2009-08-30

Helgen över för denna gång..

Varför går alltid helgerna så förbannat snabbt? Spelar ingen roll om jag har barnen här eller inte, tycker inte jag hinner med allt jag vill.
Nine och Pimpom kom med tåget framåt fredag kväll, då var Bea redan här eftersom hon kom direkt efter skolan. Men sen stack hon och pojkvännen Matti iväg för att se någon film på bio, dom firar ett halvår nu på tisdag. Nine hade inte sin Wille med sig så vi två fick umgås själva fredag kväll. Det var mysigt och inget som händer speciellt ofta. Båda flickorna brukar ha sina pojkvänner här när det är helg.
Självklart så blir min tandvärk bara värre och värre, ibland lyckas jag dämpa med voltaren men igår fungerade inte ens det längre. Då passade jag på att ta en morfintablett, det hjälpte men snacka om att jag blev helt groggy. Somnade som en stock och blev väckt av att min mobil ringde strax efter två i natt. Var så yrvaken så jag inte ens kunde tyda vem det var som ringde. Hörde att det var en kille men kunde inte placera honom, när han nämnde något om Norge så fattade jag vem det var först. Det var ju Eddie, goatmeat som Bea kallar honom för. Haha. Vi pratade en bra stund men om vad minns jag inte. Får ta och ringa honom någon annan dag istället.





Nu har Nine åkt hem till pappa igen och nu ser jag inte henne igen förrän på fredag om två veckor. Bea stack hem till Angie redan igår och kommer hem först efter skolan i morgon. Så nu är det bara jag och sonen här hemma. Han ligger på soffan, snörvlande och hostande, han har blivit smittad av storasyrran. Hoppas verkligen inte det är svininfluensan, vill inte bli sjuk i det nu när jag har tandvärken att dras med. Har fått en tid hos tandläkarn på tisdag, hoppas dom kan åtgärda vad som är fel då för detta pallar jag inte med längre. Jag som sköter om mina tänder med tandtråd och borstning så noga, har inte haft tandvärk sen visdomständerna kom fram när jag var gravid med Bea. Så jag hade glömt hur jobbigt det är när man har så ont i munnen. Sen pendlar det mellan att göra ont uppe och nere på vänster sida, så jag kan inte säga vilken tand jag har ont i heller. Eländes elände!!

Jag har inte varit något trevligt sällskap för min familj denna helgen. Men jag vet att dom förstår varför också. Jag hoppas att allt löser sig snart, både med tandvärken och annat.
Nu tänker jag gosa med sonen i soffan en stund, det är så synd om honom som mår som han gör. Mammas pluttunge. Saknar mina två andra barn också, vill ha alla samlade här hos mig nu. Man får inse att dom är äldre nu och har ett eget liv. Önskar jag kunde stannat tiden ett tag till för att få hålla dom hemma. Haha. Fan vad gammal jag börjar bli alltså. Måste skaffa mig någon annan att slösa min kärlek på kanske...

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-30

Me, myself and I

Senaste:
Personen du pratade med telefonen? -
Eddie
Personen du fick ett SMS av? - Jonte
Låten du lyssnade på? - Light on med David Cook
Som du åt? - en morfintablett mot tandvärken!!

Som du drack? - vatten
Filmen du såg? - Mum and Dad... sååå dålig.


Årets:

Snällaste? - Lenita som alltid lyssnar
Snyggaste? - Hmm, måste jag bara välja en!! Mattias får det bli då.
Bästa förhållande? Marco och Lenita
Bästa vän? - Eleni
Roligaste kväll? - Har nästan alltid lika roligt när jag går ut så jag kan inte välja.


Antingen eller...

Långa eller korta förhållanden? - Långa om det känns helt rätt.
Puss eller hångel? - Hångel såklart, älskar att hångla!!
Strul eller förhållande? Strul som leder till förhållande. Haha

Fest eller hemmakväll med familj? - Båda två fast varannan vecka.
Vänner eller flickvän/pojkvän? - Vänner, men en seriös pojkvän slår lika högt.
Dator eller TV? - Datorn


Under den senaste veckan har jag:
1.Varit full? Vad annars!!
2.Snusat? Nej
3.Slagits? Nej
4.Hållit någon i handen? Mmm, tänk att jag har det. Det gör jag ju nästan jämt. Haha
5.Hånglat? Nu får jag fasen tänka efter här.... nej, inte under denna veckan.


Just nu:
Vem saknar du? - My soulmate
Vem tänker du på? - Det är flera stycken
Hur känner du dig? - Trots jävulusisk tandvärk ganska bra.
Vad vill du helst göra? - Ha sex!!!
Vart vill du vara? - Med trevligt sällskap i min säng. Haha


Kryssa i...

Kär? ja() nej(X)
Singel? ja(X) nej()


Avsluta meningarna...
Första gången jag var full...
var jag 14 år.
Jag vill... slippa killar som är svin.
För två dagar sen... kom barnen till mig.
I natt ska jag... sova med min älskling brevid mig.
I morgon... är det dax att jobba igen.

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-29

Liar liar..



Har funderat på att ha detta som ett inlägg ett tag tillbaka och nu i veckan när jag pratade med en vän om ämnet så känner jag att jag vill ta upp det. Detta är min uppfattning om detta med lögner.

Att ett barn far med lögner är ju inget ovanligt, har själv gjort det och även ibland som vuxen. Men jag har lärt mig att det är bäst för alla parter om man är ärlig så långt man bara kan. Klart det inte är roligt att såra någon, beror på vad det handlar om också. Men jag tycker att man ska tala i klarspråk, för när det väl visar sig att det var lögn så sårar man någon ännu mer. Det är ett faktum att sanningen alltid kommer fram förr eller senare ändå. Är det då inte bättre att vara så ärlig som möjligt för även sin egen skull. Hur roligt är det att verkligen veta att man sårat någon, även kanske djupt då. Jag skulle inte klara av att se mig själv i spegeln i det fallet. Eftersom jag har varit den som har ljugit och även blivit utsatt för lögner så vet jag hur det känns. Det är hemskt att utsätta någon annan människa för det, ännu hemskare när man råkar ut för det själv. Blir inte lättare när man är så godtrogen som jag är också, då får man sig kängor ganska ofta. Jag är så trött på det. Säg som det är redan från början så känns det lättare för båda parter. Visst kan man bli ledsen ändå men alla vet ju att det går över.

Hur många chanser
ska man ge någon som sårar en om och om igen då? Det där är ju upp till var och en. När det gäller mig själv så har jag varit med om att inte fått någon chans till alls. Hur mycket jag än försökt gottgöra mitt fel. Just därför tycker jag inte det är värt att föra någon bakom ljuset. När det gäller någon som ljuger för mig, hahaha, fattar inte att det är möjligt att jag kan göra så. Jag förlåter och ger nya chanser, om och om igen, tills en dag när det tar stopp. Men då har ofta mina känslor vänt sig till hat och då vill jag absolut inte ha något mer med den personen att göra. När jag egentligen borde ställa personen mot väggen efter att det hänt mer än en gång. Kanske borde tänka på det hädanefter.

Varför ljuger vuxna människor då? Det är svårt att svara på. Tror det handlar mycket om att man har dåligt självförtroende och inte klarar av om det blir en konflikt. Men jag tyckte inte jag mådde bättre bara för att jag sa något den andra ville höra.
Många människor ljuger för att komma dit dom vill, för att vägen ska bli mer rak för dom. Då spelar det ingen roll hur många man trampar på under tiden. Jag tänker aldrig ljuga om mina känslor för någon annan, inte heller om mina syften eller annat. Är jag osäker på något så säger jag hellre det rätt ut.
Som jag har sagt till mina barn och det är jag bestämd på, man leker inte med en annan människas känslor. Kommer aldrig acceptera det om det kommer till mina öron att dom gjort så. Då får han/hon sina fiskar varma.

Kom även att tänka på hur många vänner som jag tröstat genom åren när dom fått nobben. När dom har fått höra att det inte är något fel på dom utan att det är bara så att dom (personen som ljuger) inte är redo för ett förhållande. Haha. Snacka om bullshit!! Jag säger som jag alltid har gjort, dom är inte redo för ett förhållande med dig. Du är helt enkelt inte rätt person för dom som säger så. Varför måste man ljuga i det fallet?? Jag blir så jävla arg när jag hör detta. Säg som det är istället, hur kul är det när man upptäcker bara efter ett kort tag att dom träffat någon annan som det är sååå jävla seriöst med. Hur var det då med det där att man inte var redo!! Faktum var att han/hon tyckte inte du var rätt person för henne/honom. Då är det väl fan så mycket bättre att vara ärlig om det då. Även om det aldrig är kul att varken dumpa eller bli dumpad, så kommer man vara tacksam för den ärligheten senare.
Lika svårt som det är att berätta för någon att man tycker om den, är det att berätta att det inte är besvarat. Och trots detta så fortsätter vi att försöka, någon gång ska väl det vara just vår tur. Vågar man inte så kan man heller inte vinna.

Men när det gäller att vinna, för sin egen skull, tänk då på att ärlighet varar längst. Du kommer må så jävla mycket bättre då... och göra dom andra en fin tjänst på sikt.

Postat i Min åsikt om... | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-28

Nu är det över....



Nu är denna arbetsveckan äntligen över, denna dagen har jag banne mig visat alla mina sämsta sidor för gubbarna. Dom fick till och med se mig när jag blev så arg och ledsen så jag grät. Haha. Tre tafatta män som försökte göra allt för att trösta mig. Är så tacksam för att dom verkligen stöttade mig och fick mig på bättre humör igen, det är guld värt alltså. För idag blev det riktigt illa måste jag säga, var så nära att ge upp totalt. Vill inte ta upp här vad det handlar om för det är känsligt. Men det såg helt hopplöst ut ett tag. Kommer sakna dom alla när detta är över i mitten av nästa vecka....

Vi blev tvugna att avbryta vårt jobb högst uppe på ställningen pga att det började ösregna. Vi var väl lite optimistiska och trodde det skulle gå över fort, sen dess har det bara ökat mer och mer. Vi såg verkligen ut som fyra dränkta katter och jag kunde lätt ställt upp på miss weet t-shirt igen. Haha. Tror jag visade lite för mycket när tröjan blev genomsur. Fanns inte ett ställe på hela kroppen som var torr det sista. Jag höll Roberto sällskap nere i källaren när dom andra hade stuckit hem redan, han fick vänta på skjuts hem. Passade då på att torktumla hans tröja så han satt med bar överkropp. Haha. Kan inte påstå att jag klagar över det. Wow vilken snygg kropp killen har. Mmmmm. Mumma.
På tal om lunchen som jag skulle fixa idag. Bea satt ute med oss och käkade lunch, jag gjorde makaronlåda som dom önskade sig och alla åt med väldigt god aptit. Kändes segt att börja jobba sen igen, men det blev ju inte speciellt långvarigt eftersom det började regna efter ett tag. Nu kan alltså helgen börja.

Sen vill jag bara säga en sista sak... hasta la vista baby. Tar ingen mer skit nu. Så ha ett väldigt bra liv. Hoppas du får det du förtjänar. Haha. Dvs, nada!!

Till er andra, trevlig helg.
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-27

Hej o hå



Har mått allt annat än bra idag, baksmälla som inte är av denna värld och alldeles för lite sömn. Men jag tyckte det var värt risken att må så här efteråt medans jag och Lenita festade. Jag blev ju hämtad här hemma av Marco och Lenita när klockan var närmare sex, hämtade pizza på väg hem till Lenita och sen åt vi där. Vi var väl på Dubliner strax efter halv åtta och sen började frågesporten. Varken jag eller Lenita hade varit med om detta förut och jag måste säga att frågorna var riktigt svåra många gånger, 28 frågor sammanlagt. Det var bara vårt lag, vi två, som var så få. I dom andra var dom ju hur många som helst. Trots detta så fick vi faktiskt 14 rätt, inte illa för att vara första gången och för bara två personer i ett lag. Det var vad vi fick höra iallafall, om dom inte sa det bara för att vara snälla. Glenn, frågesportledaren, gav oss varsin shot som virginpris. Haha. Det var speciellt för oss. Annars så är det bara dom som kommer på första och sista plats som får pris. Ettan får 500 kronor i presentkort där i baren eller på restaurangen och sista platsen får en flaska vin. Första platsen hade väl 20 rätt som max och sista hade bara 8. Så nog tycker jag vi var ganska duktiga trots allt.
När frågesporten var slut så gick vi och satte oss på uteserveringen. Marco jobbade ju och tittade till oss ibland, även för att passa på att pussa lite på sin söta Lenita. Vi två satt sen och drack en massa xcider samt pratade om livets olika gåtor. Efter att jag varit på toaletten och kom tillbaka till vårt bord så satt det två killar som hade passat på att sätta sig medans jag var borta. Lenita berättade för mig när vi smet senare på natten att den ena killen var väldigt intresserad av mig och hade frågat hur man bäst gjorde intryck på mig. Haha. Jag kan säga så här, jag var inte ett dugg intresserad av honom. Han var absolut inte min smak och ganska töntig.
Efter att vi smet hem så hade dom varit och frågat Marco efter mig, han svarade att vi hade åkt hem. Haha. Snacka om dissade. Näää då, var väl lite synd om dom iallafall kanske.
Lenita och jag skildes på hållplatsen och tog spårvagnen åt varsitt håll. Tro ni inte på fan att vagnen åker fel när jag ska hem, föraren hade åkt till Angered hela dagen och hade tydligen varit inställd på att det var dit han skulle igen. Så resan tog mer än dubbelt så lång tid eftersom han fick vända vid vagnparken, där man parkerar spårvagnarna som inte är i bruk. Lagom irriterad hoppade jag av vid Wiesel och började knata hemåt i mörket. Jag var nervös och blev ju inte mindre kissenödig av det. Nu kommer jag alltså till något pinsamt och tänker dela med mig av det till er. Klarade inte av att knipa hela vägen hem så jag tänkte jag kunde lätta på trycket vid en lång häck, syntes ju inte till en människa. Bra i gasen så drar jag ner både byxor och trosor och sätter mig på huk. Tack och lov så hinner jag inte börja kissa. Balansen var inte den bästa just då om man säger så. Jag sitter alltså med ryggen mot häcken och byxorna nerdragna, helt plötsligt så faller jag bakåt!! Hamnar med hela överkroppen inne bland buskarna och med min bara underkropp helt synlig. Tog sin lilla tid innan jag kom ut därifrån kan jag säga och jag är tacksam för att jag inte petade ut ett öga med en pinne. Kunde inte låta bli att skratta åt bedrövelsen, samt svära som en borstbindare. Tack och lov så såg nog inte någon min pinsamma situation och jag fick kissat till sist trots allt. Ska se till att vara mer stadig på benen nästa gång. Haha.

Nu över till hur resten av dagen har varit. Tar det bara lite snabbt vad jag har gjort. Jag har alltså slipat bort all färg på plåten över vindskivorna på andra sidan huset. Hade färgflagor överallt igen. Sen har jag även slitit loss brädor med kofot och spikat upp nya. Målat med grundfärg på vissa delar av väggarna, slutade med att jag var helt grågrön prickig överallt. Gubbarna har inte varit nådiga mot mig idag och det har haglat en massa råa kommentarer och pikar hela tiden. Dom älskar med andra ord att reta den som mår urk. Haha. Men trots det så har jag haft lika kul som varje dag med dom allihopa.
I morgon ska jag fixa lunch åt oss för att fira att det är fredag. Får se vad jag hittar på för smaskigt. Senare, framåt kvällen så kommer barnen hit igen. Underbart!

Nu ska jag passa på att sitta i soffan en stund och relaxa. Har precis duschat och det tog en bra tid innan jag fått skrubbat av mig all jäkla färg från kroppen. Om jag nu inte hinner skriva mer innan helgen så passar jag på att önska er alla läsare en härlig helg. Kram på er.






Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-25

Yes yes YES!!



Nu kan jag räkna min höjdfobi som borta, nu har jag varit längst upp på byggställningen. Visar en tidigare bild och där ser man inte översta planet på byggställningen, men då får ni en hum om hur högt det faktiskt är. Konstigt nog var jag inte ens rädd när jag skulle upp dit, bara lite pirrig i magen. Valde att ta av mig skorna för att känna mer mark kontakt. Haha. Sen tog det inte lång stund innan jag satte mig på kanten med benen dinglandes utanför. Jag skrapade bort färg som flagnade på dom fönsterblecken längst upp. Sen tog jag även vindskiveplåten, om det nu heter så. Plåten som ligger ovanpå vindskivan. Utsikten var kanon, trivdes som bara den och ville aldrig gått ner igen. Trodde det skulle vara hemskt att klättra ner därifrån, men det var inga som helst problem. Fasen vad stolt jag är över mig själv nu.

Blev väckt av karlarna vid halv åtta i morse, här behöver man minsann inte ställa någon klocka inte. Hörde att dom hamrade lite lätt vid min altandörr, sen jävla sattes det igång med att hamras för kung och fosterland. Jag flög upp ur sängen, helt urvaken, och fick upp rullgardinen fort som bara den. Där står Roberto och flinar mot mig precis framför mig. Jag får väst fram att han minsann inte är rädd om sitt liv, mitt morgonhumör är ju inte det bästa. Men det var bara snällt att stiga upp och fixa lite innan jag gick ut och satte igång med att bära brädor osv. Vädret var riktigt kanon och vi har haft roligt, älskar att jobba så med det manliga könet. Jargongen är ju lite mer rå och som tur är så har jag alltid svar på tal. Först blev dom lite chockade över att jag kan vara så grov i mun som jag är. Haha. Inte lätt för folk som inte känner mig, men nu har ju dom vant sig och tycker jag livar upp stämningen rejält. Man har med andra ord aldrig tråkigt ihop med mig. Tänk vilken ära att få umgås med en sådan underbar person som mig. Haha.

Nu har jag hunnit duscha av mig alla färgflagor, hade banne mig det innanför både behå och trosor. Kliade som bara den innan jag fick bort allt från hela kroppen. Tänker fixa mig lite att äta, hade kvar lite i frysen som blivit över från middagar när ungarna var här, det blir kotlett och makaroner. Låter väl delikat. Haha. Orkar inte börja skala potatis och göra någon sås till. Huvudsaken är att det är något ätbart för nu är jag hungrig. Resten av kvällen tänker jag ta det väldigt lugnt för i morgon är det utgång med Lenita. Ska bli sketasköj (göteborska).
Avslutar med bilder från dagen som gått. Ciao.













Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-24

Åååh, blir galen!!!



Det är inte lätt att vara så oemotståndlig som jag är, måste vara fruktansvärt attraktiv eftersom inte ens myggen och knotten lämnar mig ifred. Vi satt ute i trädgården tills klockan var lite över åtta och under det sista så har jag banne blivit biten av både myggor och knott. Nu kliar det överallt så jag håller på att bli tokig, får känslan av att det kryper överallt.

Skämt åsido, man får väl vara glad över att det är någon som dras till mig. Haha. Skulle iofs vara lite trevligare om det var något som inte gav sådana "biverkningar", kan man kalla det så? Man kan ju få "biverkningar" av att ha sex med killar också om jag tänker efter, skyddar man sig inte så kan man ju bli både gravid eller åka på en könssjukdom. Hemska tanke. Inget av dom här sakerna är ju speciellt trevliga. Myggbett går ju över efter att man kliat sig sönder och samman. Graviditet också, fast man kan ju sitta där med "efterverkningar" i mååånga år om man väljer att behålla barnet. Sen går ju vissa könssjukdomar att bota, om man nu har turen att åka på någon av dom "lättare". Haha. Jag är inte klok. Vilket tråkigt liv jag måste ha som börjar tänkta i sådana banor. Lovar att jag är ganska normal i vanliga fall. Har bara lite snedvriden humor som kanske märks här och nu. Finns inget som botar det och det är jag väldigt tacksam för. Den får man på köpet om man får äran att umgås eller lära känna mig. Då kan man bereda sig på många goa skratt som förlänger livet. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, isf skulle jag bli vääääldigt gammal. För ni ska veta att det skrattas otroligt mycket nästan varje dag här. Många gånger så mycket så man får ont i magen.

Nu över till något heeeelt annat....



Har även bestämt mig för något annat till slut. Nu jäklar är det den gamla Sabina som kommer fram. Vissa personer vet tydligen inte om att man inte ska väcka den björn som sover. What goes around, comes around. Det finns gränser för vad jag går med på och gör någon de mina illa så blir det payback-time alla gånger. Nu har det gått för långt. Tänker inte vara snäll längre, du förtjänar inte det. När du minst anar det, så känn dig inte trygg. Har inte ens ord för vad jag tycker om dig. Du är ingenting värd i mina ögon. Vuxet sagt av mig va!! Men nu har det gått för långt. Tänker även börja tänka på hur folk behandlar mig. Behandla mig med respekt, annars kan ni dra åt helvete. Så enkelt är det. Vet att man egentligen inte ska ödsla onödig energi på vissa människor, att dom ändå inte lär sig något av det. Men jag orkar inte höra om detta längre.

Nu får det vara nog skrivet för denna gång. Kan ju inte skämma bort er med så många inlägg varje dag, fattar inte vart jag får allt ifrån som jag skriver ens. Haha. Märks det att jag älskar att skriva??
Bamsekramar till er som förtjänar det. "
" lOvE aNd rEsPeCt "
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-24

Nu blir det party, igen!!

Nu har kusinen Marco och hans sambo Lenita åkt hem. Han bytte ut mitt ram minne så den är dubbelt så stor, men problemet löste sig inte ändå och det kommer krävas en ominstallation, som jag fasade för. Tills dess får jag acceptera att datorn är seg och jag kan inte göra vissa saker, olagliga som jag inte tänker ta upp här. Haha.
Jag och Lenita bestämde oss för att vi ska gå ut på onsdag, fasen vad kul det ska bli. Blir väl att vi babblar en massa som vi brukar göra, vi brukar ignorera alla killar som försöker ragga på oss. Lenita är ju upptagen och jag är knappast intresserad. Ibland har man ju trots det passat på om någon verkat vara mer över det vanliga. Men inte när min soulmate Lenita är med. Hon är faktiskt det för mig, när det gäller samma kön. Hon förstår allt jag säger och knusslar inte om något. Är väldigt klok och får mig att reflektera över vissa saker som jag tycker är jobbiga. Marco skakar bara på huvudet när vi två sätter igång och beklagar oss om kvinnliga problem. Dvs även om killar som då är en stor del av det hela. Men självklart räknas inte Marco in i den kategorin, han är ju en toppenkille och gör allt för sin Lenita. Gulligare par får man leta efter. Längtar redan som bara den till nästa sommar....

Nu måste jag fixa till mig lite för strax ska jag ut på tomten där det är kalas för granntösen Jolie. Hon blir tonåring idag med sina 13 år. Grattis stumpan. Kommer bli 20 gäster sammanlagt och då är det tur att vädret är kanon så man kan sitta utomhus.

Skriver säkert snart igen. Har ju fått en sådan skrivklåda som heter duga. Måste ju bara se till att ha något att skriva om. Men jag ska ärligt tillägga att jag struntar i om det intresserar någon, jag skriver för min egen skull. Detta är ju min ventil och bollplank, i brist på annat. Sen att det faktiskt är läsare varje dag som tittar in på min sida är ju roligt. Undrar vilka ni är som läser, skriv gärna en rad i kommentarer så jag får höra. Är nyfiken ju. Oavsett så är alla hjärtligt välkomna. Kram på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-24

Datorproblem, bah!!



Vilken tur att man har en kusin som kan det där med datorer och alltid ställer upp när det är något som krånglar. Har haft problem med att det kommer en massa felmeddelanden och nu har det gått så långt att det krånglar även när jag ska ut på nätet. Har sparat varje meddelande så han får se vad det står. Vissa program fuckar också. Så Marco och hans flickvän Lenita kommer när som helst nu och ska titta på problemet. Lär få bli en ominstallation också fasar jag för. Är lika rädd varje gång den hänger sig att hela datorn ska krascha. Hemska tanke!!!

För övrigt så är humöret på topp, känner mig bara lite krasslig. Har ont i halsen och lite snuvig, fryser som en hund också. Ska se till att kurera mig tills ungarna kommer tillbaka till mig på fredag.
Bea och Matti kom förbi en snabbis, hon skulle hämta sina betyg från förra skolan som hon måste lämna in på den nya nu. Eftersom hon redan läst en massa A kurser så behöver hon inte göra det igen nu när hon börjar fordon. Hennes schema i ettan blir ju drömmen, en massa lektioner som går bort.
Ikväll så kommer Jonte hit och hälsar på, ska bli kul för vi har inte setts sen nyår. Även om vi pratar titt som tätt på telefon så kan jag tänka mig att det blir mycket att prata om.

Ha en bra måndag. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-23

Pappa söker fru!!!

http://tellmeso.blogg.se/2009/august/pappa-soker-fru.html

Nu har vår äldsta dotter varit i farten igen. Nu letar hon efter en ny fru till sin käre far. Han smsade mig och det var inte en fru han var ute efter precis. Ny flickvän mer.
Borde be henne söka efter någon till mig också då. Men ingen man, för jag tänker inte gifta mig igen. En gång räcker och det blir inte bättre för att man gifter sig heller. Inget illa menat mot min exman men jag vet att han håller med mig där.
Så om Bea nu skulle ha gjort en kontaktannons åt sin mamma så hade det nog sett ut mer så här;

Vår mamma söker efter sin hunk!!
En kille som verkligen vet hur man ska behandla sin kvinna. Eftersom mamma har väldigt hett temprament och vet vad hon vill så ska det vara en stark person som kan sätta henne på plats. Inte genom misshandel då såklart.
Han ska tåla att bli lite kärleksfullt bortskämd, men han ska även skämma bort henne. Annars så tröttnar hon fort.
Han ska även älska sex för det gör hon också, fast bara när vi inte är här såklart. Sen får han absolut inte vara svartsjukt lagd, för mamma har många killkompisar. Han ska även tåla att mamma tycker om att gå ut och festa. Men vi tror hon kommer göra det mer sällan om hon får ett manligt sällskap som tar hand om henne.
Han får gärna ha pengar, måste se bra ut och ha schysst klädstil. Man ska ju inte behöva skämmas över att du dejtar vår mamma. Hon är värd det bästa, för hon är ju självklart det också. Du får absolut inte vilja ha (fler) barn och inte flytta ihop i första taget.
Alla svar beaktas kräset, alla "gubbiga" går bort och är du oärlig gör du det med.

Typ något sådant hade faktiskt Bea skrivit om mig, jag vet hur hon fungerar. Och hon vet verkligen hur jag fungerar också. Båda döttrarna har aldrig haft fel om killar jag dejtat innan och efter det går jag väldigt mycket efter vad dom tycker. Tycker det är skrämmande hur rätt dom kan ha, tror dom genomskådar lättare än vad jag gör. Med andra ord är dom inte naiva som jag är och tror gott om alla. Det är mina barn som är domare när det gäller förhållanden med andra ord. Vi får väl se vad som händer i framtiden... nu tänker jag önska exet lycka till med att hitta sin prinsessa. Han är ju också värd det bästa.
Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-22

♥ ♥ ♥

Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-22

Värda att kämpa vidare för.



Man hinner tänka väldigt mycket medans man är ensam som jag varit sen igår kväll nu. Jag tänker på hur viktiga ens nära och kära är för en trots allt. Jag har hellre några få riktigt nära vänner än många ytliga, som man ändå inte kan prata med. Jag vill kunna ventilera mig om allt lika gärna som jag lyssnar på deras problem. Problemet är att det knappt är någon som jag verkligen kan öppna mig för helt. Efter allt jag gått igenom i mitt liv så är jag fortfarande rädd för att ingen skulle kunna låta bli att dömma mig, ändra uppfattning om mig. Så därför är det väldigt viktigt att hålla muren rest och en mask utåt. Minst risk att bli sårad då ju, även om det faktiskt inte alltid hjälper. Undrar när den dagen kommer som jag verkligen vågar öppna upp mig själv. Utan att behöva skämmas över det. För då kommer det bli känslosamt om något. Det är sällsynt att jag gråter inför någon, men visst händer det när jag verkligen inte kan hålla tillbaka det. Blir lika förbannad på mig själv varje gång. Jag vill absolut inte att någon ska tycka synd om mig. Innerst inne önskar jag bara att jag skulle få prata av mig utan att någon dömmer mig och sedan få en lång kram som bekräftelse för att jag duger trots allt. Även om det är ytterst lite jag gläntar på när det gäller mitt allra innersta så skulle jag inte suttit här idag om det inte vore för min familj och några få nära vänner. Det är dom som gjort det värt att kämpa vidare för. Jag börjar acceptera att jag kommer få leva så här, ingen idé att hänga läpp för det. Krävs någon som är som jag som verkligen kan förstå hur kämpigt det är. Även om man inte kan göra om det förflutna. Försöker se det som att jag lärt mig något av allt. Haha. Nu blir jag morbid här, vissa saker kunde jag gott varit utan. Det ska ingen behöva råka ut för. På ett eller annat sätt så måste det gå ändå.

Så vilka glädjeämnen är det som gör att jag verkligen härdar ut? Mina barn såklart, utan dom vore jag inget. Har aldrig älskat någon så djupt som jag älskar dom. Dom är verkligen mitt allt och jag är så stolt över alla tre, ser det som en ära att jag fick föda dom. Mina barn gör mig till en bättre människa.
Sen har vi resten av min familj, min mor och mina syskon med familjer. Dom är oerhört viktiga för mig också, älskar att ha en stor familj. Nu blir vi ju flera personer i familjen också eftersom det kommer nya barn. Får äntligen lov att avslöja vem det är som är gravid. Jag ska bli moster i början av mars, min lillasyster Joanna ska bli mamma då. Känns väldigt speciellt måste jag säga eftersom jag bara är faster sen innan. Jag och Joanna har ju också en väldigt tät och fin relation till varandra idag. På tisdag så har hon gått 13 veckor och magen syns på henne redan när hon har något tajt på sig. Ska bli så spännande att följa hennes graviditet och det som kommer efter.
Jag är ju redan faster till Alina, brorsans dotter, och i december får dom en bebis till. Så jag kommer bli faster igen och sedan moster till våren. Det är verkligen underbart.

Flera har frågat mig om varför jag inte själv träffat någon kille. Haha. Ska svara på det snabbt här. Jag har ju varit helt singel från början av förra året nu och jag trivs faktiskt utmärkt med det. Jag är trött på att bli besviken på det manliga könet, får iofs skylla mig själv eftersom jag är så jävla godtrogen jämt. Men jag vill ju tro gott om alla. Tror väl att alla ska vara lika ärliga som jag. Inget jag rekomenderar med facit på hand. Man får sina smällar men tack och lov så lyckas jag hamna på fötter varje gång. Har ju svårt att bli kär, förtjust blir jag ofta. Älskat någon, några ytterst få gånger. Mitt krav är ju att han ska vara som jag. Man brukar ju säga att man har tur i antingen kärlek eller spel. Har ju inte haft det i kärlek, vet inte om jag skulle ha det i spel heller. Krävs ju att man skulle spela då också kanske.

Nu har jag fått skrivit av mig lite av det som snurrat i min skalle. Det brukar fungera bra att göra det som oftast. Dax för duschen och sedan får jag lite sällskap i soffan ikväll. Ha en trevlig lördag. Ciao
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-22

Ska man skratta eller gråta?

Varför har jag nästan alltid rätt?? Det är inte kul längre ju, finns ju gränser för hur mycket man pallar. Dax att sluta vara så jävla naiv jämt. Eller så får jag skaffa mig ett minne som en guldfisk. Haha


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-21

Ah, är det så det ska vara..



Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.


Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.


Han förtjänar din kärlek ♥

 
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-08-21

10 saker du INTE säger i sängen.

  • Men alla ser roliga ut nakna!
  • Väckte du mig för det?
  • Försök att andas genom näsan.
  • Person 1: Är detta första gången för dig?    Person 2: Ja...idag.
  • Vid närmare eftertanke så kan vi väl släcka ljuset.
  • Vet du att taket borde målas om?
  • När är det meningen att det skall vara skönt?
  • Du är nästan lika bra som min före detta!
  • Hur länge planerar du att vara 'nästan klar'?
  • Älskling, har det gått för dig än?

  •  


    Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-21

    Dålig dag!!

    I dag känns allt pest och pina. Känner mig låg och rastlös. Eftersom jag somnade redan vid klockan tio igår kväll så har jag ju fått sova ut ordentligt och känner mig inte trött heller. Sen jobbade vi bara fram till tolv idag eftersom det regnade så förbannat mycket, blir farligt halt uppe på ställningen och måla utomhus är inget bra alternativ heller.
    Nu är jag ensam hemma, barnledig tills nästa fredag och känner för att gå ut. Även om en vit helg inte skulle skada precis med tanke på hur mycket festande det blivit sista månaden. Har försökt höra mig för om någon är intresserad av att gå ut, men ingen ville haka på. Vill ju inte gå ut själv när jag känner mig som jag gör idag. Ful och äcklig. Behöver någon som muntrar upp mig lite. Så vad ska man hitta på ikväll då? Lär få stanna hemma snällt och uggla nu då. Hemska tanke!!
    NU skulle man haft någon att mysa med i soffan, även gjort lite annat kanske. Haha. I really need som love. Fasen också, vill inte sitta här och grubbla heller i min ensamhet, Jaja, thats life.
    Hoppas ni läsare får en trevligare kväll än mig nu då. Ska fortsätta jaga efter lite sällskap....


    Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-20

    Min stora skräck!!



    Tänker på hur höjdrädd jag är, har varit på väg att svimma om jag försöker mig på att klättra upp tre steg på en stege. Var nöjd över att jag klarade av att gå upp till första planet på byggställningen förut, idag har jag verkligen förvånat mig själv rejält. Trots att jag varit uppe på andra planet, var ju livrädd när jag skulle hjälpa Roberto att mäta häromdagen, så gick jag frivilligt upp dit idag och höll brädor på plats mot väggen när dom skulle spikas fast. Först var jag rejält skakig och vågade inte göra något utan att hålla i mig i räcket med en hand. Efter en liten stund släppte det och jag knatade på där uppe utan att hålla mig någonstans. Hade en stor hink med färg i ena handen och penseln i den andra. Kändes lite mer läskigt när jag kom till den högsta punkten på det planet, då vågade jag inte titta mig runt omkring mer än på det jag målade just då. Hyresvärden Bertil var imponerad över att jag trotsade min fobi och försökte skrämma mig genom att gunga på ställningen, jag blev inte ens rädd längre. Men rädd blev jag när jag var uppe på tredje planet!! Japp, snickarna Bertil och Roberto tvingade mig upp dit för att olja en bräda åt dom. Självklart så skulle dom skrämma mig ännu mer genom att stampa och gunga med ställningen, höll fast mig med ena handen medans jag målade med den andra. Svor även ve och förbannelse över dom. Imponerade på Roberto genom att svära rejält på italienska. Tur att jag snappat upp en hel del genom Eleni där. Trodde väl aldrig att jag skulle klara av att gå ner för trapporna från tredje våningen, man ser ju rätt ner när man går i dom. Men det var inga som helst problem alls. I morgon måste jag ju upp för att skrapa rent fönsterblecken även högst upp, fjärde våningen. Ska bli spännande och se hur jag klarar detta fenomen. Lär ju inte sitta där uppe och dingla med benen som jag gjort på dom andra två planen medans jag hållt på.
    Jag är verkligen stolt över mig själv att jag klarat av att göra något som verkligen skrämmer mig så mycket. Även om jag fortfarande kommer vara höjdrädd till en viss mån så vet jag att jag vänjer mig efter en stund oavsett var jag befinner mig. Så länge det finns räcken vill säga. Haha. Ställningen har ju räcken utåt, men det är ju frittfall mot väggen och där är glipan minst en halvmeter. Inga problem att ramla ner där med andra ord om man skulle trampa snett. Kommer alltid ha respekt för höjder och tänker inte göra något överilat. Nu återstår det ju bara att jag ska bota min andra fobi, men det lär inte vara lika lätt. Talar om spindlar och det är inget jag ens har någon lust att försöka mig på att bota. Ryser vid bara tanken. När det gäller höjdskräck som jag har så handlade det mer om svindel och att jag är på väg att svimma på grund av höjden. Fattar inte riktigt att jag klarade av att ta mig i kragen och visa att jag kunde göra det. Ingenting är väl egentligen omöjligt då... eller vad säger ni?












    Lägger in bilder som jag tagit medans jag var uppe på ställningen, och en bild till med röd ring som visar hur högt jag var som högst. Sen ska jag fortsätta med tvättandet, har tvättstugan idag och det var välbehövligt. Har fått gå med spetstrosor för att det fanns bara det kvar i lådan som var rent. Inte så skönt att ha på sig när man jobbar i denna värmen. Ciao så länge.
    Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-19

    Ännu en dag med byggandet.

    Blev för lite sömn i natt men trots det så var jag i full gång med att måla brädor för fullt klockan halv åtta i morse. Kan säga så här, har ont i muskler jag inte ens visste att jag hade. Haha. En massage hade absolut inte suttit helt fel nu. Tänker strax hoppa in i duschen och skrubba bort all målarfärg. Är ju helt vitprickig överallt. Men först ville jag låta maten sjunka lite. Bea lagade middag men jag hjälpte henne med potatis skalningen. Var verkligen hungrig som en varg, kan ju bero på att man håller igång hela tiden. Har nog fått lite färg även idag och eftersom det blev rejält varmt i solen så drack jag lite över två liter vatten sammalagt medans jag målade och bar brädor. Sen tillkommer det flera koppar kaffe och två burkar zingo. Konstigt att jag inte har behövt kissa efter all den vätskan.

    Fick en smärre chock när jag fick syn på mig själv i spegeln för en liten stund sen. Tänker att jag skulle visa er den nakna sanningen nu då, en sliten Sabina helt osminkad. Haha. Flätor är väldigt behändigt att ha trots att man liknar en liten småflicka.




    Sen roade jag mig även med att ta en bild på mina, hrmm, snygga ben medans jag väntade på att karlarna skulle komma fram till rätta måtten på några brädor. Då passade jag på att lyssna på musik i min Ipod samtidigt som jag solade lite. Visar er hur fina prickiga ben jag har av all målarfärg och olja. Syns ju lite på bilden kanske.






    Sista bilden är två olika färgprover, hyresvärden hotade med att måla i den såkallade herrgårdsgula som syns till vänster. Tycker den påminner om färgen på bebisbajs, när dom bara ammas alltså. Senapsgul, hemska tanke. Hotade med att flytta här ifrån om den färgen skulle väljas. Men tack och lov så valdes den andra färgen, gråa. Kommer bli jättefint med vita knutar och foder till.  Så då kan jag lugnt stanna kvar i huset.




    Kom på att jag borde ta en runda med dammsugaren innan jag hoppas in i duschen. Får väl sätta fart nu så man kan ta det lugnt sedan. Trevlig kväll på er.
    Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-19

    Det är jag det!!



    Jag måste bara skriva att jag är helt jävla fucking puckad. Den sista idioten är tydligen född, för det är ju jag. När ska jag bli vuxen nog att inse att man ska hålla käften ibland. Har aldrig önskat något så starkt som nu. Vilka makter hjälper mig nu då... här hjälper nog inte att dansa regndansen precis.

    Nu måste jag sova. Natti natti.
    Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-18

    Helt slut!!



    Vaknade självklart av att det börjades spika panel på utsidan av sovrumsväggen. Då var klockan 7:10!! Då var det ingen idé att somna om igen. Gick upp och pratade med exet en bra stund på telefon innan jag var tvungen att ringa FK igen. Gick ut för att dricka morgonkaffe med Bertil och Bertil vid niotiden. Både snickaren och hyresvärden har samma namn. Robert, den andra snickaren kom först lite senare. Eftersom solen sken och det var riktigt gott i solen så erbjöd jag mig att olja och grunda brädorna. Det var ändar på brädorna som skulle förbehandlas först, resten målas på plats sen. Så jag fastnade och har målat och burit tills klockan fyra när dom slutade för dagen. Har haft riktigt roligt ihop med karlarna. Robert fick mig till och med upp på andra våningen på byggställningen. Jag som är så höjdrädd. Men eftersom han ser riktigt bra ut så ville jag ju inte visa vilken fegis jag är, klättrade snällt upp och bad till gud samtidigt. Vågade inte titta ner och vågade banne mig inte tänka på att jag skulle ner därifrån. Höll snällt i måttbandet när han klättrade upp ett plan till, kände hur hjärtat var i halsgropen hela tiden. Sen var det bara att bita ihop och klättra ner igen. Mina ben var som spagetti och Robert skrattade gott när jag erkände hur rädd jag varit. Vad gör man inte för att imponera på snyggingar ibland. Men aldrig mer att jag klättrar upp så högt igen. Var på väg att börja lipa ju.
    Sen har jag burit plank åt karlarna när dom varit högt uppe på ställningen, då slapp dom klättra ner varje gång. Är så trött i både rygg och ben efter att ha böjt mig och suttit på huk när jag målade. Känns skönt att ha arbetat med kroppen idag, man känner sig trött i kroppen.




    Bra att jag har haft något att hålla på med, har hållt tankarna borta från annat. Kände mig ganska ledsen igår kväll, mycket som krånglar just nu och känns ovisst. Bara allt kommer igång igen och man ser att det fungerar så lär det kännas bra igen. Ikväll lär jag nog inte orka tänka så mycket, lär somna som en klubbad oxe. Haha. Blir ju ingen sovmorgon i morgon heller eftersom dom sätter igång med att spika tidigt igen.

    Nu får jag ta och skura kroppen ordentligt, har en massa vita färgprickar på hela benen och armarna. Har till och med fått det i ansiktet. Lär få skrubba utav helvete för att få bort det, har även fått det i håret såg jag nu. Haha. Vilken målare jag är.
    Nu är det duschen som gäller. Ciao.
    Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-17

    Hrmmm



    Har precis ätit efter att ha lagat den delikata middagen till mig och Jimmy. Det är så tomt på mat i alla skåpen så nu måste jag se till att storhandla denna veckan. Lätt när man inte har bil!!
    Hade ingen margarin, ingen lök, inte ens lökpulver, ingen ketchup, men krossade tomater dock. Så köttfärssåsen fick göras på det jag hittade. Började skratta för mig själv när det småputtrade på spisen, för det såg inte alls aptitligt ut i mina ögon. Hade mest av allt lust att säga, vem fan har skitit i min stekpanna!! Men man får blunda för sådana synintryck ibland, för maten smakade faktiskt gott. Fast jag åt en sådan miniportion så sonen frågade om jag verkligen skulle smutsa ner en stor tallrik för det lilla. Hade räckt med en liten assiet. Min matlust är helt borta, vet inte varför och jag är inte sugen på något ätbart alls. Jag lär ju gå ner i vikt på kuppen, så det är ju ingen större katastrof. Har ju en hel del att ta av. Nackdelen är väl att eftersom jag inte äter så får jag ont i huvudet.
    I morgon när jag får pengar så ska jag köpa hem både frukt och grönsaker, då kan jag tvinga i mig lite sådant titt som tätt.

    Nu ska jag ta och städa undan i köket, samt ta en tablett. Nu kanske huvudvärken släpper när jag väl fått i mig lite. Känner mig som en virrig höna här, rastlös och tankarna på annat håll. Undrar varför?? Haha. Det kan ni fundera på.
    Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-17

    Give me a break!!!

    Blev väckt vid halv nio av att byggarbetarna var i full gång med att riva panelen igen. Denna gången hade jag, tack och lov, stängt sovrumsfönstret så det inte lät lika illa. Men eftersom det var en hel del ljud så var det bara snällt att stiga upp och påbörja dagen.
    Var ju så trött hela dagen igår så jag slocknade redan klockan 20.30. Det skulle jag inte gjort, var klarvaken vid ett på natten på grund av det. Tack och lov så var min soulmate vaken och vi babblade bort några timmar. Tiden går alltid lika fort när man gör det och nu var det tredje natten i rad. Hör och häpna. Man kan ju lätt bli beroende. Haha. Mer än vad jag redan är vill säga.
    Så när jag väl somnade om igen så var det redan ljust ute. Känner mig inte alls lika trött i dag men jag har en jobbig spänningshuvudvärk. Kanske beror på att jag inte ätit något än idag utan bara druckit kaffe med byggjobbarna. Tänker göra lite spagetti och köttfärssås om en stund.



    Jag har skulle byta små lysrörslampor vid ingången idag, självklart så fanns det inga sådana lampor hemma. Fick gå en promenad till Järnbröderna och köpt in fyra nya. 56 kronor styck!!! Tur att det inte är jag som behöver betala för det. Hyresvärden gav mig pengar till detta. Skulle även köpt en dörrstopp till min sovrumsdörr, glömde självklart av detta så jag får väl promenera tillbaka dit en annan dag. Huvudet är inte alltid med, funderar på om jag håller på att bli senil. Eller vad säger du Max? Jag glömmer ju till och med av orden när jag pratar med dig och vrickar tungan över vissa ord.

    Sen har jag suttit i telefonkö några gånger också, ringde både försäkringskassan och Västtrafik. Först var jag tvungen att kolla upp hur barnbidrag och flerbarnstillägget skulle bli nu när båda döttrarna blev folkboförda hos pappan istället. Där skulle det tydligen inte bli någon ändring. Men det var efter många om och men kan jag lova.
    Sen var jag tvungen att ta reda på vad det skulle kosta för barnen att ta sig fram och tillbaka till skolan från mig. Måste ju hitta det billigaste alternativet, Blev ju inte klokare utav detta när jag inte vet vilka skolkort döttrarna får än. Får väl ringa dit igen när jag vet.
    Surt bara att man får sitta i en jäkla telefonkö i över en timma sammanlagt. Tack och lov så hade dom ingen bakgrundsmusik som man fick lyssna på, det dom spelar är aldrig bra. Dom borde ha så man kan knappa in vilken radiokanal man vill lyssna på medans man ändå väntar. Snacka om pinsamt om man sjunger med för fullt till en bra låt när dom väl svarar. Haha. Men vilken tur att jag har bra sångröst och inte behöver skämmas för den.

    Jag måste bara dela med mig av ett gulligt kort på lille Lewin och Bea som jag tog i fredags. Han vet redan att man ska pussa söta tjejer, det syns ju på kortet. Haha. Nu är han en månad och sååå söt. Man blir ju helt sjuk och doften av bebis satt kvar i tröjan resten av dagen. Härligt när man kan "låna" andras bebisar på det viset, när man inte vill ha fler själv alltså. Lägger in två kort till på lillprinsen, när jag håller honom.






    Nu ska jag börja med maten, får väl se till att äta lite idag. Åt ju inget alls igår, hade ingen matlust. Först ska jag ta en tablett så jag blir av med huvudvärken.
    Have a nice day.

    Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-16

    ZzzZzzZzz

    Hur är det möjlligt att vara så trött som jag känner mig. Börjar bli dax att vända tillbaka dygnet så man får lite mer regelbunden sömn. Man kan inte hålla sig uppe tills det ljusnar och fåglarna börjar kvittra.
    Känner mig som ett vrak idag ju.
    Telefonen ringde dessutom halv fem i morse, då var det min mammas kusin som ringde från Finland. Mamma är där på semester och nu satt dom och festade till det och kom på toppenidén att ringa mig. Haha. Fyllekajor.
    Fick pratat bort en stund, på finska, innan jag väl somnade.
    Sov sedan ganska gott tills tolv tror jag. Men jag känner mig fortfarande som jag skulle vara yrvaken. Vill helst av allt bara krypa ner i sängen igen och sova bort resten av dagen. Sova tills man känner sig utvilad helt enkelt. Om det nu är möjligt.

    Pratade med Max i natt igen, timmarna bara flyger iväg när man har roligt. Vi pratar verkligen om allt mellan himmel och jord. Mycket behöver man inte ens säga när det handlar om ens soulmate, man vet ju redan. Men nu tänker jag inte skriva något mer om honom. Han blir så kaxig när jag skrivit om honom två gånger i rad redan innan. Haha.

    Borde kanske fixa mig lite kaffe, då kanske man skulle piggna till lite. Måste ju även fixa någon middag åt ligisterna. Frysen har inget speciellt att bjuda på heller. Vi kan ju inte äta kotletter idag igen och det är allt jag har kvar i frysen. Fasen, jag måste alltså promenera till affären då. Känns inget lockande alls. Jag som helst av allt bara vill lägga mig i soffan och titta på filmen Baksmällan. Fick låna den av grannen. Sen var det några filmer till, som bäddat för en filmdag med andra ord.

    Jag får väl sätta igång så jag får gjort det jag måste idag iallafall. Urk, vad allt känns jobbigt att utföra helt plötsligt. I dag är man som Agda 105 år, men till och med hon skulle säkert vara piggare än mig.

    Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-15

    Känns som höst ju.

    I dag är det en riktig slappardag, jag har knappt gjort någon nytta alls förutom lagat en god middag åt mig och sonen. Vi tittade på film förut, Natt på museet 2. Den var riktigt rolig faktiskt.
    Ska strax hoppa in i duschen och sen ska jag titta på en film till tänkte jag. tänker inte göra något mer alls idag. Nu är köket helt städat efter matlagningen också.

    Tack för en helt underbar natt Max. Hahaha. Det lät det, lovar att det var helt oskyldigt. Vi satt och pratade via camen och timmarna gick. Får vi snart göra om igen, helt klart. Ikväll skulle du vara här och dröna med mig framför en film i soffan.
    Lägger in en låt som jag tillängnar dig Max. Puss på dig ♥

    Skriver mer när jag har lite mer insperation. Ha en fortsatt trevlig helg.

    Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-14

    Nog för denna gången och ett avslöjande!!


    Fy fasen säger jag bara. Knappt två timmars sömn i morse och så vaknar man till att det kacklas och rivs väggpanel på byggställningen utanför mitt sovrumsfönster. Var annars!!
    I dag kan jag säga att jag har en baksmälla som inte är av denna värld. Herregud, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Haha, det är självförvållat, jag vet. Två så "blöta" nätter kommer ta några dagar att hämta sig ifrån. Önskar jag kunde lägga in lite bilder från detta, men allt finns på syrrans kamera. Självklart så har hon inte sladden här utan den är kvar i småland. Så jag får snällt vänta några dagar till, innan hon skickar dom till mig.

    Har ju fått några funderingar på vem M är. Sorry M, nu är det dax att avslöja dig. Haha. Har ju ingen bild på dig, så du slipper bli utlämnad helt iallafall. Men när du minst anar det så ska jag fixa fram någon där du inte visar din finaste sida. Haha.
    Han heter Max, är en jättesöt och go kille som jag tycker väldigt mycket om. Vi klickade direkt och blev väldigt goda vänner. För det är vänskap det handlar om. Han är ju tyvärr inte singel, ledsen tjejer, han är ett kap annars måste jag säga. Haha.
    Jag kan säga så här, han är jag och vice versa, det som skiljer oss åt är att han har en.... hrmmm... kvist där fram. Eller är det kanske en grövre gren? ^^
    Har aldrig träffat på någon som är exakt som jag i personlighet innan, fasar för den dagen vi ryker ihop. Ingen av oss lär ju ge sig. Han har redan bett mig fara o flyga flera gånger. Max, så är det ju. Du har haft det tufft med att jag vet exakt hur du fungerar, allt gillar du inte att höra heller. Du är lika speciell och unik som jag är. Du har verkligen fått en stor plats i mitt hjärta ♥

    Jag begriper inte hur jag ska orka med denna dagen. Planerar ju att åka med sonen för att titta på Europe. Ska försöka lägga mig någon timme på soffan så kanske jag blir lite piggare.
    Jenna åker tillbaka till småland om någon timme, kommer bli så tomt nu när hon varit här i nästan tre veckor.
    Tur att barnen kommer så det inte blir så tomt här. Nine kommer inte alls denna gången, hon och Wille skulle stanna i Herrljunga för att titta på Björn Rosenström. Så nu lär det "bara" bli jag, Bea, Matti och Jimmy här då. Tror det kommer bli ganska lugn helg. Men jag saknar min Ninemus, känns så länge tills nästa gång hon kommer igen.

    Nu får det vara nog för denna gången, ögonen börjar gå i kors här. Trevlig helg på er.
    Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-13

    Bakfull, vad annars!!

    Orkar inte skriva något om vår utekväll/natt än. Men jag fick ett mail av en väldigt kär vän, M, som jag lägger ut här. Hahaha. Sorry, M. Kunde inte låta bli att dela med mig av detta. Kan lova dig att det kom en tår när jag lyssnade på låten och texten.
    Skriver mer sen när jag blivit människa igen, vi kanske ska ut ikväll igen. Hrmm, känns inte så frestande just nu kan jag säga. Puss hej.

    M skrev;
    Satt o lysnnade lite på min musik o snubblade över denna låten och insåg fan detta e ju en låt som stämmer så jävla väl in på oss......

    Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-11

    Killar, det är så himla svårt!!

    Kommer inte ihåg om jag tagit upp detta i bloggen tidigare, men jag tror inte det. Det handlar om den svårta konsten att träffa någon av det motsatta könet. Alltså, jag menar hur man ska göra när man faktiskt är intreserad.
    Ska jag vara ärlig så känner man sig, jag iallafall, som en fumlig tonåring. Man vet inte riktigt vad man ska säga eller göra. Man är ju så himla rädd för att göra fel.

    Hur ofta får man höra av sig, utan att vara för på? Ska man höra av sig alls eller ska man verka lite svårtillgänglig? Tycker killar ens om att man är rak på sak och ärlig om det mesta? Funderingarna är många. Jag trodde det skulle bli lättare när man blev äldre. Men ack vad jag bedrog mig.



    Det sägs att man alltid ska vara sig själv, hur lätt är det då när man är så impulsiv av sig som jag. Jag går efter vad jag känner och jag vet ganska fort vad jag vill. I dom flesta fallen måste jag poängtera.
    Man ska inte ha sex för snabbt med någon man träffar. Inte enligt många killar har jag märkt, jag har inga problem med det för jag älskar ju sex. Men tydligen ska man inte ha det. För vem vill ha en "lättfotad" tjej?
    Fasen vad svårt det är. Så min erfarenhet säger att man ska vänta med sex, så länge som möjligt. Tills man lärt känna varandra mer. Annars så blir man dumpad.
    Man ska inte verka desperat heller, det känns som man balanserar på en väldigt tunn tråd. Man får vakta varje ord man säger och tänkte sig för vad man gör och hur man gör det. Varför finns det ingen manual för detta?

    Jag ska ärligt säga att jag aldrig trodde det skulle vara så svårt. Att två vuxna människor kan kommunicera på ett helt annat sätt eftersom man är mer förståndig. Men så är inte fallet.
    Tror många killar tycker det är lika svårt som vi tjejer gör. Att det inte är någon skillnad mellan könen i det fallet. Ska man säga detta helt öppet redan från början, eller vad?

    Jag kan inte låta bli att jämföra detta ämnet med spelet Minröj. Men här spelar det ingen roll hur smart man är för man har ingen aning om vad som är rätt eller fel. Till en viss del vet man ju. Man pratar inte om framtiden för tidigt, det får vem som helst att backa. Det jag kan nämna är att jag iallafall inte vill ha fler barn, eller är ute efter att flytta ihop med någon i första taget. Jag vill ha mitt eget så länge som möjligt. Tills det känns rätt med att ändra på det. Men barn kan jag säga att jag inte vill ha fler iallafall.

    Med tanke på hur svårt det är med allt detta, konstigt att man inte blir nunna istället. Haha. Det är för riskabelt att dejta ju!! Orkar man öppna sig själv om och om igen... det är tveksamt. Jag vet att jag tröttnade på det, det är därför jag hållt mig undan från den biten så länge.
    Jag vet vilken typ av kille jag vill ha, där är jag kräsen. Är han inte sådan så är jag inte intreserad heller. Ingen jäkla toffel för mig, nej tack. Jag vill ha en karlakarl rent ut sagt. Haha. Om han nu finns, det återstår att se.....
    Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-09

    Barmhärtighetssex

    Tittade precis på ett avsnitt av SATC (Sex and the city, för dom som inte vet det). Det är ju en av mina favoriter och jag älskar serien för att den handlar så mycket om sex och är så öppen om det ämnet.
    I dagens avsnitt så handlade det om att Miranda upptäcker att hon blivit gravid, pappan är hennes ex Steve. Detta efter någon som hon kallar för barmhärtighetsknull med honom. Eftersom Steve varit tvungen att operera bort sin ena pungkula så hade han bara en kvar och mådde tydligen dåligt för detta. Vem vill ha en kille med bara en kula var hans problem då. Vad gör då Miranda?? Jo hon har sex med honom för att visa att han är attraktiv, efteråt säger hon att det var ett barmhärtighetsknull till tjejkompisarna. Och så blir hon gravid på kuppen då också.

    Så vad tycker jag om detta då? Haha. Så desperat skulle jag aldrig bli, ska jag ha sex med någon så är det för att jag vill det. Varför ska man ha sex med någon bara för att vara snäll. Det kan väl aldrig vara bra, för då kan man ju lika gärna prostituera sig tycker jag. Då får man betalt för att vara snäll mot någon också.
    Men jag vet att många som har ett förhållande redan med någon faktiskt ställer upp på sex ibland för att vara snälla. Sen behöver det ju inte betyda att man inte tycker om det när man väl håller på.
    Man kanske inte har lust men vill ändå glädja den andra. Jag har alltid lust så då skulle det ju knappast vara ett problem. Hörrö O, vet att du läser min blogg och skrattar åt mig nu. Jag vet vad som var då, men nu är nu och jag är förändrad. Jag har ju blivit som en jäkla duracellkanin och får aldrig nog. Även om det varit väldigt lugnt på sexfronten i år, har bara haft det en gång hittills. Men detta är mitt eget val, vill ha det med någon det känns rätt med. Så enkelt är det.
    Lust har jag så det räcker och blir över, men jag tänker inte låta någon kille flirta mig till den biten. För erbjudande om detta får jag hela tiden. Jag är kräsen och jag är stolt över det.


    Undrar om det finns något som heter barmhärtighetshångel? För jag har hånglat med någon som jag faktiskt inte ens tände på. Han började och jag tyckte inte det var otrevligt och stoppade honom inte. Jag tände inte ens på killen. Så varför jag gjorde detta är ett mysterium. Men alla gör vi väl konstiga saker ibland, fast jag tänker aldrig gå över till att ha sex med någon bara för att vara snäll.
    Eller joooo, kom på det nu, jag har ju faktiskt gjort det. Tänkte på inlägget om (o)sexuella minnen. Där var ju killen som efter en fest väckte mig med att han pillade. Jag vaknade kåt så jag backade inte. Trots att han inte tilltalade mig alls. Men i mörkret är alla katter grå som sagt var, så där har vi mitt barmhärtighetsknull då. Haha. Fasen också, tur att jag kom på det nu. Annars så hade jag fått äta upp det, om det finns några regelbundna läsare, som har bättre minne än mig. Hoppsan Kerstin. Där ser man. En gång har det alltså hänt i mitt liv, knappast troligt att jag skulle göra samma sak en gång till. En gång är ingen gång heter det ju....

    Nu ska jag umgås lite till med syrran innan det är dax för sängen. Var tvungen att stänga av datorn tidigare när det åskade som sjutton här. Nu är det lugnt och stilla igen.
    Önskar er en fin vecka. Natti natti
    Postat i Min åsikt om... | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-08

    Vet ni....

    ..vad jag längtar efter just nu? Kanske just därför att jag känner mig så ynklig idag som jag känner en saknad efter detta. Vad vet jag.
    Jag längtar efter någon att krypa ner brevid i sängen, någon som stryker mig över håret och visar mig all sin kärlek och omtanke. Någon att hångla loss med ordentligt. Haha.
    Sova sked med, känna hans nakna hud mot min. Ha vild sex med, någon jag kan driva till vanvett på alla sätt helt enkelt. Haha.
    Låter kanske knäppt och som det skulle duga med vem som helst i det fallet, men så är det absolut inte.
    Det är med min drömprins såklart!! Gäller bara att hitta honom först och det får ta den tid det tar, tills dess är jag faktiskt nöjd med tillvaron. I vanliga fall då alltså, mår ju allt annat än bra idag så det är nog därför jag saknar någon som tar hand om mig för en gångs skull. Till rätt person har jag så himla mycket att ge...

    Nu ska jag umgås med min kära syster, vi ska titta på film och sen blir det sängen för min del.


    Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-08

    Så himla typiskt

    Här går man och längtar efter grillfesten och så blir det pannkaka av allt för min del.
    Jag hade verkligen sett fram emot detta med tanke på att det var många som skulle komma. Och det blev en hel del trots allt. Jag, Jenna, Bea (oväntat), Matti, Juno, Cicci, Tessie, Fred, Joanna, Johan, Jonas, Henke, Daniel, Micha, Jimmy, Ivan och två till jag inte minns namnet på. Alltså 18 personer sammanlagt!! Vädret var på vår sida, men myggen och knotten blev lite jobbiga när kvällen framskred. Tur att jag hade myggmedel hemma. 

    Vi startade festen strax före åtta, lite efter nio hade alla kommit. Så jag var med och festade till halv tolv ungefär. Kände redan tidigare under dagen att mitt huvud värkte. Det blev bara värre senare på kvällen och trots att jag tog huvudvärkstablett så hjälpte det inte. Tror inte det berodde på att jag drack alkohol heller, för så mycket drack jag absolut inte. Sen började magen snurra som en tvättmaskin, jag mådde bara mer och mer illa. Satt febrilt och försökte svälja men till sist gick det inte längre och då blev det golvet vid toastolen för min del en bra stund. Trodde huvudvärken skulle släppa efter det men ICKE. Bea bäddade ner mig i sängen och fick ursäktat mig för dom andra. Själv låg jag mest och led i sängen ett bra tag och sprang ibland till toaletten. Till sist fick jag somnat och när jag vaknade framåt halv sex så var huvudvärken nästan helt borta. Då åkte dom sista gästerna hem också. Jag gick ut för att få lite frisk luft och passade på att städa undan alla flaskor, burkar och skräp. En hel sopsäck fylldes. Ville inte att fiskmåsjävlarna skulle kunna festa på något och skita ner alla utemöbler. Låg ju kvar en hel del snacks, bröd och annat ätbart.
    Själv tog jag inte så mycket kort men lägger in dom jag tog, alla hade inte ens kommit än då. Sen blev det lite väl mörkt för min mobilkamera. Juno och Jenna tog nog en hel del som jag kommer få sen.
    Min mage är fortfarande i obalans och jag mår illa, så idag lär jag inte göra mer än ligga och ta igen mig och kurera mig.

    Passar på att önska alla läsare en trevlig helg. Hoppas ni mår bra i värmen. Det hade jag gjort om det inte vore för detta jag åkt på.






















    Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-06

    Är verkligen förundrad

    Har ju inte skrivit något i bloggen sen i måndags. Inte för att jag haft häcken full precis utan för att jag har inte haft lust. Sen kanske det beror på att jag har två av barnen här och min syster Jenna. Blir att man inte är ensam mer än på toa typ.
    Nu när jag loggade in här för att skriva så kollade jag in statistiken för läsare, hur kommer det sig att det är så många som läser varje dag?? Tycker inte jag har något intressant att tillföra egentligen när jag skriver, sen att det intresserar någon förvånar mig. Haha.
    Jag vill ju så gärna skriva öppet om allt men vissa saker kan jag inte skriva om med hänsyn till mina närmaste. Jobbig balansgång. Men jag funderar ändå på att skriva mer öppet utan att avslöja vem det handlar om när det gäller någon annan. Som är mer privat alltså. Ber ju även om lov att få lägga ut bilder på dom som blir fotade när jag tar på något speciellt.

    Ska jag berätta lite kort om denna veckan kanske...




    Äntligen är sommarvärmen här igen, nu är det så hett så man blir helt genomsvett efter bara någon minut i solen. Jag klagar inte utan passar på att njuta. Hade gärna åkt till stranden men fick min mens och då har jag ingen lust att vara där när jag ändå inte kan bada just nu. Väntar tills den är över och hoppas värmen håller i sig tills efter helgen så jag och syrran kan sticka till havet. Med buss då såklar.

    Berättade ju i ett tidigare inlägg att en till i släkten är gravid. Min bror och hans fru ska få ett barn till i december. Den andra var på ultraljud igår och är beräknad till 2 mars. Väntar med spänning på att det ska börja synas. Blir mycket bebisar att gosa med sedan. Mysigt.

    I natt stack jag, Matti, Jimmy och Bea in akut till Sahlgrenska sjukhuset med Bea. Hon hade så ont långt ner i magen och kunde knappt stå på benen. Vi var inne där strax efter 12 på gynakuten. Det sista fick Matti bära henne innan jag kom springande med en rullstol, hon var på väg att tuppa av. Personalen tog in henne på ett rum direkt och började ta en massa prover, sen var det dax för gynstolen. Läkaren frågade Bea om hon hade illaluktande flytningar, då svarade Matti att det hade han inte märkt något av. Hahaha. Tyckte det va bra sagt för det borde ju han ha upptäckt. Men jag ville inte tänka mig honom och Bea i just den situationen. Jag vet att dom har sex, men jag vill inte tänka på det.
    Ultraljudet såg fint ut och det upptäcktes inget mer än att hon har åkt på en urinvägsinfektion som gått för långt. Hon har ju fått hög feber av det också för att hon gått med det för länge. Så det blev medicin och sedan skulle vi få åka hem.
    Går till hållplatsen för att åka hem, klockan var lite över två då. Går varken buss eller spårvagn igen förrän framåt 6.30!!!!
    Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Hade inga pengar på mig heller och inga på mitt kort. Tack och lov så löste Matti så vi kom hem med taxi. 250 kronor fick han punga ut med för det. Vilken svärson man har ♥♥♥

    Idag har jag mest bara tagit det lugnt, var iväg en sväng till apoteket och hämtade ut Beas medicin. Handlade lite på Willys också när jag ändå var iväg.
    Ska passa på att tvätta lite sängkläder om en stund. Hade tagit fel på dag när det gällde tvättningen så jag tvättade igår. Upptäckte då att det inte var torsdag utan onsdag!! Tur att ingen annan hade bokat tvättstugan då redan. Så nu när jag egentligen har tvätt tid så tänker jag passa på att tvätta det sista som jag inte hann med igår.

    I morgon måste jag iväg till systemet och sen måste jag och Jenna handla lite för kvällen. Vi ska ju ha grillfest här på kvällen och vädret kommer hålla i sig så det lär bli lyckat. Hoppas dom vi bjudit kommer, Bea och Matti lär inte vara med som det är nu. Båda är ju sjuka.
    Ni lär få ta del av en hel del bilder efter den kvällen. Denna gången ska jag ta det lugnt med spriten och hålla mig till cider.

    Nu är det bäst jag sätter fart här, måste även laga lite middag åt mig och sonen.
    Bea lär hålla sig till flytande föda när hon mår som hon gör.
    Ha det bäst så länge.
    Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-04

    Livet är ju bara party... eller??





    Håhå, vilken helg det har varit, för lite sömn helt klart. Haha. Tidigare idag så mådde jag verkligen som man förtjänade.
    Jag kan ju börja med i fredags kväll, ni såg ju bilden på killarna i förra inlägget. Magnus och Johan, mitt sällskap i fredags kväll/natt.
    Det började med att Magnus ringde mig medans Bea och jag var inne i Nordstan och shoppade. Han berättade att dom satt vid parken utanför Storan. Vi promenixade dit och höll dom sällskap med en öl innan dom skulle iväg och se U2 konserten. Hade riktigt trevligt trots att Magnus tänkte fått i mig i fontänen. Puckot!!
    Stack hem en sväng och piffade upp mig lite mer innan jag stack till Ullevi för att möta upp killarna där, vilken tur att dom gav upp och gick innan det slutade. Vi tog oss vidare till Dubliner, killarna drack öl och jag drack alkoläsk samt cider. Jenna ringer mig senare och berättar att hon och Carlos är på väg in till stan från Balltorp. Dom mötte upp oss utanför Dubliner och vi stack vidare till DD. Stannade där tills en stund innan dom stängde vid tre och gick tillbaka till Dubliner. Hade det riktigt trivsamt, haha, tills stället stängde. Donken nästa, dom andra åt men inte jag. Var lite för full för det.
    Egentligen skulle killarna sovit hos mig, dom skulle ju tillbaka till Halmstad och första tåget skulle gå strax innan åtta. Men nu var klockan redan över sex så det var ingen idé att dra med dom hem. Gentlemän som dom va, hrmm, så följde dom oss till vår buss. Jag somnade nog mellan sju och halvåtta.
    Blev sedan väckt vid tolv av att någon idiot ringde på dörren i ett!! Min dotter Nine och hennes William. Haha. Då var det lönlöst att somna om igen sedan.
    Senare på kvällen gick jag och Jenna bara till WD här på Wiesel och drack några cider. Blev väl knappt tre timmar vi var borta, båda var ganska möra redan vid det laget. Sen var det sängen som gällde efter det.

    Så kan vi återgå till söndagen, som bilderna jag lagt in nu är ifrån. Jag, Jenna, Bea och Matti stack till WD och drack lite öl/cider. Dom stängde redan vid 10 och då gick vi hem, samtidigt kom Mattis storebror Juno och hans flickvän Cissi. Dom hade rejält med "doningar" i påsar, det skulle spelas ölspel. Med kortlek och sprit istället för öl.
    Sagt och gjort, vi bänkade oss alla i vardagsrummet och satte igång med spelandet. Med tanke på att jag aldrig spelat detta spel innan, så blev det en hel del drickande för mig. Ljudnivån var hög och det var mycket skrattande. Min älskade syster Jenna var den första att ge upp, fick följa henne upp till sin lägenhet för att få henne i säng. Var inte lätt i alla dom trapporna. Strax efter det så gick Bea och Matti o lade sig också, hrmm, dom sov knappast om man säger så. Det är ju väldigt lyhört här i lägenheten. Men vi andra som var vakna höjde volymen och snart försvann dom "oönskade" ljuden.
    Juno och Cissi stack hemåt när klockan var närmare sju på måndag morgon, jag passade på att städa undan en massa glas och kladd och somnade nog inte förrän tidigast vid åtta. Sen ringde Joanna, älskade lillasystern, och väckte mig redan vid 12!!! Jag var ju fortfarande full!!
    Strax efter det ringde Jenna och då var det bara till att hålla sig uppe. Brorsan ringde också och han, Tessie och söta Alina kom hit för att fika. Brorsan hjälpte mig att ordna bioljudet till dvdn, när dom hade åkt hem så fortsatte jag att fästa sladdarna. Inget jag rekommenderar när man är bakfull som jag då började bli.

    Jag satte fast sladdarna till högtalarna längst listerna och skruvade bort tröskellisterna för att få in sladden under där när det var en dörröppning. Dom små sladdklamrarna, var inte det lättaste att både hålla och spika på samma gång. Inte i mitt tillstånd. Vid ett läge skulle jag även ge mig på med en rejäl häftpistol, skulle byta stift i den och lyckades skjuta mig själv i pekfingret!! Blev ett skrik och en massa svordomar. Fick dra ut den med tång eftersom den satte sig så djupt. Kom inget blod då och det tyckte jag var konstigt så jag fortsatte med spikandet istället. Helt plötsligt så upptäcket jag att det är kladdigt och blodigt över hela min hand, samt golvet där. Då var det bara att skölja av och sen sätta plåster som Bea hjälpte mig med. Sen flyttade jag lite på bokhyllorna för att få in sladden bakom där. Resultatet blev kanon och äntligen har jag bra ljud i vardagsrummet.
    Var helt genomsvett efter detta jobbet så jag njöt av en lång dusch, har ju även varit kvalmigt och kladdigt hela dagen.
    Vid nio ikväll däckade jag, då orkade jag inte hålla uppe ögonen längre. Men självklart så vaknade jag efter bara några timmar av att det var så varmt. Men somnade om en stund till och efter fyra timmars sömn så gick jag upp. Ska strax gå och lägga mig igen, bara jag druckit mig otörstig först. Haha.

    Önskar er alla en fin vecka. Till helgen blir det fest här i vår trädgård som jag och Jenna ska ha. Gissa om det kommer bli kul.
    Kram på er

    Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-03

    Höhöhöhö

    Två olika bilder från helgen som båda fått mig att tänka snuskiga tankar. Haha. Vi snackar ju om mig, har ju sååå snuskig humor. Har knappt börjat nyktra till än så det kommer mer bilder vid ett senare tillfälle. Ciao


    Ni förstår vad jag menar va? Inte så svårt att föreställa sig vad stolarna håller på med. Haha





    Här har vi Magnus och Johan, ni gjorde kvällen hellyckad. Men du Magnus, du driver mig till vanvett !! Haha. Jag kommer sätta dig på plats till sist, bara så du vet.

    Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

    2009-08-01

    Tusen tack.



    Vill tacka denna lilla underbara tjej, Emelie, som gjort om min blogg åt mig. Trots att jag inte känner tjejen så erbjöd hon sig efter att hon hade läst min blogg en gång. Men jag ska erkänna att det nog var för att jag kollade in hennes blogg och tyckte den va fin, nämnde då att jag inte kan göra sådant själv. Då ställer hon upp, snacka om goda gärningar.
    Emelie, du ska veta att jag är sååå nöjd med resultatet, kommer absolut höra av mig igen för framtida hjälp. Tusen tack.

    Här har vi Emelies blogg, kika gärna in dit och kolla in denna unga tjej. http://hhermelin.blogg.se/
    Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()