig själv eftersom jag känner en inre stress att jag måste göra saker, det är så onyttigt att vila hela dagarna. Mysigt att göra det en dag men inte flera i rad. Det blir ännu mer frustrerande eftersom jag faktiskt inte orkar, jag känner mig helt urlakad. Det är som om batteriet har pyttelite ström kvar och laddaren gått sönder. Om det nu är körtelfeber, som det verkar vara, så lär jag bli galen på kuppen eftersom tröttheten håller i sig ett bra tag. Det kan handla om upp till flera månader ju! Okej att jag inte tvingas ligga i sängen så länge, men det är ändå lugnare tempo i allt som gäller. Som nu när jag fortfarande har feber, dock inte lika hög, så måste jag hålla mig i stillhet och ligga och vila mycket. Som doktorn sa, jag ska ligga i sängen, eller soffan, och småläsa eller titta på film när jag orkar. Jättelätt när man går runt med ständig huvudvärk pga att hela halsen och nacken är svullen! Som tur är så lyckas jag hålla febern nere nästan helt eftersom jag tar smärtstillande för att kunna svälja. Det hjälper inte så mycket som man kan önska tyvärr, får vara väldigt mjuk mat och ändå är det svårt att svälja. Usch vad jag klagar. Tur att det är frivilligt att läsa vad jag skriver, för hade jag inte kunna skriva om eländet så hade jag fått ett tuppjuck här. Om jag hade orkat vill säga. Haha. Eländes elände!!

Nu ska jag tvinga i mig lite mjukt bröd och nyponsoppa så jag slipper kräkas upp tabletten, tar sin lilla tid innan man lyckats svälja ner maten. Sen blir det återigen en dag i sängen/soffan, nu har jag fixat en massa filmer jag inte sett så jag kan fördriva tiden med. Får se till att bädda ner mig i soffan, vill underlätta för att börja tycka om min goa säng igen. Annars så finns det bara en sak som kan göra min säng till en positiv plats igen, sex! Finns det någon som är sugen på att ställa upp när jag börjat återvända till den levande skaran igen?


Postat i Sick and tired | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-09

Halsfluss eller körtelfeber!!

I morse när jag vaknade så kunde jag knappt svälja alls längre, så vid klockan 13 så bestämde jag mig för att åka till Backa läkarhus. Var riktigt orolig för att det kunde vara halsböld jag fått. Men det var som tur inte det, däremot var det osäkert att det var halsfluss eftersom testet inte visade det. Med tanke på hur svullen jag är i hela halsen så fick jag en kraftig dos antibiotika som jag ska äta 3 ggr om dagen i 10 dagar. Om jag inte blivit bättre tills på fredag så måste jag åka till vårdcentralen för att ta ett prov för körtelfeber. Jag hoppas verkligen "bara" det är halsfluss.

Nu tänker jag lägga mig och vila igen, febern ligger nämare 39 grader fortfarande. Har ingen energi alls just nu och allt går i slow motion. Får se om jag orkar se Desperate housewives sen i kväll. Men den kommer i repris i helgen sen om det nu skulle vara så att jag inte orkar. Håll nu tummarna för att det är halsfluss jag har så jag börjar bli bättre om några dagar. Kram



Postat i Sick and tired | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-08

Ena stunden en istapp, andra som en disktrasa

Jag har verkligen haft en toppenhelg, förutom att jag var rejält bakis i lördags. Jag och Jenna var ute på kvällen/natten i fredags. Hade så roligt, behövde verkligen komma ut och ha lite extra roligt. Lägger in bilder sen när jag orkar föra över dom från Jennas dator. Just nu är det inte läget liksom.

I går på dagen så började jag känna mig riktigt krasslig i halsen, Sen på kvällen kände jag mig frusen. När jag hade pratat klart med Johan på telefon, sent som satan med tanke på att jag skulle upp 6 på morgonen, så tog jag tempen. Då hade jag 38 graders feber, men jag somnade ganska gott trots det. Jag vaknade redan kvart i sex i morse av mig själv. Så fort jag försökte vrida huvudet så svartnade det för ögonen, och jag höll på att svettas ihjäl. Då hade jag långt över 39 grader. Bea fick komma med kallt vatten och febernedsättande. Sonen fixade en blöt kall handduk som jag kunde ha på pannan. Det kändes ljuvligt. Efter det har jag bara varit vakne till och från. Har fått ta febernedsättande så fort jag har vaknat upp av att jag har frusit som om jag låg naken i en snödriva. Sen tar det lite mer än en halvtimme innan jag svettas som en gris. Till och med hårbotten blir svettig. Nu tog jag febernedsättande vid klockan 22 sist. Och jag sitter här i soffan med tungt huvud men kan inte lägga mig förrän jag slutar svettas så mycket som jag gör. Man känner sig som en disktrasa. Halsen har jag rejält ont i, men bara på ena sidan. Vet hur jag brukar bli när jag får halsfluss men denna gången är jag inte så säker på det. Ger det till på onsdag att bli bättre, har det inte det så får jag åka till doktorn.

Så himla underbart att ha blivit sjuk, NOT!! Hade så gärna umgåtts med Jenna mer innan hon åker tillbaka till småland i morgon. Men jag vill inte smitta henne också. Lär väl räcka att barnen ligger i farozonen här.

Kommer ni ihåg överraskningen jag fick höra för ett tag sen. Nu är det fritt fram att avslöja den. Jenna har ju haft sin lägenhet här i huset ett år nu, men jobbat kvar i Växjö. Nu flyttar hon hit på heltid från och med valborg. Det ska bli så roligt att ha henne här och kunna träffas så fort man känner för det. Blev så glad över att hon fixat detta nu och kommer hem.

Nu orkar jag inte sitta här och skriva mer, lite jobbigt för huvudet att anstränga sig. Ska skölja av mig lite snabbt vid handfatet, är för skakig i benen för att våga mig in i duschen just nu. Har ju fortfarande 38,7 i feber. Fattar inte att jag ens klarar av att gå i detta läget.

Önskar er en trevlig vecka och jag skriver när jag frisknat till igen. Kram



Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-08

Min son Jimmy som gästbloggare

om år 2012, det är så dumt att någon försöker att lura oss. men något pucko som ville skrämma mänskligheten kanske skrev om någon kille som han hade hittat på som han kallar Nostradamus, och skrev om hitler efter hand. och 9/11 efter det hade hänt och sen skrivit det som om det var på 1500 talet och försöker nu skrämma oss med att jorden ska gå under. dom har sagt minst 10ggr på 50 år elr något, dom sa jorden skulle gå under på nyår 2000. men det hände inte, många dog för dem skrämmdes upp och tog livet av dem själva. 80 miljoner tog livet av sig då. och efter varje gång dem säger att jorden kommer gå under på ett bestämt datum, så tar många miljoner människor livet av sig. om dem fortsätter så här så kommer det snart inte att finnas några människor kvar. så den som hela tiden säger att jorden ska gå under är värre än hitler,napoleon och alla som har dödat massa människor. det är min syn på det hela.

//Jimmy
Postat i Gästbloggare | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-05

Dagens teknologi




Jag och Bea sitter just nu precis brevid varandra i soffan. Barnen har ju fått varsin laptop av sin käre far och Bea tog med sig sin hit för att jag skulle hjälpa henne med att installera olika saker på den. Jag är tydligen den kunniga i familjen. Haha. När jag inte kan så har jag ju kusinen till hjälp när det gäller mina egna datorer. Bara för att vi var inloggade samtidigt på Fb förut så tänkte jag att jag skulle skoja lite med Bea. Så jag skrev på chatten till henne och frågade vad hon gjorde. Just då satt vi i varsin soffa, fast i samma rum. Jäklar vad vi skrattade åt det. Hon svarade mig också på chatten. Himlans käckt så man kan spara på stämbanden och slipper prata med varandra. Är det så det kommer bli när jag och barnen umgås!?! Hahahaha. Så kanske framtiden ser ut, man kommer inte ens prata på telefon utan använder datorn och chattar i stället. Det finns ju så många olika forum och Fb är ju en som dom flesta har, jag skaffade ju det efter mycket tjat för snart ett år sen. Där har man mer kontakt med många bara genom att skriva. Till och med jag märker att jag använder dator mer nu sen jag skaffade denna lilla bärbara, nu är man inte fast vid den stationära i sovrummet. Mysigare att sitta riktigt bekvämt i soffan eller i sängen. Man blir bara mer och mer bekväm. Vilket i-landsproblem. Hahaha




Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-05

Fasters, och nu även mosters, gullungar!!

Pratade med vår mamma precis, hörde att lilla Julia hållt sin mamma och pappa vakna mest hela natten. Hon får inte åka hem i dag som hon har önskat utan får vänta tills i morgon när dom träffat läkaren. Hoppas mamma får en chans att träffa dom innan hon åker i morgon. Jag går runt här och ler hela tiden, är så förälskad i den lilla söt ongen. Hon är ljuvligt söt, lilla Julia. Längtar så tills jag får träffa hela den nybakade familjen. Lägger in bilden som syrran skickade precis.



I går var ju jag och Bea hemma hos min bror med familj. När vi kom dit så var det bara svägerskan, Alina och lille Silas som var där. Silas låg och sov, han är en väldigt lugn och stillsam bebis. Alina var det full rulle på som vanligt. Haha. Pratade mycket med henne om hajar som hon har fått sådan skräck för. Hon vägrar bada badkar för det kan komma upp hajar ur avloppet. Haha. Gullongen. Spelar ingen roll hur jag och Bea försökte förklara för henne att hajar till och med är större än pappas stora bil. Att den inte får plats att komma upp ur det lilla hålet. Hon är så charmigt söt den lilla busungen. Älskar mina söta brorsbarn. Är ju även en väldigt stolt faster sen snart fyra år tillbaka, sen i december är jag ju även det till Alinas söte lillebror Silas. Nu känns det toppen att man även blivit moster. Fast det känns fortfarande väldigt nytt och ovanligt. Kommer in i det fort sen när man väl har träffat nytillskottet i vår familj.

Lägger in bilder på räkungen Alina och mini-Jesper. Han är så otroligt lik sin pappa!! Kunde inte låta bli att förundra mig över det i går när vi var där. Hoppas vi träffas snart igen. Tack för en trevlig eftermiddag Therese. Tack för den goda fikan också, godaste vaniljbullarna jag ätit på länge. Nu blir det en massa bilder på Silas och även något på Alina. Henne var svårare att få bild på eftersom hon inte är stilla en sekund. Bea är med på flera av bilderna, tänk att det är 18 år mellan henne och hennes kusin Silas! Haha. Träffade även brorsan Jesper en liten stund, när han kom hem från jobbet, innan vi åkte hemåt igen. Så jag hade turen att få några bilder på far och son. Trevlig helg på er.




























Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Bilder på lilla Julia

Mor och dotter. Äntligen är den långa väntan över!











Barnmorskan hade sagt fel vikt på Julia, Joanna och Johan upptäckte det när dom kollade igenom bilderna senare. Hon vägde alltså hela 5 gram mindre än vad som sas från början.


Johan, en mycket stolt men trött pappa.





Postat i Guldkorn | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Välkommen till världen du lilla under

Skrev ju i mitt förra inlägg om att Joanna skrev inlägg på fb under sin förlossning. Fick en toppen idé och ringde vår andra syster och bad om hjälp. Jag har ju humor som sagt var och jag kunde se framför mig om hur barnmorskan ber Joanna om att krysta. Och att hon inte riktigt har tid eftersom hon måste uppdatera sin status på fb hela tiden. Haha. Vår syster Carina är riktigt duktig på att rita och fixade snabbt en teckning som hon skickade till mig via mailen. Som jag kunde lägga upp här inne som ett minne. Så här ser Carinas fina bild ut, om hur det kunde ha sett ut. Tack för hjälpen Carina.





Som jag trodde så blev det en flicka. Hon ska heta Julia och föddes klockan 14.20 i dag. Hon vägde hela 3850 gram (!!!!) och var 50 cm lång. Är helt chockad över att hon vägde såpass mycket. Trodde hon skulle väga max 3 kg och vara max 50 cm lång. Hade ju rätt på längden då i alla fall. Har inte pratat med Joanna än, ser fram emot att få höra hur allt gått när hon väl har piggnat till. Men däremot så kan jag redan nu lägga in en bild på Julia som den stolta pappan Johan har lagt ut på fb. Kopierade den snabbt eftersom den första bilden som jag fick som mms inte visade så mycket. Här är mosters lilla gullunge. Är så stolt. Ett stort grattis till min älskade syster Joanna och hennes sambo Johan. Är så stolt så jag spricker snart. Välkommen till världen Julia. Ser fram emot att få hålla dig i min famn för första gången. Att jag vann vadet sätter guldkant på det hela. Yeah, jag visste det!!


Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-04

Fb och förlossning

Pratade precis med min mor, blev en hel del skrattande. Joanna, den gravida, är inne på förlossningen sen tidigt i morse. Hade fått ett sms vid sjutiden och sen somnade jag om. När jag vaknade så berättade Bea att Joanna hade skrivit i fb. Då skrev jag ett sms till Joanna att hon inte kan skriva på fb när hon föder barn. Men hon hade fått bedövning och kände sig mer normal och då passade hon på. Haha. Hon var öppen 7 cm för en timme sen, nu lär det inte ta lång tid innan guldklimpen är här. Håller tummar och tår för att allt kommer gå bra. Kan riktigt se framför mig hur barnmorskan säger till Joanna att hon kan få börja krysta. Att hon då svarar att dom får vänta lite, eftersom hon måste uppdatera på fb. Haha. Är så stolt över min lillasyster.

Nu ska jag börja fixa mig, jag och Bea ska åka och hälsa på min bror med familj. Brorsan jobbar ju men svägerskan och barnen är hemma. Bea ska få träffa sin lille kusin Silas för första gången. Nu är han över två månader redan. Tiden går fort och jag har bara träffat honom en gång själv ju!! Fyyyy skäms på mig. Lär även bli en hel del bus med räk ongen Alina. Fasters prinsessa.

Lägger in en fin bild på Silas, han är så lik sin pappa så det är inte klokt. Ha en fin dag. Ciao


Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-03

The ugly truth

Har precis sett klart filmen, The ugly truth. Den var en romantisk komedi, en genre jag har tittat mycket på det sista. Kanske beror på bristen av kärlek för en partner när det gäller mig själv. Något får man ju trösta sig med. Nää då, så illa är det inte. Men jag tycker oftast dom filmerna är charmiga och får en att må bra. Filmen var riktigt bra. Det var Katherine Heigl och Gerard Butler i huvudrollerna. Ett fint filmpar som matchar varandra bra på film. Sen är ju Gerard snygg att se på också enligt mig. Lite ögongodis är aldrig fel. En film jag rekomenderar att se. Passar för alla från tonåren och uppåt, är mycket snuskiga ord med så då tycker jag inte barn ska se den. Jag fick många goa skratt. Alltid lika kul när andra gör bort sig. Tycker absolut ni ska hyra den.


The Ugly truth:

Abby är en framgångsrik tv-producent med höga krav när det gäller män. Mike är stjärnan i hennes tv-program och vet att män bara är ute efter en enda sak. Abby är fast besluten att bevisa att hon kan lyckas i kärlek, så hon lyder Mikes råd under en lovande ny romans. De oväntade resultaten slår alla med häpnad.




Postat i Filmtips | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-03

Blir sängen ändå

Joanna fick åka hem igen, man får vänta på att värkarna sätter i gång på allvar och regelbundet. Hon har inte öppnats något än så det lär inte bli någon bebis riktigt än. Nu är hon beordrad att ligga och ta det lugnt eftersom hon har fått väldigt högt blodtryck. Så nu har jag sagt åt henne att höra av sig om det är något eller om hon blir orolig, jag lär flyga ur sängen om telefonen ringer. Haha. Nu tänker jag borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen med min bok. Sen blir det till att dejta John Blund. Natti natti på er.
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-02

Kommer bli en sömnlös natt!

Har smsat lite med den gravida, nu är dom inne på förlossningen. Hon har fått en teckenblödning, hon hade lite värkar i morse men sen vet jag inte mer. Nu vet jag att dom ska kolla kurvan i 30 minuter och sen kanske hon får åka hem igen. Väntar med spänning på att höra vad som händer. Lär inte kunna sova i natt nu om det verkligen har satt i gång. Det är olidligt att gå och vänta, man vill bli uppdaterad hela tiden. Haha. Även om det är det sista dom som är inne på förlossningen tänker på. Är så nyfiken på bebisen nu, snart får vi veta om det blir en liten prins eller prinsessa. Bryr mig faktiskt inte om vilket, bara allt går bra och allt är bra med bebisen. Men blir det en flicka så blir det choklad och även cider för mig, vadslagningen ni vet. 

Min lillasyster ska bli mamma! Jag har så svårt att fatta det. Lycka till nu Joanna och Johan. Tänker på er och nästa gång jag skriver hoppas jag att bebisen är här. Ska se till att få en bild på nytillskottet då också.
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-02

Varför man inte ska dejta en bonde!!




Av Bud Grace

Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-03-01

Redan mars

Hlet otroligt vad tiden går fort, nu har vi gått in i mars redan. Undrar vad dom två månaderna tog vägen? Men fördelen är väl att det kommer en vår inom en snar framtid. Snön har smält bort rejält dom sista dagarna, nu kan man se både gräs och asfalt igen. För första gången i år! Underbart.

Ninemus stack för en halvtimme sen. Hon kom hit i går kväll och vi har haft en mysig filmkväll tillsammans. Tillhör inte vanligheterna att det bara är jag och hon. Var perfekt att hon kunde komma nu när jag ändå har en barnledig vecka. Vi var ute på promenad i dag också, sen har vi bara umgåtts. Känner hur trött jag är och så har jag huvudvärk. Vet inte om det är vädret som gör det. Tänker bara kura i soffan resten av dagen och fortsätta läsa i min bok. Nu blir det tomt här hemma tills på onsdag när Bea och Matti kommer hit för att sova över. Matti praktiserar här i Göteborg och eftersom han börjar så tidigt så ska dom sova här i stället för Floda. Blir närmare för honom då. Sen kommer barnen till mig som vanligt på fredag igen, då blir det full rulle igen.

Hade en helt underbar kväll hemma hos kusinen och hans sambo Lenita. Fick pratat en bra stund med kusinen medans Lenita lagade middag. Blev mest prat om datorer och nu ska han bara göra det sista på den stationära som vi bestämde innan jag får hem den igen. Men det är ingen brådska för min skull, har ju ändå denna lilla rosa laptop som jag skriver på nu. Efter att kusinen stack till jobbet efter middagen så umgicks jag och Lenita till max. Jösses vad vi har babblat, som vi alltid gör. Blev en hel del skrattande. Tack för en supertrevlig kväll min älskade själasyster. Tack för att ni finns för mig, både du och Marco. Love you.

Har inte så mycket annat att tillägga. Jo, jag pratade en snabbis med den gravida (min syster) hon hade varit hos barnmorskan i dag och nu var huvudet fixerat. Det är ju BF på torsdag så nu är det bara att vänta på att det ska hända något. Förr eller senare så kommer knodden ut i alla fall. Så snart blir man moster för första gången. Wiiee.

Nu ska jag ta en alvedon och sen krypa ner under fleecefilten i soffan. Ha en fin måndagskväll. Kram
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()