2009-03-27

Aldrig mer !!!!

Nu känner jag mig mer kapabel att skriva igen. Varför jag inte orkat tidigare är för att jag blev sjuk, så himla typiskt. Har åkt på en luftrörskatarr som heter duga och självklart med en seg förkylning. Kände redan i tisdags morse att något var på gång men hann inte varken tänka eller känna efter riktigt medans Jenna och jag fixade i hennes lägenhet.
Vi fick gjort riktigt mycket, packade upp dom sista kartongerna, målade, satte upp kakeldekor och städade. Resultatet blev riktigt fint och det kommer jag lägga upp bilder på här i slutet av inlägget.
Sen på kvällen blev det fest, då var jag redan så slut och mådde skit. Jag var med på förfesten uppe hos syrran och den blev riktigt lyckad trots att jag höll på att hosta sönder lungorna. Vi var tre tjejer och tre killar, blev en del groggande och kackel om allt möjligt. Sen när klockan var 1.30 så skulle syrrorna ut, jag försökte få dom att stanna hemma med tanke på att dom få ställena som hade öppet skulle stänga klockan 3. Självklart så lyssnade dom inte på sin kloka storasyster, själv ville jag bara gå och lägga mig eftersom jag mådde urk. Nästa gång tänker jag inte ge med mig, inte med tanke på hur resten av natten gick.
Kan inte ta upp allt här med tanke på att det inte var JAG som ställde till det. Men jag kan berätta så mycket som att jag blev väckt närmare fyra av att det bankade på min ytterdörr. Det var syrran Joanna som behövde hjälp med Jenna som mådde dåligt. Kom upp till en lillasyster som hade fått en riktig snefylla. Försökte prata med henne och få henne i säng. Men först ville Jenna gå på toaletten, fick släpat in henne dit och blev kvar en bra stund på toaletten medans hon pratade en massa rappakalja. När jag tänkte låsa upp toadörren för att vi ska gå ut så slänger jag en blick bakåt mot henne och får se hur hon ramlar baklänges ner i badkaret. Kan lova att det var en smäll som säkert hördes i hela huset. Jag tyckte det såg ut som hon slog i huvudet i badkarskanten och kaklet. Men det var tydligen armen som fick sig en rejäl smäll, vilket illvrål... vilket liv överhuvudtaget !! Stackars grannar. Fick slitit upp dörren och bett en av killarna om hjälp för att få upp henne. Tog en lång stund innan vi fick lugnat ner henne och kollat armen så den var hel. Hon har massor av blåmärken lite överallt nu efter den smällen. Tur att hon inte minns det. Haha.
Jag var rejält irriterad på allt och alla eftersom jag själv mådde piss och var helt slut. Ville bara gå och lägga mig. När hon lugnat ner sig så lämnade jag partyprissarna och gick ner för att lägga mig. Tog inte lång stund innan Jenna hade lyckats raggla sig ner till min lägenhet. Hon ville sova hos mig i stället.
Det hände så mycket konstigt denna natten som jag inte får lov att ta upp för systrarna. Kan förstå dom eftersom det är pinsamt för dom. Så jag kan inte bjuda på alla smaskiga detaljer.
Men det är två citat som kommer stanna kvar i min hjärna en lång tid framöver.
Nummer ett ; Hur många har du sex med samtidigt egentligen ??? (Kan inte uppge vem som sa det eller varför)
Nummer två ; Det har jag inte alls gjort !! (Jennas kommentar till allt jag sa till henne på natten. Även när jag förklarade skälet till varför hon hade så ont i armen och jag berättade att hon ramlat i badkaret.)

Nu har jag systrarnas ord på att jag får sätta stopp för sådant här festande när jag ser att det går överstyr. Och jag ska inte bry mig om att dom blir sura på mig just då heller. Jag tänker sätta mig på dom i så fall och sätta fast dom i handbojor om det så krävs. Tur att jag dricker med förstånd i alla fall. Haha. Nu drack jag bara några groggar den kvällen så jag var inte full heller. Men eftersom jag fick ta hand om fyllekajor tills klockan var typ sju på morgonen och sen vågade jag inte somna för att Jenna mådde så dåligt, så kunde man tro att jag själv hade baksmälla med den huvudvärken jag hade. Var ju sjuk så det kanske berodde på både det och ingen sömn.
Nu orkar jag inte skriva mer i dag, hostar hela tiden och näsan rinner konstant. Skriver när jag mår bättre igen.
Lägger upp bilder från Jennas lägenhet, men inga bilder från festandet eftesom det är något vi vill glömma. Blir även några bilder från dagen efter när jag tar bilder på systrarna när dom har baksmälla i solen.




Här städas det för fullt inför kvällens bravader.



Se så mysigt vardagsrummet blev när allt var klart.



Detta är i Jennas sovrumt, kolla in vilket läckert skoställ hon har byggt själv till sina partyskor.



Här är den nya sängen, riktigt skön att ligga i.



Här är hallen, kolla den vågiga tapeten som hon har som fondvägg. I love it !!



Här är det stora underbara köket, det vill jag också ha !!



Här är kakeldekoren som jag roade mig med att sätta upp, vilken skillnad det gör på vita kakelplattor.



Jenna försöker hitta något snyggt att sätta på sig till kvällen.



Här är fyllekajorna dagen efter, dom pratar på telefon med varandra. Haha. Tokstollar !!



Tror Joanna behöver gå på toaletten. Hihihi. Söt du är !!



Jenna njuter av värmen... och av minnesförlusten. Haha.




Postat i Party, party | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-23

Åhh så skönt !!


Syrran Jenna kommer "hem" till Götet i dag, hon har ju lägenhet i samma hus som mig men jobbar kvar nere i Växjö. Hon är ledig i morgon och på onsdag så då passade hon på att komma hit, fick veta detta sent i går eftermiddag.
Så nu lär det väl bli en salig blandning av både det ena och andra två dagar framåt. Festa vet jag att vi ska göra, sen förmodar jag att det ska fixas iordning lite mer i hennes lägenhet. Blir väl även att måla dom sista listerna i vardagsrummet/hallen också. Det ska bli kul att hon kommer hem i alla fall, trodde inte hon skulle komma förrän i slutet på april först igen.

Vet ni vad jag har gjort för något i dag ?? Kände redan i morse att solen värmde ganska skönt så jag satte mig ute på altanen och solade !! Hade på mig kläder iofs, det är ju lite väl kallt att slänga av sig paltorna än. Men jag hade en munkjacka som var helt uppknäppt med bara ett linne under, såg att jag har fått lite färg i ansiktet och urringningen, sen hade jag på mig byxor och tofflor på fötterna. Eftersom det knappt blåste ute så var det riktigt skönt, hoppas verkligen det blir många sådana dagar till nu så man kan passa på att få en liten grundfärg upptill.

I går kväll så kom Bea till mig, vi stack i väg till Angie och hälsade på en snabbis. Lägenheten var jättemysig och nu känner jag mer än någonsin att jag vill måla om i min lägenhet !! Allt är ju som det var när jag flyttade in här och det är inte min smak riktigt.
Sen strax före klockan 21 så kom Beas pojkvän Matti hit, han skulle sova över här. Först höll dom mig sällskap i soffan när jag tittade på en film på teven, I hennes skor.  Bea höll på att somna i Mattis famn efter dagens hårda plattbäring hos pappa, säkert för mycket frisk luft också. Så dom förlyttade sig in på tjejernas rum ganska snart för att "sova". Haha.
Fy vad det är lyhört här i lägenheten, i hela huset för den delen. Hörde ljud som jag INTE vill höra min dotter ägna sig åt, alltså en gnisslande säng då. Jag höjde mer och mer på teven och satte mig och fixade naglarna, fixade nagelbanden på både händer och fötter, smörjde in med en speciell olja och sen slutligen så målades alla 20 naglarna. Läckert rosa.
Min dotter blir ju 18 i år så jag säger inget om att hon har sex, inte ens här hemma, så länge det inte är framför mig eller i min säng !! Men hur kul är det att höra ljud som gör vad man fattar vad dom håller på med. Hmmm, tror jag är sexuellt frustrerad själv också efter denna långa period utan. Blir inte bättre av att andra har det när man inte själv har det.
Nåja, är jätteglad över att någon har det i alla fall. Haha.

Nu är det strax dax för mig att sticka till centralstationen för att möta syrran när hennes tåg kommer in. Lär väl knappast ha tid att skriva blogg förrän tidigast onsdag kväll igen. Jag strävar iofs inte efter att skriva dagligen, känns bättre att skriva när man har något att skriva om, även om detta inte var något speciellt inlägg. Vilket tråkigt liv man kan ha !! Borde vara lite mer action i det hela.
Jag ser att besöksantalet ökar varje vecka, är jättenyfiken på vilka som ens orkar läsa vad jag skriver. Älskar att få kommentarer så släng in ett litet hej åtminstone om ni hinner. Frågor går också bra, besvarar dom under kommentarerna ni ställt. Förslag om allt mellan himmel och jord som ni vill veta min uppfattning om går givetvis också bra. Bara NI skriver något, det är en order !!!
Näää, skämt osido.. tvingar ingen till att kommentera men det är alltid kul att få i alla fall. Min åsikt !!
Ha det bra i vårvädret och passa på att njut, snart är våren verkligen här på allvar. Yippey !! Kram på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-22

Mysig helg..



Vill börja med att sätta in denna fina bild som sonen har gjort åt mig. Tack älskling. Skulle vilja ha den som header på min blogg, ska bara lyckas klura ut hur man gör först. Haha.



I går kände jag hur det kliade i fingrarna att pyssla här hemma, typiskt när solen skiner och man borde gå ut och njuta. Kanske beror på att allt blir så mycket tydligare, både inne och ute. Då syftar jag på damm osv.
Satte i gång med att skura badrummet från golv till tak. Fick plockat isär vattenlåset till handfatet och gjort rent det. Inte så farligt mycket hår denna gången som hade fastnat, kan bero på att det inte var sååå länge sen jag gjorde rent det sist. Men visst märker man att vi är tre långhåriga tjejer i familjen, en långhårig son också för den delen men han fixar sig inte så framför spegeln som vi tjejer gör... än.
Sen la jag mig på golvet för att komma åt att göra rent under badkaret, åååh vad jag önskar att jag hade en avtagbar front att ta loss vid dessa tillfällen. Som ni ser på bilden så är det inte mycket till utrymme att klämma sig in under för att städa. Några gånger om året så kämpar jag mig med att lyfta ur själva karet ur benställningen, krångligt och trångt !! Men nu tycker jag inte det var dax för så avancerade saker än, inte så många sen jag gjorde det sist. Tar det nu under våren.
Medans jag låg där på mage på golvet så spolade jag vatten och skurade med en svamp samtidigt, vattnet rann lite överallt och givetvis även där jag låg. Snacka om miss weet t-shirt när jag reste mig upp. Blev många svordomar när man slår i sig lite överallt. Mitt badrum är så otroligt litet !! Önskar det vore större... framför allt när vi är tre tjejer som slåss om att stå framför spegeln och fixa sig.

Sen på kvällen vid åtta så fick jag ett samtal från honom som besiktade min bil. Han var på en krog med några vänner och ville att jag skulle komma dit, han lockade med att dom var 15 killar !! Sa nej först eftersom jag hade sonen här, men när sonen hörde det så sa han att jag lika gärna kunde sticka iväg i några timmar. När P ringde igen för att tjata så sa jag att jag skulle komma en stund och att jag skulle ha en kompis med mig. Panik !! Vem ringer man på så kort varsel... jooo, min kära syster Joanna. Som tur var hade jag redan duschat så det var bara att piffa upp sig med smink, fixa håret och sen hämta syrran i Surte. Valde att inte dricka så jag kunde köra bil, för om sonen ringde om något så skulle jag kunna ta mig hem på fem minuter.
Så nu fick jag till en slags dejt med P då... han hade druckit lite väl mycket öl men var lika trevlig som alltid. Kan inte svara på i detta läget om jag ens vill träffa honom igen. Får se vad som händer. Vi hade trevligt i alla fall jag och syrran, båda blev uppbjudna hela tiden men jag tackade nej. Syrran fick sköta dansandet istället. Ville inte dansa med gubbarna som var där. Haha. Sen kan jag inte bugga så bra heller och absolut inte nykter !! Syrran drack några öl, jag fanta, vi pratade med många trevliga människor och sen stack vi hem igen strax efter elva. Joanna skulle jobba tidigt i dag så jag lovade att vi bara skulle vara iväg en stund. Men det var trevligt trots att dom 15 killkompisarna inte fanns !! Fan också.. haha.. både Joanna och jag hade tänkt hitta ett ragg där ju. Inte så snällt sagt av mig kanske med tanke på P, men jag vet inte riktigt var jag har honom och är lite skeptisk till det hela. Men en dejt till har jag lovat honom, får väl hålla det då.




Var i väg och lämnade sonen hos pappan i Floda förut. Owe och döttrarna var ute på tomten och eldade samt satte cementplattor utanför Nines stuga och utanför källardörren. Pratade en stund där innan jag åkte tillbaka till Götet. Passade på att ta två bilder medans jag körde röda faran. Haha. Stack till affären och köpte hem lite gott att äta, orkar inte ställa mig och laga något i dag. Det fick bli grillade kamben och potatissallad. Var riktigt gott.
Sen har jag suttit och skrivit sms med G, har vi gjort till och från hela helgen. DU får mitt hjärta att smälta. Hoppas du kommer ner och hälsar på snart.
Nu tänker jag gå ner till tvättstugan och hämta den sista rena tvätten. Sen blir det myspys resten av kvällen. Bea dyker väl upp senare eftersom hon har skolan i morgon. Eventuellt ska vi åka till Angie en sväng i kväll, måste ju få se hennes nya lägenhet och klämma lite på hennes växande mage. Angie är Beas bästa tjejkompis. Sen blir jag helt barnledig igen from i morgon eftermiddag tills på fredag kväll. Avslutar med en bild på min delikata middag, tagen innan jag packade upp den. Det hade varit mycket trevligare med sällskap. Nu fick teven hålla mig sällskap i stället. Kul detta med att ta kort, har blivit väldigt dåligt med det dom sista åren.
Nu ska jag springa ner till tvättstugan.




Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-20

Vilken ROLIG fredag !!


Blev väckt tidigt i morse, barnen har studiedag, av att sonen satt i soffan och grät. Min första tanke var, varför i helskotta ska Nine hålla på att reta honom så tidigt på morgonen. Men när jag satte mig upp och såg honom sitta ensam i soffan så frågade jag honom vad det var. Han sa att han hade så ont i örat. Stackarn, vet ju exakt hur det känns eftersom jag själv är öronbarn även nu som vuxen.
Kände bara att jag var så trött på skiten nu så jag sa åt honom att vi skulle klä på oss och åka till akuten. Vi var ju där i onsdags kväll och då visade proverna ingenting. Nu tänkte jag att vi skulle slippa köa där så vi åkte in innan det skulle bli för mycket folk i väntrummet. Nine var också uppe redan så hon följde med oss, när vi kom dit så fick vi väl sitta och vänta en halvtimme innan vi kom in på ett undersökningsrum. Tog nog max 10 minuter innan doktorn kom, ovanligt fort tycker jag. Jag roade mig med att ta bilder på barnen medans dom busade. Jimmy hade fått diklofenak av mig innan vi stack så den hade börjat verka. Då var han lite mer sig själv. Nine lekte med en höj och sänkbar pall, Pim med den höj och sänkbara britsen. Det visade sig att han åkt på öroninflamation och får äta antibiotika i sju dagar nu. Efteråt stack vi till ICA och köpte färska frallor, pålägg och youghurt till frukost. Smakade smaskens.
Nu har jag bara sonen kvar här, tjejerna har åkt till pappan. Pim skulle också åkt dit men eftersom han har såpass ont så får han åka dit först i morgon eller på söndag. Hade väl inte något speciellt planerat i helgen så det är lugnt för mig att han stannar kvar lite extra. Vi ska mysa och titta på film i kväll, mysigt att få vara ensam ibland med bara ett barn. Även om det bästa är när det är fullt hus med alla barnen. Min stora kärlek är ni..

Jooo, fick ett brev från Göteborgs tingsrätt i dag, kommer få en målsägandebiträde när det gäller min misshandels rättegång. Hrm, känns nervöst nu när jag vet att det närmar sig för rättegång även för mig. Dottern har sin rättegång om sin misshandel sista dagen denna månaden. Jag vill bara att allt ska vara överstökat så man kan försöka lägga det bakom sig, vet att det är svårt för oron sitter alltid kvar men då slipper man nervositeten för en rättegång i alla fall. Jag fasar för att träffa honom som misshandlade mig !! Får kramp i magen och mår illa av bara tanken. Hoppas det snart är över...

Lägger in lite bilder från akuten i morse, samt några bilder på mig och min svärson från i helgen när vi löjlade oss lite. William och jag har alltid roligt ihop och nu passade Nine på att ta bilder när vi töntade oss. Vilken mamma och pojkvän du har !!

Ha nu en trevlig helg så skriver jag så fort jag har något att skriva om. Fick ett förslag av en gammal kompis, Anki, att jag ska skriva om hur det var att bli mamma när jag var så ung. Ska friska upp mitt minne och se om jag kan komma på ett inlägg om det inom en snar framtid. Nu ska jag mysa med sonen. Kram på er.

Här sitter vi och väntar på att doktorn ska komma. Först var inte sonen så pigg på att vara med på bild.



Helt plötsligt får han syn på några intresanta pedaler på golvet, åldern spelar ingen roll i det fallet. Hihi

Pimpom leker med höj och sänk knapparna till britsen.

Här börjar han på allvar leka med höj och sänk knapparna.


Till slut når inte foten ner längre... jag får säga åt honom att doktorn kan komma när som helst och vad ska hon tänka !! Haha. Jag och William roade oss med att göra samma sak när Nine hade åkt på njurinfektionen och vi satt och väntade på doktorn. Men där fick man pumpa för hand, eller foten rättare sagt. När man har tråkigt har ålder ingen betydelse. Hihi.




Nine mus pratar med sin älskling William, att dom orkar !! Dom hinner inte mer än åka ifrån varann innan dom sitter och pratar på telefon i stället. Men helt plötsligt upptäcker Nine något roligt....

Nine Mus pratar med sin älskling på telefon (sååå ovanligt !!)

åååh, man kan höja pallen riktgt högt och sen hålla in en spak under sitsen för att den ska åka ner. Sen var den perfekt att snurra med också, till sist började hon må illa. Haha. Mina gullungar.

Min goa dotter Nine



Här är jag och min svärson William i full gång att löjla oss förra helgen. Att Nine orkar med oss när vi sätter i gång. Bea och Matti satt i andra soffan och skrattade åt oss. Men kul hade vi i alla fall. Eller vad säger du Willy ??

William försöker vara allvarlig iaf.


Jag och William löjlar oss.

Först försöker vi grimasera utan att börja skratta, men till sist bryter vi ihop. Säkert mitt fel eftersom jag började frusta i Willes öra av mitt försök att INTE börja garva. Sen var det klippt. Fasiken vad kul vi har ihop när alla barnen plus pojkvänner är samlade här hemma. Älskar att ha fullt hus faktiskt. Detta får bli sista kortet för denna gång.

Som vi håller på så kan vi inte hålla oss för skratt


Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-18

Sjukstuga.

Det är så jobbigt när barnen blir sjuka, nu blev Jimmy sjuk i går. Han klagade redan i går när vi åkte hem från skolan att han får mer och mer ont i halsen. Märkte när vi kom hem att han var ovanligt dämpad och hängig. Man riktigt såg på honom att han mådde dåligt. Vid åtta på kvällen så hade han över 39 graders feber, gav honom febernedsättande då och han låg i sängen och halvtittade på teve. Vid nio så skulle jag sätta mig och titta på desperate housewives och hann bara titta en liten stund innan sonen ropade på mig. Då började stackarn att spy !! Åh vad jag tycker synd om barnen när dom gör det. Man kan inte göra annat än att hålla i spannen åt dom och stryka lite över ryggen undertiden. Men vad det underlättar att dom är inte är små och spyr överallt utan förvarning. Efter att ha tömt sig ordentligt, så kom han äntligen till ro och lyckades somna. Jag har legat på helspänn hela natten för att vara beredd om han behöver mig igen. Sen har vi haft fönstret öppet så det var riktigt svalt i sovrummet. Vill undvika så långt det går att bli smittad jag också. I morse så vaknade vi båda vid halv åtta, han fick en alvedon och efter det har han inte hög feber. Vi låg och tittade på på vakna med the voice och pratade, sen flyttade han till soffan och tittade på film medans jag passade på att sova en liten stund till.
Han har mer ont i halsen nu än innan så jag funderar på att åka till akuten senare i kväll för att kolla så han inte åkt på halsfluss. Med tanke på att han blev sjuk så plötsligt så misstänker jag det.

I dag blir det helt lugnt här hemma, Bea kommer väl hem efter att ha varit borta hos en tjejkompis sen i går förmiddags.
Vill inte lämna sonen helt ensam så jag får hålla mig inne nu när det är så underbart vårväder ute. Såg i går att det är fullt av krokusar på gräsmattan. Åh vad underbart, det känns som vår i luften verkligen. Solen värmer och det är underbart så länge man sitter i lä.
Nu ska jag pyssla om sjuklingen lite, ville bara skriva en snabbis. På tal om min dotter Beas inlägg, det förra, vad jag skrattade och grät när jag läste det. Lovade henne att inte läsa innan jag la in det här och läste det först när det publicerats. Var rejält nervös för vad hon skulle skriva och hur hon uppfattade vår relation, var beredd på rejäla skopor. Haha. Det var gulligt skrivet av henne och hon säger att hon skrev det direkt ur hjärtat. Kul också att se vem hon har fått sin humor ifrån, dvs mig. Vi är lika på så många sätt, fast hon är ju vacker. Hihi. Älskar dig stumpan, tack för ett fint blogginlägg. Älskar mina tre underbara gullungar, vad skulle jag göra utan er.
Sköt om er i vårvädret alla läsare.
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-16

Hrmm... min dotter Bea som gästbloggare.

Mamma har ju tjatat på mig som sjutton nu dom senaste dagarna att jag ska gästblogga här :) Så nu har jag lite tid över när jag inte är med min pojkvänn.

Jag tänkte att jag verkligen skulle vara ärlig och berätta allt om min och mammas relation till varann.




Så långt jag kan minnas så har jag och mamma haft en väldigt bra relation och haar alltid kunnat prata om allt.

Hon har alltid ställt upp för mig vad som än har hänt, så finns hon där för mig. Vet inte hur många gånger jag har kunnat luta mig mot mamma och bara känna mig trygg.

Men det är ju sånt en mamma finns för eller ? Men jag vet inte om alla mammor skulle klara av allt jag har gått igenom.. Haha , kan inte göra mycket mer än att skratta åt det eftersom man måste gå vidare..


2007 skaffade jag en kille, nämner helst inte hans namn, men iallafall, mamma accepterade honom fullt, även om han gick på droger och va allmänt kriminell..

Vi va tillsammans i drygt 4 månader, fick inte träffa honom mer pga att mamma och pappa förbjöd mig :) Men dum som man är ska man ju alltid göra som man vill :)

Det slutade med att jag rymde hemifrån *skratt*. Men mamma är ju inte så dum , för hon visste precis vilken fest jag skulle på, så hon kom givetvis och hämtade mig därifrån.. Sicket bråk vi hade.. Men vi blev vänner tillsist även om hon bönade och bad att jag skulle lämna min dåvarande kille. Men det gjorde jag tyvärr inte. Men mamma fanns där bredvid mig hela tiden iallafall, mamma kanske hade på känn hela tiden va det va för kille detta va. Och när jag väl bestämde mig för att lämna honom, så mordhotade han mig...

Mamma sa inte ens "vad va det jag sa" Hon stöttade mig när jag trodde jag skulle dö.. Haha, nu i efterhand är det lätt att skratta åt det, men då va inte mitt liv en dans på rosor ..


Efter nån vecka där fick jag veta att jag va gravid samtidigt som jag hade fullt upp med att va kriminell..

Jag har aldrig varit ett sånt vrak som den dagen jag fick veta att jag va gravid, mamma va med mig, men hon fick vänta utanför medans jag skulle testa mig..

Hon anade säkert något eftersom det tog sånn himlans lång tid där inne, sen när jag väl kom ut dit helt rödgråten så visste hon va svaret va. Hon gav mig en stor kram och puss och sa att hon stöttade mig vad jag än gjorde, det va precis det jag behövde höra vi det tillfället..

Och så sant som hon sa, hon stöttade mig till 110% genom allt, när jag väl bestämde mig för vad ja skulle göra så hade jag egentligen inte så mycket val, eftersom det va något fel på "slemis" som jag och mamma döpte henne till :) Så det va bara att göra en abort ;/ Men min mamma va med mig hela tiden och gjorde allt hon kunde för att hålla mitt humör och min smärta borta. Även om det kanske inte hjälpte så va hon ett stort stöd för mig och det va det jag behövde den dagen, man såg verkligen i hennes ögon hur mycket hon led med mig.

Men vi försökte göra det bästa utav situationen.:) Några veckoer efter min abort skulle jag på återkontroll, och gången innan då när jag fick veta att jag va gravid skulle jag göra en gyn-undersökninig som ultraljud, och då va ja tvungen att kissa innan.... Dum som ja va trodde jag att ja skulle få göra samma sak på efterkontrollen, jag va så kissenödig när jag kom till östra så jag frågade mamma om hon trodde jag kunde gå och kissa, då sa mamma; ja det kan du göra Bea, för du ska göra samma sak som förra gången"

Men nej nej , det skulle ja inte göra, denna gången va det ett vanligt gravedetetstest jag skulle göra, alltså skulle jag kissa! Men jag hade ju redan kissat! HAHA.. Då stod inte min käre mor högt i kurs! fick vara på östra i 2 timmar för att vänta på att ja skulle kunna kissa...


Som sagt , mamma har alltid stöttat mig till 100% men det finns tider när vi bråkar med(!) tro det eller ej..

Vi kan allt driva varann till vansinne :) Som när hon ber mig att tömma diskmaskinen eller städa mitt rum och jag bara mååååste kolla färdigt på Tv :) Självklart gör jag allt lite segare bara för att jävlas :) för det är de jag är bäst på ! Och det är mamma med kan ni tro, vi ÄLSKAR verkligen att jävlas med varann..

Och eftersom jag älskar att jävlas måste jag ju bara ta upp en sak ! Mamma kommer du ihåg när jag va liten och hade så korta ben och va tvungen att springa efter barnvagnen bara för att jag inte hann med i dina steg xD ... Brukar jävlas med mamma om att det är därför jag äter mediciner :) MEN det är självklart inte därför jag måste äta mina mediciner!

Förlåt va bara tvungen (A) du känner ju mig ..


Och självklar ringde Jag min Mamma när jag blev av med min Oskuld (!) hahaha x) Hon frågade mig hur det va , och jag svarade helt från hjärtat att det inte va så mycket att hänga i granen med, och vad alla snackade om som va så bra.. Men mamma sa att det skulle bli bättre med tiden :) Och det blev det ju helt klart måste jag säga..

Jag och mamma pratar om allt mellan himmel och Jord.
Fast självklart mest om killar och sex;) det är det roligaste samtalsämnet vi har tillsammans, Hon vet allt om mig och jag vet allt om henne.. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag har hört att en mamma ska bara va en mamma och inte som en kompis, men nu är det faktiskt såhär, att min mamma är min vän och min mamma. Eftersom jag aldrig har haft riktiga regler eller så, för mamma kan lita på mig, så det är ingen ide att klaga på att min mamma ska vara en mamma till oss barn istället för en vän.. Vi har fått en helt underbar uppfostran även om mamma har vart mer som min kompis än mamma. Och det blev ju inget större fel på mig (?) hahaha...


När mamma och pappa skilde sig så kom jag och mamma mycket närmare varann eftersom vi fick mer tid för varann och hann lära känna varann på riktigt!

Och som alla mammor så skyller mamma allt som händer mig på henne, allt med mitt kriminella och allt de andra som jag har vart med om , Men de e självklart inte hennes fel att jag valde den vägen jag valde, hon har gjort allt hon kan för att skydda mig från allt ont ! Men ja måste ju få göra mina misstag själv med och lära mig egna saker på egna ben.

Jag och min käre mor har gråtit mycket för dom där förbaskade pojkarna som har ställt till det för oss :) Men holmare är inga skit saker vettni :) bättre än oss kan man inte få ! *ASG*


När jag mådde som sämst så fanns mamma där för mig 24/7 och verkligen ställde upp för mig, och jag vet hur mycket det drog ner henne med.. Men som tur va så vet mamma exakt hur det är att må dåligt så hon är en andledning till att jag faktiskt kan sitta här idag med ett leende på läpparna ! Tack Mamma <3

Jag kommer alltid att ställa upp precis lika mycket som du har gjort för mig , även om jag är helt förjävlig ibland så finns jag där! :)


Nu fattas de bara att jag ska para ihop mamma med snoop dogg :) hon e ju helt förälskad i honom, när hon hör honom på radio så blir det snigelspår efter henne.. ( TRO MIG ) hahahahahaha..


Näääe nu ska jag låta mamma ta datan lite kanske xD och läsa detta jag skrev ! Oppps !

Over and out era små ankor ;) // Bea

Postat i Gästbloggare | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-14

Grattis syrran Carina, 30 år i dag.

I dag var jag, barnen och Nines pojkvän William på kalas hos min syster i Skepplanda. Jag skäms nästan för att säga att det var vårt första besök hemma hos henne och hennes sambo Patrik. I och för sig så har dom inte bott tillsammans så vansinnigt länge än. Typ 1.5 år tror jag !! Haha.
Vi hade riktigt trevligt och det var kul att träffas alla syskon, eller jaaa, Jenna saknades eftersom hon jobbar i dag.
Sen fick jag även träffa Sari, Carinas halvsyster (dom har samma pappa), för första gången på snart 15 år !! Hon var sig lik, bara lite äldre. Hon är tre år äldre än mig så det är ingen ålder. Hihi. Det var underbart att träffa dig och jag hoppas verkligen vi träffas snart igen. Vi måste ut och svira någon kväll.
Jag passade även på att ta en massa bilder med min mobil, helt nytt för mig eftersom jag inte brukar lägga ut privata bilder ofta alls. Mer än när man festar typ. Men nu tycker jag det är dax att börja ta lite bilder och dela med sig av, har ju alltid mobilen med mig ändå så det är ju knappast besvärligt att komma ihåg. Blir ju inte att jag är med på bilderna jag tagit heller, tack och lov, eftersom jag inte är speciellt förtjust i att bli fotad nykter. Huh, det lät det !! Men det blir oftast festbilder annars.
Ha en trevlig fortsatt helg. Enjoy.




Födelsedagsbarnet Carina, ser knappast ut som 30 mer som 20 !!







Willam, Sandrine, Beatrice och min älskade mor sitter och umgås.







Min mors särbo Ilpo och Jimmy-Lee min långhårige son !!






Halva gänget sitter tillsammans och umgås, var med en massa gulliga småbarn.







Min underbart gulliga lillebror Jesper. Alltid lika fin.







Lilla söta Alina, brorsan Jespers dotter och fasters ögonsten.






Samboparet Patrik och Carina. Ni har ett underbart vackert hem.







Lillasyster Joanna roar sig. Du passar då i allt. Haha.






Systrarna Carina och Sari, båda lika vackra som alltid.






Beatrice, min vackra dotter, saknar sin pojkvän Matti.







Andra halvan av gänget. Vi var så många så vi fick inte plats vid samma bord,
tack och lov för öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet.







Ilpo, Carina och Patriks brors flickvän. Tjejerna förbereder godispåsar till alla småbarnen.







Turturduvorna och kärleksparet William och Sandrine. Söta ni är ihop.Toppensvärson är du.






Avslutar med en bild som jag tog tidigare i dag på Bea och hennes pojkvän Matti. Titta så söta dom är ihop.
Man kan verkligen säga att Love is in the air när det gäller mina döttrar med pojkvänner.


Postat i Familje högtider | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-13

Snögubbe sökes !!

Nu har dottern och jag roat oss ute en stund med att göra snölykta samt en snögumma. Man får ju passa på innan allt snö töar bort. Tycker personligen att vår gumma blev riktigt fin med tanke på att den har både bröst och hår.
Nu söker vi efter en fin snögubbe till vår gumma så det kan bli en söt snöbebis. Önskar vi hade haft en pulka så vi kunde stuckit iväg och åkt i någon rolig backe. Men plånboken sätter stopp för köp av en. Får önska oss en av jultomten till jul kanske.
Vi fick syn på några vårtecken i trädgården, snödroppar och krokus. Snart är våren här !!
Ha en trevlig helg.



                      



 
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Nämen !! Inte mer nu...

Ute snöar det för fullt och jag som trodde våren var på gång. För en gång skull tog jag ett kort med min mobil för att lägga upp här direkt. Sen passade jag på att ta ett kort på Bea när hon sover på soffan. Hon har ju haft en lektion i dag så stackarn måste vara helt slut. Hihi. Eller så är det förälskelsen som tar så otroligt mycket på krafterna. Kan inte vara lätt och hångla så mycket. Haha.


Själv har jag suttit med en massa papper om skadeståndsanspråk och ringt och pratat med både brottsoffermyndigheten, åklagarmyndigheten och polisen. Fick nämligen hem papper om skadestånd till Sandrine i går och behövde hjälp med vad jag ska skriva. Den biten hjälpte brottsoffermyndigheten till med. Tog även upp frågor när det gäller min egen misshandel som skedde för över ett år sen. Därav blev jag tvungen att ringa polisen och där var dom förvånade att det tar sådan tid, personen som tar hand om mitt fall var inte där just då så jag har fått lämna ett meddelande. Känner att jag måste få lägga den biten bakom mig även om mina men och den otrygga känslan aldrig kommer försvinna. Jag vill bara slippa leva med oron för en rättegång !! Sen känns det helt otroligt att både jag och dottern råkat ut för misshandel båda två. Inget jag önskar att någon annan ska behöva uppleva. Okej att jag själv blev utsatt för det, men mina barn ska banne mig inte behöa uppleva det också. Ska få till ett besöksförbud mot personen som utsatte dottern för detta. Även om det inte är något hinder för att hon ska få för sig något så blir det mer allvarligt direkt om hon flippar ur igen.

I dag hägrar tvättstugan, annars så kommer jag mest rensa upp bland en massa papper jag har liggande lite överallt i olika skåp och lådor. Behöver införskaffa nya pärmar så jag får undan en hel del. Sen behöver jag säkert inte spara alla papper jag lagt undan heller, är som en liten ekorre när det gäller att lägga undan papper.
Har mest av allt lust till att krypa upp i soffan med en bok, läser en som trollbinder mig just nu. Men får väl försöka göra lite nytta till innan dess.
Sista dagen med antibiotikan idag, har fortfarande inte gått hål men jag hör och känner hur trummhinnan rör sig så det sprakar i hela örat. Förmodligen så har varet bakom nästan försvunnit, det hoppas jag i alla fall så jag slipper ta hål på den hos doktorn. Får se vad som händer.


Nu ska jag fortsätta med pappersarbetet här och njuta av att jag slipper gå ut i busvädret. Fy vad det snöar !!
NU VILL JAG ATT VÅREN SKA KOMMA !!
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-12

Vänskap, kärlek och sex...



Många tankar har rusat genom huvudet på mig i dag och det handlar om just detta ämnet.
Ibland blir jag en grubblande Sabina och då funderar jag verkligen på allt möjligt mellan himmel och jord. Det kan handla om saker som jag vill hitta en lösning på men som inte är speciellt livsviktiga.
Eller som nu när man har kärleken så nära inpå sig som nu så får det mig verkligen att fundera ännu mer på just ämnet relationer. När det gäller olika slags relationer så är det dom här tre som gäller för mig som står i rubriken.
Jag kan börja med vänskap...

Vänskap för mig handlar om många olika sätt. Vänskap till just vänner, familj och älskade. För mig har det aldrig handlat om kvantitet utan kvalitet. Hellre få nära vänner än många som inte står en så nära. Hur är det för mig då ??
Jag har absolut inte många nära vänner, men dom jag har står mig riktigt nära. Ibland blir jag rädd för att jag inte vårdar den vänskapen tillräckligt.
Jag kan lätt verka "svårtillgänglig" trots att jag faktiskt inte har fullt upp. Jag vet också varför jag gör på detta sättet, jag är rädd för att vara för på.
Jag är så enormt fysisk av mig och är rent ut sagt sprickfärdig av kärlek till dom. Vill så enormt väl och vet inte alltid hur jag ska visa det. Kan till och med erkänna att jag får tårar i ögonen bara av att skriva detta nu.
Jag drar mig inte medvetet undan alltid, men jag är så rädd för att jag skulle kännas som en belastning för någon annan. Hur knäppt det än låter så är jag rädd för att bli sårad, att bli bortstött.
I det fallet är ta mej fasiken inte självförtroendet på topp. Hur kaxig och tuff jag än verkar. Men tänk, Sabina är faktiskt väldigt rädd inombords för att göra fel. Oavsett vad det gäller.
Nu när jag ser hur det ser ut som jag skriver så verkar det som värsta rappakaljan. Men jag har faktiskt väldigt svårt att få ner tankarna i just ord i detta fallet.
För mig så är vänskapen bland det viktigaste som finns. Just nu så är tyvärr orken för att engagera mig i detta borta. Det beror helt och hållet på årstiden, jag blir ganska nere just då och försöker orka med det viktigaste. Det vill säga min familj.
Nu över till nästa punkt, kärlek...

Just kärlek är något som hänger över mig just nu. Kan kanske bero på att äldsta dottern Bea är över öronen förälskad och jag är åskådare till detta.
Som i kväll så var hennes pojkvän Matti här, dom höll mig sällskap i vardagsrummet medans jag tittade på teve. Haha. Eller det kanske är milt sagt. Visst pratade vi lite grann ibland men mest satt turturduvorna och hånglade.
Tur att programmet på teven var intressant för mig men visst irrade min blick sig till paret i andra soffan titt som tätt. Jättegulligt, men ack så det kan sticka till i bröstet, när man ser några som är så kära och omedvetna om sin omgivning. Just i sådana stunder saknar man själv någon att sitta och mysa med på samma sätt. Inte för att det va länge sen alls jag hånglade med en kille. Haha. Avslöjar inte mer om det. Men det blir ju helt annorlunda när man gör det med någon som man känner något speciellt för.
Jag har så enormt mycket kärlek att ge och just nu är det bara min familj som får det av mig i överflöd. Mina barn är absolut det viktigaste i mitt liv och ibland blir jag lite rädd för hur starkt jag älskar dom. Det får mig att undra om jag någonsin kommer kunna älska en framtida partner lika mycket, fast på ett annat sätt såklart.
Jag och syrran Jenna brukar sitta och beklaga oss för varandra, vi kommer ALDRIG träffa vår Mr Right (Mr Big).
Trots att jag faktiskt trivs som singel och njuter av att vara fri som en fågel. Men visst får man väl känna en längtan efter något mer ibland.
Var sak har ju sin tid och vår tid kommer väl för eller senare. Jenna behöver inte ge upp hoppet för hon är så ung och fri fortfarande. Värre är det ju för mig som (hemska tanke) fyller 36 i år och har ett "bagage" i form av tre barn.
Hade jag varit kille så hade jag nog sprungit från ett sådant fruntimmer fortare än kvickt. Känns inte som man är speciellt attraktiv när det gäller den marknaden att finna en livspartner.
Nackdelen har ju också varit att i några förhållanden, efter barnens pappa, har killarna velat ha allt så fort. Man SKA flytta ihop efter bara någon månad, man SKA skaffa barn tillsammans osv. 
Jag vet ju varken ut eller in, vilket har varit bäst.. en kille med eller utan barn ?? Vet inte det än i dag om jag ska vara ärlig.
Tack och lov så är det bara ibland och korta stunder som jag får denna känslan av ensamhet som är enormt jobbig.
Jag har påpekat det så många gånger förut, gör det igen. Jag tänker INTE skaffa en kille bara för att ha någon.
Om jag ska orka ge mig in i den svängen igen så ska det kännas helt rätt, även om man såklart inte kan veta det efter första gången man dejtar någon.
Helt klart får man en hum om personen i fråga är intressant och kan vara en möjlig kandidat till att lära känna bättre. Jag har då inte upplevt det där med kärlek i första ögonkastet, så då får man snällt vänta och se. Dom här sista fyra åren har jag dejtat sååå många så jag inte ens kommer ihåg dom. Några har man träffat bara en gång och sen inte mer, andra har man träffat några gånger och sen har det runnit ut i sanden.
Men så orkar man inte hålla på i längden, man tröttnar på att behöva vara öppen och börja lära känna en ny människa på det sättet.
Jag blir helt matt nu när jag tänker på att man kanske borde börja dejta lite igen. Ibland då och då är väl helt okej, men inte i den takten när jag verkligen inte ville vara singel. Då gav jag mig in i relationer som inte kändes helt rätt, bara det fanns ett intresse från min sida så dög det. Aldrig mer säger jag nu !! Det tänker jag hålla oavsett jag kommer in i en dejtingperiod igen eller inte.
Sen skrämmer det mig ganska mycket, om jag träffar någon som jag kommer tycka väldigt mycket om, att bli sårad.
Jag orkar inte lägga locket på mina känslor längre när jag blir ledsen eller sårad. Jag är ju så dum och förväntar mig redan det värsta långt innan det inträffar, OM det ens inträffar vill säga. När det gäller kärlek är jag en pessimist.

Nu till sist ämnet sex. Mmm, mitt favoritämne och sysselsättning. Haha. Visst kan jag som singel ha sex hur mycket jag vill och hur ofta jag vill, med vem som helst. Men det är faktiskt inte värt det !!
Vem fan orkar med känslolöst sex i längden, ha sex en gång med olika killar som inte har en suck om vad jag gillar eller tänder på.
Då tänker nog just du att jag ska väl säga till eller visa det då. Orka göra det för någon främmande. Oj, nu låter det som jag raggar upp någon enbart för sex. Men är det inte lätt hänt när man festar ute att man hamnar i just den situationen. Inte fan raggar du upp någon i affären och drar hem den och har sex med.
Engångare har jag tyvärr varit med om, hrmm, men har faktiskt undvikt det senaste två åren. Därför är en älskare (KK) ett väldigt bra alternativ. Åh så omoget av mig kan man tycka. Men det tycker inte jag, det är inte hälsosamt att ragga upp en kille för ett engångsligg. Kondom skyddar faktiskt inte mot allt. Sen kan andra säga att man kan tillfredställa sig själv, visst kan man det, men det är frustrerande och fungerar inte för mig i längden. Så har jag en älskare ?? Det kan ni klura på och vissa vet säkert svaret på det.
Vill bara ge några tips för er som har eller funderar på att skaffa en älskare.
I många fall är det otroligt lätt att först säga att det absolut inte kommer bli något mer, men i verkligheten så blir antingen den ena eller andra kär i den andra.
Träffas man bara för att ha sex, och absolut inget annat, så är den känslan en utopi. Du har ingen aning om vem personen är i verkliga livet och förväxlar den med intimiteten som man får om man har sex många gånger med samma person.
I det fallet kan man inte undvika att någon kommer bli sårad och då är det lika bra att bryta med en gång.
Men det finns faktiskt flera som klarar av att ha en fungerande KK relation under många år, som bara gör uppehåll när man har stadigt sällskap med någon annan.
Faktum är att jag vet detta !! Faktum är att jag vet även att man kan bli vän med sin älskare och faktiskt inte få amorösa känslor för honom. Visst är det sex som hägrar när man väl träffas, men man kan även ringa och prata lite allmänt med varandra utan något  mer ganska ofta. Låter inte det ganska fantastiskt om man är singel. Fördelen med en sådan relation, när man är singel, är att du har sex med någon som verkligen kommer veta vad du gillar när det gäller sex. Som känner dig helt och hållet i det sexuella.
Eftersom jag inte har haft sex på närmare tre månader så är väl svaret ganska givet om jag har en älskare. Men jag kan i alla fall erkänna att det sista handlade om mig. Och jag blev aldrig sårad av min älskare, fick inga djupa, starka känslor för honom heller. Men visst tyckte jag om honom... annars hade jag aldrig kunnat haft sex med honom.

Nu bjöd jag väldigt mycket på mig själv och det får räcka för denna gången. Självklart vill jag kunna skriva helt öppet om sådant som rör bara mig själv, men samtidigt så vill jag inte att dom som känner mig ska ta illa upp av hur jag faktiskt är.
Just därför lindar jag in det hela ibland, väldigt svår balansgång detta. Jag vill uttrycka mig så här, jag vill kunna vara öppen med mina erfarenheter osv, så är det känsliga och pryda läsare så passar inte min blogg er.
Ni får dömma mig hur mycket ni vill, alla har vi olika åsikter och jag tänker stå för mina.
Typiskt mig att nästan alla inlägg ska bli såååå långa. Hihi. Men nu tänker jag lägga mig för klockan är verkligen jättemycket. Natti natti på er.
Postat i Min åsikt om... | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-10

Snabbare än tåget...

Får jag lov att presentera min älskade lillasyster Jenna, blev förvånad när hon ringde nyss och sa att hon redan fixat ett blogginlägg. Tänkte göra en snabb paus i mattskurandet (HELVETES JÄVLA SKITMATTA), och lägga in texten snabbt. Trots att jag inte tänker redigera något hon skrivit så läste jag genom den snabbt, kommer bara rätta om jag hittar något stavfel. Men det såg okej ut hittills. Blev förvånad över denna sida som min syster visade i det hon skrev, men hon fick såklart in skratt i sin text. Intressant läsning var det absolut, trots att det är ett långt inlägg, och det är inte sista gången hon kommer vara gästbloggare här hos mig. Får hon blodad tand kanske hon startar en egen. Hihi.

Men nu vill jag bara säga välkommen till en inblick i min systers liv, hon är absolut en av mina bästa vänner.
Jag önskar er en trevlig läsning, den är absolut värd det // Sabina






Livets mening!
 
Det är kanske inte riktigt "normalt" att fundera över livet när man är snart 22 år gammal. Jag menar, man har ju knappt hunnit uppleva en fjärdedel av livet. Man har inte tagit sig igenom dom där milstolparna i livet. Men vad är meningen med livet om man ändå ska dö?
Är det meningen att man ska tillbringa så stor del i sitt liv till att hitta "mr right" (eller mr. Big)?
Jag börjar redan ge upp hoppet om att hitta den där riktiga kärleken. När man får känna pirret i magen, vara helt uppslukad av en människa och bara ha sex under all ledig tid man finner.
Ändå sitter jag allt som ofta hemma, framför tv:n och blir nästan gråtfärdig av all den ensamheten som omger mig.  Jag har aldrig haft problem med att få vänner, jag har haft många, jag var till och med en av de populäraste i skolan. Och jag ska säga att jag trivdes med det, trivdes med att ha en massa uppmärksamhet riktad mot mig.
Att vara någon som andra också ville vara. Men den tiden rinner förbi.
Ute i arbetslivet handlar det inte om att vara tuffast eller mest populär, det handlar mer om att sköta sig och göra bra ifrån sig, för det är det som förväntas av varenda anställd.
Och just eftersom arbetet tar upp mycket tid, så hinner man inte längre göra allt det där man gjorde i skolan.
Man måste hinna laga middag, städa, tvätta. (inte för att jag är ett galet städ-freak, hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete är mitt motto) 
Sen innan man vet ordet av det är det kväll och dags för sängen, för att sedan vakna och masa sig upp till jobbet igen.
Och mitt i allt det här ska man finna tid till att hinna umgås med sina vänner, som inte är så många längre, men det hjälper inte, tiden finns inte.
Och om man inte ens hinner umgås med sina vänner, hur ska man då hinna hitta en kille?
 
Jag har löst delen med tid för vännerna, då jag flyttade in till min alldra bästa väninna.
Fick en lägenhet i Göteborg, staden dit min själ längtar, men dock inga jobb finns. Blir att jag har boendet där uppe, men jobbar här.
Så jag delar rum med min bästa väns dotter, en liten glad 6 månaders energiknippe. På nätterna omges jag av rosa färger och prinsessor. Fick till och med en himmel ovanför min säng i rosa. Rosa har alltid varit min favoritfärg, och nu uppslukas jag av denna färg.
Trots att jag delar rum med ett litet barn så trivs jag. Jag behöver inte sitta ensam. Även om nätterna inte längre är helt ostörda, för den lilla solstrålen vaknar med jämna mellanrum (speciellt när jag ska upp tidigt), så trivs jag som fisken i vattnet.
Jag slipper vara ensam. Jag hatar ensamheten, det är inget för mig. Jag är rädd för allt, mörker, småkryp, skräckfilmer, spöken, döden, ja precis allt. Då kan det ibland vara skönt att det finns en till fegis i samma rum som jag :D
Min bästa vän och jag har umgåtts sedan vi började 7:e klass ihop. Vi har gått i skolan, varit arbetslösa och festat oss igenom ett par år. Och vi båda har alltid varit singlar. Eller ja, bortsett från en och annan pojkvän, så har vi aldrig haft nåt seriöst med dom.
Vi har alltid kunnat göra som vi velat, utan att en massa folk säger till oss vad vi ska göra. Och våra stackars mammor fick tyvärr utstå detta under skoltiden, ingen av oss lyssnade till våra stackars mammor, vi gjorde som vi kände för.
Det fanns inga "regler" för oss. Nu så här i efterhand kan man få dåligt samvete för vad mamma har fått utstå, men nu är vi bättre vänner än någonsin.
För att komma tillbaka till ämnet, vi hade i alla fall inte tid för några killar i våra liv, och vi trivdes med det. Såååå vi trivdes. Allt var så enkelt. Fest flera dagar i veckan. Alltid fest, fanns inget viktigare, det var här och nu som gällde. Men som sagt höll inte den livsstilen. Man kan inte vara student och arbetslös hur länge som helst.
Livet hann ikapp oss, och båda fick jobb. Festandet slutade vi aldrig med, tills en dag!!
Min vänn ringde med en blandning av skratt och gråt i halsen. Hon hade börjat träffa ett ex lite grann, och nu var hon med barn. Hoppsan! Chock alá PANIIIIIIK!!
Hon ville behålla det så klart, har aldrig varit snack om saken. Men en liten sten började tynga mitt hjärta,
MEN JAG DÅ?
Jag kan inte dela henne med någon, det är ju hon och jag, ingen annan..
Magen växte på henne, det gjorde stenen i mig också. Hon var fortfarande med och festade, fast hon drack inte då. Men det var inte lika kul att partaja längre, det hela handlade mer om att supa sig riktigt full. Folk att festa med fanns det, jag bor i en liten håla i Småland, här festar alla ungdommar.
Drickandet blev mer ett sätt att dämpa ångesten för ensamheten. Nu ska jag inte säga att jag fick problem med spriten, så var det inte, utan jag skötte mitt jobb, och festade när jag var ledig. Men hela grejen med att ha kul tappade sin innebörd.
Jag kan nu se tillbaka på den tiden och förundras av att jag inte tog mig all tid till att göra annat.
Trots att min väninna var gravid, så var hon fortfarande den underbara person som hon alltid varit. Vi kunde fortfarande göra allt (nästan). Och ju mer tiden gick fick jag helt enkelt vänja mig vid tanken på att dela med mig.
Och ungefär samma tid fick jag en heltidstjänst på jobbet. Ganska lägligt, för ju mer man har att göra, desto mer tid fick min vän med sin dotter.
Som jag grät när hon ringde från BB och sa att en liten Ängla kommit till världen (och jag som var så säker på att det var en pojke), men då var det inte längre tårar av avundsjuka eller ångest, utan det var tårar av lycka. Jag var så glad.
Jag åkte till BB direkt efter jobbet, och där var hon, samma gamla vän, men med ett lite vuxnare utseende, och en dotter i famnen. Hon gjorde klart för mig att Tant Jenna minsann skulle ha en del med det lilla livets liv att göra. Och som sagt, ett halvår har gått sen hon pressades ut, och jag kan stolt säga att jag har TVÅ bästa vänner, fast i olika storlekar :D
 
Så nu när hela den delen med vänner är löst (vem behöver mer än två?), så ska jag bara lyckas hitta en karl med. Min väninna har hittat en alldeles underbar kille som tycker väldigt mycke om henne. Dom passar som handen i handsken. Jaha, bara jag kvar!?!
Jag och Sabina har många gånger suttit och pratat om hur svårt det ska vara att hitta en kille. Jag menar, killarna man hittar är ju antingen rötägg eller så har dom flickvänn, kul!! 
Frågan är hur länge man orkar leta innan man ger upp. Jag ska inte säga att jag ger 110% på att hitta någon.
Jag är inte sådan som frenetiskt letar igenom ett 20-tal olika dejtingsidor i ren desperation att hitta någon som hör av sig, utan jag är en vanlig tjej som kollar efter söta pojkar på krogen. (för där finns ju alla guldkornen, hrm)
Jag har även gett upp hela den här grejen med att vänner ska para ihop en med en kompis till en kompis. Visst, man träffar schysta killar, inget snack om saken. Men att sitta där vid middagsbordet med alla blickar riktade mot sig, som om alla tänker, ska dom inte göra nåt snart?
Man känner sig som en apa i bur, nej tack, inget för mig.
En gång försökte min syrras bäste kompis para ihop mig med sin killes kompis, fast dom ville inte säga nåt till mig. Så det blev att vi skulle dit och grilla o dricka vin. Och det tackar man ju inte nej till (?!!!?).
Det roliga i det hela var att alla som var där var par, utom jag och en kille, hmmm, vaddå lite GENOMSKINLIGT!!! 
Det roliga i denna historien är att vi faktiskt blev tillsammmans, men det varade inte allt för länge.. Han var en tråkmåns som inte hann med i mitt tempo, han ville bara sitta hemma och mysa. Jag kan ärligt säga att så vill jag inte ha det. 
Jag vill ha mer folk än en person i närheten hela tiden, och med honom blev det verkligen HELA tiden. Men men, som ni märker har det kanske i inte varit helt öken i mitt kärleksliv.
Det är bara det att NU var det så LÄNGE sen jag träffade någon. Men jag lever ännu på hoppet att den saken ska ändras när jag flyttar till kära Göteborg. Det finns helt enkelt fler killar där än här.
Så jag borde ju hitta någon som skulle passa i min smak, som hänger med i mitt tempo och som förhoppningsvis har samma humor som syrran o jag :)
Fram tills dess får jag helt enkelt gosa med mina underbara vänner och min familj.
 
Till er där ute, håll tummarna för mig, och sköt om er!
 
Over and out! // Jenna


 
 
 
Postat i Gästbloggare | Comment (7) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-10

*Pust o stön*



Mår skit utav antibiotikan och måste hålla mig i närheten av toalett, längtar tills torsdag kväll när jag ska ta sista tabletterna. Ännu har det inte gått hål på trumhinnan heller så det ser ut som dom ska få sticka hål på eländet. Men jag försöker göra allt för att det ska gå hål av sig själv, tryckutjämnar så att ögonen är på väg att ploppa ut ur skallen på mig, gör rörelser med huvudet som gör att det blir olika tryck osv. Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång med att storstäda vardagsrummet, känner mig trots allt rastlös även om jag helst av allt bara skulle vilja krypa ner under täcket och stanna där. Såg att det är dammigt lite överallt så det är dax att börja beta av ett rum i taget, kan börja med vardagsrummet i dag och fortsätta med sovrummen i morgon. Sen är det bara köket och till sist badrummet kvar då. Känner för att göra en riktig vårstädning, även tvätta fönstrena, ser ju knappt ut längre när solen väl tittar fram. Men det är ett sådant projekt varje gång man ska göra det eftersom jag måste flytta på alla saker som står framför och på fönsterbrädan, samt ta bort gardinerna. Men då kan man passa på att skaka bort dammet ur dom också när man ändå håller på.



I kväll kommer hyresvärden hit med ett nytt badkar till syrran Jenna, jag ska hjälpa till att bära och montera det. Bertil och jag har alltid kul när vi sätter igång med sådana saker. Ska passa på att prata med honom om mitt golvbyte i hallen/köket samt tapetsering av min hall. I morgon bitti kommer det golvläggare hit och ska lägga in nytt golv i syrrans kök, hon kommer ha lite nytt att titta på när hon kommer hem till Göteborg igen. Nu vill jag bara att du ska få jobb här också, tråkigt när du bara kommer vara här några få dagar varje månad som det är nu. Tror inte hon hunnit/orkat titta efter jobb här än, får nog sparka henne lite och själv också börja leta lite på nätet åt henne. Allt för att hon ska bo här på heltid.

I går roade jag mig med trappstädning, ett himla springande i trapporna upp och ner. Först dammsög jag ordentligt och sen tvättade jag golven. Sist fick jag dammsugit hela källarn samt tvättstugan, där tar jag bara en gång i månaden max. Fixar jag sådant här så får jag hjälp av hyresvärden för att fixa min lägenhet. Tjänster och gentjänster kallas det visst för. Jag behöver bara hjälp med tapetseringen, hallen har många vinklar och vrån som varken min syster eller jag vill försöka med. När det gäller väggarna i mitt vardagsrum, kök och sovrum så kommer vi att måla. Men då slipper jag betala för materialet själv. Perfekt lösning tycker jag. Fattig som jag är. Haha.

Någon av dom närmaste dagarna så kommer jag ha en gästbloggare här, min syster Jenna ska få skriva ett inlägg och jag kan lova er att det kommer bli intressant läsning. Hon har fått helt fria händer och jag har ingen som helst aning om vad hon kommer hitta på. Håll utkik efter det. Kom på att jag ska be henne hjälpa mig att skriva något annat utöver detta också så fort som möjligt, en marknadsföring om mig. Singel som jag är så kan det ju inte skada. Vill att någon annan ska skriva helt ärligt om hurdan jag är och vad jag gillar för slags killar. Hon känner mig utan och innan och vet vad jag tycker om, sen vet jag även att hon inte skrädar med orden. Mer ärligt än så kan det inte bli. Tror nog hon kommer ställa upp på det, hoppas det i alla fall, så har jag ett underlag som man kan lägga ut som kontaktannons. Haha. Vad vet jag !! Men kul skulle det vara att ha. Vet att du läser min blogg syrran, du är en trogen beundrare till mig. Snääälla söta rara Jameson, du kan väl skriva ett CV om mig. Hihi.



Näää nu måste jag väl sätta fart här innan lusten försvinner helt, även om det inte är något trevligt att utföra. Men vem fasiken ska annars göra det om inte jag. Jobbigt att vara singel ibland och behöva sköta alla tråkiga sysslor själv.
Ha en toppendag.

Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-09

Flamsiga systrar på msn..

Tänkte jag skulle passa på att dela med mig av min och lillsyrran Jennas chatt på msn. Vi två är inte kloka när vi sätter igång och det är inget för pryda att läsa. Jag skrattar alltid lika mycket när vi håller på. Med tanke på vilket ämne vi kom in på den sista delen av chatten så lägger jag ut en bild på vår andra älskade syster. Väldigt passande bild som lika gärna kunde varit jag förra veckan när jag var som dåligast. Vi är födda sådana här, men helt ofarliga. Jag lovar.




Min chatt med syrran Jenna;

Sabina: nennis


jenna: sabruschka...


Sabina: hej jameson, gör'u?


jenna: kollar på fucking tv, blä tråkit.. du då?


Sabina: skulle badat men fastnade framför teven o tittade på familjen annorlunda. har du sett den ?


jenna: japp, älskar den...


Sabina: det gör jag med...


jenna: hon konstnären e min favorit


Sabina: du vet dom med 10 ungar som bor i älvdalen där det är snö....


jenna: ja?


Sabina: tyckte det såg ut som hon är på smällen kan det stämma ?


jenna: haha, tyckte jag med.. kan det verkligen det? jag hade steriliserat mig vid det laget, haha


Sabina: hahaha det hade jag oxå gjort, men dom kanske tillhör någon sex där preventivmedel är olagligt?


jenna: sex? haha


Sabina: men då va det inte bara jag som reagerade över hennes mage

Sabina: sekt menar jag... hahaha


jenna: haha, förstod det..

jenna: men hon tjejen med emo ungen älskar jag, vet inte varför, men hon e bäst


Sabina: jag håller med dig, jag gillar den familjen bäst oxå


jenna: hon har koll i allt kaos..


Sabina: sen gillar jag även tiobarns familjen... dom sista med trillingarna tycker jag inte är något speciellt alls

Sabina: jaa det har hon verkligen, jag hade dött om jag hade haft så många ungar


jenna: neee, dom e konstiga.. han killen e så tråkig, så allvarlig, till skillnad mot alla andra pappor..


Sabina: precis

Sabina: undrar om vår mamma tyckte det va så jobbigt med fem ungar


jenna: haha, hon klagar inte så mkt, men vi va väl ganska snälla?


Sabina: jag tror nog vi va ganska lugna ändå faktiskt, det blev inte sånt kaos iaf


jenna: hade du inte velat ha 10 av dom du har hemma?


Sabina: hahaha


jenna: haha, är lite år mellan oss trots allt..


Sabina: nääää tycker det är tillräckligt... trots att dom alltid varit lugna som barn så skulle jag inte palla fler nu när dom är i tonåren

Sabina: mmm det är sant


jenna: mamma hade glömt hur det var med er helvetes barn när hon skaffade oss, moahahaha

jenna: sladdisar du vet


Sabina: haha... hörrö... hon fick ju gråa hår först efter ni kom 

jenna: men det va för hon va över 30... det låg ju i rötterna innan vi kom.. ni gråade hela innandelen på henne.. att det blev grått när vi kom var ju bara en tidsfråga..


Sabina: hahahaha... du är inte klok systeryster


jenna: jodå


Sabina: jag såg att jag har två gråa hår i utväxten nu


jenna: hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaaaaa

jenna: oj, många det blev


Sabina: funderade på att dra loss dom men kom på att då kanske det dyker upp fler o så kan jag inte fortsätta, då blir jag ju skallig till sist


jenna: haha

jenna: jag har ju knappt odlat allt mitt fitthår än, så ung e jag   (Censur för känsliga läsare. Sassas anm.)


Sabina: hahahaha.... vad är det att odla när man ändå rakar sig?


jenna: får man använda så fula ord på msn? jaja, men det kunde ha vart mer, fatta principen SABINA!!!


Sabina: klart man får... hahaha

Sabina: är det så glest mellan rötterna menar du


jenna: japp, typ så... fjun typ..

jenna: moahahaha


Sabina: hahahaha... det låter typiskt dig o joanna... en annan får ju grov växt nertill alá skäggväxt ju


jenna: nedå, jag e väl ganska vuxen-växt, börjar knaka i mina knän, ojoj, ålderns höst tar ut sin rätt..


Sabina: jag blir ju taggig som ett piggsvin bara några dagar efter att jag har rakat mig... har varit med killar som klagat över att jag sticks

Sabina: hahahaha illa att bli gammal


jenna: jaaa, det är som skägg, jag tänkte bara att fitt-fjun hade varit en bra jämförelse till min ålder ju..


Sabina: hahahaha


jenna: ajaj, sabina, barnolja efteråt kanske?


Sabina: vad hjälper det ??? man kanske kan köra stopp o väx


jenna säger: haha, vad vet jag? tänk om det stoppar allt som vill komma? inget kul i grottan där inte


Sabina: hahahaha

Sabina: det har varit öken i över två månader hittills ju... jag får damma av den rejält när det är dax igen


jenna: oj då, vad SYND DET ÄR OM DEJ DÅ!!!!!


Sabina: mmm visst är det


jenna: JÄTTE


Sabina: sexbrist är inte nyttigt

Sabina: hörrö !! du hade sex ungefär samtidigt om inte jag minns fel, va det inte typ mellandagarna eller nått sånt.


jenna: Jodå, det är darför jag lever som jag gör, godis till middag, cider, cigg och en jävla massa jobbande,,... Jag är NYTTIG!!! sex hade hjälpt min diet MYCKET!!!

jenna: vilken koll du har då? när hade jag mens senast?


Sabina: hihihi... mensen minns jag inte riktigt... själv hade jag mitt förra veckan


jenna: jaha.. nice.. not... att man inte kan slippa det blödande niagarafallet nån gång, eller ja, det gör man ju om man vill bli med barn, det vill jag ju inte, HJÄLP, hur ska jag kunna ragga på krogen med stor mage... GAH!! tur jag hade den efter det jag hade sex... PUH!!!


Sabina: hahaha vilken lättnad


jenna: *svett* *i armhålan* *och stjärten*


Sabina: vet du hur jobbigt det va att ha mens när man va sjuk !! det rann ju både uppe o nere... nere kan man ju plugga igen, värre när det gäller näsan

Sabina: kan ju inte ha tamponger i näsan hela tiden


jenna: jooooo, byt var fjärde timme eller nåt... , hade varit kul o se det... vänta lite..

Sabina: japp



Så här kan det alltså se ut när jag och syrran chattar, vi har alltid lika roligt i alla fall. Nu ska vi umgås via cyberrymden eftersom vi är 20 mil från varann. Hoppas du flyttar hit snart. Miss you.
Nu tycker jag vi ska dansa lite vårdans så vi får vår snart. Längtar som bara den. Upptäckte att det är massor av småflugor ute så det kanske betyder att våren är på väg ?? Trevlig kväll. Kram





 

Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-08

Vad har du under blusen Rut ??

Mår fortfarande ganska dåligt och tänkte därför fördriva tiden och tankarna en stund genom att skriva om just bröst.
Här kan vi snacka om att kärt barn har många namn !! Finns ju enormt många ord för bröst. Hittade några slangord på nätet.
Kvinnobröst;       

Hängpukor, Systrarna B1 & B2, Rattar, Hängpannkakor, Meloner, Krockkuddar, Stötdämpare, Handtagen, Snuttekuddar, Bomber, Ballongar, Semlor, Juver, Fläskbollar, Klot, Fettknölar, Tvillingarna, Mjölkcentral, Arla, Russinpåsar, Lungor, Boomisar, Airbags, Pattar, Mjölkbehållarna, Mjölkpaketen, Mjölkproducenterna, Mjukpukor, Tutteluttarna, Tax-öron, De kuttrande duvorna, Bullar, Brön, Bröd, Kullar, Det kvinnliga utputet, Boobsen, Vårtbergen, Alptopparna, Klippiga Bergen, Silicon Valley, Vägbulorna, Kullerstenarna, Lökarna, Strutar, Hyllan, Behag   mm.mm

Nu var det bara ett LITET urval av alla ord jag hittade, blev själv förvånad över att det var så ofantligt många. Men det var inte riktigt det jag ville få fram med detta inlägget, faktiskt. Jag vill slå ett slag för något jag själv är riktigt nöjd och stolt över.
Mina bröst !! Jag kan ju avslöja min egen BH storlek, 85E, konstigt nog ser dom inte enorma ut på mig. Men det kan ju iofs bero på att jag är en stoooorbyggd kvinna och då matchar det varandra. Jag älskar mina bröst, jag älskar kvinnobröst över huvudtaget. Tycker det är något av det vackraste som finns, när dom är naturliga i alla fall. Sen finns det absolut vackra siliconbröst också, men tycker många överdriver sina inlägg. Har en syster som satte in geleinlägg för ganska många år sen, hon gjorde det för att hon inte hade några bröst över huvudtaget. Tänk dig en J-Lo kropp fast utan bröst. Hon jobbade, sparade och slet ihop till en operation. Måste säga att hennes bröst är något av det snyggaste jag sett, även om dom inte är naturliga. Dom klär henne helt enkelt och fick henne att börja må bättre som kvinna, känna sig som kvinna kanske jag ska skriva. Sen känns dom inte onaturliga heller för den delen, kanske beror på att inläggen sitter under bröstmuskeln.
Oavsett det är äkta eller inte så tycker jag man själv ska trivas, det är A och O. Det är en himla tur att man kan åtgärda brösten om man har problem med att dom är för små eller stora. Själv har jag faktiskt funderat på att göra en lyftning av mina bröst den dagen jag har kommit ner till en mer normal vikt. Med tanke på att jag ammat tre barn så är det ju lite häng på dom, men jag älskar dom ändå som dom är just nu. Sen är det ju bara en bonus att killar verkar gilla dom minst lika mycket. Haha.

Det som är viktigt för alla tjejer, oavsett bröststorlek, är att använda bra behåar. Jag skäms över vilka jag gick runt med för typ sju år sen, brydde mig inte så mycket mer än att det skulle vara så bekvämt som möjligt. Men när jag äntligen tog mig i kragen och gick till en riktigt undeklädesaffär. Där fanns banne mej behåar som man kunde tälta i minst sagt, när det gäller storleken. För väldigt små personer då vill säga. Man fick personlig service och bara man överkom sin blyghet, att visa sig helt naken på överkroppen, för en främmande människa så var det helt okej. Dom som arbetar i en sådan affär är ju utbildade för att hjälpa kvinnor oavsett storlek. Först fick jag en chock över att mina bröst var så mycket större än D-kupa. Inte konstigt med tanke på att man gått runt i typ sportbehån eller ammingbehån i så många år. Var där några gånger och köpte mig läckra behåar, men med tanke på att dom går på nästan 1000 kronor i den storleken så slutade jag handla där. Jag gick över till att prova Miss Mary istället, fungerar kanonbra när man väl lärt sig hur det skulle gå till. Jag beställde DD kupa det första jag gjorde, halva tuttarna välde över kanten på dom. Var helt gråtfärdig när ringde upp kundservice, men fick rådet att prova mig fram. Jag kunde byta genom att skicka tillbaka det jag inte ville ha eller som inte passade. Blev ett himla skickande tillbaka första månaden kan jag lova. Nu kom jag fram till att jag har 85E, men det beror på olika behåar faktiskt, har en som är 80F som sitter skitsnyggt. Det viktigaste är att prova sig fram, olika modeller kräver olika storlekar. Jag provar och är det för litet eller stort så byter jag storlek. Kostar mig inget att skicka tillbaka heller för den delen. Visst finns det mycket tantiga underkläder i den katalogen, men nu har dom börjat med lite mer romantiska och sexiga i första delen av katalogen. Beror på Thulin, tackar för det.

När jag gått från att allt skulle sitta så bekvämt så det inte kändes, till att det var viktigt att det skulle se snyggt, sexigt och bra ut, så var det en stor pärs kan jag lova. Hade aldrig haft en bygelbehå och det var något man måste vänja sig vid. Det skaver kan jag säga, innan man vänjer sig. Men skam den som ger sig, att få se hur snygga tuttarna blev var värt varje minut. Sen verkar det som tuttarna är mindre hängiga i frisläppt läge när man har en bra lyftande behå på sig dagligen. Haha. Kan vara jag som inbillar mig det men det verkar faktiskt så. Nu har jag gått i nattlinne hela helgen och har inte varit i närheten av någon behå, det är skönt att ha lite mer "let it swing" då. Jag har en liten fundering. Är det någon mer, som har större bröst, som kan känna att dom är lite i vägen eller kommer i kläm ?? Jag kan t ex inte ligga och sova på mage, det är så obekvämt för det gör ont att ligga med tyngden på brösten. Ibland när jag lyckats hamna så i sömnen ändå, då lägger jag tydligen tyngden på armarna för när jag vaknar så sover båda armarna helt. Just därför jag föredrar att sova på rygg eller sidan.
Sen är det ju viktigt att kontrollera sina bröst flera gånger i veckan, efter knölar och liknande. Jag känner på (leker med !!) mina bröst dagligen, jag kan inte låta bli att göra det. Kalla mig för bröstfixerad men jag bara älskar att känna på dom. Nu är det inget jag sitter och gör om det finns folk omkring mig. Men jag kan komma på mig själv att sitta och pilla på dom om jag tittar på teve själv, eller pratar i telefon. Jag skulle varit född till kille kanske. Hihi. Sen kan jag avslöja att jag ALDRIG haft något emot att en kille pillar på mina bröst när som helst. Inte vem som helst såklart!! Nu syftar jag på när man har haft pojkvän. Då har jag inte behövt pilla på dom själv så ofta heller. Näää, skämt osido. Vad är det jag älskar med brösten då, det är nog rundheten. Jag gillar att det är så mjuk rundhet. Jag är nog knäpp trots allt... det kan jag leva med i så fall.

Skulle kunna mala på i evighet om detta ämnet, men det känns som jag varit lite väl öppenhjärtlig nu. Framför allt vill jag att alla tjejer ska vara stolta över sina vackra behag. Bröst, det är kvinnlighet för mig, när det gäller storleken så är ju smaken som baken. Det är tur. Naturliga bröst hade absolut varit min favorit om jag var kille, det är ju min favorit även som tjej. Sen gillar jag när det är mer att ta i, när det gäller hela kroppen. Kurvighet är kvinnligt. För mig i alla fall.
Nu räcker det för denna gång. Hoppas ni hade en trevlig läsning. Kram på er.

Postat i Min åsikt om... | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-07

Lördag.

Kom inte på någon passande rubrik för denna blogg i dag eftersom det är både bra och dåligt just nu. Låter kanske knäppt men efter oron för familjemedlemen så känns det väldigt löjligt att säga att jag är sjuk nu. Vad är en dödlig sjukdom mot en infektion som jag åkt på !!
Jag kan börja med att berätta dom glädjande nyheterna. Operationen gick mycket bra, första snabbtestet visar att det inte är av elakartad natur men för att kunna vara på den säkra sidan så måste vi vänta på det viktigaste och slutgiltliga beskedet som kommer (??) om några veckor förmodar jag. Så hittills verkar det vara lugnt men jag har pratat med "sjuklingen" och förstår att rädslan och oron fortfarande finns där. Det är så jobbigt att jag varken får skriva vem detta handlar om eller vad det handlar om, även om vissa redan har luskat ut det. Men jag måste följa personens önskan om att inte bli utlämnad i detta skedet och personen förstår att jag måste få skriva av min oro till viss del här inne också. Så ni som vet, snälla skriv inte öppet om personen i kommentarer eftersom dom syns direkt utan att jag sett dom först. Jag kanske borde ändra på det men jag känner att alla ska få ta del av vad folk skriver till mig, oavsett om det är snälla eller elaka saker. Vill tacka er som skrivit kommentarer till mig nu senaste dagarna, tack det värmer verkligen. Jag kommer från och med nu besvara kommentarer direkt under era kommentarer. Men blir det något som berör mig på bra eller dåligt sätt så kommer den hamna med i ett blogginlägg som det gjorde häromdagen. Nu lät det fel, när det är något extra ville jag säga.- Hoppas ni förstår vad jag menar. Jag är helt snurrig just nu... är inte helt frisk om man säger så. Okej mer än vanligt då. Haha.

Jag blev ju som sagt sjuk i början av veckan, lillsyrran smittade mig. Tack älskling, vi delar allt i nöd och lust. Hihi.
Har feber fortfarande till och från, ber om ursäkt för alla stavfel som blir men det känns snurrigt i huvudet om jag ska vara helt ärlig. Känns som man inte är riktigt nykter. Men så väl är det såklart inte.
I går när jag skulle iväg med Nine till ungdomsmottagningen så passade jag på att åka förbi vårdcentralen i Floda. Har haft så jäkla ont i örat i flera dagar och orkade inte med det mer. Har inte tagit upp det i min blogg tidigare men jag är ett så kallat vuxet "öronbarn". Var faktiskt öronbarn när jag var liten, sen hade jag otur att bli det igen som vuxen. För några år sen så sattes det in ett rör i mitt högra öra, hade nog öroniflamation 6-10 ggr per år just då. Efter det så har jag inte haft några som helst problem med det örat. Har haft några enstaka gånger i vänstra i stället. Så man kan säga så här, eftersom jag knappt har någon hörsel kvar i högra örat (beroende på skada samt misshandeln) och nu när jag inte hör speciellt mycket på vänstra heller, så känner jag mig väldigt lomhörd rent ut sagt. Igentligen så skriver dom inte ut penicillin till större barn eller vuxna som har öroninflammation längre. Men eftersom jag har en lång historia när det gäller detta så får jag det ändå. Nu görs allt för att jag inte ska ha samma otur en gång till. Det fanns inte tillgång till att sticka hål i trummhinnan på mig i går, så om det inte spricker av sig själv innan antibiotikakuren är slut så måste jag tillbaka igen och får åka till sjukhuset för att tömmas. Det är tortyr kan jag lova, även om det lättar enormt mycket efteråt så har man god lust att sparka/smälla till läkarn när han sticker hål på trummhinnan och varet sen sugs ut. Lättnaden efteråt är helt enorm. Och så hör man så mycket bättre. Haha. Nu känns det som jag har gröt i vänstra halvan av huvudet och örat känns helt tjockt. Jag som redan innan hört ganska dåligt, om jag haft "fel" sida åt ljuden, hör ännu sämre och det känns som jag får be alla upprepa sig hela tiden. Gaaah !! Förlåt mig, jag hoppas verkligen jag ska höra normalt på vänster sida så fort det går igen. Nu ska jag äta antibiotika (är allergisk mot penicillin) i sju dagar. Sen borde nog febern släppa också inom några dagar, just nu mår jag ganska urkigt !! Tänker krypa ner i sängen igen när jag skrivit klart detta.

Blev ett ganska tråkigt inlägg detta, men ville bara berätta det som hänt. Det har hänt mycket mer saker såklart men det orkar jag inte skriva om nu. Känner att bokstäverna börjar hoppa runt lite väl mycket nu, tur att fingrarna vet vart tangenterna sitter och jag inte behöver titta efter bokstäverna. 

Nu tänker jag krypa ner under mitt täcke helt ensam, inget sällskap och inga barn. *Snyft*
Är barnledig tills fredag och det känns pissigt just nu. Saknar mina älsklingar.
Skriver så fort jag mår bättre igen... ha en trevlig lördag.
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-03-04

Smått och gott... även om allt inte är av godo.

Slinker in och skriver ett inlägg innan det är dax att krypa ner i sängen. Fick en kommentar angående inlägget ;  Har storleken betydelse ??
- Kommentaren
; Postat av: Bara måste... :) Det är inte alltid skruvens fel om muttern är för stor... -
Jag skrev ju faktiskt att det säkert inte är trevligt för killar om tjejen har för stor/slapp mutta. Ursäkta uttrycket !! Men hörrö, förmodar att denna kommentaren är av en kille, vi tjejer kan i alla fall träna upp knipmusklerna för att göra så det känns trängre. Vad kan ni killar göra ?? Jag menar ju verkligen det jag skrev i mitt inlägg och det var ingen kritik specifikt mot killar med små kukar heller, det blir vad dom gör det till. I det fallet har ju inte storleken betydelse, läs mitt inlägg igen om du inte fattade vad jag menade. Älskar att få kritik för vad jag skriver, men kom ihåg att det är min åsikt om olika saker som kommer fram, kan inte prata för alla. Ser det som en kul grej, jag är helt ofarlig och full av (sjuk) humor. Nog pratat om detta nu, över till annat.

Äldsta dottern Bea har skaffat sig pojkvän och är upp över öronen kär. Har upptäckt dom här senaste dagarna att magkatarr och förälskelse är likadant. Det pirrar i magen, man mår illa, har ingen matlust osv. Vilken underbar känsla det måste vara, kommer inte ihåg när jag kände det sist. Hmm, måste varit när jag gick i åttan typ. Haha. Betyder det att jag inte har varit riktigt kär sen dess ?? Eller försvinner "fjärilarna" i magen när man blir äldre ?? Har ingen aning och har inget att gå efter i det fallet. Jag har varit kär sen dess, många gånger, men inte på rätt sätt eftersom intresset har svalnat inom bara någon vecka från min sida. Jag tycker nog jakten är mest spännande, det är då killen har varit svårfångad som jag trillat dit rejält och då består oftast mitt intresse. Knepigt det där, men jag är mer än nöjd av min tillvaro som den är nu. Singellivet är helt underbart måste jag säga.
Är glad över att båda döttrarna har hittat så fina killar som dom gjort, känner inte dotterns nytillskott än men hittills verkar allt toppen. Nines kille William är helt underbar och honom känner jag ju sen lång tid tillbaka, även innan han blev ihop med Nine. Bättre svärson kan man inte få och det ryktas om förlovning framåt sommaren. Önskar båda paren lycka till.

Har ju skrivit tidigare om att det är en viss person i familjen som blivit sjuk och att det skulle bli operation av det hela. Nu är den dagen inne i morgon, eller idag kanske jag ska skriva eftersom klockan är över tolv redan. Är rejält nervös för hur utgången kommer bli, vi kommer få besked på ett snabbprov redan i morgon om hur det verkar. Sen ska det iofs testas mer för att få ett slutgiltligt svar och än har jag inte fått något besked om hur lång tid det tar. Jag håller verkligen både tummar och tår för allt vad jag är värd och jag hoppas verkligen att en högre makt håller sin skyddande hand över familjemedlemen. Vi har redan haft vår beskärda del av denna skiten och nu får det vara nog. Önskar ingen detta onda och lider verkligen med alla som måste genomgå/lida av det. Det är så orättvist !! Jävla skitsjukdom rent ut sagt !!

Det hände något konstigt i går natt, jag skulle ut och röka sista ciggen vid tolvsnåret. När jag drar upp rullgardinen vid altandörren så får jag syn på att det står någon lutad över min bildörr på parkeringen. Samlar mig ganska fort och sliter upp dörren och hojtar åt honom, -Vad fan gör du med min bil ?? Tar några sekunder innan han reagerar på mig och då börjar han långstamt gå från bilen. Och tillråga på allt så pekar han fingret åt mig !! Jag skriker efter honom att han ska ge fan i våra bilar. Sen skyndar jag mig att få på mig byxor och jacka för att gå ut och kolla min bil. Sonen följde med mig ut, han ville inte släppa ut mig ensam. Min lille bodyguard. Haha. Jag såg inget på bildörrarna och allt såg ut som vanligt. Men nu efteråt kan jag tycka att jag var lite väl dum som gick ut för att kolla bilen, han verkade ju som han var hög på något. Kunde ju gått illa om han gett sig på mig och det vill jag ju absolut inte råka ut för igen. En misshandel här utanför räcker för mig. Dottern sa att det säkert var en pundare som han betedde sig. Jaja, men jag måste säga att området är lugnt förövrigt, jämfört med hur det var innan allt byggdes om i bostadsområdet brevid. Då var tydligen polisstyrkor här var och varannan dag. Efter att Stena fastigheter utförde denna stora byggsatsning så rensades mycket av packet bort, nu bor det mer barnfamiljer här istället.

Hade svårt att somna efter detta så jag låg mest och funderade på allt möjligt i sängen. När klockan närmade sig tre så ringer hemtelefonen !! Det var skyddat nummer och när jag svarade så var det ingen där, kan säga så här, det underlättade inte för min sömn precis. Fick bara sovit i typ två timmar innan klockan ringde och det var dax att gå upp. Har sovit ganska mycket sen under dagen, har väldigt ont i halsen, förkyld och huvudet känns flera nummer för stort. Jag som har planer på att åka ner till småland i helgen, ger sig inte detta så kommer det inte bli något av resan. Så himla typiskt !! Har två dagar till på mig att kurera mig, hoppas jag kommer bli frisk innan dess. Önsketänkande...

Kommer skriva inlägget om bröst under denna veckan, kommer bli riktigt kul faktiskt. Men nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig, klockan ringer 6.50. Sov så gott alla läsare och jag önskar er en trevlig lill-lördag.
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (8) kommentarer Trackbacks ()