2011-02-28

Snart dejtingdax

Alltså med John Blund, om det nu var så att ni trodde något annat. Har suttit här och gäspat en stund nu och när Ullared är slut så ska jag lägga mig. Gud vad jag är trött på detta gråa vinterväder. Har lite att pyssla med i morgon men tänker se till att ta en promenad när jag kommit hem igen. Måste se till att ta vara på det dagsljus som finns. Även om det blåser genom märg och ben, som förut idag. Nu går vi in i mars i morgon, då borde ändå våren vara här inom en snar framtid. Längtar efter solen som värmer. Jag som inte har varit en soldyrkare förut har blivit annorlunda med det dom sista åren. Älskar att känna solen värma mot kroppen. Kommer inte gnälla över värmen i första taget iaf. Haha

Kom på att jag glömt uppdatera om hur det går med rökningen. Eller ska jag skriva livet som icke rökare kanske. För så här är det, den 18 mars så är det ett halvår sedan jag slutade. Hurra för mig! Tror inte att någon fattar hur stolt jag är över detta. Ännu mer med tanke på att det var så många som absolut inte trodde att jag skulle klara det. Men se bara, jag klarade det. Man klarar det man vill. Jag hade en bok till hjälp och utan den så hade det aldrig varit så lätt. Så är det.

Nu ska jag titta klart på Ullared, man får sig alltid ett gott skratt. Finns ju så många olika djur i vår herres hage. Typ. Haha.

Nattinatti på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-27

Söndag = Slappardag




Humöret är fan så mycket bättre idag, var det än var som tryckte mig igår så gick det över. Känner mig "normal" kan man säga, eller så normal som nu jag kan bli. Haha

Nu när man är barnledig så borde man ju ha någon att dela sin vardag med, alltså en pojkvän. För denna gråa söndag skulle vara underbar att tillbringa i sängen med någon. Okej, jag är utsvulten sexuellt men det var inte just det jag tänkte på nu. Även om man kunde roa sig med härlig sex också. Det jag tänkte på var att äta en mysig frukost ihop, krypa ner under täcket och gosa, ligga och prata, titta på film och spela kort kanske. Haha. Vad vet jag! Man skulle kunna göra allt och inget, bara man kände sig lat och avslappnad.

Fast jag ska väl inte klaga för mycket, jag känner mig väldigt lat och avslappnad idag. Tänker banne mig inte göra många knop. Jag tänker ha en lat-söndag för mig själv. Har ju inte så mycket till val heller för den delen.

Ibland suger det att vara singel... som idag!




Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-26

Steamar hit och dit

Jag skulle helt klart inte gått upp alls idag, nu har jag städat bort den värsta irritationen. Men nu känner jag mig låg istället, går med gråten som en tjock klump i halsen. Det känns ju fan inte bättre.
Fick köpt mig en ångtvätt och har kört den på kaklet i köket och drog även undan spisen för att få med allt.
Åh vad bra den var på mina spisplattor, kransen som sitter runt plattorna blev som nya. Utan att behöva skrubba livet ur mig med svinto som man måste annars.
Fast att få bort fett utan medel gick det inte så bra, gick runt och sprayade med Mr Muscle lite överallt innan jag satte igång. Nu blänker det vita kaklet så fint.
Någon dag ska jag dra igång med ångtvätten på kaklet inne i badrummet. Måste bara vänta tills jag har någon av barnen här så jag kan få hjälp att lyft ut badkaret därifrån. Så det får jag ta tag i nästa gång barnen är här. Klarar inte det själv i det trånga utrymmet och eftersom karet ligger i en ram.

Jaja, ska väl inte skriva ett tråkigt inlägg om städning. Kan ju knappast roa någon. Har ingen motivation att skriva om något annat heller. Ska plocka undan det sista och sen tar jag en promenad till affären. Måste fixa mig något att äta och sedan vill jag ha något gott till ikväll. Har ingen lust att hitta på något så jag tänker kura i soffan och titta på någon film tills det är dax att sova. Melodifestivalen är inte min grej riktigt.

Tack och lov så är denna dagen slut snart. I morgon hoppas jag att jag vaknar med ett betydligt bättre humör.

Så denna muntergöken önskar er en trevlig kväll... ha kul för mig också.

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-26

IRRITERAD

Det kommer inte bli någon bra dag idag, känner mig så lättretlig. Men man kan väl inte vara på topphumör jämt.
Fast blir jag inte på bättre humör så hoppas jag denna dagen går fort.
Jag kan ju inte skylla på PMS heller, det är bara en massa saker som inte blivit som man tänkt sig.
Och självklart så snurrar allt i skallen just nu, det är så likt mig att grubbla på skiten också.
Whatever!! &%¤#*$€%&

Sonen fick stanna kvar hos mig igår, han var rejält hängig så jag ville inte skicka ut honom i den kalla blåsten.
Vi hade myskväll ihop och tittade på två filmer. Mousehunt och Jackass 3D, åh vad vi har skrattat.
Det blev en mysig kväll iaf. I dag kommer han åka till pappa tror jag, så jag blir ensam.
Usch, gillar inte tystnaden som blir.
Kommer ha fullt upp nästa vecka så snart blir det fredag och då kommer älsklingarna igen.

Jag skulle ju gjort en massa ärenden igår men det blev aldrig av. Städat blev det inte heller eftersom sonen var kvar, ville låta honom få lugn och ro.
Så jag får väl sätta igång sen när han har åkt. Städa av mig agressionerna lite. Haha. Det brukar fungera ganska bra.

Klockan är över 12 och jag har fortfarande på mig nattlinnet, nu får jag sätta fart här. Klä på mig först och främst kanske innan jag börjar göra något annat.

Pöss och kräm på er


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-25

Volbeat - Maybelline

Önskar mina läsare en trevlig helg med denna låten. Man blir alltid partysugen när man hör den. Love it!




Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-25

Min finfina son ♥

Stackars pimpom, han kunde inte sova alls i natt eftersom den jobbiga hostan håller honom uppe. Nu sover han lugnt och känns inte så varm längre. Jag tänker låta honom sova så länge som möjligt och sen får vi se om han orkar åka till pappa idag eller inte. Annars får han stanna kvar här och kurera sig. Visst är han snygg, min älsklingspojk. Förstår att tjejerna blir så förtjusta i honom. Hihihi



Nu ska jag äta lite och sen ska jag sätta igång med att städa lite här inför helgen. Har även tvättstugan i eftermiddag så jag får tvättat sängkläderna som jag inte orkade fixa igår. Skönt att lägga sig i rena och frasiga sängkläder sen ikväll. Men!! Just jäklar, jag glömde bort att jag måste iväg och fixa lite saker idag också. Då får det bli så här, äta först och sen iväg och fixa det jag ska och efter det kan jag greja här hemma. Då har vi dagens schema för alla måsten idag.

Ha en fin fredag och trevlig helg på er kära läsare



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-24

Stan med sonen

Trots att sonen är sjuk så drog jag med honom ut på stan en sväng idag. Han är ju inte dödssjuk men väldigt hängig. Vi skulle hämta hans nya telefon, råkade ju tvätta och torktumla hans mobil i höstas. Haha. Drog ut på tiden innan jag fick anmält det till försäkringsbolaget. Han fick en helt ny och nu sitter han och håller på med sina appar på mobilen. Han har 38 grader i feber just nu och orkar hålla på lite grann. Vi var även förbi på UVX och köpte en töjring till hans öra, han ska börja töja sitt hål tydligen. Sen gick vi även förbi Shock och där hittade han en Metallicaklocka för väggen som han ville ha. Den var på rea, halva priset så därför slog jag till. Den ska han få ta med till sitt rum hemma hos pappa, tror inte Bea är så intresserad av att dom ska ha den på sitt rum här.





Efter vi hade varit på stan så stannade vi till på backaplan så jag fick köpt dammsugarpåsar. Det var på tiden eftersom den som satt i dammsugarn var knöfull. Inte så konstigt att den sög så dåligt, nu sitter munstycket som slickat mot golvet. Trodde att hela golvet skulle lyfta ju. Haha.
Jag ville även att vi skulle gått till Coop så jag skulle fått köpa hårfärg, men sonen orkade inte längre pga att han är sjuk. Så vi åkte hem istället. Jag tar dom andra ärendena i morgon.

I morgon kväll ska jag träffa någon, skriver mer om det efteråt kanske. Har inga som helst förväntningar, orkar inte med det. Det får bli som det blir. Alltid kul att träffa nya människor iaf.

Ha nu en  mysig kväll. Själv ska jag passa på att mysa med barnen eftersom dom åker till pappa i morgon igen. Usch vad fort veckan med barnen går. Saknar mina älsklingar när dom inte är här ♥ Men det vet ni som följer min blogg redan om sen gammalt. Jag är en tjatmoster! Haha

Sänder styrkekramar till en person i mina tankar också, S-L. Kram på dig och er andra också




Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-23

Choklad och förlossning




Har nyss duschat och nu sitter jag och tittar på Livet på BB och njuter av chokladpudding samtidigt. Mmmm. Smälter som skit i munnen! Ser ju ut som det också. (Ursäkta min fruktansvärt dåliga humor)
Hrmmm, jo åter till Livet på BB... Jag har ju alltid haft en dröm om att bli barnmorska så därför älskar jag dessa serier som visas. Har även varit med på en kompis förlossning och fått se det på ett annat sätt än när man föder barn själv. Det är mitt drömyrke men jag är för gammal för att läsa mig till det.

Pratade med min doktor i eftermiddags, nu får jag medicin som ska hjälpa. Men det tar några dagar tills dess. Bra när man har en husläkare som man har haft i så många år och som känner en.

Nu ska jag smörja in mig och reda ut mitt hår. Sen blir det någon film innan det är dax att sova.


Postat i Min vardag | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-23

Ännu en sömnlös natt!

Usch vad trött jag blir, och är, på detta. Känner mig som jag går i dvala och har ingen som helst ork till något alls idag. Man kommer fort ur fas utan ordentlig sömn eftersom man inte är van vid vaknätter. Och allt pga magkatarren och gallbesvären. Min läkare ska ringa i eftermiddag och då får vi se om jag kan få någon hjälp. Detta är ju inte första gången jag råkar ut för detta, även om det är flera år sen sist. Jag är ju inte mycket till sällskap för mina barn heller i detta läget. Tur att dom är så stora så dom kan sköta allt själva och även hjälpa mig. Fördelen med tonårsbarn.

Den 4 mars fyller min systerdotter Julia 1 år. Så det blir kalas den helgen. Herregud vad tiden går fort, tycker det känns som det var nyss jag höll henne för första gången och hon var så himla liten. Hon är så söt min lilla systerdotter. Nu väger hon 8,9 kg och är 72 cm lång, hon är inte stor för sin ålder precis. Mosters lilla pruttunge ♥ Lägger upp bild på henne då och nu.





Nu ska jag försöka peta i mig något ätbart här. Och sen ska jag försöka hitta en bekväm ställning att sitta och vila på i soffan. Ha en bra dag


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-22

Ovanligt tyst

Jag är ensam uppe sen någon timme tillbaka, Bea mådde inte bra och lade sig. Jimmy blev kvar hos pappa eftersom han inte var i skolan idag. Han kom hem från skolan med feber igår och klarade trumlektionen med hjälp av alvedon. Usch, ska detta aldrig ta slut? Jo just det, Nine har åkt på urinvägsinfektion, igen. Inget ovanligt för henne och denna gången ville inte läkaren skriva ut penicillin utan sa åt henne att dricka massor av tranbärsdryck. Stackarn som åker på detta gång på gång. Hoppas det kommer försvinna nu då också bara. Själv har jag bara blivit behandlad för det en gång, dom trodde jag hade det eftersom jag hade bakterier i urinen. Men efter det upptäckte dom att jag har det nästan jämt ändå och så länge man inte har symptom och ont så gör det inget. Nämen, det var ju inte meningen att detta inlägget skulle handla om sjukdomar. Men så är läget nu och jag har inte så mycket att tillägga. Tänker snart lägga mig jag med eftersom jag har gått med jobbig huvudvärk pga för lite sömn i så många dagar nu. Hoppas jag får sova gott under natten och vaknar utvilad i morgon.




Hrmm, kunde inte låta bli att synda med lite godis, rollo-kola, även om det inte är helg. Men jag åt bara några stycken... ett par... eller sex kanske det var. Haha. Jaja, något måste jag ju få synda med i brist på annat.

Godnatt på er



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-22

♥ Dessa små under ♥

Även om jag inte har tänkt mig några fler barn så kan jag inte låta bli att le varje gång jag ser denna reklamen för Liberos blöjor. När man ser dessa små ljuvliga nyfödda barn så kommer minnena från hur dom luktar och känns att hålla i. Den första gången man håller sitt barn i sina armar, hur man inte kan låta bli att ta blicken från sitt underverk. Så även om jag inte ska ha några fler så blir jag lika babysjuk varje gång jag ser en nyfödd bebis. Kommer nog aldrig försvinna oavsett hur gammal man blir.





Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-22

En Nykläckt mamma



Kikar runt lite på nätet och läser bloggar som jag följer. Har en favorit som jag kikar in på flera gånger om dagen. Älskar hennes blogg! Hon och hennes man fick sitt första barn för en vecka sen. Jag började läsa bloggen precis i slutet av hennes graviditet. Har aldrig sett en sådan kärlek som det finns mellan henne och hennes man. Dom är helt underbara tillsammans och kompleterar varandra. Sen att fru Hagström väljer att skriva öppet om det mesta är ännu bättre. Hon förskönar ingenting och det är många gånger jag skrattar så tårarna rinner när jag läser. Jag känner även med henne när hon skriver om något jobbigt. Hon lyckas förmedla alla slags känslor på ett sådant unikt sätt. Och precis som jag själv känner så skriver hon av sig när något känns jobbigt. Det lättar ju en del när man gör på det sättet. Jag måste säga att man kan inte låta bli att tycka om denna söta rara lilla familj. Hon är bland det vackraste kvinnor jag sett och hennes man ser också så snäll och söt ut, som en nallebjörn. Sedan är deras nyfödde son helt underbart söt. Man smälter när man ser bilderna på honom. Pojkens föräldrar har verkligen en sund och vettig livssyn, så mogna. Dom kommer bli toppenföräldrar!

Sara L, du anar inte hur mycket det du skriver om som glädjer mig. Jag hade glömt så mycket om småbarnstiden eftersom det är så många år sen jag fick mitt sista barn. Herregud, han fyller 14 år i maj. Men du får mig att minnas sådant jag glömt när jag läser det du skriver. Sådant man inte ens haft en tanke på, man glömmer så fort. På den tiden skrev jag ju ingen dagbok heller som i dagens läge. Du har ett fint minne att kunna gå tillbaka och läsa i. Hoppas du fortsätter dela med dig av ditt liv och din familj. Du är en imponerande kvinna och framför allt person. Önskar jag hade en sådan person som dig i min bekantskapskrets.

Kram

Postat i Min åsikt om... | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-22

Ut i friska luften

Trots att jag har ont och helst av allt vill kura ihop mig i ett hörn, så tänker jag ge mig ut en stund. Har lite ärenden som jag inte kan skjuta upp mer nu. Ska även passa på att ta apoteket på vägen hem. Lite frisk luft kan ju inte skada.

Sonen har varit hos pappa i natt eftersom han hade trumlektion igår kväll. Hörde att han blivit sjuk, igen, stackarn. Det är samma som han hade förra gången han var här och var sjuk. Verkar som det går runt runt hela tiden. Är så jävla trött på alla fucking infektioner!! Nu vill jag att vintern ska ta slut!!

Nu ska jag packa in mig i vinterkläderna. Ha en fin tisdag


Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-21

Aoutch!

Det är inte roligt att vara jag just nu, har haft så ont i mellangärdet i två dagar nu. Känner mest för att krypa ihop till en boll och bara ligga och åma mig. Har haft detta förut men inte så ihållande som nu. Tror magsjukan gjorde att det blev mer intensivt. Har ju varit på en massa undersökningar för detta för några år sen och läkaren hittade inget allvarligt fel. Dom tror det är gallan som spökar ibland. Så är det säkert. Hoppas det går över snart, för jag blir tokig när jag inte ens får sova för smärtan. Inte ens värktabletter hjälper något speciellt. I morgon ska jag köpa mig lite proviva. Det förvärrar inte magen iaf utan kan faktiskt hjälpa många gånger. Vet att det har varit en jobbig vinter som också spelar in och förvärrar min magkatarr. Så det är två saker på samma gång. Not nice!

Nu ska jag strax krypa ner under mitt täcke och hoppas jag kan få någon sömn i natt. Orkar inte ens läsa, var ett tag sen jag läste innan jag somnade. Åh vad det hade varit skönt med någon att krypa intill och få närhet och värme hos i sängen. Men men... så är inte fallet.

Hyvää yötä ja kauniita unia


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-20

Att man kan vara så trögfattad!!

Vilket ord i meningen, lämna mig ifred, fattar du inte?? Jag vill inte ha med dig att göra alls, du betyder inget för mig och att du ens råkade komma in en kort sväng i mitt liv önskar jag ogjort. Det VAR det största misstaget jag har gjort. Något jag lärde mig var hur en mytoman beter sig iaf. Och en mer känslokall människa får man leta efter.

Jag vill inte att du hör av dig mer, du hade chansen förra sommaren och tog den inte. Det suger att vara i dina skor ditt äckel.




Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-20

Vilka stjärnor! Haha



Tittar på Big Brother och jag tänker inte ens yttra mig om vad jag tycker. En sak kan jag säga iaf, Peter från Göteborg var allt jättecharmig. Verkligen en kille jag skulle kunna flirta med. Sen tycker jag att killen från norrland vad väldigt söt, har nog en svaghet för norrlänningar. Iaf när dom är karlakarlar och manliga. Haha.

Usch vilken helg det har varit! Tur att det är måndag i morgon.

Ciao amigos

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-19

Helvetes skit!

Verkar som vi drog med oss någon baskilusk hem från Ikea. Jag har sådan magknip till och från och mår så jävla illa. Bea mår nte bättre hon så nu verkar det inte bättre än att vi får avboka vår utekväll. Så jävla typiskt när man hade sett fram emot det. Blev inte ens något besök hos mormor eftersom jag var rädd för att kunna smitta ner henne. Hon är ju 80 år och klarar nog inte av någon jobbig magsjuka.

Jag hoppas magen lugnar ner sig snart, är inte kul när det känns som en klump i halsen av illamående hela tiden. Matlusten är lika med noll. Jaja, det är bara att gilla läget. Nu ska jag krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv.

Ni andra får ha en trevlig helg...



Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-18

Pink - Fucking Perfect





Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-17

Vi tjejer och shopping

Har varit hemma en liten stund och packat upp det jag har handlat. Bea valde att komma hit en dag tidigare till mig så vi har varit på... hör och häpna... Ikea. Det var ju så länge sen sist. Haha. Jag köpte nya örngott då och trodde det var 2-pack, men det visade sig bara vara ett i varje paket. Jättekul med olika färger på alla kuddarna. Så nu fick vi köpt nya och även två kuddar till. Har kommit på att sängarna dom har till visning där ser så inbjudande ut pga att dom har så många kuddar i sängen. Så nu ska vi köra på samma stuk här hemma. Jag har en skön och dyr säng, inte från Ikea, men den ser ju tråkig ut när den är bäddad med bara ett par kuddar. Och självklart hittade vi annat smått och gott som vi inte kunde låta bli att köpa. Nu blir det ingen Ikea på länge för min del. Kommer inte få plats med allt här hemma annars ju. Och någon annanstans vill jag inte flytta heller.

Nu tänker jag hoppa in i duschen strax och sen blir det mys i soffan tills det är dax att sova. I morgon ska vi en sväng förbi mormor och fika och sen är det systemet och mataffären som gäller. På lördag så blir det party. Jag, Bea, Jenna, hennes pojkvän Kim, Ronja och Joel. Sen var det någon kompis till Ronja som också skulle med. Var länge sen jag festade med min dotter sist. Ska bli så roligt. Hoppas vi tar många bilder under kvällen som minne.

Ha nu en trevlig kväll. Kramis

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-16

Humöret på topp... knappast!

Har en jobbig mens denna gången som gör att jag är på dåligt humör. Och så snöar det för fullt. Japp japp, det kunde ju inte bli bättre. Vädret gör ju inte mitt redan dåliga humör bättre precis. Snö!! Det räcker nu, vill att våren ska komma. Längtar efter värme och sol.

Måste boka tid hos gyn så jag får bytt ut mina p-stavar, har två i armen som håller i fem år och det är dax att byta ut före maj. Fast med tanke på hur lite sex jag har haft sista året så är det ju löjligt, kunde lika gärna köra med kondom om det skulle bli aktuellt. Jag satte ju in stavarna för att slippa vara orolig för att bli gravid när man hade ett förhållande. Och det ska gudarna veta att det var länge sen jag hade ett förhållande och riskerade att bli gravid. Haha. Usch vad tiden går fort!

Nu ska jag städa bort mina agressioner, brukar fungera jättebra när man har på hög musik på också. Så får det bli!

Hasta luego


Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-15

Jomenvisst, romantik var det!

Är helt slut efter denna dagen. Telefonen har surrat i ett, av både samtal och sms. Har varit ett jävla ringande på dörrklockan för alla blommogram, chokladogram osv. You name it! Sen blev det en romantisk middag på det. Tack alla söta män som visar mig sådan uppskattning....

Öööh, nääää... så var det inte riktigt. Har allt fått ett par sms och samtal, från min familj. Haha. Och några presenter har jag inte sett röken till. Dah! Det är ju inte min födelsedag eller julafton. Middag blev det ju, romantisk kan jag väl inte kalla den heller eftersom jag åt den ensam. Och det var något så enkelt som pasta och köttbullar. Haha. Så någon romantik har jag väl inte upplevt idag. Hade inte väntat mig det heller. Men ändå kunde väl den där jävla drömprinsen dykt upp och kört hela kittet eller!! Men nänä, ingen risk. Han saknar nog GPS tror jag ;-)

Whatever... romantik är överskattat. Fråga min dotter Bea, hon försöker sabba för alla som upplevt något romantiskt idag. Hon saknar ju sin älskling som gör lumpen i Finland. INGEN har det värre än henne. Så mig är det INTE synd om!

Nu blir det sängen, kan ju drömma om att jag har en het hunk mellan mina.... lakan. SNUSKHUMRAR!! Haha

Godnatt


Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-14

Alla hjärtans dag, NEJ TACK!



Då var det dax igen, oavsett man är singel eller inte, alla hjärtans dag. Valentinesday. Whatever. Jag är inget fan av denna dagen, inte ens när jag haft pojkvän. Tycker det är fel att göra så stor grej av något som ska finnas i vardagen, varje dag. Men, man är ju inte blind tyvärr, vart du än vänder dig så målas det upp något enormt. Det är hjärtan och anspelning till romantik överallt när du går utanför din dörr. Visst, jag har varit singel i flera år nu. För att jag blivit ännu mer kräsen i mitt val till partner. Jag nöjer mig inte om det inte känns 100% rätt. Det jag tycker är hemskt är de människor som faktiskt är ensamma och lider av denna dagen, av allt ståhej som finns i affärer och media. Som inte har en familj eller någon nära vän någon annan dag på året heller. Den ensamheten blir väldigt påtaglig en sådan här kommersiell dag.

Hörde att en skola sålde små påsar med gelehjärtan som man kunde köpa anonymt och sedan tillägna en person i skolan. Hur kul var det för de som blev helt utan, för självklart var det de mest populära och paren som gav varandra detta. Usch säger jag bara, hade varit bättre att skolan gav en påse till varje elev istället om man nu ändå skulle göra en sådan grej.

Jag lider med dem som är utsatta. I det fallet kan jag inte tycka synd om mig själv som är singel en sådan här dag. Jag har iaf min familj som ger mig en massa kärlek och några riktigt nära vänner. Det går ingen nöd på mig, det är inte just idag jag saknar en partner. Det är något jag gör till och från under årets alla dagar. Men min tid kommer, när jag hittar rätt. Och då jäklar ska det skämmas bort med romantiska gester var och varannan dag. Den fjortonde februari ska inte bli någon unik dag.

Gör som finnarna istället, där kallar man denna dagen för vänskapsdagen. Så finne som jag är så säger jag bara, ha en trevlig dag med dina nära och kära ♥

Peace Out



Postat i Min åsikt om... | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-13

Förbannelsen!

Jo men självklart, den molande värken jag kände när jag vaknade idag ökar mer och mer. Helvete! Mensen är på G, eller ingång kanske man säger. Det förklarar mitt inre kaos dom senaste dagarna. Irritationen jag går runt och känner. Som tur är så blir ingen annan drabbad av mitt humör just nu. Jag kan bara gå runt och muttra och skälla på mig själv. Och hur kul är det på en skala då!

Har hört att man får mindre mensvärk om man har regelbunden sex. Så vem ställer upp på att göra slut på min flera månader långa sexbrist??

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-13

Vad ska du göra idag?

Själv tänker jag göra minsta möjliga. Tänker bara slappa och göra absolut ingenting. Eller rättare sagt bara göra det jag känner för. Just nu känner jag för att krypa ner i sängen igen och kika på någon film. Så det får bli så, har ju ingen annan att ta hänsyn till.

Har någon lust att fixa någon god middag till mig om ett par timmar??

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-13

Storkäftad älva om utseende

Nu har jag fått min dagliga dos av skratt när jag nyss läste Angelicas blogg. Denna lilla älva har gömda horn under allt sitt hår. Herregud vad den lilla människan kan öppna käften. Jag gillar hur hon skriver och framför allt att hon inte förskönar något. Hon säger vad hon tycker, inte alla människor gillar det. Tänker på vad hon skrev i sitt inlägg om en kille hon träffade och att det inte funkade pga hans utseende. Jag har själv träffat några "stjärnor" när det gäller liknande saker.

En kille jag träffade för snart sex år sen såg väldigt bra ut, iaf kroppsmässigt så var han mer än jävligt snygg. Fanns bara ett problem som jag inte klarade av. Hans röst! Fyttifan vad han lät, jag ryser än i dag av bara tanken. Tänk er att någon har bedövat tungan helt och samtidigt har en sliskig röst. Han svamlade mest och man nästan väntade sig att han skulle dreggla när han pratade. Det kröp i hela kroppen på mig och jag skyllde på att det inte kändes rätt. Kunde ju inte med att säga som det var. Hade jag varit döv så hade det inte varit några som helst problem. Jag trodde jag skulle vänja mig vid hans röst men ack vad jag bedrog mig.

Jag har märkt att det är rösten som spelar väldigt stor roll för min del. Men även där kan det bli fel, pratade med min mamma om det för ett tag sen. Hon berättade att hon fick kontakt med någon via nätet för länge sen. Hur förälskad hon blev i hans röst och allt kändes så bra och dom kunde prata i timmar. Tills dom träffades...
Min mamma blev så besviken och det kändes inte alls bra. Han såg bra ut så det var inte det, personkemin fungerade inte när dom träffades live. Och det har jag råkat ut för med faktiskt. Några gånger under dom här åren jag bott i Göteborg. Det är många faktorer som vill till om det ska klicka.

Visst kan man ha önskemål, det har jag ju själv också. Se ett av mina tidigare inlägg om detta. Fast ögon och röst är något som får mig att smälta, om det är i kombination framför allt.

Nu får det räcka för i dag, klockan är över tolv nu och jag är trött. Har suttit hos grannen i några timmar och druckit kaffe samt pratat en massa.

Sov så gott



Postat i Min åsikt om... | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-12

Dålig fantasi och tom plånbok


Då var det detta med middagsmat, vad i hela helsingland ska jag hitta på? Min frys är full, men det är inget som är snabbtinat. Har väl lite korv och även köttbullar som går att tina fort. Men vad ska jag ha till det då? Min kyl är så tom... inte så det ekar men ändå. Potatis har jag inte, kanske ska göra något med pasta då. Har nog något jag kan blanda ihop som inte smakar allt för illa. Haha. Skulle gärna ha en god köttbit, potatisgratäng och en härlig sallad till det. Sedan ska man ju ha en trevlig kille att äta ihop med också, det hade inte skadat. Lite romantiskt och mysigt. Ingen risk! Får laga själv, till mig själv och äta ensam... buhu! Visst är det synd om mig!

Kom på att det är alla hjärtans dag på måndag. Var man än går så gör dom reklam för skiten. Inte för att jag någonsin har firat den dagen något överdrivet. Men det blir mer påtagligt när man är singel. Jag vill vara romantisk och visa min kärlek var och varannan dag och inte bara en gång om året i ett förhållande. Jojo, den killen som lyckas fånga mitt hjärta kan skatta sig lycklig. Har jag hört ;-) Hahaha

Nu ska jag gå på jakt i frys, kyl och skåp här för att se om jag kan få ihop något kulinariskt.

Bon apetit



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-12

Gäääääsp!!

Har haft en mysig kväll i min ensamhet, fixat lite med bloggen och sen tittat på en film. Blev popcorn och sprite till det. Gott gotti gott gott. Självklart fastnade jag framför datorn efteråt igen och nu är klockan 02 och jag börjar bli trött. Ska borsta tänderna och sedan krypa ner i min säng.


Tog en bild förut på en del av mitt sovrum. Jag kasserade ju mina sänglampor som jag hade på sängborden. Var inget bra ljus när man skulle läsa eftersom jag inte fick belysningen ovanför mig ner på boken. Hittade några som jag tyckte om på Ikea som sitter skruvade i väggen i stället. Ååh vad jag tycker om dom. Sen slängde jag klockradion åt helskotta också, använder ju bara mobilen som larm ändå. Och sen har jag tur att jag har display på den sladdlösa telefonen som lyser upp tiden när den står på laddning. Tog bara lite tid att vänja sig vid allt det nya. Tycker det blev mysigt i mitt sovrum och det gör att jag härdar ut i några månader till innan jag ska renovera väggar, tak och golv där inne. Det ser nämligen ut som fan, fast det syns ju mer i dagsljus.

Nej nu är det dax för sängen. Såg att det blir en rejält kall natt nu, är 12 minusgrader ute nu. Hua mig. Kommer inte ha fönstret på vädringsläge i natt. Även om jag har duntäcke som värmer mig så lär ju inte mina blommor klara den kylan på fönsterbänken. Hoppas det blir sol i morgon eftersom det är kallt och klart nu.

Sov så gott och ha en fin lördag

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-11

Räddande ängel

Dett finns en tjej i min omgiving som jag har speciella band till. Vi två blev nämligen misshandlade av hennes ex pojkvän. Därför rättegången var btw. Vi två fick uppleva varandra i en väldigt speciell situation och kunde stötta varandra. För vi båda var chockade.
Det är sjutton år mellan oss men vi pratar som kompisar när vi träffas. Hon har en underbar pojke på 1.5 år. Ensamstående mamma är hon också denna starka lilla älva. För hon ser ut som en liten älva i mina ögon. Fasen, ängel skulle det ju vara enligt rubriken ju. Jaja. Älvor har odkså vingar ;-)

Hon har inte haft ett lätt liv men ändå reser hon sig varje gång hon åker på en smäll av livet. Jävlar vad stark hon är. Önskar jag hade den styrkan många gånger. Dagens ungdom säger jag bara. Haha. Nu när jag väl då valde att börja trixa och pilla med designen på min blogg. Valde att börja smått för jag har ju ingen aning om hur jag ska göra annars. Får gå en kurs i webdesign tror jag. Självklart sabbade jag saker som jag inte skulle. Vad gör man då? Jo man skriver till Angelica och skriker hjälp. Och snäll som hon är så ställde hon upp och fixade det. Bannade mig som ett barn i det tidagare inlägget, såg jag. Haha. Gullplutten. Jag lovar och svär att spara en backup innan jag sätter igång igen.

Det första jag ska göra nu är att sätta en länk till hennes blogg permanent på min meny. För jag har följt hennes tidigare bloggar och nuvarande blogg. Herregud vad jag får skratta många gånger. Framför allt när hon skriver om sina bravader hon hamnar i och sen även när hon sexbloggade. Hon är speciell och jag tycker andra ska läsa hennes blogg också.

Angelica, den räddande ängelns blogg


Tusen tack för hjälpen gumman. Jag är glad över att jag inte behöver börja om helt från början igen. Skulle inte ens komma ihåg hur man gör heller för den delen. Haha. Du besparade mig flera gråa hår vill jag lova.

Trevlig helg



Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-11

Gästbloggar...

Så där underbara Sabina, nu har jag löst problemet iaf =)
MEN ajabaja dig , INTE pilla så med html-koderna.. Kom ihåg att göra en backup nu innan du leker..
Massa kärlek från Angie
Postat i Gästbloggare | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-11

Bra början på helgen

Självklart försov jag mig en halvtimma i morse. Hade ställt mobilen på 06:10 och jag vaknar av ett surrande från grannens (ovanpå mig) telefon vibrerar 06:40. Flyger upp ur sängen och tittar på min mobil, larmet var inte på. Jag har inget minne av att den skulle ha ringt heller. Borde jag komma ihåg eftersom det alltid tar tid innan jag lyckas stänga av på rätt knapp. Touchmobil och jag går inte alltid ihop förstår ni. Haha. Jag får upp sonen med en väldig fart. Räcker att jag sa vad klockan var så flög han upp ur sängen. Han fick ta ett senare tåg så han blir bara en kvart försenad till skolan. Brutalt uppvaknande var det i dag med andra ord. Usch

Nu blir jag barnledig en vecka igen. Denna veckan har ju varit lugn eftersom bara sonen har varit här. Och så blev han ju sjuk natten till söndag och i går var första dagen han var helt feberfri. Så jag har fått umgås med min son hela tiden. Har passat upp sjuklingen för att han bara ska få vila. Mammas gulleplutt ♥

Nu blir det frukost, känner mig hungrig som en varg. Ha en fin fredag och en trevlig helg. Kram kram
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-10

Näääh, nu får det vara nog!



Kan man få lov att gå i ide och vakna i april någon gång först!? Kändes som hjärtat föll ner till fötterna när jag fick syn på snön i morse. Eländesväderhelvete!! Jag vill inte ha mer snö nu, jag vill inte ha kyla som tvingar på mig halsduk, vantar och mössa när man ska ut. Det positiva är väl att det inte är så kallt som det varit när det var ner mot 20 minusgrader en lång perid. Men detta ruggiga med temperatur runt nollstrecket gör att det känns så rått. Hade fan varmare inne när det var kallare ute, nu känns det rått även här inne! Kan bero på att det blåser såpass mycket.





Nu är det en blandning mella snö och regn när jag tittar ut. Jag hör hur det smattrar mot fönsterblecket men när jag tittar ut ser jag även snöflingor. Urk! Jag vill bara dra täcket över huvudet och stanna i den värmen tills det blir varmare ute. Man har ingen lust att göra något alls ju. Snälla sol... jag saknar dig. Längtar efter när jag kan ligga och sola på altanen igen. Bara njuta av värmen. Nu får det banne mig se till att bli en fin sommar, som kompensation för två jobbiga och långa vintrar. Så det så!

Funderar på om jag ska sätta igång att göra en ny bloggdesign i helgen. Denna gången tänker jag hitta på något själv, får se om jag lyckas klura ut hur det fungerar i det stora hela. Tur att jag är teknisk av mig och kan hitta hjälpmanualer via internet. Gäller bara att få tummen ur röven också. Skam den som ger sig.

Ciao så länge

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-07

Myspys

Har sovit en hel del på eftermiddagen och känner mig lite bättre nu. Sonen och jag har myst i soffan och tittat på Bruce den allsmäktige. Var ett bra tag sen jag såg den och det blev en hel del skratt, nackdelen är ju att man får hostattacker som heter duga bara. Nu ska vi strax dricka lite te och jag ska försöka få sonen att äta en macka iaf. Bäst att passa på medans alvedonen håller nere hans feber, förut hade han över 39 grader. Stackarn. Han klagar på att han har väldigt ont i halsen så om han fortfarande har lika hög feber i morgon också så får det bli doktorn på onsdag. Måste kolla upp så han inte åkt på halsfluss.

Pratade med Nine på telefon förut och hon har också blivit sjuk. Stor mening att Bea stannade kvar hos deras pappa när även Nine blivit sjuk. Nu lär även Bea bli smittad förr eller senare. Tur dom har lov nästa vecka så dom har tid att kurera sig. Fasen vad alla är sjuka, såg på fb att var och varnnan är dålig just nu.

Roligare inlägg än så här blir det inte, har inte så mycket att tillägga. Händer ju liksom inte så mycket som ni säkert förstår. Men men, det är ju min vardag det handlar om så. God natt på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-07

Dagens workout

Huh, att dammsuga när man inte är frisk var verkligen ett träningspass. Röd soffa med billiga vita plädar var ingen bra kombination. Plädarna fäller av sig!! Tack och lov att man kan dammsuga bort luddet. Känner mig som en disktrasa nu och ska strax hoppa in i duschen. Så kanske man känner sig lite fräschare. Har ju gått i nattkläder mest hela helgen. Usch!

Sonen ser ut som ett vrak och har förflyttat sig från sängen till schäslongen. Nu kikar han upp på mig under täcket med sina feberblanka ögon. Ååh vad jag tycker synd om min gosse. Hoppas han piggnar till fort nu.

Nu blir det duschen. Ciao

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-07

Rihanna - Only Girl In The World







Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-07

Sjukstugan

Just nu sitter jag med hörlurarna på och lyssnar på Rihannas låt Only girl, åh vad jag älskar den. Klockan är 0:02 och nu har det blivit måndag. Ska snart börja fixa mig för sängen men först vill jag checka lite bloggar jag följer. Jag och sonen har tittat på film ihop. Han har legat här i soffan hela dagen, han vaknade med feber i morse. Anade att det var något eftersom han vaknade så tidigt. Tycker så synd om min pojk, men jag får absolut inte kalla honom för lille pojk så han hör. Haha. Han fyller ju trots allt 14 i maj och han vill inte höra något pjosk från mig. Är lite småroligt att lyssna på honom för han låter hes hela tiden, men det är ju pga målbrottet. Usch, han är min yngsta och det är vansinnigt hur fort tiden går. Ännu mer vansinnigt att min äldsta dotter ska fylla 20 i år!!! Jag får inse att jag faktiskt börjar bli till åren... två år till så blir man 40! Urk

Åååh vad partysugen jag blir av låten! Ska lyssna på den EN gång till och sen får det räcka. Hoppas jag mår bättre i morgon och slipper ta alvedon för att orka gå ur sängen. Sov sött



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-06

Buona Notte

Nu är klockan två på natten, det är verkligen dax att lägga sig. Nu verkar det som sonen håller på att bli sjuk också, han har inte mått speciellt bra under dagen. Han hostar titt som tätt i sängen, tur att vi sover i varsitt rum för annars så skulle vi störa varandra. Sen har jag sovit med öppet fönster varje natt nu när det varit över nollstrecket hela tiden. Sover bättre under mitt sköna duntäcke och det är bara håret som sticker fram under täcket när jag gosar in mig. Älskar verkligen min sköna säng och alla som fått chansen att ligga jämte mig har sagt att den är ljuvlig att ligga i. Mmmm, man ska lägga ner pengar på en bra säng som håller i många många år. För man tillbringar ju en ganska stor del av sitt liv där i. Och så ska man ha bra täcke och kuddar efter årstid. Se där, vad fan är det för fel på mig nu när jag börjar spinna på om sängar helt plötsligt! Jag har det nog bra enformigt verkar det som. Haha

Har haft en tokrolig kväll med en massa skrattattacker. Eller jag och syrran har väl hållt igång som värst, sååå ovanligt. Hennes pojkvän Kim och min son Jimmy har allt fått skaka på huvudet åt oss tokstollar. Men eftersom vi två drack alkoholhaltig cider, två liter var, så blev vi ju ännu mer fnittriga. Båda killarna klagade över att det var tjejer som skrivit alla frågor. Haha. Båda spelen gick ut på att man fick välja vad man tyckte eller helst hade gjort. Såå roligt. Framför allt spelet Veckans värsta, vilka jävla frågor. Vilket väljer du: Peta ur snorkråkor ur någon okänds näsa ELLER låta någon okänd peta ur snorkråkor ur din näsa? Haha. Pest eller kolera ju. Och så ska man gissa vad dom andra hade valt! Lättare sagt än gjort. Kim vann, jag och Jenna fick lika många poäng och kom två, sist kom Jimmy. Blev ganska många timmars spelande. Innan dom kom ner för vår spelkväll så satt jag och sonen och spelade kort. Något vi också gör ofta periodvis. Nu spelade vi femhundra och skitgubbe.

Nää nu kan jag inte hålla ögonen öppna knappt längre, är svintrött. Nu ska jag krypa ner i min stooooora breda säng. Usch, nu är den inte speciellt varm... kommer ligga i fosterställning tills man får upp värmen.

Sov så gott och ha en bra söndag. Nattkramar

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-05

NU jävlar!

Jag var med sonen och handlade förut, mataffären Willys så det var inte mer spännande. Var ju tvungen att fylla på lite för min barnvecka. Nu köpte jag dricka och chips till i kväll, för det blev ingen myskväll igår när jag mådde så dåligt. När vi packat ihop varorna i kassarna så får jag syn på semlorna. Det står en försäljare utanför kassorna där. Och jag kände mig såååå lockad att köpa en. Men nej fasen, jag höll mig. För nu tänker jag börja tänka mer på vad jag äter. Jag är stor sen innan och nu när jag slutade röka för snart fem månader sen så har jag gått upp lite mer än fem kg. Huh! Inte bra. Nu tänker jag börja med dom långa promenaderna igen och äta mer regelbundet. På helgen kan man få unna sig lite extra. Inom vissa gränser. För jag har bestämt mig för att inte köpa något nytt att sätta på mig förrän jag lyckats gå ner 15 kg. Behöver gå ner en del till, men jag tänker börja så iaf. Jag tänker absolut inte bli något benrangel, handlar om att jag vill ha en mer sund vikt. För att min kropp ska orka i längden. Gäller att ha någon frukt hemma när jag känner mig sugen bara. Och att jag ser till att äta mer regelbundet framför allt.¨

Om en stund så ska jag, sonen, syrran Jenna och hennes kille Kim spela ett nytt spel. Blir lite cider till det också. Syrran oroade sig för att jag skulle känna mig utanför eftersom jag inte har någon partner. Alltså kille. Men det skiter väl jag i, även om jag inte skulle tackat nej om jag hade träffat någon. Jag har kul ihop med dom och Kim är verkligen en toppenkille. Man riktigt ser hur kära dom är i varandra, dom kan inte låta bli att vara fysiska i varandras närhet. Hmmm. Inte konstigt att man själv saknar närhet i det fallet. Men jag unnar min syrra detta. Min tid kommer också tids nog. Tills dess tänker jag fortsätta njuta av mitt liv som singel. Kan bara inte låta bli att tänka på något som en kille sa till mig ganska nyss. "Sabina, den killen som får dig kan skatta sig lycklig." Sen fick jag sådana komplimanger för mina ögon också. Jag har nog aldrig blivit så generad. Det var svårt att ta emot eftersom jag inte känner mig speciell. Men det kanske är ett plus att en kille ser detta, då kanske någon annan också skulle få upp ögonen för en någon gång. Fast det gäller ju att det ska bli ett ömsesidigt intresse också. Klickar det inte för båda så är det ju kört. Jaja, nu stack mina funderingar i väg åt alla håll igen. Sorry

Nu åker myskläderna på och sen ska här umgås. Roligt med spelkväll. Trevlig helg på er. Kram

 



Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-03

Pannkaka och pannknack




Vilken tur jag har som har så stora barn, förra veckan så gjorde Bea pannkakor som det blev över och jag kunde frysa in. Nu när jag blivit sjuk och inte orkar göra något alls så kan jag ändå fixa lite att äta snabbt. Just nu tinar jag några i micron så jag kan äta med jordgubbssylt. Mums! Även om det kanske inte kommer smaka något speciellt eftersom jag är så förkyld. Allt smakar ju liksom samma då... typ kartong. Men det är ändå lite näring för magen kurrar av tomhet just nu.

Åh vad jag önskar jag hade en pojkvän just i dag, som kunde ta hand om mig och skämma bort mig lite. I mina feberdrömmar hade jag sex i natt. Haha. Det var GREAT! Natten till i går så drömde jag om att jag var på speed date med alla killar jag någonsin träffat. Herregud, flera jag inte ens minns namnet på och ännu mindre kom ihåg att jag träffat. Vissa var ju mer eller mindre trevliga att träffa. Tur att det bara var en dröm! Pweuh

Urk vad jag mår. Är bomtät i näsan, har feber, ont i halsen och även en envis hosta på natten. Huvudet känns större och ömt. Jag tänker bara kura i soffan resten av dagen. Hoppas detta går över fort.

Ha en fin torsdag. Pöss o kräm

Postat i Sick and tired | Comment (4) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-02

Tack och adjö!

Nu är det verkligen över, känner mig så lättad. En stor sten föll och jag kan sluta grubbla även om jag aldrig kommer glömma det. Jag pratar om domen från rättegången. Han fick en dom och det innebär antingen fängelse eller samhällstjänst. Han blev dömd för misshandel och olaga hot. Det räcker för mig! Jag blev trodd trots den åtalades jävla advokat som försökte svartmåla mig. Upptäckte att det är väldigt svårt att bevisa något som det inte fanns vittnen till. Så ett gott tips, blir du misshandlad så se till att ha en jävla massa vittnen! Är tydligen inte tillräckligt med att du uppsöker sjukhus och det finns en massa journalanteckningar och uppföljning.

Man lär så länge man lever, helt klart, jag har lärt mig att jag ska gå på magkänslan och inte lyssna till vad någon annan säger. Jag ska aldrig mer gå emot vad jag känner... vissa läxor är lite för kostsamma för sin egen sinnesfrid. Fy fan säger jag bara. Men jag får väl ta lärdom av dtta helt enkelt. Glömma.... bara jag slutar irritera mig först.

Nu sitter jag och myser i mitt härliga vardagsrum, regnet smattrar mot rutorna och jag har tänt lite ljus. Jag njuter av tystnaden, detta är fördelen med att vara singel. Jag har soffan helt för mig själv, kan kura under mitt goa täcke och göra vad jag vill. Häääärligt. Men sen när det är dax för sängen så hade en het hunk varit mer än välkommen. Behöver en rejäl avrivning som varar i många timmar. Haha

Nu ska jag mysa till det med lite god choklad. Det är nästan lika bra som sex och med tanke på sexbristen sista sju månaderna så kan jag behöva något substitut. Man tager vad man haver.... eller gällde det något annat??

Kram på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-02-01

Järnspikar!!




Verkar som jag håller på att bli sjuk. Fuck fuck FUCK! Jag sitter här i fåtöljen och både fryser och snörvlar hela tiden. Vill bara gå och lägga mig eftersom jag mår urk men eftersom jag har en gäst här så kan man inte vara så ouppfostrad. Jag får bita ihop någon timme till och när han har åkt i morgon förmiddag så kan jag däcka om det behövs. Jag har inte tid att bli sjuk, har ju mycket planerat resten av veckan. Men men, det lär ju visa sig hur det blir med allt det. Undrar vem som smittat mig, jag har ju inte varit närgången med någon precis. Fast det är väl en massa baciller i omlopp överallt, var och varannan är ju sjuk just nu verkar det som.

Längtar något enormt efter mina underbara barn, önskar dom var här hos mig. Fast snart är någon av dom det iaf. Dagarna lär gå fort tills fredag. Och i morgon så hoppas jag att jag får höra domslutet, domaren sköt ju upp domen en vecka pga hög arbetsbelastning. Så vid efter klockan 14 så är det jag som ringer. Nu jävlar får dom se till att något besked, skiter i vilket bara det blir överstökat. Håll tummarna så jag får veta i morgon så det inte blir uppskjutet igen.

Nu tänker jag fortsätta snörvla, nysa och huttra här en stund till. Sen blir det sängen. Hoppas jag får sovit något i natt iaf. Kram på er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()