2008-11-17

Bloggstopp !!

Nu är det så illa att jag blir utan dator resten av veckan, min personliga datortekniker ringde mig i dag och tänker hämta datorn för om installation och byte av grafikkort. Det sistnämnda till sonens stora glädje, eftersom han spelar mycket CS, det vi har duger inte längre. Har haft datorn i tre år snart och med tanke på hur mycket den används och allt som sparas och lagras på den så behövs en om installation verkligen. Den har blivit så seg, får fnatt om jag har fler än två program igång samtidigt. Sen kommer den funka fint igen, när den är trimmad och har fått genomgå en spa behandling.
Jag har fördelen med att ha en kusin som har byggt datorer och det han inte kan är inte värt att veta. Han är en ängel och ställer upp så fort det är något och jag behöver aldrig tänka på något.
Jag hoppas verkligen jag får tillbaka den i slutet av helgen, annars lär sonen gå mig på nerverna. Tur att vi har massor av nya filmer att titta på i alla fall.
Kommer skriva när jag får tillgång till min egna dator igen, tills dess kommer jag inte synas till.
Då kommer jag säkert ha desto mer att skriva om, hoppas jag.
Snart är det första advent. Jippey !!
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-15

Lördag = Festa ??

I vanliga fall när jag är barnledig är det ju det, men inte i dag. Är så jäkla förkyld så jag valde att stanna hemma, sen är det tomt i den förbannade plånboken. Har verkligen gnetat sista veckan när jag hade barnen för att klara det. Får väl tacka J för hjälpen också som lånade min några hundralappar.
Syrran som bor i Surte ringde och hon är på Rockbaren, vill också gå dit ju !! Men jag känner mig så osexig som det bara går att bli, näsan är röd och trots att julmånaden är i antågande så har jag ingen lust att visa mig som renen Rudolph med röda mulen. Finns ingen fondation som täcker det och sen rinner ögonen av allt nysande också.

I dag har jag utfört trappstädning här i huset, var en vecka sen sist men det har ju regnat så förbannat mycket och eftersom det är sex lägenheter i huset så blir det rejält lerigt. Kändes skönt trots att man får springa upp och ner för fyra våningar sammanlagt. Pratade även med hyresvärden som var här med en hantverkare som kollade allas fönster. Men inte mina !! Jag sköter sådant själv, eftersom jag har bott i hus i så många år och samt är händig så klarar jag av det mesta själv. Om inte annat så provar jag tills motsatsen bevisas.

Nu ringde precis mitt goatmeet, haha, dotterns namn på honom. Har inte pratat med honom på några dagar och kände att jag backade lite för att höra av mig också. Komplicerat.
Någon som jag där i mot saknar att prata med är Baloo, sluta jobba hela tiden och ha lite tid med mig någon gång. Men han ska med oss ut om två veckor, när N spelar här i gbg igen. Då jäklar ska det svängas på dom ludna och köras lite race med dryck. Haha. Moget !! Men kul ska vi ha i alla fall.

Nu tänker jag titta på film med en kompis, sen ska jag krypa ner i sängen och fortsätta med min bok. Den är speciell, lite seg, men klart jag måste läsa ut den. Har inte blivit så mycket läsande på sista tiden och upptäckte i går när jag fick nya böcker från min bokklubb att jag nu har sex nya böcker att läsa. Hmm, behöver inte gå till biblioteket igen nu då.

Ha nu en trevlig lördagskväll, festa för mig också. Skål på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-14

Misshandel.

Var med dotter nummer två i skolan i onsdags, då fick jag ett samtal som jag väntat på i ett år nu. För ett år sen blev jag misshandlad utanför huset där jag bor. Personen som misshandlade mig hade jag träffat några gånger. Jag fick ta emot slag som gjorde att ena trumhinnan sprack och det började blöda. Sen var jag ganska blåslagen i ansiktet också. Polisen kom och personen kunde gripas, efter det har jag inte hört någonting. Vad blev det för efterverkningar för min del ? Hörseln på höger öra försvann nästan helt och jag känner mig otrygg. Har varit ett jobbigt år när jag inte vågar gå ut ensam, framför allt inte när det är mörkt. Men även på dagtid så känner jag mig otrygg om någon kommer gående bakom mig eller om jag går förbi någon som inte verkar vara normal. Oavsett jag är ensam hemma eller inte så har jag alltid ytterdörren låst, sen drar jag ner alla rullgardiner när det mörknar ute.
Nu ska det tydligen bli rättegång och det känns som allt rivs upp på nytt, jag kan erkänna att jag är rädd för att möta den killen öga mot öga och vad han kan göra. Bad om att inte behöva möta honom vid en rättegång när jag ska prata, hoppas det blir så. Kriminalarn kunde inte garantera något. Sen kom frågan upp om vad jag ska ställa för skadeståndsanspråk, hur fan ska jag kunna sätta ett pris på min hörsel !!! Är det ljud runt omkring mig och jag ska lyssna på en person som pratar med mig så hör jag väldigt dåligt. Blir att jag säger va i tid och otid, det är inte kul. Går jag ut på någon klubb så måste jag ha öronproppar för att inte bli helt knäpp. Höga ljud är svårt för mig.
Nu vill jag bara att allt ska vara överstökat och försöka gå vidare, inte lätt när allt tar sådan tid.

Varför jag tar upp detta nu är för att dotter nummer två blev misshandlad i skolan i går. Detta är för jävligt !! Tjejen som gav sig på henne är lika gammal som dottern. Dottern fick ta emot flera slag i ansiktet, resultatet sprucken läpp och nässkador. Massor av hårtussar som slets bort från huvudet. Dottern var blodig i hela ansiktet från ögonen och ner. Men det jag tror är värre än smärtan är nog rädslan hon känner nu. Den tjejen som utsatte henne för detta är en tjej som min dotter har känt i sex år !! Vad är det för fel på människor ?? Även om skador läker för det mesta så kommer rädslan alltid att finnas kvar, att bli misshandlad är fruktansvärt. Hur fan är en människa funtad som kan göra något sådant...
Vi stack i alla fall till polisen och gjorde en anmälan om misshandel, vad som kommer hända är en bra fråga. Tjejen är också 15 år som dottern och inte myndig. Polisen förklarade att sociala myndigheterna kommer kopplas in, men det är dom ju redan när det gäller den tjejen. Sen är det upp till åklagarn vad som kommer hända med tjejen. Eftersom hon har gjort så mycket innan redan och klarat sig utan några som helst påföljder så lär hon komma ur detta också. Den flickan är en fara för sin egen familj och omgivning så jag hoppas hon får hjälp och dom skickar henne till någon anstalt. Hade varit det bästa för inget har hjälpt henne hittills. Hur många chanser ska hon få ?? Hon bevisar ju gång på gång att inget har hjälpt, dvs bara haft samtal. Jag kan yttra mig om detta eftersom jag känner familjen väldigt väl och har levt väldigt nära dom. Ta bort henne helt från denna delen av landet, ge hennes familj och alla andra runt omkring lite frid. Nu får det vara nog !!

Så nu har jag inte bara min egen misshandel att tampas med, måste även stötta dottern en väldigt jobbig tid framöver. Jag vet iaf vad hon går igenom och jag kommer finnas där för henne.
Till alla er som misshandlar eller misshandlat, tänk på att ni förstör en människas liv för evigt. Det sätter sådana spår som aldrig kommer försvinna. Vad är ni för svaga människor igentligen som inte kan prata utan tar till våld ??
Säger bara en sak.... ni är inte värda ett skit i mina ögon. Go to hell !!
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-11

Sökes; Snuskigt rik karl !!

Pratade precis med yngsta syrran, vi båda förbannade att vi är fattiga. Jag har ju tur som får pengar på tisdag nästa vecka i alla fall, hon får vänta till den 25.
Hon tänkte ta sig hit upp från Alvesta men hur kul är det när vi inte har råd att gå ut. Visst kan vi ha en myshelg men det är inget man orkar med två kvällar i rad. Känner att jag vill festa nu eftersom helgen ändå var helt vit för mig, inget festande alls och jag var hemma. Helgen innan var jag fyllechaufför till Trollhättan, så det har varit lugnt två helger i rad, inte likt mig.
Man skulle skaffa sig en rik karl, en som skämde bort en med massor av presenter och en rejäl veckopeng. Haha.
Då kan jag skämma bort honom med att laga god mat och massor av kärlek, när helgerna kommer som jag är barnledig så är det tjejkompisarna som gäller och utgång. Skulle vara perfekt men tror inte det existerar sådana män faktiskt.
Jag får leva snålt som satan nu tills jag får pengar, sen får vi se vad som händer.
På tal om att spara pengar, nu har jag slutat röka också. Är envis och ska klara det, äldsta dottern har gjort det och då ska banne mig jag också klara det. Nu har hon varit utan i tre veckor, var ingen idé att sluta samtidigt för då hade vi rykt ihop så det aldrig hade gått att reparera. Bästa var att vänta tills hennes abstinens gav med sig lite. Nu fungerar det bra för henne och då ska jag också klara det. Tänk vad pengar man sparar på det.
Måste ju handla julklappar också, det är inte billigt.
Ser fram emot julen och högst på min önskelista som jag ska skicka till tomten, står ;

Snälla tomten, jag har varit en snäll flicka och önskar mig en kille med massor av pengar. Får jag det så kommer jag aldrig mer be om något.
Eller vänta lite nu, du måste ju vara rik också. Då nöjer jag mig med dig ;)

Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-10

Den kvinnliga förbannelsen.

Fick ett samtal i dag av något undersökningsföretag, trots att jag har anmält till Nix att jag inte vill ha några sådana samtal alls. Men med tanke på att jag hade några minuter över så tänkte jag att jag lika gärna kan vara hjälpsam. Det handlade om hygienartiklar för kvinnor. Hon hann bara ställa några stycken frågor innan samtalet avslutades. Efter frågan om vilket mensskydd jag använder så kom frågan om hur många som går åt under en period. Herre gud, hur ska jag kunna veta det !! Då säger tjejen att det brukar finnas 14 stycken bindor i en förpackning, jag skrattade och sa att det är 100 i mina förpackningar för jag köper från apoteket. Med tanke på att vi är tre här hemma som måste ha både bindor och tamponger så skulle jag gå under ekonomiskt av att betala 30 kr för en liten förpackning som bara skulle räcka i typ två dagar för en person. Då svarade hon att jag inte var den målgruppen dom sökte. Så när jag väl kunde svara på frågor och hade tid så dög jag inte. Bara för att jag tänker ekonomiskt och tycker det är bättre att betala 98 kronor för ett hundrapack. Tycker även det är dyrt för något man måste ha, det handlar ju inte om att vi är ute efter att ha lyxartiklar i det fallet. Det är ett måste för oss en period  i månaden. Hade det varit killar som hade mens så hade garanterat inte mensskydd kostat många kronor. Kan inte låta bli att tänka på hur mycket pengar man lägger ut på mensskydd under sitt liv. Det är verkligen en förbannelse, önskar man kunde slippa hela skiten i stället nu. Jag är klar med barn så jag har inget behov av att ha det.
Nu över till annat...

Min äldsta dotter har problem med värk som kommer och går, vi vet inte om det är örat eller tandvärk som är problemet. Det känns i båda ställena och med tanke på att det är en visdomstand som är på väg ut så kan det lika gärna vara den som spökar. Jag har hört klagomål om smärta i så många dagar nu så jag har lust och göra en Emil snart. Tänker på när han skulle hjälpa pigan Ida ut med en tand som hon hade värk i.
Vi stack i alla fall till akuten i går, hon var helt övertygad om att det var öroninflammation. För första gången så var det ingen kö där inne, en person före oss. Klockan var närmare 23 och söndag så det kanske var orsaken, men sköterskan sa även hon att det var ovanligt lugnt. Lugnet före stormen kanske.
Vi hamnade snabbt i ett undersökningsrum och efter en stund kom doktorn in. Han tittade på mig och dottern och undrade vem av oss som var patienten. Jag pekade på dottern och då säger han till mig att jag är kompisen då. Haha. Han blev häpen när jag svarade att jag var mamman, inte illa !!
Det var inte örat i vilket fall, fick utskrivet starka värktabletter som hon kan ta till natten när det är som jävligast. Och går det inte över om några dagar så ska vi kontakta tandläkarn. Dom får väl dra ut helvetet så det är överstökat någon gång. Annars så får jag hjälpa henne, hehe.

Nu är det dax att fixa sig för natten, klockan ringer 6.30 i morgon och sen ska jag åka till Floda.
Natti natti på er.

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-07

Flugor i trumpeten !!

Pratade i telefon  nyss med en av mina få bästa tjejkompisar efter lång tid, hade mycket att ta igen som hänt. Med tanke på vilket ställe jag var på besök i dag, så kom jag automatiskt att tänka på första besöket där när hon var med. Jag pratar om könsmottagningen, ett bra ställe faktiskt. Gratis även för oss som är för gamla att gå på ungdomsmottagningen.
Mickan och jag var där för över två år sen, hon var med som moraliskt stöd åt mig efter att jag fått hem ett mindre trevligt brev på posten. Där sitter hon och jag i ett väntrum med bara killar, och många av dom var faktiskt riktigt heta. På ett sådant ställe så känner alla sig väldigt obekväma, man tar inte ögonkontakt med någon. Alla vet ju att man är där för att kolla upp en könssjukdom. Har man en kompis med sig så blir det mycket fnissande åt både det ena och andra. Och vi båda kom fram till att det är ett perfekt ställe att ragga på, man kan ju få se ett friskhets intyg direkt nästan. Haha. Men mer pinsamt blev det när hon öppnar munnen och säger högt, undrar om dom är här för att kolla om dom har flugor i trumpeten. Jag skrattade så jag höll på att ramla av bänken och alla killarna såg verkligen ut att önska sig till någon annan plats. Jag blev inkallad och fick träffa en läkare som ställde mängder av frågor, hade ju brevet med mig så det var bara att hoppa upp i den ljuvliga gynstolen. Tur att man fött tre barn och är härdad, man kan koppla bort att dom gräver i den nedre regionen.
Mer pinsamt för mig blev det när det visade sig att jag hade åkt på något, herre gud. Men där fick man med sig tabletter hem direkt, perfekt.
Nu är jag bra öppen om mig själv men det bjuder jag på. Alla gör vi våra misstag, eller hur.
Då kom frågan upp hur många jag har haft sexuell kontakt med sista halvåret, om du vet att du bara varit med en kille så är det väl inga problem. Men med tanke på att jag var nysingel efter ett 15 år långt förhållande så blev jag ganska ställd med tanke på att kondom inte funnits i min tankevärld alls. Jag tjatar på mina döttrar om att skydda sig och så glömmer jag själv bort det när det gäller. När lusten föll på så försvann tydligen vettet. Jag tänker inte skriva om hur många det var men det var så många så jag skämdes. Några valde jag faktiskt att ringa själv också så dom inte skulle få en chock för brevet som skulle dimpa ner i deras brevlåda. Men mig vetligt så hade jag nog bara smittat min dåvarande pojkvän som tur var.
Visst är kondom en jättebra uppfinning, men ack så avtändande. Jag skulle väl inte bry mig om i fall att en kille tycker det tar bort känslan, men jag tycker inte det känns bra alls. Då kan man ju lika gärna vara utan sex helt i så fall. Men ska man leva som aktivit singel och träffa olika så är det bara att gilla läget, det finns ju faktiskt sjukdomar som inte går att bota. Det är inte värt det... då får man snällt köra med gummi. En billig livförsäkring.
Om jag träffar någon kille seriöst i framtiden som jag vill hålla mig till så kommer jag dra med honom så man kan testa sig på samma gång, sen är det fritt fram att köra utan skydd. Aldrig mer en könssjukdom, jag är ingen tonåring längre för guds skull. Jag måste leva som jag lär ut åt mina barn.
Så både tjejer och killar, på med gummitruten och ha kul. Sen när ni har fast sällskap kan ni njuta utan. Tänk på att vissa saker smittar även vid oralsex, så det är inte säkert heller.
Själv ska jag alltid se till att ha kondomer både hemma och i min väska. För jag vill aldrig mer råka ut för något sådant.
Se till att testa er i början av ett nytt förhållande, för att vara på den säkra sidan.

Postat i Mina funderingar | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-05

Till en 20 åring.

I dag fyller min käre vän Baloo 20 år, tänk nu inträder du i den s.k vuxenvärlden. Borde kanske ge dig några goda råd på vägen men vad sjutton skulle det vara. När jag själv fyllde 20 så var jag två barnsmor, hann nog aldrig reflektera över min ålder över huvudtaget. Med tanke på att du är singel, inga barn har än och flyttat hemifrån så kan jag bara säga: passa på att njuta av livet. Innan du vet ordet av så har åren runnit förbi och du lever värsta Svenssonlivet. Jag ångrar inte mina barn, men jag kan önska ibland att jag väntat med dom och passat på att leva livet först. Nu har det blivit så att jag lever mitt liv för fullt först nu på senare år sen jag lämnade deras pappa. Mina barn är stora snart, dom är 17, 15 och 11 år. Nu tar jag igen allt jag missat som man skulle gjort när man blev myndig. Men det känns hemskt att både jag och min äldsta dotter tittar på samma killar, eftersom hon gärna tittar på dom som är mellan 20-25 år. Blir lite tabu med tanke på att dom ligger närmare min dotter i åldern än mig. Haha. Titta får man iofs göra, vad skulle det annars vara för liv.
Åter till dig nu Baloo, jag känner mig som din äldre storasyster. Jag önskar dig all lycka och jag kommer alltid finnas där för dig både i glädje och sorg. Tror aldrig jag mött en sådan kille som dig, trots dina unga år är du mogen som få. Man kan ju prata med dig om allt och jag har aldrig tråkigt med dig. Det jag önskar åt dig nu är en tjej som är perfekt. Du anar inte vad du förtjänar och den tjejen som lyckas fånga ditt hjärta kan skatta sig lycklig. Tills det inträffar så måste du vara rädd om dig, jag kommer hjälpa dig så gott jag kan. Jag är lyckligt lottad som råkade träffa dig, den vänskapen kommer jag vara rädd om. Ser fram emot att följa dig och ditt liv i många många år framöver.
Välkommen till min familj, lillbrorsan. Älskar dig <3
Ha nu en toppendag, men var rädd om dig så det inte händer något i kväll när ni ska ut. Och är det något så hör av dig. Snart träffas vi igen.
Grattis på födelsedagen !! Puss o kram från stora MIG
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-04

Ingen player, bara aktivt singel.

Har en nattgäst här och eftersom han ligger i badet efter en lång arbetsdag, så tänkte jag passa på att skriva lite.
Har precis förberett varma mackor och tänker inte stoppa in dom i ugnen förrän han börjar duscha.
Har fått lite förfrågningar av gamla vänner via mail om jag har träffat någon. Svaret är nej, eller det är densamma som tidigare i det fallet. G som jag skrivit om förut.
Har även skrivit om att jag har lätt att bli kär, men att det lätt går över. Jag är inte kär just nu faktiskt, jag älskar fortfarande G så jag kan inte tänka mig någon annan. Lyckades bygga en mur runt mina känslor för honom under dom här tre månaderna. Men varje gång han hör av sig nu så lyckas han få den att smulas sönder. Han är den mannen jag älskar och skulle kunna göra allt för, jag vet även att det inte är över än på långa vägar. Det är inte vår första storm under dom här tre åren vi känt varann. Men jag tänker inte slösa varken tid eller vara ledsen för att läget är som det är. Livet fortsätter oavsett hur det kommer bli framöver. Det kan även vara så att någon annan lyckas fånga mitt hjärta, skulle iofs underlätta enormt mycket med tanke på hur långt i från varandra vi bor.
Tills dess kommer jag leva som jag gör just nu, lite tidsfördriv ibland. Festa och umgås med olika kompisar. Se till att göra allt för att hålla honom borta ur mina tankar.
Dom viktigaste i mitt liv är min familj och mina närmaste vänner. Det är dom som stöttat och stöttar mig i allt.
Vi två är menade för varandra, men det är fel tid och plats. Önskar det vore enkelt och att det fanns en vettig lösning på det hela. Mitt hjärta är stängt tills vidare, det finns inte plats för fler. Framför allt lider jag inte, jag är faktiskt nöjd med tillvaron ändå. Det som är menat att hända det händer ändå. Så det återstår att se...

Nu ropar mitt besök på mig, behöver tydligen hjälp med något. Ska väl vara en artig värdinna och stå till tjänst då.
Tills nästa gång, sköt om er. Till alla er som funnit er pusselbit, var rädda om varandra. Tänk på att ni är unika och har haft väldig tur....
"Amor Vincit Omnia"
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-04

Number two

Måste bara ta upp en sak som jag är lite fundersam över. Har hört flera tjejer prata om det och sen har jag tagit upp det med några killkompisar också för att höra deras åsikt.
Flera av mina tjejkompisar har problem med få uträttat nummer två, alltså bajsa, när dom bor ihop med någon.
Japp, ni läste rätt. Hur i hela fridens namn kan något som är så naturligt ställa till med så mycket besvär, som förstoppning.
Om jag ska dra in mig själv i detta så har jag inga som helst problem med att utföra det, oavsett folk i lägenheten eller publik heller för den delen. Men det kanske beror på att jag är trebarns mamma och är härdad. Vad göra när det redan prärievargar och hänger i knävecket. Då har man inget annat val ju. Och att låsa in sig så att ungen står skrikande och bankar på toadörren är ingen hit. Det låser sig helt så då får man vackert finna sig i att ha en unge klängande på sig när man ska uträtta sina behov. Inte verkar dom märka av stanken heller. Eller så bryr dom sig inte för dom vill vara där mamma är. Nu undrar ni kanske varför man inte väntar tills ungen sover eller liknande, kan lova att när man har hållt sig tillräckligt länge så funkar det inte längre. Ögonen är ju på väg att ploppa ur skallen på en, nöden har ingen lag. Och ingen censur heller för den delen.
Vet en person som faktiskt blev förstoppad i början av förhållandet, till sist hade hon inget val utan var tvungen. Killen måste ju undrat varför hon var så grinig och flämtande, det sistnämnda utan att ha sex. Och sex kan man inte ha i det tillståndet ändå. Så hon slängde massor av papper i holken för att det inte skulle höras något ploppande i vattnet och sen, hör och häpna, hon höll isär skinkorna så det inte skulle låta. Haha. Inte ett ljud skulle få slinka ut.
Sen efteråt, tömd på det mest akuta, så sprayades det friskt med något som doftade annat än just skit. Fin kombination, bästa är att tända en tändsticka i så fall.
Vad killarna svarade mig på detta när jag frågade, det blev mest en hel del skratt och dom fattar inte hur vi är funtade. Det är det mest naturliga i världen, alla gör det ju.
Så snälla tjejer, för det första är det inte nyttigt för mag-och tarmsystem att gå och hålla sig. För det andra så undertrycker du kroppens egna signaler till sist eftersom du inte går när det larmar. Din mage kommer balla ur helt och inte fungera alls som du vill till sist. Så införskaffa tändstickor på toaletten och sätt på teven eller radion högt när du ska gå, om det nu är så pinsamt. Din mage kommer tacka dig. Haha.
Nog skitpratat här nu, jag måste åka till affären och handla.

Postat i Min åsikt om... | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-04

Klockren... eller kanske inte !

Ska strax lägga mig i sängen och läsa lite innan jag ska sova. Något som jag alltid gör när jag inte är full eller när jag har sällskap i sängen.
Kom på en sak som får mig full i skratt. Min näst yngsta syster har en engelsk pojkvän, som jag parade ihop henne med på Dubliners. Tyvärr bor han lite utanför London så dom kan inte träffas så ofta, men snart kommer han och hans band hit och spelar igen. Åter till saken nu i alla fall.
Jag skulle köra båda till Surte, där min syrra bor. Och vi pratade i bilen och jag skulle berätta för N, på engelska, att min dotter jobbar extra som kock på Hard Rock Cafe.
Vilket blev så här : My daughter is working as a kock on HRC. Det ordet betyder ju något helt annat på engelska.
N började asgarva och svarade, I don´t think she´s working as that !!
Kom på mig själv med vad jag sa och som tur är så skäms jag aldrig över att jag säger fel på engelska utan jag bjuder på det.
Min äldsta dotter gjorde också bort sig inför honom när hon skulle fråga om dom hade prinskorv i england.
N såg ganska chockad ut när hon kläckte; Do you have a tiny sausage...
N svarade snabbt ; If I have ???
Snacka om vilket skrattande det blev i syrrans kök.
Jaja, man lär sig så länge man lever.
Nu ska jag krypa till kojs. Natti natti.
Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-03

Goda gärningar..

Det är något jag utför alltför ofta, vad får man för det ? Nada !! Men jag kanske kommer till rätt plats i himlen då till sist i alla fall. Men med tanke på mitt övriga leverne så tvivlar jag, vad fan, man lever bara en gång och då ska man väl passa på att göra allt man önskar.
Jag bryr mig inte om vad folk tänker eller tycker om mig och vad jag gör. Det är upp till mig och jag som ska leva med det oavsett vad jag gör rätt eller fel.
Man ska ju lära sig på sina misstag och visst gör man det i många av fallen. I andra fall så lär man sig aldrig, som när det gäller kärlek. Jag kan ärligt säga att jag har jättesvårt att älska någon, som partner menar jag. Det har bara hänt någon enstaka gång i livet.
Eftersom jag är impulsiv så går jag ofta efter vad jag känner för stunden, jag blir lätt kär men det går lika fort över tyvärr. Men någon gång ska det väl säga klick på allvar, eller jag kanske är ett undantag.
Jag älskar verkligen att vara singel och kunna träffa precis vem jag vill när jag vill. Vill jag ha sex med olika killar flera gånger i veckan så gör jag det. Kalla mig för slampa, men då är jag en stolt sådan i så fall. Killar kan leva så utan att bli dömda men eftersom man är tjej så blir man automatiskt en hora.
Nu kom jag av mig om vad jag skulle skriva om.. som vanligt.
Över till annat nu.

I dag mötte jag upp mormors hantverkare igen, jag får alltid möta B vid Delsjömotet eftersom han aldrig lär sig vägen genom stan. Han kommer ju från smålands mörkaste skogar så han är ursäktad. Stannade kvar hos mormor sen en stund och fikade samt ringde några samtal åt henne. Måste hitta en lösning till hennes utetrappa som vittrar sönder. Är på god väg att få hjälp med det nu. Annars så får jag väl fixa det själv, hur svårt kan det vara. Tack och lov så är jag händig och jag fixar det mesta eftersom jag är intresserad av att lära mig nya saker.
I förhållanden så är det jag som har fått komma på alla praktiska lösningar och aldrig att en karl har fixat reparationer inne, det får jag fixa själv om jag vill få det gjort. Perfekt nu när man har bott ensam i tre år och måste göra allt själv. Jag är med andra ord herre i mitt eget hus. Haha.

Kom på en sak som irriterar mig otroligt mycket, G hörde av sig till mig för två veckor sen efter ett uppehåll på tre månader. Detta hände på en lördagskväll när jag va ute och festade med mina syrror. Eftersom jag inte har hans nummer inlagd i mobilen längre så kände jag inte igen numret. Skälde ut honom efter noter när jag insåg att det var han. Varför i helvete ska han höra av sig när det gått så lång tid och jag jobbat på att komma över honom. Han är en skitstövel rent ut sagt. Han ringde i går igen och då var jag inte mycket trevligare mot honom heller. Han får fan ta och bestämma sig, jag klarar mig utan honom... så det så. Fuck you !!

Nu ska jag ta och ringa mina underbara barn och höra hur läget är, har inte pratat med dom sen i lördags. Måste ju bli uppdaterad med vad som hänt sen sist.
Postat i Mina funderingar | Comment (5) kommentarer Trackbacks ()

2008-11-03

Well, well..

Här är jag, mig som alla väntat på. Vet att många saknat läsning om mitt liv, men där jag skrev förut kände jag mer och mer att jag var tvungen att tänka mig för om vad jag skrev. Nu vill jag kunna skriva öppet och mer anonymt om mitt liv. För jag kan lova att jag kommer ta upp allt, jag menar verkligen allt också. Det kommer handla om hur det är att ha två tonårsbarn och en till som snart är där och alla deras bravader. Hur jag lever som singel och mina äventyr, dom är många. Mycket sex kommer det också bli, jag är inte pryd och denna bloggen är inte för pryda människor heller för den delen. Nu i början kommer jag inte sätta ut några namn på personerna jag skriver om, varken när det gäller familj, vänner eller "offer". Om jag blir tvungen så kommer jag helt enkelt döpa om dom som jag inte vill namnge här. Allt för att skydda dom och mig själv.
Man ska ju skydda sig... glöm inte det gott folk.
Och kom ihåg, lägg inte alla ägg i samma korg... tappar du en så har du många i reserv.
För denna gången.. Over and Out !!
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()