2009-07-31

(O)Sexuella minnen



Japp, det är exakt vad detta inlägget kommer handla om. Så är du pryd så är det ingen läsning för dig. Men erkänn att du är nyfiken nu va. Haha

För ett litet tag sen så kom jag och några tjejkompisar in på samtalet sex, självklart, vad annars. Skulle aldrig lämna ut någon exkille till mig här på bloggen när det gäller sexuellt. Men nu handlar det om tillfälliga kontakter som man inte har kontakt med efter den händelsen.
Det här är pinsamt, minns inte ens namnet på alla. NEJ, jag är ingen slampa, har bara varit aktivt singel. Tänk på vad from jag varit detta året, sex bara en gång. Väntar hellre på någon det betyder något med.
Men vet ni vad, käre läsare, jag bjuder på detta inlägget och jag hoppas att dom kvinnliga läsarna ska få sig ett gott skratt. Vet att många av mina tjejbekanta har upplevt många floppar också.

En kille jag träffade, minns faktiskt inte namnet längre för det var så lääänge sen. Med andra ord kan han knappast varit bra eftersom hans namn är borta ur minnet. Minns dock hur han såg ut.
Vi hade iallafall sex, han var så envis och lät inte mig göra något alls. Det har jag väldigt svårt för eftersom jag vill att killen ska ha det skönt. Så självklart kördes det missionären, han hade väl ingen fantasi. Bara en kort stund in på akten så sätter killen igång att svettas som bara den, och det berodde inte på att han var som en duracellkanin i sina rörelser. Okej att man blir svettig av sex, det säger jag inget om. Men helt plötsligt så börjar det droppa ner på mig... i mitt ansikte, överallt !! Och det var inte bara några droppar, kändes som jag var ute när det regnar mer än bara duggregn. Kan tala om att det var så avtändande för min del så det avslutades snabbt. Den killen träffade jag aldrig mer.

Nästa sak jag kommer ihåg är någon vi kallar älgkillen oss tjejer emellan. Blev inget mer med honom heller för då skulle jag fått använda hörselskydd. Haha.
Denna killen bodde i en lägenhet och det var sent på natten. Vi hade kört på ett tag och när han var på väg att komma så sätter han igång att bröla. Som värsta älgtjuren som är brunstig, inte för jag vet om eller hur dom låter. Men jag kan tänka mig att dom skulle låta så. Han lät bara mer och mer, jag blev ganska förvånad måste jag säga och kunde inte låta bli att kläcka att han störde sina grannar. Han får fram mellan brölandet att det inte spellar någon roll, eftersom det bara var gamla lomhörda grannar han hade. Haha. Jag kunde knappt hålla mig för skratt och kom av mig helt, stack hem istället och ångrar mig inte en sekund. Visst får man låta under sexet eller när man kommer, men det får ju finnas gränser !! Det ljudet var olidligt.

Så går vi över till nästa kille, tar dom inte iordning. Minns att denna killen jag ska berätta om nu hette samma som älgkillen. Micke. Dom två namnen minns jag faktiskt, kanske för att dom hette samma. Haha
Denna killen var väl helt okej, tills sexakten var över, minns inte i detalj men det är ju bara det ovanliga som fastnar. När vi båda ligger där brevid varandra och pustar ut så rycker han till i en megaspasm. Tänkte först att han bara ryckte till som man kan göra. Men han fortsatte i ett !! Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro, han utbrister bara att jag inte skulle oroa mig, att det inte var några dödsryckningar. Jag var på väg att börja asgarva och fick smitit in på toaletten fortare än blixten. Fick på mig kläderna och pös iväg snabbare än en avlöning. Jag skulle inte kunna tänka mig att vara rädd för att killen ska få ett anfall på riktigt nästa gång.

Den sista jag tänker ta upp minns jag inte heller namnet på, var inte ens meningen att vi skulle haft sex. Detta var en kille jag träffade på en fest och jag kan inte påstå att jag var intresserad av honom. Han var trevlig att prata med och vi kom bra överrens. Vi skulle sova över där båda två, blev att vi hamnade i samma rum och vad händer då. Jooo, jag vaknar till av att han pillar på mig. Ett trevligt sätt att vakna till på och med tanke på att jag inte var helt nykter så backade jag inte heller. Skyller inte på spriten, men något måste det ju varit eftersom jag inte tände på honom alls innan. Han var rätt töntig i mina ögon, även andras. Haha. Nu var jag elak !!
Tror den här killen var väldigt oerfaren, för han var lika fumlig som en tonåring.
För att ta det kortfattat, han kom knappt över kanten innan det gick för honom. Det tar jag som en komplimang och det är lätt hänt. Men hans dumma kommentar som fick mig att asgarva, både då och även idag.  
-Oj, det gick snabbare än tåget.
Vad tror ni att jag svarade på det, mellan skrattanfallen. Ville ju inte vara elak heller.
-Mmm, det är så det kan gå...
Stackars kille, han skämdes så mycket efter sitt misslyckade försök så det va han som stack hem mitt i natten. Hjälpte inte att jag erbjöd mig att lägga mig i något annat rum. Kan säga så här, han kom aldrig mer på någon fest dit jag tänkte komma. Då backade jag snällt för jag har annat att gå på istället, tror han behövde dom festerna där bättre än mig. Haha

Dessa händelser har fastnat och gett oss tjejer många goa skratt. Att dom har dråpliga händelser också tänker jag inte ta upp. För dom handlar inte om mig.
Jag försöker tänka så här, det är alla bra sexpartners som fastnar i minnet, men när det blir så utöver det vanliga (normala??) så fastnar dom också.
Annars så är jag faktiskt nöjd med min sexuella erfarenhet hittills, det har funnits många guldkorn där. Kommer bli ännu fler till också, när jag träffar Mr Right såklart. Tills dess kommer jag avhålla mig från sex. Hell yeah!!
Postat i Bara Jag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-31

Min syrra o jag



Nu sitter jag här framför datorn innan det är dax att sova. Jenna har lagt sig i sängen bakom mig och pillar sig i huvudet. Haha. Nu skrattade hon för jag läste upp samtidigt som jag skrev det.
Vi har haft så kul, skrattat så vi satt röken i halsen när vi varit ute och rökt. Vi löjlade oss med klickljudsspråket och efter att jag har dragit fingret i munnen så många gånger så har jag slitit upp insidan av kinden. Har ju långa naglar. Illa illa. Men fasen vad kul vi har haft och lika fnittriga som alltid.

JAG ÄR KÄR !!! Helt vansinnigt förälskad och nu ska jag berätta i vem. Han heter Edward och är bara såååååå läcker. Haha. Nu ska jag förklara, det handlar om en film... såklart. Som syrran sa, innan vi började titta på filmen, att vi skulle halka ur soffan och lämna snigelspår efter oss. Haha. Hon hade sett den innan och övertalade mig att titta. Har ju varit frestad sista veckorna att se filmen Twilight och nu fick jag sett den. Var ju meningen att jag skulle sett den med någon annan från första början när den disskuterades men så blev det inte, kommer inte bli heller. Lika bra det kanske när jag tänker efter, inte så kul att sitta och dreggla för en annan kille när man redan har någon brevid sig i soffan. Haha.
Jag hade inte haft något emot att bli biten av en så snygg vampyr, man blir ju heltänd av hans blick. Jag vet att det bara är en film, skit samma, det är tillåtet att drömma. Jag reagerade likadant när jag såg En vampyrs bekännelse, första gången. Jag har med andra ord en förkärlek för vampyrer och tänker vänta på att träffa min alldeles egna. Yeah right!!




Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i sängen brevid syrran. I morgon så kommer barnen hit igen, behöver samla krafterna för det. Tack min älskade syster för att du hållt mig sällskap hela dagen nu när jag är invalid. Älskar dig.
God natt gott folk och trevlig helg på er. Kramis
Postat i Guldkorn | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-30

Lika frispråkig !!



Läste precis min dotters blogg, samtidigt som jag rodnade så blev jag full i skratt. Ni måste bara kolla in inlägget Troublemaker. Vissa saker vill man inte veta om sin dotter, trots att jag vet att hon gör DET. Jag vet exakt vem hon ärvt sin frispråkighet av. Hrmm.
Nu tänker jag borsta tänderna och sen blir det sängen. Trots att det varit soffan mest hela dagen för mig så har dagen gått ganska fort. Snart kommer mina älsklingar hit till mig igen, längtar så. Glöm nu inte att kolla in Beas inlägg.
Natti natti.

http://tellmeso.blogg.se
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-28

Rastlös !!



Jag har så tråkigt så jag klättrar snart på väggarna här. Det är måtta med hur mycket man kan läsa, titta på tv eller bara ligga och pilla sig i naveln till och med. Jag kan bara skratta åt eländet just nu.
Syrran och Jannike är fortfarande på Liseberg, sen ska dom bara fixa sig för att gå ut på krogen tror jag.
JAG VILL OCKSÅ FÖLJA MED JU!!
Men nädå, jag får allt snällt stanna hemma och fortsätta ha tråkigt. Kan ju inte ens gå och lägga mig så här tidigt för då vaknar jag i ottan sen. Då lär även morgondagen bli vääääldigt lång. Vaknade vid 10 tiden idag och denna dagen har varit oändligt lång.

Pratade med en kompis på telefon för en stund sen och där gick stunden fort, fick beklagat mig över tråkigheten. Haha. Borde döpt detta inlägg till det kanske. För jag har inte ens något vettigt att skriva om.

Som jag skrev tidigare så hinner jag ju reflektera över många saker just nu och jag har verkligen förstått ett och annat. Livet går ju vidare trots allt och jag ska försöka komma igenom även denna jobbiga tid som kommer bli. När det gäller andra jobbiga bitar så är det redan över, tänker INTE hänga läpp för något så obetydligt. För det var exakt vad det var. En jävla massa skitsnack helt enkelt. Blir jag förvånad, nej, faktiskt inte. Var exakt vad jag väntade mig från första början.

Nu kliar det på foten igen så jag blir tokig, förut i dag när jag duschade så var det en fröjd att spruta vatten på foten mot klådan. Att klia med naglarna var ingen höjdare, gjorde mer ont än gott. Även om det säkert kliar mer av att bandaget sitter åt så kan jag lova att det kliar ännu mer bara för att man inte kan klia när det gör så ont. Klart det ska jävlas. Då fördriver jag tiden till att irritera mig på det. Haha. Så trött jag blir.

Vill tacka mina nära och kära för allt stöd jag fått idag, även okända som visat mer empati än vad jag trodde var möjligt. Visst finns det änglar bland oss....
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-28

I brist på annat.

Har ju inte så mycket annat jag kan företa mig just nu eftersom jag är begränsad till att hålla mig hemma med min skadade fot. Och eftersom jag har så mycket tid över till att tänka så hinner ju miljader tankar fara igenom mitt huvud. Nu ser jag inte det som en nackdel alls utan det kanske bara är bra att jag hinner reflektera över vissa saker. Men irritationen blir ju knappst mindre om man säger så...

Jag har absolut inga problem med att bli sårad, det är smällar jag kan ta och sedan snabbt gå vidare. Försöker tänka på att människan inte är värd det. Att dom får igen det dom utsätter andra för till sist. Med facit på hand var dom ändå inte värda mig.
Men att någon ger sig på mig fysisk OCH psykiskt, det är inte lika lätt att lägga bakom sig. Med tanke på att det var en fysisk handling så blev den också psykisk efteråt. Vilket är värst då? Det är fanimej som att välja mellan pest eller kolera. Fysisk smärta läker oftast, om man inte får men från det som jag fick. Jag ska behöva bli påmind dagligen om att en del av min hörsel försvann. Blåmärkena efter slagen läkte ju, men inte resten. Skräcken jag levde med i början som jag faktiskt lärde mig att leva med kommer tillbaka. Att hoppa till för minsta lilla ljud, inte våga gå ensam ute, bli lamslagen så fort någon går bakom mig, leva med låsta dörrar och nerdraget så fort det blir mörkt. Listan kan göras oändlig. Kan tycka att slagen var ganska lindriga jämfört med vad många andra råkat ut för. Men vad spelar det för roll!! Bara att bli utsatt och sedan bli hotad till döden är inget man bara kan lägga bakom sig sådär. Hur gärna jag än vill.
Sen gör det absolut inte saken bättre att man fått vänta så här länge på efterverkningarna. Varje gång någon myndighet hör av sig så slits såren upp igen. Jag blir skräckslagen och allt känns som det var igår. Trots att jag inte minns själva misshandeln i sig så detaljerat längre. Det har ju trots allt gått 2 år i november, det är under all kritik att det ska få ta så lång tid. Det är ju knappast han som mår dåligt över vad han har gjort mig. Han fick mig faktiskt att fundera på att flytta från Göteborg helt för att kunna känna mig tryggare. Men jag upptäckte att det skulle vara till att fly från problemen, dom flyttar ju tyvärr med mig. Så lätt kommer man inte undan från dom inte.

Nu blir jag alldeles varm mitt i all bedrövelse över att det faktiskt finns människor som bryr sig. Och det är människor som jag inte ens känner!!! Dom kan ge mig lite hopp till att klara mig genom allt detta. För nu har jag ju märkt att man inte ska räkna med någon. Förutom familjen som alltid finns där för mig. Dom kommer stötta mig fullständigt och jag behöver inte gå igenom detta helt ensam. Men åååh vad jag saknar den där speciella trygga famnen att krypa in i nu när natten känns svår....
Postat i Bara Jag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-28

Är det så dax nu ???

Fick precis posten och där låg ett brunt kuvert utan någon avsändare. Trodde det var reklam först men tyckte det var knepigt att bara mitt namn och adress var påtryckt, inget annat.
När jag sprättat upp kuvertet och får fram arken, flera, så lyser Åklagarmydigheten mot mig med stora svarta bokstäver. Första sekunderna har jag svårt att andas och känner hur det susar i huvudet. Nästa ord jag ser är Underrättelse och efter det beslut. När jag ser ordet misshandel så fattar jag vad det handlar om. Åklagaren har äntligen väckt åtal !! Nu är det bara att vänta på tid för rättegång. Känns både bra och dåligt. Är inte speciellt glad över att få se svinet som gjorde mig så illa, sen är det ju fan två år till hösten nu sen det hände. Hur i hela världen ska jag minnas allt i detalj fortfarande. Det är ju en del av livet som jag vill glömma. Vilken knytnäve kom först, den högra eller vänstra ??? Hur fan ska jag kunna komma ihåg det idag när jag bara minns smärtan och rädslan. Och framför allt vem ska jag prata med om allt eftersom detta kommer slita upp så mycket igen. Nu hoppas jag verkligen att det går fort att få ett datum och att det sedan är över. Vill aldrig mer behöva bli påmind om honom. Patetiska människa som ger dig på andra människor på det sättet och ger men för livet. Tack för att du tog en stor del av min trygghet. Hoppas det känns bra för dig.



Förövrigt, jag är så trött på vissa människor just nu. Ärlighet finns det något som heter, men tänk även på att det kan såra djupt många gånger. Jag tänker sluta upp med att vara så förbannat naiv och tro gott om alla, både dom jag känner väl och inte. Jag brukar vara dum och ge folk flera chanser, men denna gången när jag verkligen behöver stöd och inte får det då undrar jag om det är möjligt.
Ska nog börja fundera på om folk är värda mig alls i det fallet.
Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-27

Besviken !!

Nu är jag både ledsen och besviken. Detta trodde jag väl aldrig. Har mest av allt lust att dra täcket över huvudet och stanna där ett bra tag framöver. Varför går allt emot mig just nu ???

Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-27

Invalido !!!

Kom nyss hem från sjukhuset, med starka värktabletter och hoppandes på ett ben. Vilken syn det måste varit.
Läkaren misstänkte att foten var av med det visade sig att det "bara" var en kraftig stukning. Har inte sovit något alls för det gör fruktansvärt ont. Har mest av allt lust att dra en flaska starksprit för att lindra smärtan just nu. Haha.
Jag ska hålla foten högt i några dagar framöver och absolut inte belasta den i onödan, måste vara extra försiktig också med tanke på att det är lätt att skada den ännu mer nu när man har svårt för att gå. Så vad ska jag hitta på nu då ?? Jag är ju en rastlös själ och lär inte må speciellt bra av att mest bara sitta eller ligga. Man hinner ju tänka så mycket då också, det vill jag inte det heller just nu. Skjuter undan alla problem och lägger dom lååååångt bak. Varför ska man ödsla onödig energi på sådant som inte är värt det. Livet går ju vidare som sagt var ändå.

Har inte vågat ringa Jenna än för att höra när dom kommer, vill ha sällskap nu !!! Det regnar både ute och i mitt sinne just nu. Detta var väl så jäkla onödigt och satte många käppar i hjulet för mig. Så mycket som jag har längtat efter dom här dagarna. Får be syrran sno en rullstol så jag kan följa med dom ut. Haha. Fasen vad bandaget sitter åt... och så kliar det under. Kommer bli tokig på kuppen. Vilken bra början på en ny vecka !! Gissa vilket humör jag är på just nu... inte det bästa precis....
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-26

Bläääääääää

Just nu mår jag som jag förtjänar. Vilken tur att denna dagen snart är över. Somnade om och vaknade först vid klockan 22. Undrar när jag varit så bakfull sist som nu. Tack vare Jurgen så fick jag köpt cigg och lite mat. Trodde jag skulle må bättre med lite mat i magen men så väl var det inte. Fryser som en hund och huvudet känns flera nummer för stort. Orkar ingenting och tänker nog lägga mig igen och sova bort skiten.
I morgon kommer Jenna hit, äntligen, ska bli så kul. Lär må bättre då också som tur är. Vet att det kommer bli en hel del utekvällar några veckor framöver, har jag absolut inget emot. Just nu är jag ju fri som fågeln och kan passa på.
Har så ont i foten, halkade i trappan förut. Foten börjar svullna upp och jag har svårt att stå på den. Hoppas det också känns bättre tills i morgon. Haha.

Mitt liv är ju verkligen toppen just nu.... är det inte det ena så är det absolut det andra. Men oj vad livet kan vara underbart trots allt. Nu ska jag prata lite mer med M och sen blir det sängen. Natti natti.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-26

This bitch is NOT sleeping !!!





Är på värsta tänkbara humör idag och gud nåde den som kommer i min väg. Känner mig så irriterad och besviken. Alltid är det något och jag får väl skylla mig själv att jag släppte på mitt vanliga försvar.... nog om det.

Igår var jag ju riktigt seg och kände väl knappast att ta mig för något alls. Blev att jag tittade på en film och sen när jag påbörjat nästa så ringde syrran och ville att jag skulle komma till Surte. Satte mig på bussen dit för första gången. Haha. Man har ju blivit kommunalare kan man säga.
Jag och syrran käkade pizza och dom vi känner där försökte få med mig till Stenungsund för att festa. Men jag och två killar !!! Näää, tror inte det. Tackade vänligt nej till detta erbjudande. Inte utan min syrra, så det så.
Lenita ringde upp mig när jag var där och klockan var runt nio. Hon var partysugen och undrade om jag ville hänga på. Tror ni jag backar när det gäller det, knappast. Tog bussen hem och fixade mig, mötte Lenita på Centralen vid midnatt och sen drog vi till Dubliner där min kusin, hennes pojkvän, jobbade. Den första människan jag stöter på är Sari, ska nog se till att dra med dig ut också ska du se. Haha. Passa på att vila upp dig tills dess.
Sen fick jag syn på Neil, har inte träffat honom sen vi var på liseberg sista helgen i november. Underbart att få prata lite engelska med honom igen. Han är trummis i ett band som spelar här regelbundet, och min syrras ex... jag parade ihop dom. Haha. Jimmy blev så glad över att höra honom spela trummor igen när dom hade spelning, ringde upp honom för att han skulle få lyssna och gissa vem det var. Han visste direkt !! Neil är ju hans idol. Hihi.

Oj vad mycket dricka det blev i natt, varmt som sjutton för det var knöfullt där inne. Dansade ovanligt mycket och hade otroligt roligt. Förutom dessa förbannade utlänningar som är som plåster på en. Dom fattar ju inte ett nej heller... ryser vid bara tanken.
Fick även pratat en hel del med M, nu lär det inte kännas konstigt nästa gång. Men jag kan inte låta bli att ge lite pikar, såklart. Vissa saker gör man inte ostraffat, thats a fact.

Är seg som bara den, somnade ju först framåt åtta i morse. Fick skjuts hem av min älskade kusin efter att vi ätit på donken. Sen var jag fortfarande såpass full att det var ganska svårt att somna. Blev väckt av ett sms vid tolv och sen ringde mamma också, så jag gav upp sovandet. Vi pratade en timme om vissa problem, är det konstigt om jag känner mig förbannad !! 
Är fortfarande inte nykter så jag lär ta det vääääldigt lugnt idag. Tänker även sluta tänka på vissa saker, skiter i vilket just nu faktiskt. Varför lägga ner onödig energi, som sagt var.

Nu blir det soffan nästa, ska slötitta på lite teve och kanske även somna en liten stund. Måste lugna ner mig lite just nu...
Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-25

Gäääääsp !!

Jag har sovit för länge i dag, har varit vaken en timme nu och piggnar inte till alls. Jag har en massa saker jag kan sätta igång att göra men har ingen lust !!
Helst av allt vill jag kura i soffan och titta på film hela dagen, men kan man med det ??
Känns ju som man måste hålla på med något hela tiden för att inte känna sig lat. Tänk att gå en hel dag utan att göra annat än ligga och pilla sig i naveln. Haha.
Får så dåligt samvete om jag inte uträttar något och man blir ju knappast piggare utav att inte göra något alls heller. Vi får väl se vilken sida av mig som besegrar idag. Duracellkaninen eller Trötter.... 

           





 
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-25

Dagens lektion




*Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mkt som män?

*Det är fysiskt omöjligt att slicka på sig på armbågen??

*Att endast 1 person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?

*Elefanter är de enda djuret som inte kan hoppa?

*En snigel kan sova i 3 mån?

*En struts öga är större än dess hjärna?

*Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?

*Fjärilar smakar med sina fötter?

*Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?

*En krokodil kan inte räcka ut tungan?

*9 av 10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-24

Så är det...

Jag har banne mig hållt igång som en jäkla duracellkanin från klockan åtta i morse. Vaknade redan halv åtta men första halvtimmen behövde jag vakna till på.
Pratade med hyresvärden i går kväll och då bestämdes det att han skulle komma någongång mellan 8-10 i morse. Han dök inte upp förrän vid elva !!! Där fick jag för att jag gick upp så tidigt med andra ord. Men nu i efterhand så känns det bara bra med tanke på allt jag fixat med idag. Klockan åtta satte jag igång att rensa andra halvan av rabatten utanför huset, tog väl 1.5 timmar med många svordomar. Viss ogräs sitter som berget och man får banne mig dra för kung och fosterland. Sen blev det inte bättre för att det finns en massa insekter i jorden. Maskar går väl an och dom är jag inte rädd för, men alla andra !!! Skalbaggar, spindlar och alla möjliga insekter. Jag kunde hålla mig från att skrika till iallafall, värre var det ju när Bea hjälpte mig med första halvan. Jag hackade och hon plockade, samtidigt var det ett jäkla liv på henne för olika skalbaggar osv. Sen räddade hon undan alla maskar och sniglar som dök upp. Vilken djurvän va !!!
Gick mycket fortare för mig ensam eftersom jag inte tog tid på mig att skydda dessa små liv. Haha. Jag ÄR djurvän, men någon måtta får det allt vara.

När jag var klar med rensandet så satte jag på första maskinen tvätt. Sen har jag bytt alla knoppar på köksluckorna. Skulle ha gått mycket fortare om man haft skruvdragare, som jag faktiskt har, men den är urladdad. Så det var ett jäkla skruvande för att först få ur dom skruvarna som satt där och sen skura luckorna ordentligt innan dom nya skruvades dit. Sen hade jag tre konstiga låsanordningar som krävde sin tid på tre av dörrarna. Men nu sitter dom nya där och det blev finare med små nätta silvriga knoppar än dom gamla stora i mässing. Detta är mer min stil faktiskt.

Exet var här och hämtade barnen samt byrån i ek som jag hade i hallen tidigare. Så nu är jag barnledig tills nästa fredag, känns konstigt med tanke på att jag haft ungar här sen förra måndagen. Men det lär väl gå det också, har ju en massa småsaker att pilla med här.
Först ska jag se till att slipa och måla den förbannade kakel listen, fixa en bättre lösning på eluttag till micron och diskmaskinen. Utan att sladden syns också !!! Sen måste jag få tummen ur att sätta upp gardinstången och gardinerna i köket, måste även tvätta fönstret där. Jag vet, vissa saker tar lite tid ibland !!!
Utöver det så ska jag storstäda sovrummet och toaletten. Har med andra ord en del att fixa med. Kommer göra undan en hel del nu i helgen så jag kan umgås med syrran när hon kommer hit.
Skulle även fått besök i helgen som blev avbokat i sista stund, får bli nästa gång jag är barnledig kanske.

Just jäklar, jag har även städat trapphuset idag, nu behöver jag inte tänka på det i helgen heller.
Nu ska jag plocka med det sista och dammsuga lägenheten. Ska ner till tvättstugan och köra en maskin tvätt till. Efter det ska jag ta ett låååångt skönt bad och njuta. Efter det blir det en lugn kväll i soffan, lär somna tidigt i dag med tanke på hur jag håller på. Haha. Men visst är det skönt att känna att man lever !!!

Trevlig helg på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-23

Tydligen glömsk !!



Nu har jag varit hemma en liten stund och hunnit pusta ut. Har ju varit barnvakt åt lilla Isabella medans mamma Eleni har jobbat. I går morse tick jag upp klockan 4.50 efter att inte ha sovit något alls. Tror jag var nervös för hur det skulle gå att passa henne från klockan sju på morgonen till halv fem på eftermiddagen. Så jag var helt galet trött i går eftermiddag när jag och Bea kom hem från Balltorp. Tur att vi var två som tog hand om henne när man var så trött. Under gårdagen så har vi varit ute och lekt, varit på IKEA och lite andra affärer. Eftersom jag hade Elenis bil i två dagar så passade jag på att köpa mig en ny byrå till hallen. En lättnad att kunna köra hem den i bilen eftersom den var otymplig och vägde 30 kilo. Sen fick jag även köpt lite nya lampor, tavlor och annat smått och gott. När vi kom hem framåt kvällen, Bea och jag, så var jag så trött så jag kände hur det surrade i hela huvudet. Men eftersom klockan bara var fem så tänkte jag att det inte var någon idé att vila utan satte igång att bygga den nya byrån, jag rekomenderar INTE att man ska bygga något sådant när man är helt slut. Kom en hel del fula ord ur min mun, iofs så gör det oftast det när jag grejar med något som krånglar. Haha. Efter några timmar med byggande och allt annat så sjunk jag ner i soffan en stund innan jag gick och lade mig. Tror knappast jag hann mer än att landa med huvudet på kudden innan jag sov.






Men i morse var det ju lite sovmorgon eftersom jag gick upp först vid sextiden. Åkte iväg till Balltorp och idag har jag och Isabella varit helt ensamma. Ingen Bea denna gången. Hon vaknade tidigt i dag också, samtidigt som Eleni stack till jobbet. Vi satt en stund i soffan och tittade på Nickelodeon, sen blev det frukost och efter det gick vi ut i sandlådan. Efter en stund började det regna och då var det bara att dra upp huvan på jackan. Kände att vi behövde vara ute i friska luften. Gungade henne i säkert en halvtimme innan jag kände att det fick vara nog, min jacka tål inte hur mycket vatten som helst. Vid elvatiden så somnade hon som en stock, jag sjönk ner i soffan och läste. När det hade gått 1.5 timmar så gick jag in till henne för att se om hon skulle vakna, trots att jag lade mig brevid henne i sängen så reagerade hon inte alls. Till och med jag somnade !! Så sammanlagt sov Bella i tre timmar. Efter det var även jag lite piggare och fixade lite mat åt henne innan vi gick in på hennes rum och lekte med allt som fanns där. Har byggt lego, lekt med dockor osv. Tiden gick så fort och innan jag visste ordet av var det dax att åka till Domkyrkan och möta upp Eleni. Hon tog bilen och åkte hem med Bella. Jag tog spårvagnen och bussen hem till mig.






Jag är förvånad över hur mycket jobb det är med barn i den åldern. Var det verkligen fullt ös hela tiden ??? Mitt minne sviker mig. När Bea var i den åldern så hade jag ju Nine som var liten bebis. Dubbelt upp med andra ord. Hur kan jag inte minnas hur min vardag var då. Borde ha skrivit dagbok när jag tänker efter nu, kommer iofs ihåg att båda flickorna var så lugna. Men visst var det säkert skitjobbigt ibland också. Sen ska man tänka på att det är annorlunda när man får barn själv, då växer man in i rollen och barnet utvecklas. Nu tog jag hand om Bella och jag är inte van alls längre. Hade glömt att man måste sysselsätta dom i den åldern. Sen är det ju tusen andra saker som ska göras också när man har barn. Nu behövde jag bara plocka undan efter oss och inte bry mig om något annat. Trots det så tog jag fram dammsugaren och fick bort allt sand i hallen. Ville inte att vi skulle dra in det på hennes rum eller i resten av lägenheten.

Det har ju varit väldigt mycket barn denna veckan, både Bella och nyfödde Lewin. Har fått frågan om jag vill ha fler barn själv nu då. Absolut inte !!! Hur mysigt det än hade varit så är jag för gammal, jag vill inte binda upp mig från början en gång till. Det är nu mitt liv har börjat på riktigt eftersom jag själv fick barn så tidigt. Jag tänker njuta av syskonbarn, kompisars barn och få chansen att vara med charmtrollen när man känner för det. Men på heltid !!! Nej tack. Det duger så bra som det är nu. Kommer säkert få barnbarn sen också som jag kan njuta av och skämma bort ordentligt. Haha.

Nu får det räcka för denna gången, känner mig tung i huvudet och ska passa på att umgås med mina barn lite innan det är dax att sova. Sen i morgon blir jag barnledig och på söndag kommer JENNA !! Hon jobbar sista dagen i morgon och sen har hon tre veckors semester. Hon kommer vara här och vi kommer få umgås riktigt mycket. Härligt.
Får se när jag hinner skriva nästa gång... men tills dess så får ni ha det så bra i regnet. Kram
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-21

Bråda tider !!

Måste lägga mig NU typ !! Klockan ringer redan 5.50 i morgon bitti. Ska iväg och vara barnvakt åt Isabella medans Eleni jobbar. Har blivit lite strul för henne så självklart ställer jag upp för min bästa vän. Med tanke på att Bella är 1.5 år så lär jag vara helt död när jag kommer hem i morgon kväll vid sex. Haha. Ovan som man är vid så små barn.

På tal om barn, jag har äntligen träffat lille Lewin, Angies son, som är fem dagar gammal. Oj vad liten han va, kändes som att hålla en liten fågelunge ju. Man glömmer så otroligt fort. Köpte en body som present i storlek 56, var orolig att den skulle vara för liten eftersom den såg så liten ut. Men när jag fick syn på guldklimpen så insåg jag att den är enormt mycket för stor. Han är ju bara 46 cm lång. Så små barn har jag aldrig haft, så det var inte mycket att hålla i. Den lilla näsan, dom små fötterna och händerna. Öronen och huvudet, hela han är så mini. Jag blev helt sjuk, kunde inte annat än titta på honom när han försvann i mina armar. Mina bröst såg ut som enorma bomber jämfört med honom, har ju iofs stora bröst så där låg han gott. Lukten av detta nya lilla liv, önskar man kunde spara den lukten på flaska och ta fram vid behov. Haha. Jag har blivit babysjuk med andra ord.
Nu har jag ju inte min vanliga mobil så det blev inga höjdarbilder på det gamla åbäket som jag tog bilder med. Tänkte ändå lägga över bilderna för att kunna visa här, upptäcker då att jag inte har någon usb-sladd. Sen kunde jag inte skicka fanskapen till min epost heller. Blir galen, jäkla skitmobil !!! Kommer lägga in dom sen när jag har lite mer tid och inte känner mig stressad över att få några timmars sömn.

Har även gjort lite annat idag, rensat flera meter rabatt utanför huset, har hälften kvar som jag får ta en annan dag. Varit iväg och handlat lite underkläder med min syster och Bea. Köpte tre snygga trosor, ett linne och ett nagellack till mig själv. Utan att få ångest som jag brukar när jag köper något åt mig själv. Sen en stund innan vi kom hem från Backaplan så hade redan Eleni kommit hem till mig för att hämta upp mig och Bea. Vi stack hem till henne i Balltorp för att vara med Isabella i några timmar så hon skulle bli van vid oss. Sen fick vi låna hennes bil hem till mig så jag kan åka tillbaka lätt i morgon bitti när hon ska åka och jobba. Blir enklast så. Får se hur många dagar jag ska göra så här, beror på hur det fungerar i morgon.

Nu ska jag krypa till kojs, är svintrött efter bara fyra timmars sömn i natt. Skriver mer när jag har tid och orkar framför allt. Lär vara trött i morgon kväll som sagt.
Natti natti.





Ps. Skam den som ger sig... lyckades trots allt och fixade in två bilder av alla dom jag tog på Lewin. Nu får ni se en av dom sötaste bebisar jag sett, förutom mina egna barn då givetvis. Haha.
Bilderna är av så dålig kvalitet, mobilkamerans fel. Men detta är bättre än inget. Uppmärksamma att han ligger på en vanlig huvudkudde som vi sover med på sista bilden, då förstår ni hur liten han verkligen är.
Postat i Familj, släkt och vänner | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-19

Tjabba, tjena, hallå.

Nu tar jag mig lite tid att sitta här vid datorn, inte lätt att få tillgång till den när vi är så många här nu som vill ha den. Nine och Wille har åkt tillbaka till Floda och ska sova hos Nisse i natt. Bea har kommit hem från Matti och stannar hemma över natten och åker tillbaka till honom i morgon. Sen kommer det bara vara jag och Jimmy tills dom ska tillbaka till pappa verkar det som. Får besök nästa helg som jag ser fram emot, ska bli spännande. Så innan dess tänker jag få tummen ur arslet och skruva upp gardinstången i köket, hänga upp gardiner där och måla den jäkla kakel listen. Drar ju mig att få gjort det tydligen. Men samtidigt så blir det en hel del disk medans barnen är här så jag har ingen lust att börja flytta på bänkdiskmaskinen och micron.

I fredags var jag, Bea och Jimmy inne i stan och lämnade in Beas och min mobil, hennes tar inte emot laddning och min knappsats har släppt. Upptäckte när jag kom hem att jag inte sparat alla mina telefonnummer på simkortet. Fan också !! Kommer ju inte ihåg vilkas nummer jag hade innan heller så jag hoppas dom inte nollställer min mobil. Håller tummarna för att alla nummer är kvar på den när den kommer tillbaka inom två veckor. Just nu får jag använda min förrförra mobil och den känns ju så ute. Hade nummer sparade på den som jag inte ens visste om och har funderat över vilka alla människor är. Haha. Det är ju så många år sen jag använde den nu så det kanske inte är så konstigt. Gamla vänners nummer ligger självklart kvar, men alla tillfälliga kontakter som rinner ut i sanden är desto svårare att minnas. Eller så börjar jag bli senil. Skit samma, tillbaka till fredagen.
Vi käkade pizza, lämnade mobilerna, var och köpte live till sonen. Sen rotade vi igenom alla reor i många affärer, men handlade bara hårfärg. Så Bea slingade håret när vi kom hem och jag färgade, mitt är väldigt mörkt, nästan svart med lilaröda skiftningar. Tycker det är läckert som bara den, Vad tycker ni ??







I går regnade det till och från hela dagen, är glad över att jag fick klippt gräsmattan i fredags förmiddag. Annars så skulle det bli knähögt efter allt regnande. Åskat har det också gjort en del, det är mysigt som bara den så länge man inte är ensam. Haha.
Jag, Nine och William roade oss med en skräckfilm på kvällen. Efter det var dom så trötta så dom gick och lade sig. Själv satt jag och spelade ett töntigt spel på nätet, som man tyvärr fastnar för. Efter det så läste jag innan det var dax att sova. Gjorde god köttfärslimpa, potatis och gräddsås till middag igår. I dag har vi ätit köttgryta och ris. Känns ibland som jag inte hinner annat än att laga mat till hela skocken ungar, men jag känner mig nöjd med att min kok konst duger.
Jag och Nine stack till Willys och handlade för att fylla upp med pålägg och bröd. i morse fanns det bara kalvkort och salami att ha på mackan, lite tråkigt att välja på. Nu har vi ost, mjukost, skinka och korv att välja på istället, lär bli lite godare frukost i morgon då.

Som sagt så älskar jag när jag har huset fullt av folk, men nu när jag ser vad jag skrivit så verkar min vardag väldigt tråkig att läsa om. Jag kan ju inte festa järnet jämt och slå klackarna i taket, kan ju inte skriva allt om mina utekvällar heller med tanke på att det inte bara är jag som är inblandad. Haha. Men jag kan lova så mycket, det går verkligen vilt till när det festas. Nu tänker jag ge min lever lite semester, tar ju så många dagar att piggna till igen efter en utehelg. Även om man inte dricker sig redlös så blir man verkligen helt urlakad efter för lite sömn också.

Nu lägger jag in lite bilder på min nya hårfärg... tror det syns trots att jag har det uppsatt. Sonen fick agera fotograf med sin mobil... vill ha tillbaka min egen mobil ju !!
Tjingeling.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-17

Jomenvisst !!

Jag mår mycket bättre och det är sant att det kommer solsken efter regn. Jag mitt dumhuvud kan ju inte sluta ta min medicin bara så efter att ha ätit den i så många år. Inte konstigt om hela jag reagerar knäppt, sen är det annat jag fått prata ut en del om som känns bra nu. Till en del iallafall.
Framtiden ser ljus ut och denna gången tänker jag ta det väldigt lugnt. Inga fler människor ska bli sårade över att jag flippar över. Det är ett löfte !!

Satt precis och kollade igenom mina räkningar. Herregud, jag kan inte annat än skratta åt eländet. Men det löser sig alltid och jag tänker leva väldigt snålt ett tag framöver nu. Blev visst lite väl mycket festande sista månaden trots allt. Det kostar ju inte bara att gå ut, utan även dagen efter när man ska ha bakismat. Det är inte gratis när det blir flera sådana på raken. Det blir som vanligt, jag lagar riktig mat när jag har barnen, blir det något över så fryser jag in det till mig så jag kan värma när jag är ensam. Annars så lever jag på vatten och bröd i princip. Hårt att vara ensamstående, men inget jag lider av. Ärligt talat alltså. Har ju en hel del att ta av så man kanske kan gå ner lite på kuppen också. Haha. Vet att det är fel och att man ska äta regelbundet, men jag har inte råd med det !!

Tänkte på en annan sak som inte slår fel. Varje gång jag kommer underfund med något och går vidare så är det alltid något som dyker upp. Jag skiter i det nu ärligt talat !! Jag orkar inte vara någons slakstratt längre. Duger jag inte på heltid så kan det kvitta. Så det så. Ingen nämnd ingen glömd i det fallet. Jag kommer bli stenhård när det gäller den saken, INGEN trampar på mig längre.  "Life is a bitch and then you die... but Im a bitch so I will survive" Det är ord och inga visor.

Angelica fick sin efterlängtade son i dag, fort gick det också fick jag höra från Bea som pratat med henne. Med andra ord är hon som gjord att föda barn. Haha. Dom flesta jag känner går minsann inte över tiden och sen går även första förlossningen mega snabbt. Men inte för mig !! Jag fick minsann pinas i 16 timmar med oavbrutna värkar med första barnet, sen blev det ändå kejsarsnitt. Jag var redo att ta livet av mig just då kan jag lova, sa även efteråt att jag aldrig mer skulle föda barn. Haha. 16 månader senare så låg jag där igen, gick väl lite fortare men ändå inte så fort som med tredje. Honom hann jag knappt mer än in med innan han kom ut. Hade alla förlossningar varit som den sista så hade jag säkert fortsatt och skaffat mig en riktigt storfamilj, men mot exets vilja då. Hua, hemska tanke !! Nä då, jag är så nöjd över dom tre jag har och dom var värda varje pina. En upplevelse jag inte velat vara utan. Älskar mina tre guldklimpar... ni är min stora glädje i livet.

Sonen har inte gjort mycket annat än spelat live på sin Xbox 360 sen han kom hit i måndags eftermiddag. Säger inget om det eftersom han inte har internet hos pappa än. Han trivs som fisken i vattnet och kommer få chansen att spela i flera dagar till innan det är dax att åka tillbaka till pappsen. Då ska dom umgås med sin farmor och farfar också. Det är inte speciellt ofta dom träffas med tanke på avståndet.

Nu börjar det bli dax för skönhets sömnen, är ju redan så vacker så jag lär inte behöva så många timmar. Haha. Skämtåsido. Ska även försöka få sonen att lägga sig snarast möjligt. Men som vanligt så ska han ju göra så mycket innan han kryper till kojs. Det ska skitas... slår aldrig fel !! Sen är det säkert minst två saker till. Dagens ungdom. Bea är hemma hos Matti och kommer bara hem en sväng i morgon innan hon åker tillbaka dit. Hans föräldrar är bortresta så dom vill väl passa på att prova på sambolivet ihop lite när dom har chansen. Dom är så gulliga ihop. Hoppas även Nine och Wille kommer hit i morgon. Hon är ju inte här speciellt ofta alls och jag saknar min lilla babybitch. Ska även försöka få henne att ge mig lite nackmassage, det behövs igen.

Nu önskar jag er läsare en riktigt god natt och passar även på att säga trevlig helg, om jag inte hinner skriva mer innan den är över. Kram på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-16

Nu är det dax !!



Nu är det dax för Angie att bli mamma, vattnet gick nu under förmiddagen och nu såg jag att dom skulle in till BB. Vad spännande !! Vet vilket temprament denna damen har så det lär inte bli lätt för hennes mamma eller personalen där. Haha. Bestämmer hon sig för något så blir det så, vill hon gå så lär hon gå och personalen lär få springa efter och fånga upp barnet. Vi har nämligen skojat om detta när vi pratat om det. Men nu är det alltså dax. Bea sov över hos henne i natt och dom har knappt sovit, legat och pratat kan jag tänka mig. Blev full i skratt när jag hörde att Angie trodde Bea hade kissat i sängen när det blev alldeles blött, men det var visst vattnet som gick. Haha. Gissa om jag kommer gå runt här och vänta på att det ska vara avklarat, håller både tummar och tår för att allt ska gå bra. Och fort.

Nu ska jag försöka äta lite frukost ihop med sonen, klarar ju inte av att äta förrän jag varit uppe i några timmar. Solen kikar fram ibland mellan alla moln och jag känner för att sola. I dag har även bilen varit borta i en månad, så den lär knappast komma till rätta nu. Usch vilket svamligt inlägg, är lite nervös så det är därför. Nu tänker jag bara gå här och vänta, på bättre tider när det gäller både det ena och andra.
Ha en bra dag. Kramis
Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-14

Tada !!

Nu orkar jag nog skriva lite mer, känner mig fortfarande helt urlakad efter förra veckan. Samma känsla som man har efter en asjobbig magsjuka typ, känner sig helt orkeslös.
I går så fick jag dammat och diskat alla prydnadssaker som skulle ställas fram igen. Har bara kvar att tvätta köksfönstret och sätta upp stången samt gardinerna i köket. Kom även på att jag måste måla kakellisten som fortfarande är grön. Detta får bli veckans måsten jag ska utföra, men jag tänker vila upp mig lite till innan.

 





Hur mår jag nu då ? Jo då, det är ganska skapligt men tankarna far och flyger nästan hela tiden. Tänker på allt och inget, finns ju även en person som bosatt sig i mina tankar och det känns bara jobbigt, eftersom allt är så ovisst. Man kan ju alltid önska att man visste utgången för vissa saker, allt för att skydda sig själv så gott det går. Men det är ju så att man tyvärr måste utsättas för smällar lite då och då. Det ska ju tydligen härda en, men fan vad jobbigt det är. Hatar när man känner sig som i limbo, eftersom man inte har någon aning om något alls. Men det löser sig säkert på bästa sätt med tiden, livet går ju alltid vidare trots allt. Man får helt enkelt se tiden an.

Nu har jag Bea och Jimmy här, dom kom igår och lär väl stanna till mitten av nästa vecka. Beror på när deras farmor och farfar kommer hit ner och hälsar på. Känns skönt att få tankarna på annat och hålla lite rutiner.
Har även fått en glädjande nyhet också. Familjen ska utökas ännu mer, det är inte bara min brorsa som ska bli pappa igen i december utan en till som ska ha barn i mars nästa år. Eftersom det är så tidigt än så har jag lovat att inte skriva vem det handlar om, med tanke på att så mycket kan hända. Dom planerar iallafall att behålla barnet och jag tycker det ska bli jättespännande. Älskar ju bebisar och vad är då bättre än att skaffa fler själv, jo, att andra i släkten och vänner skaffar. Haha. Jag har redan gjort mitt på den fronten, ställer mer än gärna upp som barnvakt ibland för att få njuta av dom små liven och även avlasta föräldrarna. Helt plötsligt är det så många man känner som ska ha barn, tycker även att man ser gravida och nyfödda överallt. Mysigt, men inget för mig.
Grattis till er som går i väntans tider, framför allt när det gäller första barnet. Det är verkligen något speciellt och jag minns faktiskt själv hur det kändes då.

Nu orkar jag inte sitta här vid datorn längre, sonen spelar live och jag är lite less på skjutljuden som hörs hela tiden. Ska sätta mig och titta på Big Brother strax, njuta av att se snygge Peter. Mmmm, me like !!
Lägger in två bilder på hur det ser ut nu hittills i vardagsrummet, är så nöjd.
Kram så länge...
Postat i Min vardag | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-13

Bilder från helgen.

Nu har jag varit uppe i tre dygn och bara sovit fyra timmar sammanlagt. Trodde aldrig jag skulle orka vara uppe så här länge i dag. Men innan jag ska lägga mig så vill jag lägga in lite bilder från i går när syrran och jag gick ut. Tänkte ju stannat hemma men vid tvåtiden i natt så stack vi in till stan trots allt. Först blev det Dubliner, sen stack vi vidare till Valand. Var hemma lite efter sju i morse och sen somnade vi väl framåt halv tio. Låg tre i min dubbelsäng och det var tur att jag låg i mitten så jag fick lite kroppsvärme. Var helt genomfrusen när vi kom hem.
Lägger även in två bilder på hur väggarna blev i hallen och i vardagsrummet. Skriver mer i morgon. God natt på er.



Här har vi partysessorna Jannike och Jenna. Körde dom med Jannikes bil till Hönö på kvällen för att dom skulle förfesta där.




Sitter på färjan över till Hönö, en gubbe i bilen brevid satt och försökte flörta med oss. Urk !!




Jenna är på toppenhumör och ser fram emot en trevlig kväll. Trots att hennes favoritsyster inte skulle vara med. Haha.




Jannike visar hur man ska se ut när man raggar på bästa sätt.
 



Jenna visar hur man ska se ut om man inte är intresserad. Haha.




Älskar havet, det var så vackert där ute.




Färjorna går i ett, vilket monotomt arbete det måste vara att köra dom.




Nu är jag på väg hem igen efter att ha lämpat av tjejerna, ställde in mig på att få gå och lägga mig och ta igen lite förlorad sömn.




Jenna visar upp sina behag, ser ju enorma ut, när vi sitter på bussen på väg till Dubliner !!




Min vackra syster som alltid får mig på så gott humör.




Självklart hade vi med oss färdkost när vi skulle gå till Dubliner från Centralen.




Var så trött så jag sminkade mig bara och sket i att fixa håret, därav frisyren, men nu började jag komma i gång och var redo för en rolig natt.




Jenna och söte Alex, en kille jag träffade på Dubliner och drog med mig till Valand.




Jenna och Alex spexar loss. Tror hon ville hänga honom i slipsen på riktigt för att han och jag umgicks för mycket. Haha.




Här har vi Jennas drömdejt. Har precis varit och ätit på BK och väntar nu på vagnen så att vi kommer hem och får lägga oss. Tack för en trevlig kväll syrran, sorry för att jag blev "lite" distraherad. Haha.






Avslutar nu med bild en bild på hallen och även vardagsrummet. Är så nöjd och stolt över resultatet. Kommer ta mer bilder när jag fixat klart allt som ska ställas på sin plats.







Postat i Party, party | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-11

Bara regn hos mig...

Det även i sinnet kan jag säga. Fy fan vad jag mår. Vill bara krypa ner under täcket och aldrig komma fram mer. Får tacka Jenna för att hon kom ner och tog hand om mig i morse när det var som värst. Tack älskling, du anar inte vad det betyder för mig. Sen är jag otroligt ledsen över att jag lyckades såra en helt underbar människa. Det får ju mig inte att må bättre precis men jag hoppas du kan gå vidare och jag önskar dig allt gott. Jag vet, jag är för jävlig. Finns inga ursäkter.

Nu är renoveringen slutförd, blev otroligt nöjd med resultatet. Hade varit vaken sen i går morse så jag stupade i säng vid klockan tre nu på eftermiddagen. Sov inte alls bra och har haft en massa mardrömmar, man kommer inte långt på två timmars sönderhackad sömn heller för den delen. Har precis ätit, konstigt nog så hade jag matlust i alla fall, kanske beror på att jag inte ätit sen klockan ett på dagen i går. Syrran och hennes kompis fixar sig iordning för att gå ut, dom vill även ha med mig men jag tror jag stannar hemma. Känner inte för något, trots att det kanske skulle liva upp mig lite. Känner även att jag behöver sova så jag är pigg nog för att städa och ställa tillbaka allt på sina platser igen. Har inte orkat göra något sådant alls efter att målarn stack vid två. Då var det bara sängen som hägrade ju. Det har blivit dåligt med ätandet och sovandet denna veckan som gått så jag tror det är den stora orsaken till att jag känner mig som jag gör nu. Det får en dålig dag att bli sämre med andra ord. Därför tänker jag bädda ner mig i sängen och slötitta på teve tills jag somnar. Då orkar jag säkert ta nya tag i morgon igen. Positivt tänkande, hahaha, det ska komma från mig !!
Äsch då... kan säga så här, det har blivit lite för mycket med allt som varit sista veckorna. Vet att jag snart är på fötter igen...
Postat i Sick and tired | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-11

Sömnlös...

Jag var inte riktigt ärlig förut när jag skrev, innerst inne är det något som känns fel. Vet inte vad det är eller vad det beror på, eller så vet jag det men försöker förtränga det. Tankarna snurrar hela tiden och jag försöker hitta något fel. Jag förbannar mig själv för att jag ska vara så jäkla komplicerad varje gång något känns bra. Är det för att jag tycker att alla andra förtjänar att vara lyckliga men inte jag. Vet så jävla väl att jag gör fel val i livet på grund av min iver många gånger. Vill inte såra någon, men ändå gör jag det. Om och om igen. Jag vill ju inte bli sårad själv heller, men ändå så lever jag inte alltid som jag lär. Tidigare så trodde jag att det var okej så länge jag var ärlig om mina syften, sket faktiskt i vad andra tyckte och körde mitt eget race. Vilka som åkte på "käftsmällar" av mig undertiden brydde jag mig inte om. När så många har behandlat mig illa så kan väl jag lika gärna göra samma sak. Även om personen som drabbas faktiskt inte behövt gjort mig illa på något sätt alls. Får en känsla av att jag kommer göra samma sak igen. Varför ??? För att skydda mig själv, för att förhindra framtida problem som jag inte ens har en aning om. När jag ser det skrivet här så fattar jag ju hur dumt det låter. Men det spelar ingen roll, jag är jag och lär aldrig ändra på mig. Kommer inte fungera förrän den dagen jag träffar på någon som är exakt som jag själv är. Det känns inte rätt annars helt enkelt. Helt plötsligt känner jag som jag är på väg att drukna, kämpar febrilt för att hålla mig uppe. Tänker fan i mej inte hamna på botten igen. Det har jag bestämt !! En gång och aldrig mer. Mina barn ska inte behöva uppleva det helvetet en gång till.
Jag är bara rädd för vad det kan bli för reaktion av detta. Just nu mår jag inte alls bra, det kom ärligt talat bara över mig sådär, starkare än någonsin. Beror säkert på många olika saker som hänt, jag måste ändra på det som går.

Jag är tacksam för att du lyssnade på vad jag hade att säga i natt M. Vill hålla dig anonym här inne för jag vill inte lämna ut någon. Se där, i det fallet är jag omtänksam iaf. Det är även skrämmande att du känner mig så väl som du gör. Jag önskar bara jag kunde somna just nu och vakna upp när allt är löst. Fasen att jag inte kan skriva helt öppet om detta, det är inte bara jag som drabbas av det hela. Så därför måste jag skriva väldigt kryptiskt. Hatar det när jag absolut inte har något emot att vara ärlig om saker som gäller mig själv. Men denna gången känns det så svårt att vara ärlig, för jag är väl medveten om vilken skitstövel jag är. Finns inga ursäkter för detta.......

Postat i Sick and tired | Comment (2) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-10

Mätt och belåten




Kom precis in till mig igen efter att ha vart inne hos Jurgen och Jolie. Vi var iväg och hämtade mat från donken, så det var första "middagsmaten" för mig sen i söndags. Haha. Kände i går redan att jag ätit för lite denna veckan, var alldeles darrig. Har ju levt på varma koppen och macka, har inte ens ätit varje dag !! Det är för krångligt att laga sig mat i köket nu med tanke på att allt är täckt.
Ska strax sätta igång och skruva fast alla kontakter i vardagsrummet igen. Nu är dom helt rengjorda och det finns inte kvar någon grön färg på dom, som nya med andra ord.

I kväll så dyker Jenna upp med en kompis från småland. Så jag lär umgås med dom sen ikväll när målarn har åkt. I morgon kväll blir det nog utgång, men en lugn sådan för mig när det gäller alkohol. Måste ju vara nykter nog att kunna flytta tillbaka alla saker till sin plats. Då är nog inte baksmälla så bra att ha. Men det blir som det blir. Känner mig ändå som jag svävar på små moln hela tiden och trots att vädret suger så är humöret på topp. Beror på en mycket speciell person. Hihi.

I morgon kommer målarn hit och fixar det sista, dvs hallen. Då är det bara tapetseringen kvar. Underbart !! Kommer självklart bilder på detta. I dag så är det fondväggen som ska målas en sista gång i vardagsrummet, sen är det bara kvar att måla alla golvlister där och i köket. Efter det så är dom två rummen klara. Är så nöjd över resultatet måste jag säga. NU kommer det kännas som jag och framför allt bli mysigare att vistas i.

Nää, nu får det vara over and out för denna gång. Puss o kläm på er. Ciao
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-08

Mitt i röran.

Sitter här i mitt röriga sovrum och tänkte jag skulle lägga in lite bilder från renoveringen hittills. Mitt sovrum kan man iallafall gå igenom och jag kan sova i min säng, finns såpass smal plats att gå på. Men man får se till att inte slå i tårna lite överallt när man ska fram. Barnens sovrum är fullproppat, man kommer inte innanför dörren där.
Så hur går det här nu då. Jo det händer lite grejer hela tiden. Alla taken är målade och fönstersmygarna, listerna är grundade, det är spacklat och slipat. Samt nu i dag blev tre väggar målade första gången i vardagsrummet. Jag bara älskar det !! Kommer bli sååååå nöjd med resultatet, eftersom jag redan nu kan se hur det kommer bli. I morgon ska dom tre väggarna i vardagsrummet målas en andra och sista gång, fondväggen första gången och köket blir också första gången. Målarn sa att det sista kommer bli klart på lördag förmiddag. Så på söndag är det bara att börja bära tillbaka alla saker och göra det hemtrevligt igen.
Mår oförskämt bra, känner mig så uppåt trots att mina älsklingar inte är här. Kan även bero på en viss person som upptar mina tankar mest hela tiden. Hihi. Säger inget mer om den saken.

Nu lägger jag upp lite bilder som är tagna från söndag och hittills. Kommer självklart ta fler när mer blir klart.
Ha en fin lill-lördag.




Här hjälper Nine o William mig att bära in alla saker i deras sovrum. Än finns det mycket plats kvar.




Så här såg det ut först när vi började tömma vardagsrummet.




Så här fullt är det nu, jag tänkte försöka mig på att leta upp en nagelfil, gav upp !!




Med tanke på att alla möbler är borta så fick vi sitta och äta där plats fanns. Dvs skärbrädorna i köket. Haha. Jimmy ser nöjd ut ändå tycker jag.




Bea klagar inte heller, får ju äta min goda makaronlåda.




Här har det börjats att spacklas lite överallt. Äntligen ska jag slippa dom äckligt gröna väggarna !!




Jag roar mig med att fixa fint i fönstersmygarna.



Här målar Gunnar taket i vardagsrummet för fullt. Han är för jäkla duktig, kul att titta på när jag håller honom sällskap genom att tjöta om allt möjligt. Haha.




I dag påbörjades målningen av dom tre väggarna i vardagsrummet. Först var jag helt förfärad för jag tyckte färgen såg ljurosa ut !!




Dom blev inte rosa !!! Färgen blev kanon redan efter första strykningen, men det ska målas en gång till.



Den gamla "fina" gröna färgen vs den nya underbara. Vilken är bäst ?




Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-07

Vad är ditt problem ???

Fick höra i går kväll att det finns en människa som fortfarande "stör" sig på min familj och mig.  Jag är tydligen den jävla feta kossan och en massa annat !! Tack, jag har en massa mindre fina ord om dig också men jag tänker inte sänka mig lika lågt eftersom jag är vuxen. Jag förstår faktiskt inte vad som är ditt problem, det är ju över så gå vidare och lämna min familj i fred. Jag är trött på att du skriver om oss här på nätet, är du så feg så du inte kan säga det rakt ut istället ??
Om jag ska vara ärlig så tror jag du saknar att vi var den normala och viktiga delen av ditt liv. Vi accepterade dig för vad du gjorde, trots att du betedde dig under all kritik. Men en dag gick du för långt och då väljer jag att stå på min familjs sida. Konstigt vore det väl annars. Jag kan inte låta bli att undra vad den söta rara personen som jag lärde känna för över fem år sen tog vägen. Hur kan en människa ändra på sig så radikalt och bli så egoistisk och hatisk av sig ? 
Jag drar mig inte för att kontakta dig om du inte lägger av. Vi vill bara att du lämnar oss i fred som vi gör med dig. Väx upp för fan och stå för vad du gjort/gör. För du är bara patetisk i allas ögon...
Tänk efter, hur många var vi inte som ställde upp på dig och dina "galenskaper". Verkligen fanns där. Vad fick man för det då ??
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Som du beter dig så lär din framtid gå käpprakt åt helvete. Det har gått så långt nu så jag kan inte annat än tycka synd om dig. Det är dax att växa upp lille vän...

Postat i Nu är jag ARG !! | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-04

Varmt så in i helvete !!

Jag vet att man inte ska klaga men nu är det så illa att till och med jag känner att jag helst skulle vilja sova i frysen. Inte blir det bättre heller för att man måste åka kommunalt vart man än ska. När det inte är gångavstånd alltså.
Kände förut i dag att det svalaste stället i huset är källaren, man skulle sova där nere egentligen, hade varit svalt och skönt. Men med tanke på min spindelfobi så skulle jag knappast ha somnat gott. Haha.
Var där nere för att byta slang på Jimmys nya cykel, hade lust att bosätta mig där nere. Första cykelslangen köpte vi på Biltema, skulle även ha köpt en golvfläkt till flickornas rum. Men dom var slutsålda. Efter att ha suttit och svettats på bussen och sen fått gå en bra bit för att nästa buss inte skulle komma förrän efter en halvtimme. Så visade det sig att ventilen var för grov för fälgen trots allt. Blev så sur !! Som tur var så kom grannen Daniel hem samma i samma veva så han körde oss fort till Cykelhuset och där fick vi köpt en likadan slang som det varit innan. Sen var det bara att fixa ihop bakdäcket och skruva fast den igen. Nu fungerar den som den ska, cykelhelvetet !!
Efter det så har vi haft en filt i skuggan på gräsmattan här på tomten och där tillbringade vi flera timmar. Sen fixade jag middag åt mig, Jimmy, Bea, Nine och William. Makaronlåda blev det, smakade ljuvligt trots att det var varm mat.
Nu har Bea stuckit hem till sin kille Matti och kommer hem först i morgon. Nine och William tittar på film och jag tänker sätta mig i den svala luften på altanen. Nu är det svalare ute än inne.
Lägger in lite kort från denna veckan som jag tagit. Ha en fortsatt trevlig helg och håll tummarna för att det kommer lite åskväder även till Göteborg. Kram på er.



Här är från måndag kväll när jag blev inbjuden att grilla med grannen Daniel och några av hans vänner.


Daniel känner efter om det är tillräckligt varmt än.



Coola killar, Daniel och hans kompis Jimmy.



Ska vi äta nångång eller !!



Fredag;

Sonens nya tröja som vi beställde, dom tryckte dit hans smeknamn på CS. Mini Slayer.



Så här fint blev resultatet efter att jag slet med gräsmattan i värmen i går.



Passade även på att grilla finsk grilllänk till bakpotatisen som vi skulle ha till middag. Mums.



I dag, lördag;


Så här glada är barnen över att behöva åka buss !! Vi är på väg hem från Biltema och har precis ätit lite glass i värmen.



Bea kompis Angie kom och höll oss sällskap i skuggan. Hon är höggravid och det är beräknat om 10 dagar.



Haha. Lite pervers bild på Nine och William. Undrar vad han vädrar efter ??



Sonens "nya" cykel. Tycker den är så fin.



Han måste ju provcykla för att se om morsan fixat däcket ordentligt.



Fick tagit en bild på min förstfödda innan hon hunnit fixa sig för att åka.



Hade så tråkigt medans jag väntade på att maten skulle bli klar så jag fotade Beas gulliga tår. Haha.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-02

Så varmt och sur unge på det !!

Hör inte till vanligheten att jag klagar över värmen men nu är det så hett till och med inomhus. Har alla fönster på glänt samt altandörren helt vidöppen, en fläkt som står och brummar i ett, INGET HJÄLPER. Puh.
Var och mötte sonen på Centralen och på vägen dit var bussen knökfull !! Värmen där inne ska vi inte tala om, luktade allt annat än gott. Kom på vilken lukt som var minst tilltalande, pungsvett. Jag skojar inte, det var exakt vad som luktade på bussen. Var så glad när jag fick komma ut i den, eh, "friska" luften igen.

Sonen är sur som ättika, har försökt fixa hans cykel utan resultat. Har aldrig sett en sådan ventil som det är på den cykeln innan. Kom på att det finns en service affär för cyklar en bit från här, men dom stänger klockan sex så det sket sig. Han blev ju inte på bättre humör för att han får vänta tills i morgon nu då.
Tror att värmen lockar fram det dåliga humöret från många just nu, man orkar ju ingenting. Helst av allt vill man ju bara ha svalka. Såg på Backaplan där dom håller på att fixa vid busshållplatserna, att byggarbetarna stog och svalkade sig med att spruta kallvatten på varandra. Hade god lust att hoppa av där och be dom spruta på mig också. Haha.

Nu får jag väl fixa något att äta åt mig och sonen, trots att varm mat absolut inte lockar just nu.
Trevlig kväll på er.

Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-02

Naaw...




Har precis fixat i ordning alla försäkringspapper för bilen och får se till att skicka dom i dag. Satt här vid datorn för att betala lite räkningar, är sent ute jag vet !! Satte på iTunes för att lyssna på lite musik samtidigt, dottern har tydligen lagt in nya låtar. Helt plötsligt får jag höra en låt som jag inte hört på herrans många år, Europe - Tomorrow. Den låten får mig att tänka tillbaka på min första stora kärlek.
Peter hette han, var såååå kär i honom från ettan till sjuan. Sen flyttade vi från Göteborg till Floda när jag skulle börja åttan, DÅ blev vi tillsammans. Undrar om man någonsin kommer känna samma sorts kärlek igen, för inget verkar kännas som den allra första kärleken. Man blir alldeles varm inombords när man tänker tillbaka på hur man kände då. Det var han som fick mig att längta till skolan varje dag, fördelen var ju att vi gick i samma klass och jag fick se honom. Sen bodde han i höghuset brevid oss så jag såg hans rum från mitt köksfönster.
Haha. Vilka minnen.

Nej nu måste jag skynda mig, ska möta sonen på centralen när han kommer med Beas kille Matti från Floda. Känns konstigt att jag bara ska ha barnen tills på söndag, det är därför han får komma redan i dag. Så jag får en dag till med honom, mammas gullegubbe. Schhhhh... säg inte att jag skrev så om honom. Haha.
Ha det så bra så länge så slinker jag in här när jag hinner. Puss o kläm
Postat i Mina funderingar | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-02

Min absoluta favoritlåt just nu, fungerar även att gråta till.

Natasha Bedingfield - Soulmate

Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
You're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
Is already in my life?
Right in front of me
Or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

If there's a soulmate for everyone

Most relationships seem so transitory
They're all good but not the permanent one

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
If there's a soulmate for everyone



Postat i Guldkorn | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-01

Yes !!!

Målarn var precis här och nu sätts det gång med rummen på måndag. Så jag kommer bara ha barnen från fredag till söndag eftersom båda sovrummen kommer occuperas av alla möbler och saker från dom tre rummen. Själv kommer jag få slagga i syrran Jennas lägenhet istället.
Kommer kännas konstigt att ha barnen så kort tid, men samtidigt känns det skönt att få detta avklarat. Ska bli så spännande och se resultatet när det är färdigt. Kommer lägga in bilder undertiden på hur det ser ut.

Joanna ringde mig precis och frågade om jag vill hänga med henne till Dubliner ikväll. Visst hade det varit roligt men vet inte om jag orkar, sen har jag inte råd heller. Har gått ut mycket pengar i helgen och sen midsommar också. Jag får se hur jag gör, just nu känner jag mig som en urvriden trasa. Vill att det ska komma en rejäl åskeskur och friska upp lite. Då kanske man skulle känna sig lite klarare i huvudet.

Hade egentligen andra planer i kväll som gick i stöpet. Fasen också !! Men det lär bli fler gånger, hoppas jag iallafall. Hade sett fram emot detta bara...

Nu ska jag se till att få något i magen. Hoppas ni får en trevlig lill-lördag allihopa. Kram på er.

Postat i Bara Jag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2009-07-01

Wiiieeee

Jag måste bara få skriva att jag mår sä otroligt bra. Känner mig så lyckligt lottad trots allt. Känner hur det sprider sig runt i hela kroppen och jag har lust att skutta av glädje. Haha. Undrar vad det är som tagit åt mig ?? Jag lovar att jag inte går på något. Känner att jag vill ta hela världen i min famn just nu....
Åh vad jag älskar livet !!
Nu ska jag försöka lägga mig för att sova, hoppas jag får sova gott för en gång skull. Har blivit LITE dåligt med sömn sista tiden.
Natti natti på er.
Postat i Min vardag | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()