2010-02-05

Grus, saltfläckar och damm

Fick ett utbrott för all jäkla grus man drar in i lägenheten. Hatar verkligen att känna sådant under fötterna!! Även om det bara finns i hallen först så drar man med sig det runt till hela lägenheten. Så nu tog jag en rejäl omgång med dammsugaren och fick även dammat lite där det behövdes. Efter det satte jag igång med trapphuset, tråkigt som fan men går som en dans bara man har musik på samtidigt. Lalalalala. Fick även tvättat av trapporna och golven där ute så nu är det inga saltfläckar kvar heller. Håller sig väl rent i några timmar hoppas jag.

Just nu är jag ensam hemma, syrran har åkt till en kompis och därför satte jag igång med att städa. Jag är ju lite tankspridd just nu men samtidigt full av energi. Haha. Då är det bra att sätta sig i arbete med något. Om en stund ska jag damma även i sovrummet, tänker göra det en gång i veckan nu för det blir så himla dammigt där fort. Beror nog på att man har så mycket sängkläder och sådant. Även om det inte är någon action mellan dom. Än. Haha. Får väl se vad som händer... ser med spänning fram emot det.

Barnen dyker upp här inom någon timme, i alla fall Bea och Jimmy. Matti dyker väl också upp i kväll som vanligt. Sen ser man inte röken av honom och Bea eftersom dom brukar roa sig inne på hennes rum. Nine-mus kommer i morgon. Då är det typiskt att jag inte kommer vara hemma i morgon kväll när alla barnen är här. Jag ska nämligen till syrran Jenna, här i samma hus. Jag, alla mina syskon och vår mor kommer ha en helkväll tillsammans. Kommer bli god mat, dryck, spel och en massa prat och skratt. Ska bli så roligt och jag kommer se till att ta lite bilder från det nu när vi för en gångs skull samlas allihopa. Händer inte ofta alls.

Senare i kväll så dyker Jenna upp här, Joanna ska sova hos henne eftersom jag har barnen hos mig. Jenna kommer stanna kvar här tills på onsdag eller torsdag. Många dagar vi kan umgås och det känns underbart. Man lär ha träningsvärk i magmusklerna sen efter allt vårt skrattande. Ingen av oss är ju riktigt normala. Haha.

Nu ska jag sätta fart med sovrummet, sen är det bara handling av mat kvar. När lugnet har lagt sig efter att barnen har kommit och man har ätit middag så blir det fredagmys. Trevlig helg på er. Kramis
Postat i Min vardag | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: Berth

Städa ack så tråkigt det är, men nog känns det bra efteråt ända tills man ser nån damtuss som av någon anledning klarat sig undan :)



Hoppas du får det skoj och trevlig i morgon kväll :) här hemma blir det nog bara bokläsning och lugn och ro :)



Ha en super duper helg :)

2010-02-05 (23:44:23)


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar: