2009-10-30

Vad säger man...

Pissigt värre, har åkt på öroniflammation. Varit vaken i två nätter nu och har verkligen haft lust att både skrika och slå huvudet i väggen. Förstår varför barn gråter, för det gör jävulusiskt ont, inget hjälper. Önskar det kunde gå hål så varet rinner ut och smärtan släpper, hoppas det gör det snart. Fint att vara öronbarn även som vuxen. Man känner ju sig genast mycket yngre. Haha

När jag satt på bussen förut så satt det ett lite äldre par och hånglade, inget fel i det. Men med tanke på hur kvinnan började låta, stöna och kvida, så tyckte jag det var ganska opassande. Det satt ju barn på bussen också och glodde på dom. Så till sist kunde jag inte hålla käft och öppnade munnen, skaffa ett rum för helvete! Ni kan väl tänka lite på barnen som finns omkring er. Båda blev illröda och stammade fram ett förlåt, sen pös dom av bussen på nästa hållplats redan, undrar om dom ens skulle hoppat av där från början. Haha. Visst är det gulligt när man ser nyförälskade par och att dom gullar och nojsar med varandra. Men någon måtta får det ta mej fan vara. Man behöver ju inte gå till överdrift och nästan låta som när man har sex, i en fullsatt buss. Spelar ingen roll hur nykära man är, eller vilken ålder man är i. Usch för nykära, när man inte själv är det.

Nu har jag blivit barnledig också, känns tyst och tomt, saknar redan mina älskade barn. Skulle egentligen gått ut i kväll med mina båda systrar och några vänner. Men med tanke på hur jag mår och för lite sömn så är det uteslutet. Jag känner mig inte alls social och absolut inte för att vara glad och uppåt. Det är något jag är, inte något jag kan låtsas vara. Nu känner jag mig som ett ursketet äpple, jävla talesätt, och vill helst av allt bara krypa ner under täcket och försvinna från omvärlden en stund.
Pratade en snabbis med Max för en stund sen, han skulle i väg och jobba. Hoppades han kunde piggat upp mig lite, som han brukar göra. Får nöjet att prata med honom efter att han har jobbat klart för denna helgen igen.

Har inte haft ork eller tid att skriva här inne nu under veckan. Bara jag blir bättre så lär jag komma i gång igen även med skrivandet. Känner att jag inte vill utstråla denna negativa energi till er som läser. För det är svårt att veta vad man ska skriva när man känner sig trött och less på allt. Detta är något som bara ordentlig sömn och antibiotika kan lösa just nu. Snart är jag tillbaka igen.

Trevlig helg på er. Puss o kläm

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-28

Va fan!!

Är vrål irriterad här. Har slösat bort tre dagar helt i onödan nu och så måste man börja om!! Sonen och jag var mäkta irriterade när vi skulle lägga oss i natt. Men vi har banne mig försökt allt och inget fungerar. Nu undrar ni kanske vad jag babblar om? Jo jag snackar om ett spel!! Helvetes jävla fitt Zelda, ursäkta uttrycket. Vi har roat oss sista tre dagarna med detta spelet och nu kommer vi inte vidare med en sak vi måste göra. För det finns inga nycklar över!! Vi har tydligen tagit dom i fel ordning och då blev det som nu, dead end. Letade efter en lösning på nätet i natt och där upptäckte vi att vi hade tagit dom i fel ordning. Man kan ju inte radera en bana och göra om den utan här är hela jävla spelet en bana och du måste göra om allt från början. Känns såååååå roligt. Vet inte om jag ens känner för att börja om hela skiten. Vi har haft jättekul tillsammans nu när vi har spelat, men att börja om lockar inte. Som vi har kämpat. Jaja, skit samma. Pinsamt att bli arg för ett spels skull.

Jag har väl inte så mycket att berätta om dom senaste dagarna, för som ni redan läst så vet ni vad som har upptagit min och sonens tid. Nu ska jag äta lite frukost och sen får vi se vad man hittar på resten av dagen.
Nu ropar Bea att kaffet är klart. Ha en bra dag. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-26

Bebismage

Har haft systeryster och hennes kille här på ett tidigt morgonbesök. Dom var på besök hos barnmorskan här i närheten och passade på att kika förbi efteråt. Vi satt och drack kaffe samt diskuterade en massa namn på barnet. Vi (jag o Bea) tvingade Joanna till att halvligga på soffan så vi kunde få en chans att känna hur bebben rör sig. Skam den som ger sig, så till sist så har både jag och Bea fått känna hur h*n rörde sig. Fick även tagit bilder på spektaklet vi hade, för på något sätt så verkade bebisen bli lugnad av våra healande händer. Fick peta och klämma för att få en reaktion.














Nu är det någon timme sen jag skrev första stycket. Fastnade med Max på msn och det blev att vi prata på telefon eftersom videosamtal inte fungerar att prata på via min dator. Måste få hit min kusin så han fixar ominstallationen på helvetet. Allt hänger sig i ett och jag bara väntar på att hela skiten ska krascha. Max föreslog att jag ska döpa om min blogg till sextantens dagbok. Haha. Men då krävs det ju att man har sex om man ska ha något att skriva om, kan ju inte skriva om "russinrullning" heller. Han är go min soulmate, love him !! ♥ Nu ger jag honom hjärtsnurp här när han läser detta. Hahahahaha.

Bea och Nine gjorde chokladbollar precis som vi kan festa på senare i dag. Nine ska strax åka med Wille till Herrljunga. Så nu dröjer det ett tag tills jag ser henne igen. Vi har haft det mysigt tillsammans och jag älskar att ha min envetna dotter här. Så om en stund så är det bara jag, Bea och Jimmy kvar här hemma. Jimmy och jag ska fortsätta spela Zelda som vi började med i går. Tur att dom har lov så man kan sitta och spela så här, sen är det skönt att det är kasst väder. Som gjort för filmer och spelande.

Måste hitta på något ätbart till middag, slapp laga något i går eftersom det var så mycket kvar från lördagens middag. Känner inte för att slava vid spisen, vill helst bara slappa. Men något enkelt ska jag nog lyckas få till, Bea kanske kan fixa något.

Nu ska jag reta sonen så jag får upp honom ur bingen, snacka om segarsle. Ha en fin dag. Ciao
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-25

Vintertid





Tack och lov att Nine påminde mig i går om att det var dax att dra tillbaka klockan en timme i natt. Annars så hade det blivit som förra året när jag glömde det. Fick ändrat alla klockor här hemma innan vi skulle lägga oss vid klockan tolv, då var klockan elva istället. Så med den nya tiden så somnade jag väl vid tolv då. Läste ju en stund innan jag skulle sova, som vanligt, var så trött så ögonen gick i kors.

Vaknade till liv när sonen kom hem halv åtta i morse, då hade han lanat färdigt. Haha. Han somnade som en stock och själv låg jag och drog mig i sängen en timme till innan jag gick upp. Han lär sova tills i eftermiddag nu då, flickorna sover fortfarande och jag är ensam uppe.
Regnet öser ner och det är som ett skymningsljus ute, hade jag kunnat somna om så hade jag banne mig gjort det. Man känner ju inte för att göra något alls när det är sådant väder. Ska väl sätta mig i soffan och zappa lite på teven för att vänta på att döttrarna ska vakna så vi kan äta frukost ihop.

Bea gick och lade sig tidigt i går kväll och var inte med på filmkvällen vi skulle ha. Så det var jag och Nine som tittade på två filmer. Dom hade valt ut en ny Bring it on film som vi tittade på först, efter det så blev det en skräckis som heter The unborn. Båda filmerna var sevärda.
Tidigare på kvällen när vi väntade på att middagen skulle bli klar i ugnen så spelade vi sannig eller konsekvens, ett nytt spel jag köpte tidigare i veckan. Vi ville se hur spelet fungerade och det blev en hel del skrattande. Vissa saker vill man ju inte erkänna för sina barn och ännu mindre höra dom erkänna! Pinsamt ju.

Denna dagen lär bli väldigt lugn, tänker inte gå utanför dörren. I går tillbringade vi ju flera timmar inne i Nordstan och shoppade lite. Jag fick köpt mig min mössa, Bea fick en foundation och Nine köpte ett tufft linne, bh och trosor. Sen köpte döttrarna några små presenter till sina pojkvänner som jag inte kan berätta om här. Dom kanske smygläser min blogg ju, vad vet jag. Haha.
Efter springandet i Nordstan så stannade vi till på Hemmakväll på vägen hem. Hyrde tre filmer och sen gick vi vidare till Willys för att handla mat. När jag räknade ihop alla kvittona från vår runda så slutade det på 1250 kronor. Hua mig! Inget mer shoppande denna månaden, har överskridit den gränsen mer än nog nu. Flickorna skrattade åt mig när jag sa att vi får leva på nudlar resten av månaden. Nu hoppas jag man inte åker på några oväntade utgifter för resten av kronorna måste gå till mat. Jag själv får leva på luft och vatten dom veckorna jag inte har barnen. Man skulle varit kär, det är ju som med magkatarr, då har man ingen matlust.

Nu vet ni hur min helg har varit hittills, hoppas ni andra har haft det lika mysigt. Kram på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-24

Höstligt lördagsmys

Nu sitter jag och väntar på att min andra dotter, Ninemus, ska behaga dyka upp så vi kan sticka i väg och handla. Ser inte fram emot att promenera i regnet men det finns som sagt bara dåliga kläder och inte väder. Finns ju paraply som tur är. Vi ska handla mat för helgen, samt hyra några filmer som vi kan titta på ikväll. Det ska bli mor och dotterkväll med andra ord. Sonen ska lana hos en kompis, så honom lär vi inte se röken till. Xbox360 live spel som lockar.

Jag känner mig seg i dag, skulle egentligen vilja lägga mig och sova en timme till. Men det är ingen idé nu. Var uppe för sent och pratade med Max på telefon. Som vanligt gick tiden fort och innan vi visste ordet av så var klockan två. Sen somnade jag nog när klockan var lite över tre. Har haft helt vansinniga drömmar och vaknat titt som tätt. Gick upp vid halv tio och det var lika bra det. Har duschat, ätit frukost och tittat på Brooke knows best, bra tidsfördriv. Sen har jag tittat på trailern till en film som Max rekomenderade, Paranormal Activity, som verkar riktigt lovande. Gillar ju riktiga rysare och den ska jag bara se!!

Kan inte låta bli att skratta åt två samtal jag fick i går, vissa människor är bra patetiska. Varför lägga ner onödig energi, jag har fladdrat vidare ju. Så är det när mitt intresse försvinner.

Fick ett frispel på min son förut, jag upptäckte något konstigt på ett av mina blockljus i vardagsrummet. Var tvungen att titta två gånger innan jag väl fattade vad jag såg. Någon har ristat in ett tjockt hakkors på mitt ljus! Inte svårt att gissa vem som har gjort detta och jag gav min son en rejäl utskällning. Nu ska ni få höra vad jag hotade med, vilken mamma jag är! Men denna sidan visar jag bara när jag verkligen menar allvar. Haha.
Joo, jag sa att jag skulle sätta mig på honom och hälla i honom en flaska ricinolja om han gjorde om det. Alla vet väl vad som händer om man dricker den oljan, ränneskita till den värsta grad. Sa till honom att han banne mig får köpa ett nytt ljus till mig. Att han skulle rispat för skojs skull må vara hänt, men jag accepterar inte att det är några jävla nazisttecken! Så det så.

Nu ska jag klä på mig, kan ju inte gå ut halvnaken och skrämma halva Hisingens befolkning. Men framför allt så är det för kallt att gå barbent nu. Tänker dra på mig jeans och min tjocka vinterjacka.
Just det, provade dotterns mössa, bad hairday, och upptäckte att när jag har håret utsläppt så passar jag riktigt bra i den. Tänker banne mig åka in till stan och köpa mig en till mig själv. Kan vara bra att skydda öronen eftersom jag lätt får öroninflammation.

Lägger även in två bilder, ett som jag tog i smyg i går eftermiddag när dottern tog en powernap på soffan innan hennes pojkvän dök upp. Hon hade lindat in huvudet i en sjal, för att jag inte skulle se att hon somnat. Haha. Hon såg ut som en beduin ju.
Sen i dag kunde jag inte motstå att ta en bild på tomten här, älskar dessa fina höstfärger som är nu. Känner för att springa och hoppa i lövhögar... det är så inbjudande.
Nu tänker vi åka in en sväng till Nordstan medans vi ändå väntar på att Ninemus ska dyka upp. Vi kanske möter henne där inne. Tänker shoppa mig en mössa. Hihi.

Trevlig helg på er. Kramis



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-23

#¤&&#"%¤/%&/(/&(/(/

Jag är arg, jävla människor som lägger sig i saker som dom inte har med att göra. Eller vet något om. Sluta lägg er i saker ni inte har något med att göra. Mitt val, mitt liv. Det finns en orsak till allt. Tänk på det!!
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-23

Vecka 21

Somnade som en stock på soffan i går kväll, vaknade till vid halv tre i natt och förflyttade mig till sängen för att fortsätta sova. Har sovit så gott och känner mig bättre, hoppas det är på väg att vända nu då.
Lillsyrran hade till och med skickat mms till mig senare på kvällen, jag har inte hört något alls eftersom jag bara har ett klickljud på mobilen för sms. Hon skickade två bilder på sin fina mage som växer för varje dag som går. I går hade hon gått 21 veckor, fasen vad fort det går. Vi ska träffas på måndag morgon efter att hon varit hos barnmorskan i närheten av mig. Dom ska få lyssna på hjärtljuden för första gången. Vad mysigt. Jag kommer tvinga henne till att lägga sig ner i min säng när hon kommer hit och där ska hon få ligga tills jag får känna bebisen röra på sig. Haha. H*n är tydligen väldigt aktiv i magen, bådar gott för båda föräldrarna det. Hehe. Lägger in dom två bilderna syrran skickade. Oj vad hennes mage har vuxit sen jag såg henne sist.

Nu ska jag se till att fixa mig lite frukost här, känner mig ganska hungrig. Känns underbart att jag mår bättre nu när barnen kommer hit lite senare i dag.
Hoppas ni får en härlig helg. Kram på er





Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-22

Helt otroligt

Bea fick med sin sjuka mamma in till nordstan för att titta efter en jacka en sista gång. Vi var ju och letade efter en jacka för någon vecka sen utan att hitta någon. Nu äntligen fick vi hittat en som var till halva priset på Stadium, så nu kostade den bara 500 kronor. Den är inte tjock, men både vind och vattenavvisande, med en tjockare tröja så lär hon smält bort i vårt dåliga vinterklimat. Men ungen är nöjd och det är jag och pappan också. Köpte även en mössa till henne som det står "Bad hairday" på, provade mössor själv men tycker jag ser ut som en kuk med öron när jag drar på mig något. Haha. Mitt huvud är inte skapt för mössa med andra ord, får leta upp någon sjal att linda runt huvudet när det blir kallt eller nått.







Gick förbi en äldre farbror som brukar sitta inne i femmanhuset och måla, han målar så fina porträtt av kändisar och nu tänkte jag att han kunde få måla av Bea, så detta blev bara en snabbskiss. Annars så kan man lämna ett foto hos honom och då fixar han det på några dagar och då kostar det 300 kronor. Nu när han målade på plats och det tog max en halvtimme så kostade det 100 kronor. Har inte bestämt än vad jag ska göra med bilden, skulle vilja ha varsitt på mina barn och sätta på väggen här hemma. Får se om jag får dom andra två att ställa upp på något sådant. Jag tycker det blev ganska likt Bea trots att det är en snabbskiss, hennes hundvalpsögon fångade han också upp på skissen.







Nu är jag helt slut efter några timmar ute på stan och nu tänker jag lägga mig och vila på soffan. Tur att man redan har ätit, fick tvingat i mig lite mer än en halv pizza, så nu behöver jag ingen mer mat i dag. Bea har åkt tillbaka till pappan och i morgon kommer hon och Jimmy hit, sen kommer Nine på lördag. Ska bli så kul att få umgås med alla tre barnen på samma gång igen.
Tog två tabletter innan vi stack in till stan och nu känner jag att huvudet är extra stort och ömt, lederna ska vi inte prata om så jag får ta mer tabletter nu innan jag lägger mig. Växlade mellan att frysa och svettas i affärerna. Känns som en dum idé att shoppa när man inte är frisk. Nu tänker jag vila upp mig tills jag mår bättre och det hoppas jag blir tills barnen dyker upp i morgon eftermiddag.

Ha en fin kväll. Ciao
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-22

Polisen

Det ringde på hemtelefonen för en stund sen och jag fick masat mig upp ur soffan för att svara. Personen presenterade sig som polis från blablabla och som vanligt så flög tankarna snabbt genom huvudet att någon av barnen hade gjort något. Haha. Som jag alltid tror när polisen ringer. Låter ju som dom ringer till mig var och varannan dag, så är inte fallet, men det har blivit en hel del sådana samtal under dom fyra åren jag bott här i Göteborg. Sen slog mig tanken att det kanske rörde sig om min misshandel. Men det var det inte heller. Nu gällde det min bil, eller min fd bil som blev stulen. Och detta samtalet gav mig hjärtsnurp! Den kvinnliga polisen sa att det gällde bilen som min bror hade stulit ifrån mig!! Jag blev så paff och började skratta, av ren nervositet. Jag har då inte hört något om att det skulle vara min bror, som dessutom är den mest hederligaste människa som finns. Vad hade jag missat? Har ju inte hört något alls om detta. Men tydligen så hade två personer gripits i min bil när polisen ringde till mig och berättade att den var hittad i augusti. Nummerskyltarna var bytta och polisen tyckte dom uppförde sig konstigt så dom hade gått på chassinumret istället. Då visade det sig att det var min bil som var anmäld stulen. Nu går det ju inte att bevisa att dom hade stulit min bil men dom blir anklagade för att brukat bilen, heter något speciellt som jag inte minns just nu. Och den ena av killarna påstod att jag var hans syster och hade fått låna bilen av mig. Men när hon sa killens namn till mig så var det en helt okänd person för mig och knappast min bror. Båda personerna var kända av polisen sen tidigare och hade tydligen mycket på sig redan. Och varför hon nu ringde mig var för att höra om jag hade haft extra kostnader för min förlust. Jag drog upp självrisken på bilen, men kommer väl inte se röken av dom pengarna. Men nu har jag yttrat mig om vad jag vill ha. Skulle yrkat på sveda och värk för onödigt lidande som detta medförde, dvs en förstörd sommar för mig och barnen. Men dessa personerna har inga tillgångar att tala om så jag lär inte få något ändå. Så är det att vara kriminell, man "tjänar" ju sina pengar "svart". Jag var välkommen att komma på rättegången när det är så dax. Kul att sådana fall går före en misshandel, nu är det ju två år sen jag blev utsatt för det. Fy fan för rättsystemet säger jag bara.

Nu ska jag se till att få lite i magen, Bea fick vända hem från skolan eftersom läraren hade blivit sjuk och dom inte har någon vikarie. Så jag får umgås lite extra med min äldsta dotter nu när hon kom tillbaka, sen ska hon åka till pappa igen och kommer efter skolan i morgon. Ska bli skönt att ha alla barnen här igen.

Trevlig dag på er.

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-21

Suger!!

Visst är det underbart att vakna med ett huvud som känns som det är flera nummer för stort. Känner mig mer sliten nu än innan jag gick och lade mig för att sova ju. Natten har känts som den har varit ovanligt lång, beror kanske på att man mår dåligt och har svårt att somna in gott. Jag mår som flera pisshål i snön, dvs pissigt. Kommer typ bara förlytta mig från sängen till soffan. Skulle ju behöva fixa lite här hemma men jag orkar verkligen inte. Får be min älskade dotter om hjälp när hon kommer hit om några timmar. Bea och Matti kommer och stannar över natten. Ska bli kul med deras sällskap, bara jag inte slocknar i soffan. Haha

Tänkte på det att ni kanske tycker det är tråkigt att jag inte lagt in kort på flera inlägg. Men vad ska jag göra? Jag är ingen linslus, förutom att folk tar bilder på mig när vi festar. Och jag skulle känna mig som en bimbo om jag försökte posera framför en spegel medans jag tar kort på mig själv. Vilken syn det skulle vara! Jag i rufsigt uppsatt hår, ett nattlinne och mysbyxor, munkjacka och fårskinnstofflor. Ögon som är rödkantade och en röd näsa, samt blekt ansikte. Herregud, jag vill ju inte skrämma bort mina läsare, om jag nu har några. Jag är den personen som föredrar att ta kort och själv inte fastna på dom. Hatar att vara med på bild, så länge jag är nykter och osminkad. Sen är jag för gammal för att fjortisposera för mig själv här. Därför blir det mer kort på när barnen är här, vill ju dela med mig av min vardag. Just nu består min vardag bara av sängen och soffan. Ingen hit för en bild precis.

Jag måste väl försöka tvinga i mig lite att äta, inbillar mig att jag blir frisk fortare då. Men dagen ser ju lovande ut, solen slinker fram mellan molnen ibland och själv ska jag häcka i soffan. Roligare kan man ju ha fast jag orkar ju inget annat än. Ska få Bea och Matti att tycka synd om mig. Haha. Två som kan sköta om mig på samma gång. Men det blir väl som vanligt att dom stänger in sig på sitt rum. Och.... hmmm... ni kan nog tänka er vad dom sysselsätter sig med där inne. Något som jag inte sysselsätter mig med! Den nya regeln som borde införskaffas i detta huset är, har inte jag sex så har ingen annan det heller. Så det så.

Have a nice day. Seeya
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-20

Bläääää

Exet ringde och väckte mig i förmiddags, bäst jag skriver det eftersom han annars skulle anmärka på att jag skriver morse. Klockan var väl runt elva om jag inte minns fel, men jag är sjuk och då får man ligga hur länge man vill.

Vaknade strax efter fem i morse och hade en molande tandvärk, igen. Ska jag behöva leva med den här jävla skiten? Tandläkarn har ju inte hittat något fel och röntgen visar inte heller något. Men om jag har tur så är det bara jobbiga ilningar som jag dras med. Märkte i går kväll när jag drack kylskåpskall mjölk hur ont det gjorde. Snacka om smärta, och det i en rotfylld tand. Så förut när jag var iväg på några ärenden så passade jag på att köpa tandkräm mot ilningar. Ska prova och se om det kommer hjälpa mot mina besvär. Annars så tänker jag bosätta mig hos tandläkarn tills hon hittar en lösning. Löständer kanske är ett alternativ. Haha. Nää, så drastiskt ska det väl inte behöva vara. Men vad fan, jag har inga hål, vad är det då som gör så ont vissa dagar? Orkar ju inte ha det så här var och varannan dag heller ju.

Huvudvärken är lite bättre i dag, huvudet känns inte lika stort. Men jag känner mig fortfarande frusen och har ont i lederna. Så jag tänker fortsätta kura i soffan. Min middag i dag kommer bli fiskgratäng, köpte en färdig som jag kan värma om jag blir hungrig. Men just nu är jag inte hungrig, åt en ägg och räkbaugette som smakade ljuvligt gott. Ska ta två alvedon till och krypa ner under mitt goa duntäcke. Har inte tagit tabletter sen fem i morse och nu känner jag att jag börjar få feber igen.

Fick ett glatt besked från försäkringskassan i dag också, det har löst sig med flerbarnstillägget. Nu slapp jag fixa mer papper och vänta på besked om det i en månad till. Ibland har man tur och det löser sig av sig självt. Tackar för att det löste sig, vilka problem det har varit sen vi adressändrade döttrarna hem till pappan istället.

Finns det någon som skulle kunna tänka sig att ta hand om en ynklig Sabina just nu? Behöver en sjukskötare som passar upp mig lite. Jag betalar i natura, när jag blivit frisk vill säga då. Haha. Det var ett skämt, jag hoppar inte i säng med vem som helst ju. Är kräsen. Haha

Ikväll är det dax för dom desperata hemmafruarna igen. Älskar den serien. Ha en fortsatt fin tisdag. Tjingeling på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-19

Oh no!!

Grannen som flyttade in i lägenheten ovanpå mig har en bebis som är född i augusti någon gång. Vad är det jag har hört i en timme nu? Joo, en gråtande bebis! Fan att detta huset ska vara så jävla lyhört och tack för påminnelsen till varför jag inte vill ha fler barn själv. Haha. Jag är för gammal för att börja om med sådant.
Min bästa tjejkompis Eleni, som flyttade härifrån huset för lite över ett år sen, har ju lilla Isabella som fyller 2 år i januari. Eftersom hon bodde högst upp i huset så hörde jag aldrig när lilla Isabella skrek. Nu är det andra bullar med tanke på att man har en bebis i sovrummet ovanför sitt eget. Det är inget kul, hoppas ungen inte lider av kolik för då lär jag få skaffa öronproppar. Nä då, jag ska inte klaga... tycker synd om föräldrarna om så är fallet. Dom lär ju få höra här nere från ibland också, framför allt när det förfestas. Lär få varna dom innan det händer.

Nu tänker jag lägga mig för att sova... mår allt annat än bra och hoppas värktabletterna snart ska göra nytta för sig. Sen hoppas jag att ungen tystnar snart också, bara jag somnar så lär jag ju inte vakna i första taget.

Natti natti på er.
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-19

Sjuklingen

Jag är på väg att bli sjuk! Det suger och det är såååå synd om mig ju. Jag fryser som en blå, har ont i kroppen och huvudet. Lyckades somna på soffan i några timmar på eftermiddagen och mår inte alls bättre trots att jag sov gott. Barnen lyckades med att smitta mig trots allt.
Var är du som ska ta hand om mig i dessa lägen? Som ska tycka synd om mig och skämma bort mig? Komma med varm/kall dryck, lägga en sval hand på min panna, köpa något gott och en tidning som jag kan frossa med i soffan/sängen? Fan, borde anställa någon för sådana här fall. Haha. I dessa lägen suger det att vara singel...

Funderar på att börja bära mörka solglasögon jämt. Två olika personer sa åt mig i går, en kille och en tjej, att jag har en flörtig blick. Vad fan ska jag göra åt det då? Det har jag ju mot alla jag tittar på, inget medvetet från min sida. Men detta kom från mina två soulmates och då ska jag tänka mig för mer i framtiden. Kan ju råka på någon kokosnöt annars, har ju iofs gjort det redan. Vilket pucko!! Stick o brinn säger jag bara.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv i soffan. Hoppas ni läsare mår bättre än mig. Ciao


Hade tydligen skrivit fel på ett ord här. Fick ett sms av exet precis där han frågade om man skulle lägga en sval hand på min pappa! Hörrö O, nu har jag ändrat på det... vill ju inte att folk ska "massuppfitta" mig ;) Hahaha
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-18

Hahahaha

Solen skiner och humöret är på topp. Har haft en underbar helg och har verkligen hunnit vila ut ordentligt. Skulle ju egentligen på en träff i dag men den är avblåst. Han ringde mig och vi pratade en stund, han berättade för mig att han inte tyckte det klickade och jag brydde mig inte ens! Visst tycker jag han är trevlig och hade kanske gett det lite mer tid att lära känna honom innan jag uttalade mig om min åsikt. Men klicket fanns inte där, det är helt glasklart. Varför ska man då lägga ner onödig energi när det känns så. Jag är van vid att det ska vara himlastormande från början och så var inte fallet denna gången. Men tänkte att det kanske behövdes mer tid. Fel tänkt av mig tycker jag nu i efterhand. Jag känner ingenting just nu. Snäll som jag är så vill jag ge alla människor en chans, det är ju iofs bra. Men jag ska nog inte dra in det när det gäller dejtande, det måste vara min typ av kille och det var det ju inte denna gången. När det gäller vänskap så ska jag fortsätta att vara open minded. Känns bara skrattretande och jag är glad över att han öppnade munnen om detta. För ibland kan jag vara bra dum och se tiden an. Jag måste hålla fast vid min åsikt om att det ska kännas helt rätt från början, annars så kan jag ju lika gärna fortsätta mitt singelliv. Jag tänker inte nöja mig med halvmessyrer. Det kanske jag hade gjort denna gången annars, hemska tanke! Nu vet ni hur det gick med detta och jag är absolut inte avskräckt för att dejta igen. Men den nya regeln är att jag ska känna ett äkta intresse för killen i fråga. 

Har överskottsenergi i dag och tänker sätta i gång med något vettigt. Har redan varit ute och gått en timme i det ljuvliga höstvädret. Nu tänker jag ta och städa undan lite efter min barnvecka, har inte orkat göra det som jag brukar göra på fredagar när barnen åker till pappan från mig. Sen hade jag ju fullt upp med flyttstädningen också. Har retat mig på dörrlisten inne i badrummet och tänker se till att måla den så den blir som ny. Hoppas jag får gjort det i dag, annars så blir det en annan dag under veckan innan barnen kommer hit igen. Så sysslolös behöver jag ju inte vara. Får se vad jag får gjort under dagen och vad jag mer hittar på.

Nu ska jag ta en matbit innan jag sätter fart här. Hoppas ni får en fin söndag i det vackra höstvädret. Ciao
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-17

I'm alive

Även om det inte känns så just nu, helvete vad mör jag är! Känner mig som Agda 105 år i dag och ögonen är som små råttepickar i fejjan på mig. Denna veckan har varit milt sagt intensiv.. med flyttstäd, barn och två träffar (dejter) med samma person. Vilket resulterade i lite mindre än tre timmars sömn natten till i går, sen slet jag i grannens lägenhet i nästan 10 timmar i går. På kvällen var jag så trött så jag kunde lagt mig för att sova precis vart som helst. Men trots det lyckades jag titta på fyra avsnitt av SATC innan jag kröp ner i min underbara säng. Somnade som en stock och har sovit riktigt gott. 

Nu ska ni få höra hur dejt nummer två var. Jag åkte med honom till Götene, han kör lastbil. Så vi fick umgås många timmar tillsammans och pratat rejält. Kändes lite som att detta var ett bra sätt för att se om vi ville träffas igen. Och det ska vi göra, ska träffa honom på söndag igen. Faktiskt hans förslag och jag har inget emot det.
Hur känns det för mig nu då? Jag tycker det känns bra, han är trevlig att umgås med och jag vill gärna lära känna honom mer. Jag är nyfiken och klart jag tycker bra om honom hittills, men resten får tiden utvisa. Vi båda kommer ta det lugnt och se om det kommer utvecklas till något mer. Så tills vidare går livet vidare som förut. Tänker inte på det utan tar det som det kommer.

Ska träffa min soulmate Lenita sen i kväll, pratade med henne en snabbis i går och då bestämde vi oss för att ta en tjejkväll hos henne. Marco jobbar då och det är ett perfekt tillfälle för en massa tjejsnack. Även om han knappast är något hinder för det i vanliga fall. Han brukar sysselsätta sig med något annat som upptar hans tankar och lyssnar inte till vårt tjöt. Älskar att umgås med både min kusin och hans ljuvliga sambo, för mig är hon min svägerska trots att hon inte är det släktmässigt.

Nu håller Daniel på att flytta ut ovanför mig, hör hur det låter hit ner. Måste upp och byta några lysrör i köket om en stund så dom nya som flyttar in slipper fixa sitt i mörker sen i kväll.
Detta var ett av dom jobbigaste flyttstädningar jag utfört, mycket berodde på att lägenheten inte var tom. Men sen måste jag säga att det var rejält skitet överallt också. Jäklar vad jag har skrubbat och slitit överallt. Trodde aldrig jag skulle bli klar i går och med tanke på hur trött man var så hade man mest av allt lust att bara lust att skita i allt. Men så fungerar ju inte jag. Jag jobbade vidare som på autopilot och fick det avklarat. Trots att det blev en hel del flamsande med tanke på hur trött man var. Skönt att ha det avklarat nu.

Jag tänker lägga mig och slappa i några timmar till, sen blir det en dusch och sedan åker jag till Marco och Lenita. Tänker titta på några avsnitt till av SATC, lär säkert somna om en stund till som det känns nu.
Är tomt utan barnen här nu, när dom kommer tillbaka på fredag igen så börjar deras höstlov. Skönt att slippa gå upp så tidigt under den veckan sen. Lär bli full rulle, precis som jag vill ha det.

Trevlig helg på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-13

Fullt ös... vad annars!

Tar en paus i flyttstädandet här, hjälper en i huset med detta eftersom han ska flytta till helgen. Har inte hunnit skriva något här i bloggen eftersom jag haft fullt upp sen i lördags. Har passat på att njuta av att umgås med barnen. Fick den efterlängtade massagen av Nine två gånger innan hon åkte till pappa igen i söndags kväll. Vi har haft så mysigt och umgåtts. Inga sura miner alls och i söndags så unnade vi oss att äta middag på donken.









I går så kom sonen hem från skolan tidigare, han mådde dåligt och stupade i säng direkt. Stackarn  hade nästan 39 graders feber och är hemma även i dag. Båda barnen är hemma och är ynkliga med andra ord. Mina små älsklingar.

Gjorde något så ovanligt i går som jag bara vill berätta lite snabbt om, nämligen en dejt! Det är banne mig en av dom bästa jag har haft måste jag säga, har aldrig varit så avslappnat och trevligt på samma gång. Vi fikade, promenarade och pratade en hel del. Ska bli spännande att lära känna den här filuren mer och se om det kanske leder till något mer. Min nyfikenhet är absolut väckt iallafall. Och timmarna bara flög iväg, men så blir det väl när man umgås med så trevlig sällskap som han är. Fortsättning följer....

Sen på kvällen så stack vi till akuten, var tvungen att åka in med Bea som har haft så ont i ryggen i så många veckor redan. Det blir bara värre också. Nu fick vi ett besked om vad det kunde vara, diskbråck, det är vila för ryggen som gäller nu då. Blir det inte bättre alls till helgen så ska vi åka in igen. Skönt att ha fått en liten hum om vad det kan vara. För härom dagen när hon var på Backa läkarhus så påstod dom att det skulle vara ryggskott!! Det stämde inte alls in på henne och därför sökte vi akut på sjukhuset istället.







Känner mig ganska seg i dag, har sovit för lite sista tiden och fattar inte varför jag inte klarar av att sova ut. Känner mig för rastlös för det helt enkelt. Nu vill jag bara få gjort städet så det är avklarat, kommer göra lite varje dag eftersom han inte flyttar ut förrän på lördag. Är så jäkla noga och därför tar det sådan tid, men köket och badrummet är ju dom två rummen som tar mest tid. Ska bli skönt när helgen kommer och man kan pusta ut igen.

En sista sak bara för att påminna mig själv, ni andra lär inte fatta vad det handlar om ändå. Hädan efter tänker jag gå efter min magkänsla och när den säger att något är på tok så är det oftast så. Inget förvånar mig längre och jag kan bara säga så här. Allt straffar sig till sist, även denna gången. Jag tänker behandla andra människor med respekt, för annars så kan man inte förvänta sig att få någon tillbaka. Men alla människor lever inte efter den regeln och det kommer straffa sig till sist. Glöm aldrig... What goes around, comes around. Vilka patetiska människor det finns, inte ens värda min uppmärksamhet.

Ha en trevlig dag



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-10

Mina två vackra döttrar ♥

Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-10

Min son, trummis

Lägger in ett klipp som sonen filmat när dom repade, än så länge är dom ju bara två i bandet. Dom ska väl försöka få med 2-3 personer till. Tycker dom är väldigt duktiga med tanke på hur kort tid dom tränat, 4 gånger hittills bara. Man märker att min son lärt sig mycket via guitar hero på det trumsetet. Han kommer gå långt om han redan har blivit så duktig på så kort tid. Killen som spelar gitarr heter Olle och är klasskompis till Jimmy.

Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-10

Härligt

Nu har jag bara alla mina barn här, deras pojkvänner är hemma hos sig. Har haft det riktigt mysigt och ätit middag ihop bara vi fyra. Jag gjorde köttfärslimpa, gräddsås och potatis i dag. Alla åt med god aptit och det blev bara kvar en portion som Jimmy kan värma i morgon när vi andra äter makaronlåda. Det är inte hans favoriträtt och då är det bra att han får äta annat.

Har lyssnat på barnen när dom umgåtts vid köksbordet. Bea fick för sig att sminka Nine och fixa hennes hår, hon blev så fin. Hörde hennes kommentar under sminkningen, jag ser ju tjejig ut!! Kunde inte låta bli att säga att hon faktiskt är en tjej. Men på sätt och vis håller jag med henne, hon är mer en "rocker" och spelar inte på sin kvinnlighet. Men åh så söt hon blev när hon var färdigfixad. Vet inte om hon kommer vara hemma här ikväll, det är tydligen någon kompis som har fest och det kanske blir så att hon åker dit i några timmar. Jag har ju fått umgås med henne under hela eftermiddagen och fram tills nu, sen har vi morgondagen på oss också. Så för min del är det okej om hon sticker iväg.

Nine klippte faktiskt mitt hår i dag, bad henne att ta topparna och nu känns håret tjockare och det som var slitet är borta. Känns skönt. Hon är duktig och jag sitter mest och njuter medans hon grejar med mitt hår, en fördel att man inte är ömhårad. Har låtit båda mina döttrar få träna sig på att klippa mitt hår och ännu har jag inte blivit missnöjd med resultatet. Tänk vad pengar man sparar på att slippa gå till frisören. Sen klipper dom faktiskt varandras hår också.

Har varit en lugn dag utan något bråk eller tjat. Älskar när alla mina barn är samlade och vi bara kan vara. Får se vad vi hittar på i kväll, beror ju på om Nine ska i väg eller inte. Om hon stannar hemma ska jag be henne om lite massage, det var länge sen sist. Skulle verkligen behöva det.

Nu ska jag kika på vad döttrarna håller på med på sitt rum och låta sonen få ta datorn igen. Ciao









Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-10

Tyst det är i huset...

Nu har även Bea och Matti gått och lagt sig, Jimmy somnade direkt när han lade sig för lite mer än en halvtimme sen. Fredagar brukar inte bli så sena med barnen eftersom dom är trötta efter att ha gått upp tidigt varje dag under veckan. Vi tittade på en film tillsammans, What happens in Vegas, har ju sett den förut men hade glömt hur den var. Gillar den och det blev en hel del skrattande.

Själv känner jag mig inte så trött än så jag kan lägga mig, tänkte jag kunde läsa lite bloggar som jag följer efter jag har skrivit klart detta inlägg. Sen blir det säkert att jag läser någon bok en stund innan jag somnar. För läser gör jag alltid tills ögonen går i kors och jag inte fattar vad jag läser längre. Det är då man somnar bäst, annars så blir det att jag leker kolmask i sängen och blir bara uppstressad för det. Sen börjar jag tänka på allt möjligt och då om något så är det problemlösning jag ger mig in på. Att ha en hjärna på högvarv och sen att man inte kan ligga still, eller hitta en bekväm sovställning underlättar knappast insomnadet. Haha

Jag och Bea gav oss i väg in till Nordstan i dag, tänkte vi skulle försöka hitta en vinterjacka till henne. Har egentligen inte råd med det just nu men vill ju inte att ungen ska behöva frysa när hon bara har en munkjacka att tillgå just nu. Vi sprang in och ut i en massa affärer, tittade på alla jackor som fanns och den billigaste kostade nog 700 kronor. Då var den ändå inte lockande. Annars så låg jackorna på långt över 1000 kronor upp till 7000 kronor!! Hell yeah, vi tar och köper till hela familjen när vi ändå håller på. Haha. Fy fan, säger jag bara. Vi gav upp och fixade lite ärenden på apoteket i stället. Sen åkte vi hemåt och hoppade av vid Wieselgrensplatsen för att handla mat på Willys. När vi väl kom hem så var det matlagning som jag var tvungen att kasta mig över, vi var vrålhungriga. Blev fisk, äggsås och potatis. Var riktigt gott faktiskt. Efter det var det bara att städa efter matlagningen och sedan satte jag mig vid datorn för att leta lite på tradera. Matti och Bea hade ändå stängt in sig i sitt sovrum och Jimmy var hos en kompis. Efter ett tag gjorde Bea mig sällskap framför datorn och hittade en jacka på Tradera som knappt var använd. Det var en Peakjacka och jag lade ett bud, som mest så kommer jag inte betala mer än 200 kronor för den jackan. Om jag vinner med mitt bud vill säga. Hoppas det, för då är jackproblemet löst för denna vintern när det gäller henne.  

Längtar tills i morgon när Nine kommer hit, ska bli så mysigt att få umgås med min älskade unge igen efter lång tid. Tänker inte göra mer än nödvändigt denna helgen, vill umgås med barnen så mycket som möjligt. Fast det kommer ändå bli att jag springer runt och plockar, lagar mat osv. Det är ju saker som måste göras.

Nu har jag inget mer att berätta om för denna gången. Natti natti på er
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-09

Sov för helvete!! Haha

Bea vill tydligen sova en stund innan vi ger oss iväg till affären. Gick precis förbi soffan och där ligger hon som en liten uggla och kikar på teve. Här får ni höra vårt samtal...

Jag; Du får vila max en timme och sen sticker vi.
Bea; Japp, en timme från det att jag somnat. För tänk om jag somnar först fem minuter innan du väcker mig.
Jag; Det kallas för powernap då ju.
Bea; Det är inte rättvist!!
Jag; Joo, sov nu. Blunda. Blunda då!!
Bea; Men mamma....
Jag; Sov för i helvete!!
Sen började vi asgarva istället.

Så går samtalen mellan oss. Nu kom hon förbi och gav mig en present som hon hade gjort själv igår. En fin pärlplatta på en kamel. Frågade henne varför det är en liten bit på kamelen som är orange. Det var bara för att pappa inte tyckte hon skulle använda alla bruna pärlor tydligen. Haha. Lägger in en bild på den fina bruna kamelen med en orange skönhetsfläck. Den har ett blått öga som enligt pappan får den att se arg ut. Haha. Den va så fin Bea. Tack för den fina presenten.

Nu gav hon tydligen upp tankarna på att sova middag och vi kan snart sticka iväg och handla. Passar på att skriva nu för sen när sonen kommer så lär han occupera datorn och jag får bara slinka in korta stunder för att göra något. Lär få mest tillgång till datorn medans barnen är i skolan nästa vecka, som vanligt. Denna helgen tänker jag umgås så mycket som möjligt med mina älskade barn. Åh vad jag har längtat efter dom. Mitt hjärtats sång och glädje, som Skalle-Per brukar säga.

Önskar mina läsare en trevlig helg.



 

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-08

Höstligt

Det var ingen större idé att ens tro att man skulle få sova ut, jäkla telefon till att ringa hela tiden. Till sist blev jag sur och lade mig i soffan istället. Då minsann var telefonen knäpptyst tills jag väl hade somnat. Haha. Så typiskt. Tror vissa människor har en radar för att verkligen veta när det är som mest olämpligt att höra av sig. Kan ju iofs stänga av ljudet men jag vill vara tillgänglig när det gäller mina barn. Tänk om det händer dom något, hemska tanke!! Så därför får man väl leva med sönderhackad sömn när man är så dum och tror man ska få sova på dagtid. Huvudvärken är nästan helt borta, men känner mig seg. Så just nu är det baksmälla och mensvärk som pågår. Kul kombination, knappast, kan jag lova.





Vilket jäkla väder det har varit, kom världens hagelskur för någon timme sen. Sedan efter det har det ösregnat. Det är helt klart höstligt och ikväll tänker jag kura i soffan framför något sevärt med en massa levande ljus i vardagsrummet. Mysfaktor på hög nivå, jag bara älskar det. Nu slipper man ju frysa så förbannat här inne också eftersom värmen fungerar igen. Härligt.





Fick in pengar på mitt konto idag som jag inte hade väntat mig, blev glatt överraskad. Tänker ändå leva snålt så jag får undan något av det jag ligger efter med. Är så snål mot mig själv så jag bara har ätit middag två gånger sen i torsdags förra veckan. Ser till att bara få i mig något litet varje dag när jag inte har barnen. Blev ju knappt några rester över från förra gången jag hade dom. Därav middagsbristen. Ska jag ha råd att föda mina barn så får jag själv gå i sista hand, dom ska få äta ordentligt när dom är här. Bea lovade mig att vi ska sticka iväg och handla mat i morgon när hon kommer efter skolan. Skönt att få sällskap med den tråkiga sysslan.

Trots att mycket inte har blivit som jag hoppades sista tiden, stor del av året, så känner jag mig otroligt uppåt. Tänker inte sörja för något som går åt pipan, utan går vidare med högt huvud och rak rygg. Vem fan vill gråta över spilld mjölk?? Inte jag iallafall. Fick komplimanger av en vän för hur jag klarar av att hantera alla motgångar. Svarade med ett skratt att det inte som inte dödar en, härdar en. För visst är det så att jag blir starkare för varje sak jag går igenom, som för dom flesta. Men för mig är det en stor sak. Vissa saker tillåter jag mig att bli ledsen över, men jag blir fort arg och tänker att va fan... inget/ingen ska få mig på fall. Jag gör mitt bästa, ännu ivrigare än någonsin innan. Allt ska inte serveras på silverfat, lite ska man få kämpa också så man värdesätter det mer. Så är det när det gäller mycket. Om det blir tårar och tandagnisslan så tar jag det när jag är hemma, utan att någon annan får se eller höra det. Förutom mina närmaste då såklart. Det är er förtjänst att jag sitter här idag ju. All min kärlek till er ♥




I morgon kommer två av mina älskade ungar hit, även Matti då tror jag, Ninemus kommer på lördag först. Och kommer jag få ha henne för mig själv tills på söndag kväll när hon åker till pappa igen. Fasen vad mysigt det ska bli, har verkligen saknat min envisa dotter. Hennes kille William kommer jag inte träffa denna gången då med andra ord. Älskar mina underbara barn och båda mina fina svärsöner. Kan inte ha det bättre än så här.
Nu tänker jag rota fram något ätbart, känner hur magen kurrar och jag tror huvudvärken kommer ge med sig om jag får i mig lite näring.
Lägger med några höstliga bilder som jag tog för en stund sedan, detta är min utsikt från altanen.

Trevlig kväll på er.

Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-08

God natt!!

Tänker strax gå och lägga mig igen, har inte ens fått sovit tre timmar denna natten. Eller ska jag säga morgonen. Somnade efter klockan fem och sen blir jag väckt av telefonen, hade glömt att fjärrvärmecentralen skulle justeras idag. Trodde fan inte att han skulle dyka upp så tidigt på morgonen, redan vid åtta. Var som ett vrak när jag låste upp åt honom till pannrummet, vacker syn med ruffsigt hår och kvällens smink kvar i fejjan. Tack och lov att det är vattenfast smink. Såg inte illa ut då ju. Han frågade, med ett flin, om det hade varit en hård kväll/natt. Mumlade att jag hade haft det toppen innan jag segade mig upp för trapporna igen. Nu är det fixat och värmen pumpar in i elementen igen. Lär inte behöva frysa mer. För i natt, eller i morse rättare sagt, när jag skulle lägga mig så var jag nog lika blå som en smurf och kände mig som en isbit. Fick aldrig upp värmen riktigt innan jag väl blev väckt. Trodde alkoholen skulle värma inifrån. Haha. Har haft för jäkla kul iallafall, träffat många nya människor och tiden bara flög iväg. Trots att jag mår som jag förtjänar idag så är humöret på topp, detta blir tredje dagen nu som jag känner mig uppåt igen. Tur att den jävla mensen har kommit igång till sist. Annars så hade jag inte gått ut med den jävla PMS jag hade. Men det kanske hade hjälpt med alkohol, vad vet jag.

Nu ska jag sätta på klockradion på snooze så den spelar musik lite tyst i en timme, då lär jag somna och slipper höra vad Bea och Matti sysslar med i rummet brevid. Att dom orkar, är ju som duracellkaniner, forfarande efter 7 månader tillsammans. Tror det är bra att dom inte träffas mer än några gånger i veckan. Då får dom längta efter varandra också. Inget negativt för ett förhållande. Tror det håller bäst i längden i den åldern, även när det gäller oss vuxna faktiskt. Tänker skaffa mig en kille som bor långt åt tjotahejti, om jag skaffar någon alls. Haha. Då får man längta lite och sexlivet lär ju aldrig bli tråkigt.

Upptäckte förut att jag fått flera telefonnummer, låg lappar i min ficka. Själv lämnar jag aldrig ut mitt eget nummer!! Snacka om rysk roulette, har ingen aning om vem numrena går till. Haha. Dom åkte direkt i papperskorgen... fast det är alltid kul att få uppskattning och det kan man verkligen säga att jag fick nu. Typiskt att jag inte är ett dugg intresserad då. Sånt är livet, har ingen lust helt enkelt och jag går enbart ut för att ha kul med kompisar och inget annat.

Nu ska jag krypa ner i sängen och dejta min trogna kudde i några timmar. Sen lär jag vara fit for fight igen. Hoppas jag iallafall.
Önskar er andra en god morgon, fast själv säger jag god natt för några timmar nu. Ciao



Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-06

Helt otroligt!!

Jag provade precis en konstig grej på internet. Du ska tänka på en person, känd, och sen får du olika frågor du ska svara på. Sen kommer svaret. Själv tänkte jag först på Britney Spears och sen Elvis, sidan hade rätt båda gångerna. En kul grej, så prova ni också. Klicka HÄR för att testa. Trevlig kväll.

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-06

18+5 veckor

Syrran skickade ett mms med ultraljudsbilden, nu är h*n i magen 18 veckor + 5 dagar gammal. Nästa vecka har hon gått halva tiden. Tänk vad fort det går, känns som det var bara för några dagar sen vi fick veta att hon var gravid. Tyckte syrran sa att det nya datumet till BF är 4 mars. Så nu får man hålla reda på att det är ny vecka varje torsdag istället för tisdag. Är så förvänatsfull och längtar tills lillkörven kommer ut.




Mår fan så mycket bättre idag, trots att den jävla mensen inte kommit igång än. Känner att jag sprudlar av energi och tänker absolut sätta fart med att göra något idag. Snacka om lättnad.
Är lite förundrad över vissa saker, som jag absolut inte trodde skulle hända. Men sånt är väl livet, tycker bara att det är jävligt synd.

Nu har jag fått delat med mig av lillpyret. Blev tydligen inga bra bilder alls eftersom h*n var så aktiv och sparka och rörde sig hela tiden. Lär bli en aktiv bebis som håller sina föräldrar i full sysselsättning sedan. Haha. Joanna får se till att vila upp sig nu medans hon kan. Sen blir det andra bullar helt enkelt.

Have a nice day, till er som förtjänar det. Miss you, BSJ ♥
Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-05

Oss tjejer emellan...

Min äldsta dotter och jag är för roliga. När vi pratades vid tidigare idag på telefon så satt vi och bölade ihop. Jag var ju hemma och behövde inte skämmas för det, men stackars Bea satt på tåget!! Haha. Vilket par vi två är, vilken mor och dotter relation. Men vi två kan verkligen vara ledsna tillsammans, är den ena ledsen så gråter även den andra. Men som alltid så kläcker någon av oss ur sig att vi är så patetiska och då blir det en hel del skratt i allt gråtande. Båda hade lika dåliga dagar idag och det var skönt att få ur sig.

Min älskade lille pojk, som inte är speciellt liten längre, kom förbi i eftermiddags. Han skulle hämta ett spel och tyckte inte det var konstigt att finna sin gamla mamma lite ur gängorna. Han vet hur det brukar bli en gång i månaden och är väl van. Haha. Sandrine är den som är förskonad från PMS och det är bara Bea och jag som får våra sammanbrott i det fallet. Är glad över att jag inte har barnen här just nu när det är som det är, för om någon dag är jag som vanligt igen. Med röd näsa och rödgråtna ögon. Haha. Fan vilken syn... och framför allt, vilken tur att det är ytterst sällan det blir så här illa som nu. Annars så hade jag banne mig dränkt mig själv i dassholken, bara någon spolade åt mig samtidigt.

Har även haft ett argt samtal med försäkringskassan idag, blir helt galen på dom. Ge mig rätt besked från början så hade det underlättat och jag hade sluppit fixa fler papper som det blir nu. Vad mycket extrakrångel det blev efter att vi adressändrade båda döttrarna till pappans adress. Lätt och vara efterklok. Som med så mycket annat!! My life... i ett nötskal.

Det blir aldrig som man tänkt sig med andra ord.

"Miss you"
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-05

Pissigt

Pratade precis med barnens far och där är alla sjuka, bara Bea som har pallrat sig till skolan ändå. Hoppas dom blir friska tills det är dax att komma till mig igen på fredag.

Själv så känner jag mig nere, känner mig gråtmild och allmänt låg. Känslorna svallar och jag hoppas det bara beror på PMS och inget annat. Försöker intala mig själv både det ena och andra. Önskar jag kunde stänga av tankeverksamheten för ett tag. Just nu känner jag bara för att krypa ner under täcket och stanna kvar där. Även gråta tills det inte finns några tårar kvar. Men jag har ju ingen orsak till att gråta egentligen, ändå trycker det på. Bara den jävla mensen kunde komma igång så detta går över....

Hoppas ni mår bra iallafall... ha en fin måndag. Just nu känns allt grått och trist trots att solen skiner ute. Nu ska jag dränka mig själv i min självömkan här. Haha. Fan vad jag är patetisk!!

"Jag längtar.... och hoppas"
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-04

Sovdax

Ska strax krypa ner i sängen och fortsätta läsa min bok jag håller på med, "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" av Magdalena Graaf. Fängslande bok som dessutom är sann.

Pratade med Lenita ikväll, igen. Kan inte med ord beskriva hur mycket hennes stöd betyder för mig. Hon är alltid så klok och får mig att må bra varje gång jag pratar med henne. Hon är som en svägerska för mig trots att hon faktiskt är ihop med min kusin. Inget jag berättar för henne är pinsamt och jag kan verkligen vräka ur mig allt. Blir mycket skratt och även tårar ibland. Hon peppar mig och försöker få mig att inse hur värdefull jag är, när jag känner mig som mest misslyckad. En sådan kompis borde alla ha, jag har turen som fått det iallafall. Det är nog den vänskapen jag uppskattar mest, för första gången är det inte jag som bara måste lyssna utan här är det faktiskt mest jag som spyr galla och avreagerar mig. Hon är ju själv i sjunde himlen och allt ser så ljust ut. Men självklart kommer jag lyssna även på henne när det behövs. För det handlar om att ge och ta i det fallet. Om man är normalt funtad vill säga...

I morgon bitti är det dax för min syster Joannas ultraljud, tror hon kommer hit efteråt för att visa upp bilderna och umgås. Ska bli så spännande att se bilderna och samtidigt även känna på magen igen. Nu sparkar bebben för fullt också. Och för varje vecka blir hon större och större. Tänk att jag ska bli moster!! Blir alldeles varm av bara tanken.

Helgen har varit både bra och anus, vill inte ens skriva om den. Nu ser jag fram emot en ny vecka och vad den har att erbjuda.
Vill också passa på att skriva till D, krya på dig. Hoppas du blir frisk fort. Tänker på dig...

Ville bara skriva en snabbis innan jag ska lägga mig. Önskar er en bra vecka i höstrusket, för det kan man verkligen kalla det nu. Just nu så regnar det för fullt och det har blåst rejält hela dagen.

Glöm inte; Man ska behandla andra människor som man själv vill bli behandlad tillbaka....
Borde väl inte vara så jävla svårt att leva efter, eller?
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-03

Vad ska man säga....




"Om man inte får gråta, så druknar själen i tårarna på insidan"

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-02

Äntligen!!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och målat den förbannade, äckligt gröna, kakellisten i köket. Det var då banne mig på tiden och den tummen satt så långt in som den bara kunde. Kändes skönt att få det ur världen och nu behöver jag bara hjälp med att häfta fast en kabel på undersidan av skåpet ordentligt, tänkte be D om hjälp med det när han kommer. Försökte själv men det var inte så lätt att trycka uppåt och samtidigt pressa på det tröga handtaget för att skjuta ut klamret. Så det sitter inte så bra just nu, men bättre än innan iallafall.

Snart är hockeymatchen slut som D tittar på och då ska vi prata med varandra, har ett litet förslag att ge honom då. Får se vad han säger.

Det var allt jag hade på hjärtat för denna gången. Återigen, ha en trevlig helg.




Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-02

Då var det löst...

Kom precis hem efter att ha hämtat Jimmys ryggsäck på hittegods, Bea och lille Lewin följde med som sällskap. Snacka om tur  när det gällde att väskan hade kommit tillrätta, beror kanske på att det var tåget han glömde den på. Hade det varit bussen så hade den varit puts väck. Fick betala 20 kronor för att lösa ut den men det var det banne mig värt.









Bea är barnvakt åt Lewin idag när Angelica jobbar, så då passade hon på att ta honom i bärselen och med sig in till stan. Han sov hela tiden så jag fick inte någon chans att gulla med honom. Men jag tog lite kort iallafall. Sen skiljdes vi åt när jag hoppade av här hemma och hon fortsatte med spårvagnen till Länsmansgården. Han äter ju var tredje timma och då är det väl bäst att vara hemma när han väl vaknar och är hungrig. Det kändes konstigt att se sitt eget barn med en bebis. Men hon sköter om honom som hon aldrig skulle gjort annat. Får en liten inblick i hur det kommer bli när jag blir mormor, men det hoppas jag dröjer många år än. Skulle känna mig så gammal annars ju. haha. Vem fasen vill bli ihop med en mormor??

Ringde och väckte D vid sju i morse och var lite orolig för om han skulle ha dåligt morgonhumör. Men det hade jag inte behövt oroa mig för, han kvicknade till ganska fort och vi pratade nog nästan en timme. Sen hade han tydligen lagt sig igen vid nio!! Haha, jag kände det på mig. Men han sov bara en kort stund och sen ringde han mig och då pratade vi ännu en stund. Tiden flyger alltid iväg när vi pratar och jag fattar inte hur vi kan ha så mycket att prata om. Är glad för det och framför allt så känns det bra.

Nu tänker jag ta och städa trapphuset så jag har gjort det, behöver jag inte tänka på det i helgen. Sen tänker jag ta ett varv med dammsugarn här inne också. Städa toaletten hade jag också tänk. Har lite att pilla med, men inget att röja undan eftersom jag har gjort det redan tidigare. Känns skönt att ha fint när man blir barnledig, då håller det sig så också eftersom jag inte stökat ner själv.
Ska prova att få tag på Lenita och se om vi kanske kan hitta på något ikväll. Om hon inte har för mycket att göra i lägenheten nu när dom flyttat ihop.

Trevlig helg på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-01

Fan också!!

Med tanke på att min dag började så "bra" i morse så har humöret varit riktigt dåligt. Förut när jag pratade med D på telefon så började jag lipa!! Fan också, tror inte det var någon bra sida att visa så här i början och det är inte bättre när det beror på att jag har PMS. Hoppas nu bara jag inte skrämde bort honom för tid och evighet. Kan inte ens med att ringa upp honom igen efter detta. Haha. Fan vad jag skäms... men förhoppningsvis så kommer han ändå till mig i helgen. Framför allt så hoppas jag att han ringer igen. Haha.

Någon som fick mig på bra humör igen var Max, verkar som han känner på sig när jag mår piss. Han sparkar mig i arslet och säger några sanningens ord, sen är jag på fint humör igen. Men säg för fan inget till honom om den saken. Han blir så jävla mallig då. Haha. Han är verkligen en bra vän som vet hur jag ska tas, vi är ju så jävla lika i sättet. Och han vet verkligen hur jag fungerar och alla mina jävla fel och brister som jag inte vill ha. Tack min vän för det...

Kom nyss hem efter att ha varit iväg och handlat lite med Bea, bara på Willys så det var inget märkvärdigt. Har ätit middag också och nu känner jag att man kan ta det lugnt resten av kvällen. Har bara kvar en maskin att torktumla och sen kan jag vika in alla sängkläder i linneskåpet igen. Skönt att ha besegrat hela det jäkla tvättberget som var.

Nu ska jag springa ner och lägga in dom sista sängkläderna i torktumlaren. Sen måste jag sätta på värmen lite också, känner att det är väldigt ruggigt här inne. Tog faktiskt på mig vinterjackan när jag stack till affären förut, det behövdes.
Om jag nu inte hinner skriva mer innan helgen så vill jag passa på att önska er en trevlig helg. Kram på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-01

Förbannade skit!!

I morse när sonen hade hoppat av tåget i Floda så upptäckte han att han hade glömt sin ryggsäck på tåget. Så jävla smart!! Han ringer till mig i panik och bestämmer sig för att ta nästa tåg mot Göteborg för att se om väskan är kvar. Samma tåg tillbaka från Alingsås som han åkte med som tur är. Väskan låg självklart inte kvar och han pratade med tågvärden som kände igen honom. Jag är kvar i telefonluren medans han pratar med henne och hon får tydligen inte säga något om dom har hittat en väska. Det måste vi ringa till hittegodsavdelningen för att få veta. Jag ber Jimmy säga åt henne att han kan beskriva exakt vad som låg i väskan och utseende, det hjälpte inte heller. Fan också!! Hade ju lugnat nerverna lite om man ändå visste att den var upphittad. Vi måste vänta tills i morgon vid klockan tolv innan vi ringer hittegods, då har dom fått in det som är kvarglömt i dag. Då undrar jag var dom förvarar alla saker dom hittar över hela natten? Jaja, har ju inget annat val än att vänta tills i morgon, surt bara eftersom det var några värdefulla saker i väskan. Och mitt humör var absolut inte det bästa i morse, sonen fick sig några rejäla skopor av mig. Kunde inte låta bli att tänka att det är tur att hans huvud sitter fast, för annars så hade han väl glömt det också.
Han var såpass upprörd så han tåg tåget hem och struntade i skolan idag, men han ska tillbaka till Floda om två timmar för att repa med bandet. Så nu ska jag fixa lite middag åt oss så han får ätit innan han ska åka.

Har med andra ord inte varit den bästa dagen idag. Vilken tur att det är fredag i morgon, har längtat som bara den. Lär bli en spännande helg.
Ha det bäst så länge. Ciao

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-10-01

Ännu en dag

Trots att jag sov så länge i dag så har jag banne mig fått gjort riktigt mycket. Blev så snopen när även Bea satte igång med att städa deras rum grundligt, luktade så gott där inne efteråt. Vågar jag ens säga vad det var för lukt som var där inne nu sista dagarna? Haha. Okej, det är något som hon och jag kallar snopplukt. Låter helt sjukt men ni som har sex vet ju hur det luktar i rummet efteråt och det var så det luktade. Men nu är den lukten borta, trots att jag vet att hon och Matti har haft "aktivitet" där inne i kväll. Huvudsaken är ju att hon bytte till rena sängkläder, dammsög ordentligt överallt och även våttorkade alla ytor.
Själv fick jag burit ner en hel del saker till förrådet som blivit stående framme, fick röjt undan en hel del och nu efteråt känner jag mig så nöjd med resultatet. Fick även dammsugit alla andra rum när jag var klar med förrådet. Allt gick som en dans eftersom vi hade bränt en ny skiva med massa bra musik. Gick runt här och sjöng för fullt så tiden gick fort. Efter att ha städat klart och lagt in en ny maskin tvätt så stack Bea och jag till pizzerian och åt. Satt och hade en mysig tjejstund och pratade lite om allt möjligt. Blev helt klart mycket prat om närmaste framtiden och helgen som kommer. Mer vill jag inte berätta om det...

Nu sitter jag helt ensam uppe och dom andra sover gott i sina sängar. Själv måste jag vänta på en maskin tvätt till innan jag kan lägga mig. Den är strax klar och sen ska det torktumlas. Hann inte tvätta allt i kväll, har alla sängkläder kvar och det får jag ta i morgon kväll. Blev ändå 4-5 maskiner tvätt bara denna eftermiddagen och kvällen. Så nu får jag försöka roa mig själv i en timme till innan jag kan krypa ner i sängen. Sen ringer ju klockan redan vid sex i morgon bitti. Usch! Behöver bara gå upp så tidigt i morgon och på fredag, sen är jag ju barnledig tills nästa fredag och behöver inte tänka på att att ställa klockeländet.

Sitter och lyssnar på regnet som smattrar mot rutorna, är glad över att inte behöva vara ute i rusket. Har tänt lite levande ljus och även en aroma lampa, så himla mysigt och nu doftar det av citrongräs. Älskar denna årstiden när man kan mysa mer. Fördelen är ju om man har någon att mysa ihop med också. Men det ser ju lovande ut på den fronten, man får se vad som händer. Haha. Kors i taket, det där lät positivt ju. Jag kan ju säga så här, jag mår oförskämt bra.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och flytta över tvätten till torktumlaren. Sen ska jag läsa lite bloggar jag följer för att få tiden att gå. Natti natti på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()