2011-08-30

Väntans tider

Jag vill inte berätta något än innan jag har fått ett besked. Men det handlar om något som kan förändra mitt liv drastiskt om allt går i lås. Jag kommer ha fått besked nästa vecka och sen hoppas jag att jag får lov att avslöja vad det gäller. Tills dess går jag och håller båda tummarna och ber en bön. Mina nerver!!

Annars så har jag inte så mycket att tillägga, dagarna går sin gilla gång. Skolan har kommit igång för barnen och det börjar bli mer rutin i vardagen. Det känns skönt.

Jag är inget roligt sällskap just nu och vill helst av allt bara få gå i mina egna tankar. Därför bloggar jag inte heller, kan ju inte skriva om det heller. Attans. Jag hoppas att detta kommer bli en vändpunkt i mitt liv oavsett vad som händer.

Må gott så hörs vi. Kram


Postat i Bara Jag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-19

Smärtsamt

Jag vill bara meddela att jag inte har blivit bättre, smärtorna har fortsatt till och från. Var hos läkaren i går för detta och nu har jag fått medicin som förhoppningsvis ska hjälpa. Har åkt på en rejäl magkatarr verkar det som. Eftersom jag också lider av IBS så blir det så mycket värre än annars. Magsjukan jag åkte på för några veckor sen slog ut hela mag och tarmsystemet, nu måste jag få iordning på allt. Så därför har jag inte orkat skriva något inlägg. Jag känner mig så trött och hängig hela tiden, har ingen ork. Men snart blir det bäl bättre.

I dag kommer barnen hit. Skriver mer när jag orkar. Ha en trevlig helg. Kramis
Postat i Bara Jag | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-15

Helvetesnatt!!

Har knappt blivit någon sömn, som jag redan befarade igår kväll. Började göra ont i mellangärdet framåt kvällen och jag anade att det kunde bli värre till natten. Tog några tabletter som brukar hjälpa men denna gången blev det tusen gånger värre. Inget hjälpte! Till sist satt jag sittandes i sängen helt kallsvettig. Trodde jag skulle behöva åka in till sjukhuset. Men framåt klockan sju i morse så började det släppa gradvis. Vilken lättnad det var! Jag vågade knappt röra mig i rädsla för att smärtorna skulle ta ny fart igen. Låg och slumrade oroligt i ett par timmar under morgonen. Sen kom syrran och knackade på innan hon skulle till skolan. Hon var fräsch som en nyponros, själv såg jag ut som ett vrak. Det gör jag fortfarande trots att jag har duschat.

Jag genomgick en massa undersökningar för ett antal år sedan pga dessa magsmärtor. Men inget ovanligt hittades och läkaren tror att det är min galla som spökar. Händer att jag får ont ibland, men det var många år sedan jag hade så här ont som nu i natt. Nu tänker jag köra på proviva ett tag för att få ording på magen igen. Jag åkte ju på magsjuka för några veckor sedan och efter det så har magen varit fucked-up. Många tankar om detta går igenom huvudet när detta händer och jag är rädd för många olika saker. Vad är orsaken?? Det är ju inte magkatarr, det åker jag på ibland och det känns annorlunda. Men jag vet också att dessa smärtsamma tillfällen dyker upp när jag har mått dåligt ett tag och varit nere. Eller haft för mycket stress, alltså inre stress då. Jag är ju en grubblare som inte kan stänga av det. Är man känslomänniska så är man.

Strax kommer syrran Joanna hit med Julia. Även om jag inte orkar egentligen så är det bara skönt med lite sällskap. Men något kaffe blir det inte för min del, får hålla mig till till te istället. Tror min mage inte skulle gilla kaffe just nu. En sådan här natt till vill jag inte vara med om igen. Ikväll lär det bli tidig kväll för min del. Om jag ens orkar hålla mig uppe utan en liten tupplur idag.

Må väl så länge

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-13

Altanmys

Jag har haft mina båda yngsta systrar här på besök, även lilla Julia var med såklart. Alice blir alltid lika glad när Julia dyker upp och dem kommer så bra överrens. Vi satt ute på altanen och fikade, får passa på medans det är sommar. Nu har det mulnat rejält och jag tror det även kan bli åska utöver regn senare ikväll.
Alice ligger helt utslagen här på soffan, hon är ju inte still en sekund när det finns småbarn att leka med. Hahaha. Själv sitter jag och lyssnar på lite musik på Youtube. Kvällen kommer bli lugn för min del. Vaknade tidigt i morse och lär nog inte orka vara uppe så sent. Men man ska ju aldrig säga aldrig, har ju en tendens att piggna till och vilja göra så m ycket istället för sova när det väl är dags. Hahaha. Jag är hopplös! Men så är det när man är en nattuggla, synd bara att jag inte klarar av att ligga kvar i sängen och sova ut också. För när jag väl har varit ute med hunden på morgonen så är jag klarvaken. Inte lönt att lägga sig igen då, även om Alice gärna vill ligga och sova några timmar till. Segisen.

Läggar upp några bilder från besöket idag. Har ju inget annat spännande att dela med mig av just nu. Stillje!
Ha en underbar lördagskväll kära läsare











Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-13

Chris Medina - What are words

Postat i Musik | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-12

Trött på att vara trött!

Nu har ungarna lämnat mig och Alice en vecka framöver igen. Känns alltid lika tomt. Nästa gång dem kommer hit så stundar skolstart för dem, ska bli skönt med lite mer rutiner igen. Har blivit lite väl sena nätter för sonen som är hopplös att få upp ur sängen. Själv skuttar jag upp ur sängen på morgonen, även om skuttar är lite att ta i. Jag masar mig upp iaf för att gå ut med hunden. Sen är det lönlöst att somna om igen. Ibland har det blivit en tupplur på dagen, fast det händer inte så ofta. Något som jag är varje eftermiddag är trött, då börjar jag räkna ner tiden tills jag får gå och lägga mig för natten. På sommaren ska man ju vara pigg, det är något jag inte har känt mig på ett tag. Kanske är åldern, vad vet jag! Tänker passa på att njuta av solen och de fina dagarna som är kvar av denna sommaren. Även om de kanske blir lätt räknade. Det skrämmer mig lite inför hösten/vintern, om jag redan nu är trött och hängig... hur illa kommer det inte bli sen då? Hemska tanke! Får se till att hitta på saker som piggar upp mig, röra på mig och få i mig en massa vitaminer. Gå ner några kilo på kuppen hade inte skadat. Sex är väl också en bra motion om jag inte missminner mig, fast då gäller det att hitta sig någon man vill ha det regelbundet med också. Hihihi

I dag har jag varit och hälsat på en gammal klasskompis som bor bara en liten bit ifrån mig. Joakim hade bakat en god sockerkaka, fast den smulades bara isönder när han skulle skära i den. Vi satt och fikade på hans lilla mysiga balkong och njöt i solen. Bättre kunde man inte ha det. Pratade om allt möjligt och tiden går alltid så fort när vi umgås. Många minnen dyker upp och några har jag helt glömt bort tills han påminner mig. Vi skrattar lika mycket ihop nu som vi gjorde i tonåren. Skönt att vi fungerar så bra ihop även idag, trots att vi inte har umgåtts på så många år. Min mysiga Börje ♥ Han var rena svärmorsdrömmen enligt min mamma. Hahahaha



Nu har jag fått städat undan lite här hemma och dammsugit. Så nu blir det en lugn kväll och jag ska se till att krypa till kojs i vettig tid. Ska försöka läsa ut boken jag håller på med nu, är inte så många kapitel kvar.

Ha nu en trevlig helg och var rädda om er

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2011-08-10

Efter regn kommer solsken




Vilket jäkla väder det har varit idag. Det har vräkt ner så mycket så det har varit sjöar av vatten överallt, varken brunnar eller gräsmattor har hunnit svälja allt vatten. Sen har det även haglat och åskat. Var inte så kul att jag var tvungen att sticka till biblioteket för att fixa några kopior som skulle skickas in till FK. Det vräkte ner och även om man hade paraply så var man genomblöt. Sen blev det väl inte bättre av att en jäkla bilist var tvungen att köra förbi mig så fort så han skvätte ner mig med världens vattenkaskad. Idiot!!
Temperaturen har fallit rejält ute och nu är det faktiskt kallt. Perfekt väder för en myskväll i soffan.

Min älskade syster blev singel i går kväll, idag har hon skrivit ett så fint inlägg i sin blogg. Jag blev så rörd när jag läste det hon skrivit. Hon är även kreativ i sitt sätt att skriva. Jag hade hoppats på att det var hennes blivande man hon hade träffat. Men så var det inte. Nu är jag inte ensam om att vara singel i familjen längre, fast Bea är ju också singel sen ett tag tillbaka. I gengäld till henne som dejtar för fullt, olika objekt, så orkar jag inte engagera mig i dejtande. Usch, jag orkar faktistk inte lära känna någon på nytt. Även om jag inte skulle tacka nej till om jag föll för någon så lider jag inte av att vara ensam. Det får bli som det blir.
Vill ni läsa min systers rörande blogginlägg så klicka här


Man behöver inget förhållande för att bli lyclklig, men det är en något som sätter en guldkant på tillvaron. Man är sin egen lyckas smed, heter det ju. Se till att trivas med ditt liv så faller även allt annat på plats, till sist. Synd bara att man inte tar åt sig av sin egen visdom många gånger. Man lär så länge man lever, bästa är att bara göra samma misstag en gång. Och växa med det.

Kram på er ♥

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()