2010-06-30

Svettigt värre

Man ska absolut inte klaga på värmen men just nu är det varmare här inne än ute. Har lust att lägga mig i den svala källaren och sova just nu. Natten som gick så sov jag inte mycket, höll på att avlida trots golvfläkten som var på. Sen blir det inte bättre av att jag har lingonveckan nu också, känns ännu värre. Men visst är det skönt med sommaren ändå. Önskar bara att man hade AC i lägenheten. Även om man duschar så är man lika varm direkt efteråt igen. Helst av allt vill man bosätta sig på stranden och i sjön, efter en sådan dag så känner man sig sval länge. Helst om man badar på kvällen. Men ingen bil=inga kvällsdopp. Orka sätta sig på en buss i nästan en timme enkel väg.

I går var jag och ombesiktigade Owes bil, när jag kom till Alingsås och har ställt mig i kön så upptäcker jag att jag har glömt min jacka med bankkortet hemma hos honom. Det var bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka till Floda för att hämta det. Snacka om att jag är mer tankspridd än vanligt, har ju minne som en guldfisk annars också men nu är det ännu värre. Bea och Owe undrade om jag är så uppe i det blå så jag glömmer allt. Japp det är jag allt, nackdelen med att vara kär kanske. Haha. Men väl värt det. Är glad så länge det varar. Pessimistiskt tänkt av mig men det är ju jag i ett nötskal. Intar försvars ställning direkt även om det är kan vara onödigt. Pratade faktiskt med min soulmate Max om det i dag. Han sa åt mig på skarpen att jag ska "go with the flow". Kan man verkligen lära gamla hundar att sitta, ändra sitt beteende helt? Jag tänker försöka och får kämpa för att mota dom tankarna direkt när dom dyker upp. Sabina, försök njuta helt för en gångs skull!!

Lägger in några bilder från dom senaste dagarna. Passade på att ta några bilder på lilla Julia när dom kom förbi en snabbis i söndags. Sen lekte min älskade dotter Nine med min nya mobil när vi skulle upp till Alingsås i går. Sista bilden tog jag när jag väntade på tåget hem, sävelången såg så lockande ut och jag ville gärna ta ett svalkande dopp om jag kunnat.

Nu ska jag fixa mig för sängen och hoppas det blir lite mer sova denna natten. God natt på er. Kram



























Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-23

Resfeber

Om elva timmar sitter jag på tåget. Har inte ens packat än men har skrivit en lapp på vad jag ska packa ner i morgon. Kan ju ändå inte packa ner sådant, som jag ska ha med mig, som jag ändå ska använda i morgon bitti. Hoppas nu bara jag inte glömmer något, kan ju glömt skriva ner något på lappen. Även om jag glömmer något så lär jag väl ändå överleva eftersom jag kommer hem igen på lördag kväll. Huvudsaken är väl att jag har mobilen, bankkort och biljetterna med mig. Hahaha. Bara det kommer man långt med. Jag har ju så jäkla dåligt minne, därav lappen jag skrev. Inte lätt och vara så tankspridd som jag är.

Hoppas nu bara jag kan sova gott i natt, är lite pirrig just nu och många tankar flyger runt i mitt huvud. Det känns som det är nu det kommer avgöras. Oavsett vilket så kommer jag inte ångra någonting. Kommer skriva mer om detta när jag kommit hem igen. När jag får tillgång till datorn också vill säga, för barnen kommer samma kväll som jag kommer hem.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig. Har en del jag måste hinna med i morgon bitti innan jag åker. Nu får jag inte försova mig bara, vill hinna fixa mig själv också. Haha. Vill inte behöva sitta yrvaken och ofixad på tåget som ett spektakel inför andra. Lite förbarmande kan man ju visa för sina medmänniskor. Illa att man inte är en naturlig skönhet utan måste försöka göra det bästa av situationen. Hrmmm. Om det nu är möjligt!

Önskar mina läsare en trevlig midsommar redan nu, tror inte jag kommer uppdatera bloggen medans jag är borta. Har ju internet på mobilen men har inte utforskat hur allt fungerar där än, har bara haft mobilen en vecka än. Lär ha all tid på tåget i morgon så då kanske jag lär mig något nytt.

Natti natti på er. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-19

Romantik på hög nivå

Har suttit och tittat på Victorias och Daniels fina bröllop, även jag fällde några tårar när båda sa ja till varandra. Det var så vackert alltihopa och dom är så fina ihop. Att något så stort ändå kunde kännas så intimt under cermonin. Önskar paret all lycka och välgång.

Var nästan en vecka sen jag skrev sist. Har ju haft barnen här och knappt fått chansen att sätta mig vid datorn. Sen priorieterar jag inte datorn heller när jag har dom här. Har gjort lite av varje under veckan. Varit hos Joanna och hälsat på lilla Julia. Hon somnade så gott i min famn. Hämtat barnens pappas bil och lämnat den på reparation, dagen efter när jag lämnade bilen till Floda igen så bjöd han oss på middag. Var trevligt att träffa honom igen, var ett bra tag sen sist. Sen har jag varit och hälsat på min mormor, träffade min syster Carina där också. Har även gjort en massa andra småsaker som är tråkiga att ta upp här, vardagliga saker.

I går var jag och hämtade tågbiljetterna, ska åka iväg till småland i några dagar. Åker på onsdag förmiddag och kommer hem på lördag kväll igen. Så jag ska fira midsommar i Aneby, fast först ska jag vara i Tranås. Ska bli spännande och jag har fjärilar i magen kan jag säga. Känns nervöst. Skriver mer om det en annan gång. Vill varken skriva ditt eller datt i förväg. Får ju äta upp det jag säger ibland och nu tar jag inte ut något i förskott. Wish me luck!

Lägger in lite bilder från veckan som gått. Ha en fortsatt trevlig helg. Kramis






Wille pluggar teori och Nine kollar på gamla fotografier.




Trollungen Julia är glad för att träffa sin moster igen




Julia får prova kusinen Jimmys keps, tar mååånga år innan den passar




Syrran och jag ligger ute och solar i det fina vädret




Nine efter maten hemma hos pappa Owe



Nikita, vår fina hund som bor kvar hos Owe. En riktig husse-hund



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-13

NU är det dax för sängen

Har precis kommit hem efter att ha varit fyllechaufför. Joanna kom hit tidigare i kväll med sin bil för att jag skulle kunna köra henne, Jenna och Ronja in till stan. Sedan skulle jag hämta Joanna och köra henne hem till Balltorp för att åka hem till mig med bilen själv sen. Hon hämtar sin bil i morgon. Gillade verkligen hennes fina bil. Jenna och Ronja blev kvar någonstans ute på stan, dom ville fortsätta festa. Men Joanna har ju sin bebis att tänka på och vill inte svira för länge.

Var faktiskt och skaffade två nya mobiler i dag, kunde förlänga abbonemangen och passade på att skaffa nya mobiler till mig och sonen. Nu äntligen blir det en satio som jag önskat mig länge, får den hemskickad tills på tisdag. Var beställningsvara. Sonen fick sin mobil redan i dag och det blev en X10 mini. Han är överlycklig och har hållt på med telefonen sen vi kom hem i eftermiddags. Fick prova den själv också och, herregud, hur fan ska jag klara av en touchmobil själv. Lär få många gråa hår på kuppen för jag tyckte det var svårt att skriva med den. Hoppas det är en lärosak så jag inte är för gammal för sådant där. Haha. Trodde ju att det skulle ta ett tag innan jag lärde mig touchpaden på denna datorn. Men det gick fort, sen följde muspekaren dit jag ville. Haha.





Var snabbis och pratade med Jenna som kom hem nu medans jag skrev det ovan. Skulle inte gått upp, vem träffar jag på om inte ett gammalt ragg till mig. Snacka om att jag pös snabbt ner till mig igen. Inget jag ville bli påmind om. Så nu har Jenna två nattgäster där uppe. Tur att jag inte var med ute, säger jag bara. Usch och fy. Hade jag varit full så hade jag inte kunnat hålla käft utan sagt en hel jävla massa. Jag värnar om min syster och det beteendet som hennes dåvarande ragg hade är inte okej. När det gällde mitt eget dåvarande ragg bryr jag mig inte om, det var engångs strul och inget mer. Har träffat honom en gång efter det men då sa jag bara hej och gick. En gång och aldrig mer. Brukar inte behöva bli påmind om sådant annars. Fan vad Göteborg känns litet helt plötsligt. Jaja, skit samma. Jag behöver inte se någon av dom eller umgås med dom heller för den delen.

Nu ska jag krypa ner i min goa säng. Önskar jag hade sällskap av en speciell person bara, hade varit mysigt.
Sov så gott och ha ett bra avslut på helgen. Ciao
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-11

Äntligen helg.. och sommarlov!

Här i Göteborg har det inte gjort mycket annat än regnat dom senaste dagarna. Klart det behövs med tanke på hur torrt det var men nu räcker det allt. Nu vill jag ha solen tillbaka och den underbara värmen. Får hoppas att den kommer snart. Men någon solning blir det inte för min del just nu för jag går på antibiotika. Jag hade då turen att åka på dubbelsidig öroninflammation. Wiee vad roligt, eller kanske inte!! Läkaren skickar remiss till öronspecialisten och röret behöver förmodligen bytas ut efter så många år. Sen är det ju aktuellt med rör i det andra örat också så jag slipper detta. Inget jag utsätter mig för med glädje precis men efteråt kan det ändå göra så jag slipper dessa jäkla inlfammationer. Om inte annat så blir det mer sällan. Detta är första gången jag har fått inflammation i örat med röret sen det sattes in. Och det är många år sen det sattes in, minst 7 år. Minns inte riktigt när det var.

I dag kommer alla tre barnen till mig. Åh vad jag har längtat efter dom. Måste i väg och handla så jag får fyllt på kylskåpet. Just nu är det ekande tomt och eftersom dom har sommarlov nu så lär det gå åt mer av allt här hemma. Men framför allt så lär jag få umgås med dom tills jag storknar. Haha. Mina älskade rumpetroll. Är så lyckligt lottad som har dom.

Nu önskar jag er en härlig helg, trots vädret och så skriver jag igen när jag får tid. Eller tillgång till datorn vill säga. Fyra personer om en dator är ingen höjdare. Måste prata med min kusin så jag får tillbaka min stationära.
Sköt om er. Kram
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-09

Är det så här det ska vara??

Har ännu inte lagt mig för att sova, blev sittande och tittade på en film. Men nu känner jag hur trött jag är och jag hoppas verkligen jag ska kunna sova lite bättre. Har nämligen fått ont i örat, men denna gången är det i högra örat som jag har ett rör i. I helgen så började det klia något vansinnigt och sedan började det göra lite ont. Har lite lock känsla i det också. Men jag vet inte om jag ska uppsöka läkare eller inte, eftersom det inte rinner något som jag har märkt. Inget var i alla fall. Men eftersom jag har rör i örat så kanske det inte blir någon varbildning på samma sätt eftersom det redan är ett hål, i och med röret menar jag. Vad fan vet jag, ska avvakta någon dag till. Men jag känner mig lite orolig eftersom jag redan har nedsatt hörsel på det örat och jag vill inte förvärra det heller. Just nu så håller det på att krasa och smälla i örat titt som tätt, antingen så är det vätska som kommer ut eller så är det locket. Har inte haft öroninflammation i det örat sen jag satte in rör i det så det är svårt för mig att veta. Ja ja, vi får se vad som händer.

Det slog mig tidigare i dag att jag haft inflammationer i öronen så många gånger sen barnen var små. Jag var ju öronbarn som liten och sen kom det tillbaka som vuxen. Är detta något jag kommer ha resten av livet?? Fy fasen i så fall. Det är inte så kul att behöva äta antibiotika för det och sen är det jobbigt med smärtan. Jag hoppas verkligen det kommer ge med sig. Sen kan jag inte låta bli att fundera över hur länge ett rör kan sitta i, blir det inte tätt till sist?? Jag måste ta reda på detta, har ju haft röret i sju år nu, om jag inte minns fel. Om det måste bytas ut så får dom banne mig sätta in i andra örat också, helst vill jag sövas. Eller vara rejält drogad. Haha. Jag är inte rädd för smärta men det var ett helvete. Och göra det i båda öronen på samma gång, då vägrar jag att vara vid fullt medvetande. Så det så.

Nu blev det en massa skrivet om mina öron. Men det är så himla typiskt att man ska åka på sådan här skit igen. Det är sommar och då ska man hålla sig frisk. Och mina öron verkar vara väldigt känsliga. Ska jag proppa dom fulla med vitaminer då eller!! Haha

Nu är jag övertrött, ska ta en alvedon och sedan försöka sova halvsittandes i sängen. Har så ont i nacken och axlar efter dom här senaste nätterna, så när min dotter Nine kommer så ska jag be henne ge mig en rejält omgång. Massage alltså. Hon är superduktig på det.

Sov så gott. Kram
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-06

Ännu en vecka är slut

Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan ska jag lägga mig i min ljuvliga säng. Är rejält trött efter denna helgen, har inte sovit så bra heller. Har fått pratat med alla tre barnen på telefon i kväll. Härlig tanke att jag inte behöver gå upp tidigt på flera månader nu eftersom dom har börjat sommarlovet när dom kommer till mig på fredag. Hoppas nu bara det underbara vädret håller i sig, men jag tror dom visade att det skulle bli sämre nu. Men det var i fredags jag såg vädret sist så det har kanske ändrats. Önska kan man ju alltid göra. Tycker om att sitta i solstolen och läsa medans man njuter av värmen. Bättre kan det ju inte bli.

Fick även ur mig en hel del i dag till en viss person, nu återstår det bara att se om det blir någon förändring. Om inte annat så vet jag resultatet innan denna månaden är slut. Kändes skönt att få ur sig allt som stört mig och vad jag funderar på. Sen är det ju en helt annan sak om personen lyssnar till det eller inte. Men mer kan jag ju inte göra.

Nu är det dax för tandtråd och sedan tandborste. Båda måste andvändas för att det ska kännas riktigt rent. God natt på er och hoppas ni får en fin måndag. Kram
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-05

Så bakis

Fy fan vad jag mår urk i dag, men denna gången är det självförvållat. Blev att jag festade med grannarna i går kväll. Vi satt ute i trädgården till sent och då tyckte veklingarna det var för kallt. Men jag tyckte bara det var skönt, hade för mycket alkohol i kroppen. Hade ingen koll på hur mycket man fick i sig ens. Så vi gick in till grannen och sen höll vi igång ett tag till. Sen kände Sabina att hon hade blivit för full och magen började snurra för fullt. Jag lyckades ta mig in till mig själv och blev sedan halvsittande mot badkaret vid toalettstolen till halv fyra i morse. Herre jösses vad jag har spytt. Tror jag fick en sådan snedfylla bara för att jag inte hade ätit sen frukosten i går morse. Inte bra att dricka på fastande mage. Men innan jag blev bosatt på toaletten så hade vi riktigt trevligt. Så nu har jag varit vaken sen tio, var tvungen att duscha för jag kände mig så sunkig. Sen lyckades jag även få i mig två mackor och alvedon utan att det har vänt. Har sådan huvudvärk och tänker lägga mig och dö en stund. Trots att jag har fönstret öppet i sovrummet så luktar det gammal fylla där inne. Det är fan illa när man känner den lukten själv till och med. Tur att man är ensam, pinsamt annars. Men samtidigt hade det varit mysigt att få krypa ner bredvid någon gosig kille och ligga sked. Mmmm.

Ha en trevlig lördag, själv lär jag inte kunna njuta av den något speciellt. Kram








Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-04

Nu är det helg

Sonen åkte till pappa för en stund sedan så nu påbörjar jag min barnlediga vecka. Han stannade kvar såpass länge i dag eftersom han blivit sjuk. Nu var det hans tur att åka på en rejäl förkylning med lite feber. Han var rejälty hängig i går eftermiddag och kväll. Han fick välja om han ville stanna kvar hos mig lite extra men han ville hem till pappa. Stackars min älskling, hoppas han blir frisk fort.

Jag har suttit ute och solat samtidigt som jag har läst. Nu ska jag fixa mig något ätbart och sen får man se vad man hittar på. Varmt och soligt som bara den, då vill man inte sitta inne. Lägger in lite bilder jag tog när jag och Joanna var hemma hos vår mormor. Självklart är det mest bara på Julia i vanlig ordning. Hon är så ljuvlig vår lilla prinsessa.

Önskar mina läsare en trevlig helg och hoppas vädret håller i sig. Sköt om er. Kramis















Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-02

Onsdagen avklarad

Har varit en helt underbar dag trots att jag sov bort hela förmiddagen. Fattar inte varför jag är så trött, men vet också att allergimedicinen gör att man blir dåsig. När jag väl kom upp så har jag mest varit ute i solen, jag och syrran satt ute på tomten och gottade oss, blev inte överdrivet varmt eftersom det blåste lite hela tiden. Hon hade med sig en liten radio som vi hade på i bakgrunden. Kände mig otroligt lycklig när jag satt där och bara njöt medans jag solade. Tänkte faktiskt för mig själv att livet inte kan vara bättre. Sommar och singel, perfekt kombination måste jag säga. När jag och sonen gick till affären kunde jag inte låta bli att titta på alla killar i bara överkroppar. Mums!! Man kan inte annat än gå runt med ett leende på läpparna i det fallet.

Kände att nu får det vara nog, grabben kunde knappast vara så intresserad som han velar hela tiden. Och då tänker jag inte tvinga mig på, han får skylla sig själv som går miste om ett kap som mig. Haha. För det gör han verkligen. Synd bara att jag var såpass blind att jag inte märkte hur han lekte med mig. Eller det kanske är fel och elakt sagt av mig, hade han verkligen känt något för mig så hade han inte tvekat. Trots att jag tycker väldigt mycket om honom så tänker jag inte sörja mer när det gäller detta. Efter allt så är ingen värd att slösa den energin på. Är man inte önskvärd så är man inte, bara att acceptera och gå vidare i livet. Och framför allt hoppas på bättre tur nästa gång man träffar på någon. Tänker inte skynda på något utan bara njuta av livet som singel. Jag vet att det fortfarande kommer göra lite ont i mig allt emellanåt, detta pågick ju ändå under nästan fem månader. Man vande sig fort vid hur det var och då är det svårt att återgå till det som var innan igen. Nu längtar jag efter att det ska bli som normalt igen, att jag ska få bort honom helt ur mina tankar. För varje dag som går så vet jag att det blir lättare, hoppas dagarna går fort. Haha. Inte lätt när det gäller kärlek. Därför ska man helst hålla sig borta från det.

Nu är det dax att lägga sig strax, blir ju att jag läser något kapitel i boken innan jag somnar. Sen i morgon ska jag, syrran Joanna och lilla Julia hälsa på hos vår mormor. Kommer bli härligt att få hålla i pruttungen, har längtat efter henne. På fredag blir hon hela 3 månader gammal. Mosters hjärtegull. Sen efter det besöket ska jag passa på att umgås lite med Bea och Jimmy. För på fredag morgon blir jag barnledig igen. Fasen vad veckorna går fort. Önskar man kunde dra i bromsen ibland.

Satt och trixade med bloggdesignen förut i dag, har en bra start men ska ändra på lite till. Måste ju testa allt fram och tillbaka när det gäller alla jäkla htlm koder, önskar jag hade råd att gå i en kurs när det gäller sådant där. Som det är nu måste jag sitta och leta mig fram efter information på nätet och sedan prova mig fram. Är vetgirig och har lätt att lära mig. Hade varit kul om någon jag kände kunde lära mig lite om detta. Men skam den som ger sig, hämtade mallen på nätet och jag ska fixa en testsida där jag kan ändra lite till hur jag vill ha det. Sedan kan man sitta med det när man har tid och så får det ta den tid det tar. Tycker bloggmallen var fin och mer i min smak, det är mer jag.

Nu ska jag borsta tänderna och tvätta ansiktet. Sen är det lite mirakelkrämer som ska smörjas in i ansiktet, måste ju fortsätta se ung ut så länge jag kan. Haha. Sov så gott och så önskar jag er en fin torsdag i morgon. Kram
Postat i Bara Jag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-02

Katy Perry - You´re hot`n cold

Tycker denna låten passar in så perfekt på en viss person som sista tiden har varit. Därför lägger jag in låten och jag tror personen i fråga vet vem han är ;-)





Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-02

Sovdax

Duschade för en stund sen och har plockat ögonbrynen och smörjt in kroppen och ansiktet efter det. Tänkte att det var lika bra att rycka upp sig och även raka benen för att kunna exponera dom nu när det är sol ute. Lite färg skadar ju aldrig. Man måste ju försöka se så fräsch ut som möjligt, det man kan hjälpa på traven vill säga. Alla gillar ju att få uppskattning för hur man ser ut. Inte bara vi tjejer.

Dagen har gått ganska bra trots allt, känner att jag får acceptera läget när det gäller allt och inte låta det dra ner mig. Även om det är väldigt svårt stundtals, i alla fall när det gäller somliga problem. Jag får försöka se det som det inte var min tur denna gången heller. Men förr eller senare så blir det nog det. Bara jag tillåter det vill säga. Men jag har ju klarat mig bra själv i några år nu och det vore väl själva fan om jag inte skulle göra det nu också. Var sak har sin tid och plats. Jag har så mycket att glädjas åt ändå och det värdesätter jag enormt mycket. Min mormor har sagt ett finskt ordspråk till mig för många år sen. Tror det blir något liknande det här när man översätter det. 
"Kärleken är evig, det är bara föremålet som växlar"

Nu är det dax att krypa ner under mitt sommartäcke. Fick äntligen lagt undan dom varma duntäckena i söndags när jag städade sovrummet ordentligt. Kände att sommartäcket är precis lagom trots att jag har fönstret öppet i sovrummet dygnet runt just nu. Skönt att slippa vakna upp svettig på morgonen. Hoppas jag sover bättre i natt och framför allt hoppas jag att vi inte försover oss i morgon igen. Sov en timme längre i morse och som tur var så väckte Bea oss. Sonen kom bara en halvtimme försent till skolan. Jag kommer bara gå upp tre dagar till med sonen, sen nästa gång dom kommer hit så har det ljuvliga sommarlovet börjat. Älskar sommaren och ser fram emot mycket sol och att umgås mycket med min underbara familj och mina närmaste vänner.

Sov så gott allihopa. Dröm sött om alla de kryp du mött

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2010-06-01

Dåliga dagar... vad annars!!

Jag blir faktiskt riktigt trött på mig själv, men det verkar som jag är inne i en riktigt dålig period och allt är pest och pina. Nu kommer ni tro att jag inte är helt normalt funtad eftersom jag kommer skriva det här. Jag längtar tills hösten! Jag längtar tills slutet av november. Hur normalt är det då på en skala! Jag kan ju avslöja lite ytligt varför också. Med tanke på hur ansträngd min ekonomi är och har varit. Har varit tvungen att fixa en del saker och det som tynger mig är att jag betalar närmare 3000 kronor extra i månaden som försvinner när jag betalar det sista i slutet på oktober. Jag har själv satt mig i skiten och kommer få sota för det tills dess. Tack och lov så blir det inga följder efter detta. Men sommaren lär inte bli rolig och vi kommer inte ha råd att göra något alls. Det är ju ännu värre nu när jag inte ens har råd med mat till mig själv den veckan jag är barnledig. Blir det rester över från barnveckan så kan jag få mat någon dag när jag är ensam. Fy fan vad detta suger. Hade hoppats på att jag hade råd att köpa mig ett busskort för att kunna åka till stranden med barnen. Barnen har ju fritidskort som dom kan åka på i hela västra götaland hela sommaren. Men mitt månadskort är så dyrt så det kan jag inte köpa som läget är nu. Hade varit fint om det fanns en sjö i närheten. Har ju inte någon cykel heller så man kan ta sig dom längre sträckorna som gäller för att kunna åka och bada. Fast det är nog lite väl långt att cykla till badställena vid havet från mig ändå.

Sen är det mycket krångel med annat också, som jag har skrivit vagt om förut. Nu har det kommit till den punkten att det inte kan bli värre. Antingen så skiter det sig helt eller så löser det sig. Jag har redan ställt in mig på att det skiter sig såklart. Jag orkar inte hoppas längre heller, det har varit för mycket krångel och frågetecken. Men det visar sig väl hur det blir inom väldigt snar framtid. Redan nu är jag beredd att gå vidare, har redan sörjt i några dagar för detta. Har gjort det jag har kunnat och mer kan jag inte göra. Resten är inte upp till mig längre. Men någon leksak är jag inte och tänker inte gå med på det heller.

Just nu är jag ensam hemma. Har betalat några räkningar och hyran. Blev sent gjort, men bättre sent än aldrig. Nu är bankkontot ekande tomt och det är långt kvar tills den 18:de, hua mig. Hoppas skattepengarna kommer snart så jag klarar den sista veckan med barnen innan jag får pengar igen. Även om det inte är någon större summa jag får tillbaka så räcker det till att klara maten om man snålar den veckan. Är ju van att kunna klara det på några få hundralappar. Snacka om att man får räkna och verkligen snåla i affären för att hitta billig mat. Hoppas nu inget oförutsett händer som kräver pengar, i så fall är jag illa ute. Men med min vanliga tur så är det väl som bäddat.

Nu har jag väl fått gnällt ur mig det värsta. En och annan tår blev det också på kuppen medans jag skrev detta. Inte ens solen får mig på bättre humör just i dag. Det blåser ju som fan här i Göteborg. Alltid är det något. Haha. Fan vad jag är patetisk. Hoppas jag inte smittar av mig till er som läser i alla fall. Det unnar jag er inte.
Må så gott allihopa. Kram

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()