2011-04-27

Lite väl jobbigt just nu

Har så ont av min allergi och allergimedicinerna gör mig sjukt trött. Vissa dagar lyckas jag hålla mig vaken hela dagen men andra måste jag lägga mig och vila, annars känns det som jag ska svimma. Lägger in lite bilder från sista veckan. Nu ska jag ta min lilla vovve och hoppa i säng. Natti natti




Jag och Bea passade på att ta varsin cider på en uteservering




Alice sover så gott mellan mig och Bea på natten




Min älskade söta lilla vovve ♥




Kunde inte låta bli att köpa, haha, kan vara bra för framtiden om man hittar någon intressant




Jag börjar få riktigt långt hår och bestämde mig för att färga håret i helgen




Var tveksam till att lägga in denna hemska bild på mig själv, men så bler färgen på håret iaf.




Alicer var med barnen hos deras pappa över helgen. Här ligger hon bredvid deras hund Nikita




Äntligen accepterades Alice av Nikita, nu är hundarna bra kompisar




Jag älskar våren när det grönskar överallt, men jag hatar pollen! Det gröna huset med rött tak, som skymtar bakom lyktstolpen och mellan träden, bor jag i.



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-22

Lär bli en låååång helg

Nu har jag lämpat av mina barn och vovven, så nu blir det tyst här hemma. Blev bjuden på middag hos barnens pappa efter vi hade varit iväg och fixat barnens påskägg. Tack för den goda maten, Owe. Blev att vi pratade en massa vid köksbordet vi vuxna och barn. Kom överrens om att det vilar en förbannelse över mig och exet. Svårt att hitta en ny partner som det går lätt med. Alltid något som kommer ivägen. Men men, händer det inget så var det inte meningen. Man får trösta sig med det. Tror mina planer för denna helgen gick i stöpet iaf. Så nu lär det bli party för min del! Orka engagera sig!

Först och främst ska jag sätta fart och städa undan här hemma. Nu jäklar ska jag passa på när jag kan dammsuga ordentligt utan att hunden blir vettskrämd. Haha. Fast jag ska erkänna, jag saknar min lilla vovve... kommer kännas ännu mer tomt när det är dax att lägga sig. Helt ensam i sängen, USCH!

Hoppas helgen går fort nu bara, helvetes skit! Jaja, trevlig påsk på er. Kram
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-20

Var ska jag börja...

Det har hänt så mycket sista tiden och jag har inte motivationen att skriva i bloggen. Sen har det varit fina dagar och då har jag inte suttit vid datorn heller. Allt är en blandning mellan glädje och sorg. Önskar jag kunde skriva ner allt, men det berör ju inte bara mig. Jag hoppas jag kan skriva mer öppet om det vid ett senare tillfälle.

Jag kan berätta att måndagens vaccination av Alice blev riktigt dramatisk. Hon fick en allvarlig allergisk reaktion och hela hennes huvud blev dubbelt så stort av alla blåsor som svullnade upp. Fy vad rädd jag blev, trodde verkligen hennes sista stund var kommen. Tack o lov så hade vi inte hunnit gå från veterinären så dom snabbt kunde hjälpa henne. Hon fick två sprutor, en med kortison och den andra med adrenalin. Vi fick stanna kvar ett bra tag så veterinären fick hålla ögonen på henne. Sen skrek stackarn hela vägen hem på bussen och fortsatte hemma. Hon lugnade ner sig först när Bea kom hem och bar runt på henne. Till sist så slockande hon i sängen brevid lillmatte. Blev en del tårar över chocken och rädslan att förlora vår lilla älskling. Åh vad hon betyder mycket för mig ♥ Tack och lov att allt gick bra till sist. Nu är hon sig själv igen.



Jag kommer bli hundledig i helgen, hon åker med Bea och Jimmy till Floda och stannar där tills på måndag. Jag har lite planer som jag inte tänker avslöja nu. Skriver om det efter helgen. Känns konstigt att vovven ska vara borta från mig i flera dagar. Jag har ju varit med henne sen hon kom hem till oss. Förutom någon timme när det har gällt olika ärenden, men dom är få. Undrar hur det kommer att kännas när jag ska lägga mig ensam och sova sen på fredag natt. Ingen Alice som kurar ihop sig vid min mage och ibland kommer och lägger sitt lilla huvud bredvid mitt på kudden. Som pussar mig (slickar) på morgonen när vi morgonbusar innan det är dags för att gå ut och kissa. Men jag kommer ju ha annat att sysselsätta mig med så det lär gå bra. Jag vet ju att Alice kommer ha det underbart hos Owe och barnen.

Nu är det dags att gå ut en liten sväng med vovven, hon vaknade precis. Ha en bra dag. Kram


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-13

En helt vanlig onsdag... eller kanske inte

Nu hänger regntunga moln över Göteborg, snart sätter det väl igång att regna igen. Jag sitter och snörvlar i soffan, något jag gjort i över ett halvår till och från. Nu tror jag dock att det beror på pollen från al och hassel som jag reagerar på. Måste få tummen ur och ringa vårdcentralen så jag får utskrivet allergimedicinerna igen. Får be dom skriva ut även till Nine, för hon har också jobbigt med sin allergi. Mitt sitter bara i näsan som tur är, hennes är även i ögonen.

Idag ska jag iväg på utvecklingssamtal med sonen, så Bea kommer hit direkt efter praktiken och stannar tills i morgon. Hon får ta hand om Alice de timmarna jag är borta och då är det lika bra att hon sover över. Alice kommer bli så glad när lillmatte dyker upp. Blir lite tjatigt med bara mig varannan vecka. Haha. Men snart är det fredag och barnen kommer hit igen. Nu är det ju påsklov nästa vecka också så man slipper gå upp klockan sex. Ingen väckarklocka, härligt!



I morgon så kommer Nine hit och är här med Alice medans jag är iväg med sonen hos tandläkaren. Han ska börja gå på folktandvården här vid Wieselgrensplatsen så det är nära och bra. Men eftersom Alice inte är van att vara ensam mer en typ en kvart så får lillmatte vara här och hållla henne sällskap.



På måndag är det dax för att vaccinera vår lilla ligist, ska även passa på att be dom kolla hennes öron. Tycker det luktar illa ur ena örat på henne. Nu kom jag på vad jag skulle skriva om, i går kväll innan sängdax så var jag ju ute sista gången med vovven för kvällen. Vi var på framsidan och helt plötsligt bestämmer sig vovven för att springa till ytterdörren. Hon är mörkrädd min lilla vakthund. Haha. Det får man vara när man är så liten, bara tre månader gammal. Nu tänkte jag att jag skulle smyga och kika runt hörnet för att se vad hon sysslar med medans hon väntar på att jag ska komma. Jag smög och hann inte fram förrän en liten svart skugga svischar förbi mina ben. Jäklar vad rädd jag blev! Jag fick fram ett gällt iiiiih samtidigt som hjärtat stannade. Började skratta för mig själv samtidigt som jag var tvungen att vara tyst för grannen som hade sitt sovrumsfönster öppet. Klockan var ju över tolv på natten! Alice undrade vad jag höll på med och frustade mot mig. Haha. Vilken syn det måste ha varit när jag smyger längst husväggen och hunden kommer och skrämmer livet ur mig. Min lilla hare, sådan matte sådan hund, just då iaf ♥

Nu ligger lillstumpan här i soffan och tuggar på sitt lammtuggben, jäklar att inte tänderna ryker som hon gnager och drar i den. Nu ska jag börja fixa mig så jag är klar med allt jag ska hinna innan tåget går kvart över fyra.

Ha en fin dag. Kram på er


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-11

Aprilväder




I går så var det första underbart varma dagen för i år, den lilla vinden som fanns ibland var ljummen. Jag passade på att vårstäda altanen från alla löv och lilla Alice njöt av att få vara ute med mig i solen. Atanen är ju en bit upp från marken och har staket runt om så där behöver jag inte vara rädd för att hon kan sticka någonstans. Sen så kom min mamma och mormor och fikade. Min mamma fick träffa Alice för första gången, det var kärlek direkt mellan dom båda. Sen turades hon om att få sova i famnen hos både min mamma och mormor. Det var den första fikan på altanen för i år. Härligt!



I morgon ska det tydligen regna, så då kan jag passa på att få städat lite inne. Solen lättade upp mitt humör avsevärt, har ju varit lite låg sista veckan. Efter regn kommer solsken... och sen regn igen! Haha. Vad jag är positiv av mig. Hmm.

Fixade en tröja till frusna Alice i fredags, nu är det träning med koppel ute varje dag. Går trögt måste jag säga, fast det ger väl med sig snart bara hon vänjer sig vid allt omkring sig.



Ha nu en trevlig kväll, själv ska jag titta på En unge i minuten. Kram


Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-08

Sånt är livet

Har hänt mycket sista tiden, nu känner jag mig inte alls på topp. Känner mig låg och less. Sen blir det inte bättre för att våren är så seg på att komma igång. Jävla skitvår! Måste det blåsa storm när väl solen är framme och himlen är klarblå utan ett moln i sikte. Jag skiter i allt nu och tar Alice med mig i sängen, klockan är ju ändå 23. Hoppas man är på bättre humör i morgon. Jag kanske sympatisörjer just nu...

Jaja. Godnatt på er

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-04-04

Sovdags

Var ju några dagar sen jag skrev sist, blir inte så mycket nu när man har fullt upp med en valp här hemma. Nu sover hon och Bea sen två timmar tillbaka, så det är bara jag uppe. Jimmy sover hos pappa eftersom han hade trumlektion ikväll i Lerum. Tyst och lugnt just nu, men jag saknar någon att prata med faktiskt...

Från fredag till lördag så var jag i Floda hos barnens pappa, vi firade att vår dotter fyller 18 år i dag. Tänk vad tiden går fort! När jag och Jimmy skulle åka hem till mig så var tågen inställda, pga att någon idiot försökt ta livet av sig framför ett tåg. Tog bara lite mer än två timmar för att ta sig hem. Bea stannade kvar hos pappa så hon kom hit först i dag efter praktiken. Jag mötte henne på Backaplan för att hjälpa henne med väskan idag när hon hade slutat. Inte så lätt att kånka på väska ihop med kryckor. Sen satt hon ute i solen och passade Alice medans jag snabbt var inne på Willys och handlade. När jag skulle gå upp för trapporna utanför Willys så stupade jag i trapporna och skrapade upp båda handflatorna och slog i ena knät rejält. Lär vara stel i det benet i morgon med tanke på hur det känns just nu. Fy fan vad pinsamt det var! Alla bara gick förbi och det var en gammal utländsk man med käpp som hjälpte mig och frågade hur det gick. Jävla människor det finns som bara går rätt förbi. Det hade jag aldrig gjort. Tur att det finns snälla människor som denna gamla farbror iaf.

Jaa, nu babblade jag på om lite av varje. Jag är så trött så ögonen går i kors. Sov bara i tre timmar natten som gick. Men ville bara visa att jag lever trots att jag skriver så sällan. Kommer bli ändring på det snart. Lovar att skärpa mig och se till att ha något intressant att skriva om. Hmm

Sov så gott. Ha en fin dag i morgon. Kramis

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()