2011-09-18

Natasha Bedingfield - Soulmate

Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-09-17

Hej alla glada!

Har ni saknat mig under min bortvaro?? Vavava! Jag ber så mycket om ursäkt för att jag är så kass på att uppdatera, men det har varit en hel del sista tiden. Sen rullar ju dagarna på som bara den, såg att jag inte skrivit alls under september. Dåligt av mig!

Nu håller jag på att piggna till efter en enveten förkylning. Ungarna har ju varit sjuka och jag var den sista att bli det. Så himla typiskt. Började med att det kliade konstigt bakom näsan och i halsen. Dagen efter vaknade jag med en rejäl förkylning och senare under dagen fick jag även feber. Hade ont i halsen första dagen men sen gav det med sig och gick över till en riktigt jobbig hosta. Som jag dras med fortfarande. Man var ju trött och seg innan, det är något jag varit mer eller mindre hela sommaren. Ovanligt för mig som brukar bli en duracellkanin under de månaderna. Vet inte vad det beror på, är inte riktigt mig själv och är väldigt känslosam. Vill ju inte bara gnälla jämt här i bloggen så därför har jag hållt mig undan. Men nu får ni ta mig som jag är, gnällig och trist. Haha



I början av september fick jag äntligen bytt ut mina p-stavar mot en ny stav. Det var en pärs att ta ut de gamla, läkaren fick gräva runt rejält i armen. Hade rejält ont hela den helgen. Nu har det läkt bra och jag har bara en liten skorpa kvar på ett ställe av de tre hon skar i. Nu är jag skyddad mot graviditet om jag nu mot förmodan skulle ha sex igen. Haha. Jag tror jag vuxit igen där nere och det växer väl spindelnät. Hrrrmmm. Nä så illa är det inte, men jag har nog glömt av hur man gör. Jag märker att jag har hormonella besvär innan kroppen anpassar sig igen. Ena stunden kvittrar jag som en fågel och är hur glad och lycklig som helst, andra gråter jag och vill smälla till någon av ilska. Stackars mina barn som får stå ut med mig. Haha. Kommer stabilicera sig snart, så har det varit förut när jag bytt stavar.

Idag gästbloggar jag på syrrans blogg, kika in här om ni är nyfikna på vad jag pysslar med just nu.
Ha en härlig höstlig helg. Kram kram


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()