2010-10-26

Stickande

Nu har jag och syrran kommit in i en stickande fas, vi har suttit två kvällar i rad och stickat framför teven. I kväll blir det samma sak igen, fast utan öl. Haha. Vi hinner prata om allt mellan himmel och jord och det blir en himla massa skrattande, som jag behöver nu. Vi har riktigt mysigt när vi sitter och stickar för fullt i varsin soffa. Vi har alltid en massa att prata om och nu är det ännu mer eftersom vi inte umgåtts på så länge.



Märkte av i natt och i dag att jag har fjärilar i magen, börjar få resfeber kanske. Jag vet inte vad det beror på annars. Något är det för jag känner mig nervös iaf. Men för övrigt så mår jag bra, det är andra dagen i rad som solen skiner för fullt och allt känns så mycket lättare då. Ska strax bege mig ut i det härliga vädret. Har lite ärenden jag måste uträtta i dag. Känns som det är en massa måsten hela tiden. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen är det det dax att sätta fart.

Ha en fin dag i det fina höstvädret. Kram på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-25

Jag och Gustaf

I vanliga fall hatar jag ju måndagar. Brukar skämta om att jag är som katten Gustaf, hatar måndagar och älskar lasagne. Men i dag har jag inte brytt mig om vilken dag det är. Visste redan i morse att jag var tvungen att gå till biblioteket och kopiera lite papper. Men var så seg så jag fastnade med en bok som jag läste ut. Försökte hitta en annan orsak sen för att kunna göra det senare. Då ringde barnens pappa och vi pratade länge och väl. Han vet hur han ska handskas med mig och även om jag sa att jag inte var på prathumör och deppig så lirkade han mig till att prata om vardagliga saker. Efteråt så kände jag mig mycket bättre och fick letat upp alla papper jag skulle kopiera. Bestämde mig för att gå till banken och fixa en ny dosa till internetbanken, den gamla visar bara halva siffror trots att jag bytt batteri. Så nu fick jag en ny sorts dosa. Passade även på att fråga om hur det funkar med mitt bankkort i Finland och om det skulle kosta något att betala med det där eller ta ut pengar. Men det skulle det tydligen inte. Blev sedan kvar på bibban i närmare två timmar. Hittade även tre böcker som jag passade på att låna efter att jag fick fixat ett nytt lånekort. Nu är det bara att sätta sig med ansökningarna, men det orkar jag inte nu. Måste bara se till att få skickat i väg dom i morgon. Så jag kan fixa det senare i dag eller i morgon förmiddag. När jag gick hemåt sen så kom jag på mig själv att gå med ett leende, berodde kanske på att solen sken. Var ju kallt ute ändå och jag hade både halsduk och mössa till min vinterjacka. Men jag kände ett sådant lugn och jag njöt av vädret helt enkelt. Alla dagar behöver inte kännas lika jobbiga även om man känner sig nere. Tack och lov.

Nu ska jag tömma diskmaskinen och plocka i lite disk. Sedan ska jag koka mig en kopp kaffe och njuta i soffan medans jag läser bloggarna jag följer. Hoppas ni har haft en fin måndag. Ha en trevlig kväll
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-25

Ännu en helg är över

Jag tror min sinnestämning speglar sig väldigt i hur jag skriver. Ni läsare märker säkert att jag inte är i mitt esse och det är helt riktigt. Har så mycket som tynger mig och folk som inte har respekt nog att underlätta för mig heller för den delen. Jag blir så less så jag kräks åt skiten. Det behövs inte mycket för att irritera mig i nuläget och jag är glad över att jag ska åka om mindre än två veckor för att få ett större avstånd tills vissa saker. Tror nog att jag kommer fatta ett slutgiltligt beslut under dom 10 dagarna jag är borta. Är dax att börja må bra igen.

Har suttit här i kväll med syrran och tittat på film samtidigt som vi båda sitter och stickar. Haha. Låter som två gamla tanter, hon är ju en barnrumpa fortfarande medans en annan har ena benet i graven. Sonen säger att jag har det iaf. Haha. Vi fick även pratat en hel del, har ju inte umgåtts på bra länge. Hon jobbar ju för fullt och nu i helgen när hon väl var ledig så har hon varit i småland. Så hon ville bli uppdaterad om vad som hänt sen sist. Jag hade inget positivt att berätta. Men jag sa till henne att det är mycket nu omkring mig, många bäckar små som det heter. I morgon skulle hon ringa och väcka mig så vi skulle dricka kaffe innan hon ska till jobbet, hon ska sticka härifrån strax efter kl 10 så det är inte så tidigt jag behöver gå upp. Var skönt att få tid att umgås med henne nu iaf.



Nu är klockan snart ett på natten, dax att fixa sig för sängen. Önskar Bea låg där redan och sov, tycker det är så mysigt med sovsällskap och man känner sig så trygg. Men barnen kommer först på fredag till mig igen. Hoppas jag iaf. Vill ge ett råd till alla er som läser, tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Annars så förlorar man mycket på grund av det. Tänk efter vad som är viktigt för dig och vad du inte vill vara utan i ditt liv. Sen det viktigaste av allt. Ta INGEN skit!! Man har bara sig själv att skylla om man tillåter någon annan människa att behandla en illa, under en längre period nu alltså. Valet är alltid hos sig själv att sätta stopp för det. Då kan dom få se din rygg när du går. Så det så.

Till mina nära och kära, samt vänner säger jag god natt och önskar er en fin vecka. Kram
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-23

PMS-Bitch

Ingen muckar med mig i dag, har inte ens någon stubin utan det smäller direkt. Det är den tiden på månaden och jag har så ont i magen också tillråga på eländet. Tur att ingen behöver umgås med mig då iaf.

Det har snöat här lite i dag, härom dagen så kom det också snö och sen blev det en rejäl storm. Trodde fönstrena skulle blåsa sönder. Som tur var så var jag inte ensam hemma. Nu är jag barnledig igen. Har knappt fått umgås med sonen, han har mest varit hos pappan. Nästa fredag när dom kommer så börjar deras höstlov. Men dom kommer åka tillbaka till pappan lite tidigare eftersom jag och mamma ska åka till Finland. Sen tror jag att jag är hemma till farsdag igen. Jag kommer inte ihåg alla datum. Hoppas vid gud att båten inte kommer gunga, då lär jag ju spy upp rövhålet till sist. Usch. Jag får väl se till att bli rejält packad annars så känner jag ingen skillnad. Haha.





Nu har jag precis ätit lite grillat kött (som jag fick av barnens pappa) och potatissallad som blev över från i torsdags när Bea och jag åt grillad kyckling. Känner mig mätt och lite små sömnig just nu. Funderar på att lägga mig på soffan och slötitta på någon film. Kanske sova lite middag. Just nu regnar det ute ändå och är som gjort för att mysa i soffan.

Skriver mer en annan dag, nu ska jag leta upp någon sevärd film på voddler. Kram på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-19

Att det ska vara så svårt!!

Vissa dagar är jag helt hopplös på att komma i gång. Det är precis som motorn bara hackar när man försöker få i gång den. Eller att jag dragit ut sladden med flit. Hela kroppen bara skriker jag vill inte! Men jag har en massa måsten jag bara måste få gjort nu. Har några papper jag måste fixa i dag och lämna in. Jag måste sticka i väg och köpa ett nytt filter till köksfläkten för att jag lyckades tvätta sönder den andra i molekyler i fredags. Jag måste i väg och köpa både tandtråd och hårfärg. Tandtråden är helt slut och det är något jag måste ha varje dag. Hårfärgen är ju något jag vill unna mig för att se bättre ut. Jag måste sticka till biblioteket och göra några kopior på några papper till en ansökan. Det är sådana här dagar jag behöver en pojkvän som klappar mig i baken och säger att om jag är duktig så kommer jag få en belöning när jag kommer hem. Hahahaha. Då lovar jag att jag skulle ha satt av som ett skott och fixat allt på en nanosekund. Men så väl är det inte. Jag får allt snällt tvinga ut mig själv i regnet och bara göra det jag måste, utan någon belöning. Det är då själva fan att det ska vara så svårt att komma i gång vissa dagar.

Hoppas ni andra har en mer lättstartad dag än jag. Sköt om er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-18

1 månad

Japp i dag har jag varit rökfri i en månad. Fast det känns längre måste jag säga. Känns som jag aldrig ens har rökt, det känns så främmande. Har gått som en dans och har inte saknat det en sekund. Måste säga att detta är det smartaste jag gjort i hela mitt liv, förutom tagit mitt körkort då. Haha. Nu ser jag fram emot att leva rökfri resten av mitt liv. Hurra för mig!

I dag har det varit en riktigt kura-inne-dag, blåser som sjutton och regnar ordentligt mellan skurarna. Har träffat syrran Joanna och lilla Julia. Hon är allt lite rädd för sin moster, men det är inte så lätt när hon inte träffar mig så ofta. Nu var hon trött också så det hann aldrig släppa innan dom åkte hem. Älskar den lilla skruttungen och vill helst bara krama och pussa ihjäl henne. Haha. Ska se till att ha en heldag med dom snart så jag får stillat min längtan efter henne.

På fredag, om två veckor, så åker jag och mamma äntligen till Finland. Ser jättemycket fram emot att få umgås så mycket med min kära mor och hennes kusin. Ska se till att festa loss lite med dom "gamla" så dom får se hur det går till. Hahahaha.





Jag känner mig lite off just nu, vill bara att dagarna ska gå så jag slipper gå här och våndas. Men jag är stenhård denna gången, jag har ju inget annat val. Fan också!! Hatar när jag inte vet utgången redan nu... hatar att leva i ovisshet. Jaja, det lär ju visa sig väldigt snart.

Har inte så mycket mer att skriva om just nu, saknar lusten för det. Ska snart krypa ner i sängen och läsa en stund innan det är dax att sova. Bea ligger och sover redan, kommer ha henne bredvid mig i natt eftersom vi två är ensamma hemma. Sonen sover hos pappa och kommer i morgon efter skolan igen. I morgon ska jag nog sticka och köpa lite hårfärg och piffa upp min hårfärg. Behöver göra något för att pigga upp och belöna mig själv med. Man får väl försöka göra något för att se lite presentabel ut så man inte skrämmer folk. Haha.

Sov så gott mina kära läsare. Glöm inte, älska mer ♥
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-18

Sunrise Avenue - Fairytale gone bad







Postat i Musik | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-17

Sängen hägrar

Har knappt sovit i natt, grannarna har spelat hög musik och festat till sent. Eller ska jag säga tidigt. Så denna dagen har jag mest vankat runt och väntat på att klockan ska gå. Strax ska jag krypa ner i sängen och sova, äntligen! Klockan ringer ju vid sex i morgon bitti igen.

Hade en toppendag hos barnens pappa i går. Det var jag, exet, pimpom och Nine som umgicks. Bea stannade kvar i gbg och var med Matti. Owe gjorde sin supergoda lasagne och jag hade turen att få med mig det hem också för att äta när jag inte har barnen. Tack för den goda middagen och en trevlig dag Owe.

Har ett problem med internet explorer, kommer upp en ruta om att jag måste bevisa att jag är en människa och välja något av följande erbjudanden. Allt står på engelska och om jag inte går vidare inom tre minuter så blir jag bannad. Det blev jag också så jag kan inte starta explorer utan att det kommer upp att jag inte kan nå sidan. Jag vill inte bli medlem på olika jäkla erbjudanden och betala för det. Men nu fick jag installera firefox i stället för att kunna komma ut på nätet. Har provat att installera om det andra utan resultat. Kanske någon vet något om detta?

Jaja, det var allt för denna gången. Ska prata lite mer med sonen innan jag kryper ner i sängen. Han sticier i morgon bitti och kommer tillbaka först på tisdag kväll igen. Hoppas ni haft en härlig helg. Önskar er en bra måndag i morgon. Då firar jag en månad som rökfri. Yes!! Kram på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-16

Ljuvliga morgonstund

Nu är klockan nio, har varit vaken i en timme. Blev väckt av att mobilen ringde och det var mitt ex. Inte barnens pappa utan en annan kille. Han var klapp kanon, alltså full, och ville komma hem till mig. Jag vet att det är lönlöst att diskutera med honom i det läget så jag sa att jag inte ville eftersom barnen är här. Hans svar var att dom har ju träffat honom förut! Hahaha. Jo men jag skyllde på att jag inte ville att dom skulle se honom full nu då. Herregud. Orka ha hit honom när han är apfull. Nej tack! Han tjatade vidare en stund till innan jag väl fick lagt på luren. Då var jag klarvaken och irriterad. Men nu har jag suttit och kollat runt på nätet så irritationen har lagt sig. Jag har en fin vy utanför fönstret av en massa löv som singlar ner till marken. Har varit en riktigt kall natt, nu är det 2 minusgrader men jag såg att syrran hade skrivit att det var 7 när hon stack till jobbet. Himlen är klarblå och solen skiner,  lär bli en fin höstdag igen. Fast kall.

Bea, Matti och Jimmy ligger och sover fortfarande, så det är tyst och lugnt. Men nu ska jag köra upp sonen för vi ska åka till Floda över dagen och ha familjedag med barnens pappa. Ska bli riktigt trevligt. Ska fort ta en dusch och fixa mig först bara.

Hoppas ni får en mycket trevlig lördag. Kläm på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-15

Kunde inte motstå

Med tanke på hur öken det är på sexfronten så kunde jag inte motstå den här i affären. Bea fick dra mig bort från hyllan för att jag fastnade där. Men jag lyckades få med mig en av dom hem. Min dejt för helgen!! Snacka om att jag lär vara helt salig, eller vad tror ni ;-)


Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-15

God morgon

Åh vilken underbar morgon, solen skiner och jag känner mig utvilad. Även om jag inte kände mig så när syrran ringde och väckte mig innan hon skulle till jobbet. Hon skulle lämna sin telefon till mig som jag ska åka och laga under förmiddagen. Dom fixar det medans jag väntar. I fyllan så har hon tappat den och säkert råkat trampa på den så hela displayen ser ut som ett spindelnät. Fint när det är en toutchmobil också. Haha. Dyr fylla det där.

Har sovit som en stock, fast haft en massa konstiga drömmar. Nästan så jag blir generad av bara tanken ju. Hehe. Det konstiga var att det var med en massa kända människor och även sådana som jag inte träffat på flera år. Helt sjukt. Sen var drömmen barnförbjuden också. Hahaha. Gud, vad jag behöver sex!!! Börjar känna mig som en hund som löper.

Kikar bort mot köksbordet medans jag skriver, har samlat all post där i över en vecka nu utan att titta vad det är. MÅSTE sätta mig och gå igenom det nu! Ska även starta diskmaskinen, plocka med lite annat och dammsuga. Sen ska jag gå iväg och fixa syrrans telefon. Har en massa tankar i mitt huvud som jag måste lösa också. Snacka om att det snurrar i hjärnkontoret.

Jaja, vill passa på att önska en trevlig helg redan nu. Hoppas ni läsare får en mysig helg med en massa mys med era nära och kära. Och en massa kärlek... och sex... och blir bortskämda. Hahaha. För det lär inte jag bli iaf. Pöss på er
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-14

Seeeeeegt

Fy vad trött jag är i dag, blev inte många timmars sömn pga olika skäl. Kvällen var riktigt rolig men det märks att man inte dricker alkohol ofta längre, behövs inte speciellt mycket. Så hur gick frågesporten? Vi vann inte första priset som var ett presentkort i baren. Men så är det så att om man har sämst resultat så vinner man ett tröstpris i form av en flaska rosévin. Vilka vann det om inte vi!! Hahahaha. Snacka om att vi sög!! Bara 5 rätt av typ 30 eller något. Men kul hade vi. Jag drack dock inget av vinet utan det var Jenna som tömde den själv. Jag träffade många trevliga människor, som man brukar göra. Blev en hel del shottar, breezer och cider. Men eftersom vi började så tidigt och jag fördelade det jämt under kvällen så blev jag aldrig stupfull. Jag gillar absolut inte att förlora kontrollen i någon form. Så är det. Men tack till Jenna, och Ronja som bara var med på quizen, för en trevlig kväll. Och även Carola som jag fick chansen att umgås med extra denna gången.










Jag känner mig lite fundersam i dag, har lite att tänka på. Är orolig och kan inte låta bli att undra om jag är riktigt klok. Fan också att allt ska vara så komplicerat jämt. Varför!!!!!! Men jag är så trött så jag orkar inte tänka förnuftigt just nu, får ta det sen. Nu tänker jag lägga mig och vila i soffan. Jenna har redan slocknat i den lilla soffan. Hon mår som hon förtjänar i dag, fy vilket dåligt skick hon är i. Haha. Men det är ju självförvållat.

Ååh, i morgon kommer barnen... har längtat så. Jaja, nu ska jag vila. Kram på er

Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-13

Lill-lördag





I dag blir det utgång för mig, syrran och kanske även Ronja. Vi ska dra till Dubliner först eftersom det är quizkväll där. Jag höll på att få fnatt här hemma i går och frågade Jenna om vi inte kunde gå ut, jag behövde inte böna och be. Hahahaha. Jag vill ut och roa mig, fira mitt liv. Jag har ju bara mig själv och barnen att tänka på. Sen är man ju officiellt singel också och det märks mer än väl. Herregud vad uppmärksamhet man kan få, det känns faktiskt skönt trots att jag inte tar det så seriöst. Men med tanke på att man inte haft ett riktigt förhållande så kan man ju inte säga att man blivit bortskämd med det där man ska när man är ihop med någon. Så flörtande, hångel och närhet skulle inte sitta fel med rätt kille. Hahaha. Som syrran och jag satt och beklagade oss igår, det har varit öken sen midsommar för oss båda. Det är dax att göra något åt saken. Det är ju ingen brist på kandidater, gäller bara att hitta något intressant som lockar till det. Men allvarligt, vi ska ut för att roa oss och ha kul ihop. Inget annat. Lär säkert bli lika roligt som alltid.

Nu verkar det som resan blir av till allhelgonahelgen iaf, då reser jag bort i en vecka. Underbart ska det bli! Men nu ska jag sätta igång här, har en massa jag måste fixa innan vi ska vara i stan till halv sju. Ha en trevlig kväll allihopa. Tjingeling
Postat i Bara Jag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-11

Helt okej måndag

Sov väldigt oroligt i natt och tittade på klockan hela tiden, men trots det har humöret varit på topp i dag. Solen har varit framme och himlen alldeles blå samt alla dessa härliga höstfärger i alla träd och buskar. Har fått gjort en hel del nytta under dagen, städat både hemma och i huset. Sen fick jag bytt lite lysrör och löst det problemet som varit med det. Även varit ute på promenad. Nu väntar jag på att sista ska bli klart i torktumlaren och sen kan man sätta sig och mysa med gott samvete resten av kvällen. Innan dess ska jag ta mig en lång dusch och göra dom där kvinnliga bestyren man måste hålla efter hela tiden. Även om ingen annan än jag ser allt det där under kläderna. Haha. Men man vet ju aldrig.

Har börjat fundera så smått på om jag skulle ta en utekväll nästa gång jag blir barnledig. Det är verklligen dax att släppa loss och ha lite roligt efter en jobbig period. Nu när den är över så känner jag för att göra saker igen. Jag har en hel del att fira nu också. Åh vad livet är underbart. Om det inte vore denna berg och dalbana så skulle man inte uppskatta att faktiskt må bra. Herregud, jag låter som jag går på lyckopiller. Haha. Jag kan inte hjälpa det... känns bara som ett stort berg lyfts från mina axlar. Ska berätta om det en annan gång, nu vill jag inte tänka på sådan skit längre.

Ha en mysig måndagskväll mina kära vänner så skriver jag snart igen. Nu är det dax att hämta den sista tvätten. Kramis

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-10

Nu blir det sängen

Ska bli underbart att krypa ner under sitt goa täcke och värma sig. Läsa något kapitel i boken innan det är dax att släcka. Trots att helgen varit ganska händelselös så har den varit riktigt bra, känns som allt börjar falla på plats och jag har hunnit tänka en hel del. Inget ont som inte bär något gott med sig. Längtar efter mina underbara barn. Önskar dom vore här hos mig. Saknar hela min familj faktiskt. Vilken tur att jag har dom ♥

Sov så gott allihopa. Nu hoppas vi på ännu en fin vecka med underbart höstväder. Varma kramar

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-10

Söndagsmys

Har mest slappat hela dagen, tittat på film och läst. Haft det riktigt mysigt. Pratade nyss med syrran som var ute och gick en promenad med lilla Julia. Hon tycker också vi har fått en underbar höst hittills. Hon berömde och grattade mig för att jag hade 3 veckor som rökfri i går. Gulle dig syrran. Var skönt att få prata lite med dig.

Just nu är jag mest av allt irriterad på grannen i huset brevid. Han har hållt på med sin jävla motorsåg i så många timmar så jag har mest av allt lust att gå ut och köra den lite på honom. Herregud, ska han skövla en hel skog eller!! Mitt tålamod är inte det bästa, inte ens med tavegyl. Haha. Men annars mår jag toppen. Nu ska jag fortsätta mysa och svära över grannen tills han lägger av. Ska även fixa mig något ätbart.

Trevlig söndagskväll på er
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-09

Hejsan hoppsan

Somnade tidigt i går kväll, redan före klockan 22. Har sovit till och från så jag känner mig ganska seg i dag. Men det är väl inte så konstigt med tanke på klådhelvetet! Annars så mår jag toppen, tänker gå ut en sväng i solen strax och njuta av fina höstvädret. Sen blir det att slappa och försöka bli kry, fort. Önskar bara klådan och smärtan kunde försvinna nu redan. Tavegylen gör mig så trött så det är inte klokt. Sen firar jag tre veckor också i dag. Jepp jepp vad jag är duktig. Är så nöjd och glad.

Älskar verkligen hösten med alla dessa vackra färger. Vill sjunga och dansa genom alla lövhögar och bara skratta högt. Man kan ju nästan tro att man är kär. Men så väl är det inte. Haha. Har bara hittat livsglädjen igen och vill njuta av livet. Puss o kram på er
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-08

Nu är det helg igen

Vill bara önskar mina bloggläsare en trevlig helg. Hoppas ni får två underbara dagar och samla krafter för en ny vecka. Njut av det vackra höstvädret och passa på att gå ut i det. Det tänker jag göra i alla fall.

Till en viss person säger jag bara, fuck you!! Är så less på dig och ditt beteende så jag spyr åt det. Väx upp för fan och tänk dig för. Du har gått långt över gränsen.

Ciao

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-07

Det är INTE svårt att sluta röka!

Det kan jag verkligen intyga även om det är så många som är skeptiska. Det var, är fortfarande, många som har svårt att tro att jag skulle/ska klara det. Men allvarligt, varför i hela världen skulle jag börja igen när det var så enkelt att sluta. Inga som helst abstinensbesvär eller annat. Jag känner inte ens ett sug efter att få stoppa en äcklig cigarett i munnen. Jag hatar till och med lukten av andra som röker. Det stör mig inte, jag vill verkligen inte vara den som luktar så äckligt som dom gör. Är chockad över att jag var en av dom som luktade så, man känner ju inte det själv när man röker. Jag märker ju även hur mycket bättre jag mår och att min astma håller sig så lugn igen efter 10 år som rökare. Denna boken jag läste gjorde mig till en ex-rökare, hur den gjorde det är svårt att förklara. Man måste läsa boken själv för att förstå vad det handlar om. Och eftersom det är så många som blivit rökfria efter att ha läst hela boken så finns det så många rökare som inte vågar ta chansen. Men jag fattar inte hur man kan vara så dum att låta bli. För finns det verkligen någon som vill eller tänker röka resten av sitt liv? Alla skulle svara mer eller mindre nej på den frågan. Så vad väntar dom på? Vad är det som gör att dom inte vågar sluta? Läs boken så kommer ni garanterat sluta röka. Utmana er själva att se vad som händer om ni läser den. Vad har ni att förlora? Tänk på det.

För er som missat boken så heter den Äntligen icke-rökare! skriven av Allen Carr

För alla dom som misstror mig och är skeptiska. Ni ska få se hur fel ni har. Jag gjorde mitt val och jag tänker hålla mig till det. Jag är en fd rökare som aldrig har mått bättre inombords. Jag är stolt över mig sjäv, inte över att ha klarat det utan för att jag äntligen tog tag i att sluta och för att jag vågade läsa boken. Trots att det bara gått tre veckor på lördag sen jag bröt mina sista cigaretter så känns det som det gått ett helt liv redan. Det bästa av allt är att jag har ett helt liv kvar framför mig och leva fullt ut utan att förkorta det genom att förstöra mina känsliga lungor. Även om jag inte hade varit asmatiker så hade jag läst boken. Nu har jag börjat märka av alla lukter omkring mig, njuta av att kunna ta ett djupt andetag utan att få en hostattack. Känns som jag vunnit största vinsten. Fy fan vad jag är lycklig. Önskar att alla andra kunde känna som jag också bara....
Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-07

Trött tröttare TRÖTTAST

Jag är trött på dessa löften som det aldrig blir något av. Trött på all skitsnack. Trött på att alltid vara den som ställer upp. Trött på hela situationen som aldrig kommer ändras. Trött på klådan. Trött på att ha ont. Trött på sömnlösa nätter. Trött på att bara vänta på att det är min tur. Jag är trött på ALLT just nu...

Dax för att ta sig i kragen och ändra på vissa saker som tar min energi helt i onödan. Men först ska jag se till att få ordning på min nattsömn så jag orkar med resten. Jag är glad över att jag gick i ut i fredags iaf. Jag behövde den uppskattningen jag fick, höjde mitt självförtroende som försvunnit mer och mer. Även självkänslan. Det var bara härligt att få höra allt det där. Nu är det bara för mig att börja se mig omkring och verkligen uppskatta det som erbjuds mig. Inte hänga upp mig på något helt meningslöst som visat sig vara dömt till att misslyckas. So here I come again.
The bitch is back.

(Inget av detta har och göra med att jag slutat röka, det går finemang och på lördag blir det 3 veckor som icke-rökare)

Over and Out

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-05

Men VARFÖR!!


Att det ska vara så jävla svårt att lägga huvudet på kudden och bara somna. Nu är klockan lite över två på natten och jag gav upp för snart en timme sen. Ändå gick jag och lade mig tidigt, redan klockan 23. Spelar ingen roll hur sömnig jag är under hela kvällen så är det som mina ögon vägrar hålla sig stängda och hjärnan vägrar varva ner. Sen snurrar jag runt i sängen tills jag får fnatt på mig själv. Jag har hållt i gång nästan hela dagen och gått en rejäl långpromenad också. Jag drack inte kaffe för sent heller, gjorde det på eftermiddagen sista gången. Brukar inte dricka kaffe men i dag blev det två gånger. Både Bea och Jimmy sover som stockar, alla sover i hela huset förutom jag! Fuck!! Oj vad pigg jag kommer vara när klockan ringer igen vid sex. Underbart när denna klådan blir värre när jag blir frustrerad som nu. Bea tror jag har fått klådan för att jag slutat röka och alla gifter ska ut. Vi får väl se, har lite andra misstankar som jag måste utesluta först isf. Hur många nätter ska min sömn vara så här? Spelar ingen roll hur jag än försöker trötta ut mig rejält. Slå mig i huvudet med en slägga någon... då tuppar jag av ett tag iaf. Hahaha

Tänkte skriva om min helg nu också men jag tar det i morgon i stället. Nu ska jag prova att värma lite mjölk och se om det fungerar. Hjälper ju varken med att räkna får, killar eller pengar. Hoppas ni andra sover gott iaf. Natti natti på er
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-10-03

Söndag

Sammanfattar helgen så här:

Mys-skratt-kärlek-glädje-alkohol-smink-musik-fest-taxi-hamburgare-pizza-godis-whitechicks-klåda-läsning-buss-promenad-sonen


Orkar inte skriva mer just nu, är så trött och seg. Skriver om min helg sen när jag orkar. Trevlig söndag på er. Pöss o kläm
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()