2012-05-19

För första gången i mitt liv...



I dag bestämde jag mig för att göra en omelett för första gången i mitt liv. Fattar inte varför jag aldrig gjort det förut, fick smaka en bit av syrran förra veckan och efter det ville jag prova själv också. Denna veckan när jag inte har barnen här är det ett lätt och bra alternativ eftersom man kan variera innehållet så mycket. Nu tog jag 4 ägg, en sked creme fraiche, skinkbitar och ost i. Plus kryddor. Blev gudomligt gott och medans den puttrade i stekpannan gjorde jag en god sallad till. Den blev ju inte så fin, men det är väl något jag lär mig med tiden. Haha.
Nu känner jag mig mätt, utan att känna mig äckligt mätt. Lite lättare måltid är inte fel och slippa känna sig som man hamnar i matkoma efteråt. Haha

Nu blir det strax en liten längre promenix med vovven, bäst att passa på innan det börjar regna. Det är kvavt ute och även om det är mulet så är det riktigt varmt. Skönt som omväxling ju. Trodde det skulle bli en fin dag vädermässigt eftersom det var 16 grader varmt och sol vid nio i morse. Men sen försvann solen och det blev mulet, men värmen håller i sig iaf. Tackar för det.

Ha nu en fantastisk lördagskväll, det tänker jag ha. Kram på er ♥


Postat i Bara Jag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-18

Allt har sin tid...



Väldigt seg vår måste jag säga, väldigt växlande väderlek och det är mest mulna dagar. Just nu skiner solen iaf och det har inte regnat idag, skönt. I går däremot höll jag på att frysa ihjäl, var tvungen att ha på mig vinterjackan och halsduk när jag gick ut. Skulle haft vantar också märkte jag när jag gick till affären. Hur normalt är det i mitten av maj!! Makalöst ju. Men jag såg att det ska bli bättre väder och värme igen. Sköööönt!

I dag är det två veckor kvar tills äldsta dottern tar studenten, två år försent. Bättre sent än aldrig. Hihi. Jag är kluven inför den dagen, ser både fram emot den och inte. Det känns konstigt och snart kommer dottern inte vara här regelbundet längre. Hon kommer bo hos pappan mest. Det sticker till i hjärtat rejält vid bara tanken... känns inte bra alls. Jag vill bara stoppa tiden nu och ha det som det varit. Mina barn är ju mitt allt och jag mår som bäst när de är här hos mig. Jaaaa, jag är en patetisk mamma, jag vet. Men mina barn är det bästa jag har gjort och det finaste som hänt mig. Kan ju också bero på att jag bara fått njuta mer normalt av att vara mamma de sista 11 åren bara. Mina barn är mitt hjärtas sång och glädje ♥

Nu påbörjar jag min barnfria vecka igen, känns alltid lite vemodigt och det blir för tyst här hemma. Till och med vovven saknar dem och går runt och kikar här hemma. Det är alltid värst första två dagarna när de har åkt till pappa, sen rusar dagarna på och det är fredag igen innan jag hinner blinka. Likadant är det när barnen är här, då går dagarna så fort redan från det att de kommer hit.

Jag har inte så mycket att berätta om känner jag, det är därför bloggen blir uppdaterad så sällan. Sen är jag inte på topp känslomässigt heller, så därför vill jag inte heller skriva. Håller mina problem och tankar inom mig för att inte såra någon läsare. Det är inte lätt när jag går runt och stundom är glad, irriterad, förbannad, ledsen och förvirrad. Här växlar det snabbt ska ni veta. Kan tro att det är mitt heta temperament som ställer till det ännu mer. Men men, det bättrar väl på sig, hoppas jag... snart.

Detta får räcka för idag, nu har jag iaf gjort en snabb uppdatering. Bokbloggen blir inte uppdaterad alls just nu, har inte ens läst något sista månaden. Förhoppningsvis kommer lusten och orken samtidigt som sommaren, håller tummarna för det.

Ha det bäst. Var rädda om varandra ♥

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()